2011 Ekim Anneleri

ve işte ahestenin muhteşem dönüşüüü
sol üst bkz
ayyy salçalı ekmekmiiii ooooo

ayyy cano gece gece güldürdün beni ,nasıl bi tasfirdir o yaaa...mizah yeteneğine ve benzetmelerine hayranım canım ,bilirtmeden geçemiyceemm ..tabi bu konuda edayıda tek geçerim ,hele dünki smile konuşmalarını düşündükce bile gülüyorum için içinn

ayyy ahestem benim fıratımı koymuşşş bayılıyorum bu karaktere yaaa oğlumda inşallah bu büücür kadar komik olur

kızlar benim gözlerim yanmay başladı, ayrıca her zaman olduğu üzre çok oturdun hadi kalk sinyali veriyor sağ bacağım.. size doyum olmaz, hadi bakalım öptük herkesi kuzumlaa.. göbüşlere bizden

Rabbe emanet olun, herkes gününde doğursun inş...:82:

sağol tatlım.. bu arada size bi maşallh kontrolünüz iyi geçmiş... kız yetişemiyorum arada kaynıyor:)
sağol cnm doğumdan önce bi enerji gelirmiş ya hepimiz pek bi enerjik olduk maşallah düştü çeneler kaldırabilene aşk olsun
yaşasın ekmek arası aheste geri dönmüşşşşşşşşşşş
aynısını ben düşündüm okurken cnm bide avatarını değiştirmiş tam olmuş yarım ekmek ahestem benim
sağol cnm hızla kilo alma yolunda sağlam adımlar atıyorum allah sonumu hayır etsin
yaa bi de şeyy hanımlar hazır herkes burdayken soruyum bu park yatağın içine uyku setimi alıyım ben bilemedimmm:44:
cnm ben ayrı aldım yorgan yastık bide nevresim tkmı ama bi nevresim daha alıcam 1 tane yetmez sanki

eşin haklıymış cnm ya alt tarafı 1 sene ne olacak sanki göz açıp kapayıncaya kadar geçer....
nede güzel söylemiş ya sanki 1 haftadan bahsediyo ama cnm sen biraz relax olmaya çalış ne kadar takarsan sorunlar o kadar kaçınılmaz oluyo belki tahmin ettiğin gibi olmaz umarım yolunda gider hersey

oyy benim kocamm koltukta 2 büklüm sızmışş kıyamam yaaa ben kalkimde oğlumla kocamı yatırim öyle şekilsiz oturuyorumki rüzgarımda tutulmuştur
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin

kızlar şaka maka derken sanki sancılarım biraz daha arttı.ne yapayım ben yaaa oğlum hareket edince şiddetleniyor ama belimde de ağrı var şuan:83::83::83:
elifcim biryandanda geçmişe bakıyorum maaşaallah kzızna

aaaaaaaaaaa makarna gelmişş o kadar çok andık ki kızın kulakları çınladı tabi
off çenemi toplıyamıyorum
gittik bizz

iyi geceler canıımm...

oyy benim kocamm koltukta 2 büklüm sızmışş kıyamam yaaa ben kalkimde oğlumla kocamı yatırim öyle şekilsiz oturuyorumki rüzgarımda tutulmuştur

iyi geceler Edacannnbende herifimin kucaana kıvrılıyımda şu filmi beraber izleyelim bari ,ilgilenmiyorum diye sonurttu film izliyo ,canomun erkek versiyonuuu herkese tatlı rüyalarr ...

iyi gecelerrrr bana dua edin :79::79::79:

sağol cnmda dakika tut bi bak düzenlimi geliyo bide telini msj atsana bana ne olur ne olmaz ararım ben seni

canim sizleri bugun bunalttim bu konuyla ama kusuruma bakmayin hemi.simdi benim ev 3 katli yani icten merdivenli kaynanam en ustte duracak mecbur odasini oraya hazirladik,bu sene bacaklari agriyormus merdivenvenlerden cikamiyormus tek tesellim o bakalim ins cikamiyorum ben diye evini cikarttirirsa ins:26yle avutuyorum iste napiyim.bu arada kizimiza tombik bir kiz olacak hayirlisiyla gelsin ins zamaninda

aşk olsun olurmu cnm öyle şey iyi şeyleri sevinçlerimizi paylaştığımız kadar üzüntülerimizide paylaşmalıyız birbirimize destek oluyoruz güzel dostluklar kurduk burda herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyo üzülme sen kimse bunalmamıştır umarım dediğin gibi olurda fazla ayak altında dolasıp canını sıkmaz hem bebişle ilgilenmekten sende vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın bi bakmıssın 1 sene dolmuş inşallah fazla üzülüp kırılmadan atlatırsın cnm ama karamsar olma dediğim gibi ne kadar kurarsan o kadar canın sıkılır....

aaaaaaaaaaa makarna gelmişş o kadar çok andık ki kızın kulakları çınladı tabi
off çenemi toplıyamıyorum
gittik bizz

evett geldik ama geç oldu biraz :26: yatmadan ant içtim resmen bitircem geçmişi diye bitirdim ama gözlerim pörtledi böyle oldu işte sohbetiniz pek güzelmiş biz bgn evde değildik o yüzden uzuuuuun uzuuuuuuuuuun okumak durumunda kaldık
doktor kontrolüne gidenlere maşallah diyorum kocamannn ve biz de yatıyoruz artık herkese iyi geceler kızlar

iyi gecelerrrr bana dua edin :79::79::79:

canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum ne zamansa hayırlsı o zaman gelsin bebişin. bu gece aklımda olcaksın ve dualarımda.gerçi hep varsınız zaten.buarada sancılarını saymalısın galiba.öptük seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…