ayyy salçalı ekmekmiiii ooooove işte ahestenin muhteşem dönüşüüü
sol üst bkz
ayyy cano gece gece güldürdün beni ,nasıl bi tasfirdir o yaaa...mizah yeteneğine ve benzetmelerine hayranım canım ,bilirtmeden geçemiyceemm ..tabi bu konuda edayıda tek geçerim ,hele dünki smile konuşmalarını düşündükce bile gülüyorum için içinnkızlar sizlere iyi sohbetler bize iyi gecelerben anlayamıyorum benim uşak ne ara uyuyor bugun hiç durmadan çalışma yaptı içimde
eeee malum adam iç mimar olma yolunda içerdeki düşüncesi söyle olsa gerek su böbrek ile dalagın yerlerini degiştirsem salon daha geniş
olur bagırsakları ve idrar kesesinide asagı ittikmiiii dönüşler daha keskin ve acı verici olurrşimdiden gögüs kafesimin biri daha çıkıntılı
ayaklarıyla ittire ittire ne hale getirdi beni neyse biz kaçtık
yok canom yok bende hiç beceremem kalemi bile her seferinde gözüme sokarım itina ileboşver her halimizle güzeliz biz maşallah
edaaa
burdaaaa
yoklamamı alıyosun kız
yok canom yok bende hiç beceremem kalemi bile her seferinde gözüme sokarım itina ileboşver her halimizle güzeliz biz maşallah
edam senden 1 ay önce evlenmişim hemen hemen 22.06.2008.
buarada benzetmende çok güzel yaaa gözümün önüne geldide.
eneeee zamanlamalarımız süper 1 ay önce evlenmişin ya bebeyide 1 ay önce yaptın ondan
ayyy ben bu yönünü hiç düşünmedim
sağol cnm doğumdan önce bi enerji gelirmiş ya hepimiz pek bi enerjik olduk maşallah düştü çeneler kaldırabilene aşk olsunsağol tatlım.. bu arada size bi maşallh kontrolünüz iyi geçmiş... kız yetişemiyorum arada kaynıyor:)
aynısını ben düşündüm okurken cnm bide avatarını değiştirmiş tam olmuş yarım ekmek ahestem benimyaşasın ekmek arası aheste geri dönmüşşşşşşşşşşş
sağol cnm hızla kilo alma yolunda sağlam adımlar atıyorum allah sonumu hayır etsinekmek arasımıııı??? bende bişey yedin sandım kızz..boz boz sefan olsun...yada 2 ekmek =1 biftek diyeti uygulaa:82:
afiyet olsun canım ,üzerine az birazda light mayonez ve yoğurtda ekleehafif olsun ...hihiihihihihi
cnm ben ayrı aldım yorgan yastık bide nevresim tkmı ama bi nevresim daha alıcam 1 tane yetmez sankiyaa bi de şeyy hanımlar hazır herkes burdayken soruyum bu park yatağın içine uyku setimi alıyım ben bilemedimmm:44:
nidacim cok tskr ederim yanimda oldugunuzu bilmek bana cesaret verdi inaninki,canim oyle cikmazdayimki kafayi yiyiecem diye korkuyorum bazen bugun esime diyorumki biliyormusun 23 gunu kaldi,esimde yine baslama alti ustu bir sene duracak diyor cok az bir zamanya onunla duracak olan benim
iyi geceler canıımm...kızlar benim gözlerim yanmay başladı, ayrıca her zaman olduğu üzre çok oturdun hadi kalk sinyali veriyor sağ bacağım.. size doyum olmaz, hadi bakalım öptük herkesi kuzumlaa.. göbüşlere bizden
Rabbe emanet olun, herkes gününde doğursun inş...:82:
oyy benim kocamm koltukta 2 büklüm sızmışş kıyamam yaaa ben kalkimde oğlumla kocamı yatırim öyle şekilsiz oturuyorumki rüzgarımda tutulmuştur
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
kızlar benim gözlerim yanmay başladı, ayrıca her zaman olduğu üzre çok oturdun hadi kalk sinyali veriyor sağ bacağım.. size doyum olmaz, hadi bakalım öptük herkesi kuzumlaa.. göbüşlere bizden
Rabbe emanet olun, herkes gününde doğursun inş...:82:
oyy benim kocamm koltukta 2 büklüm sızmışş kıyamam yaaa ben kalkimde oğlumla kocamı yatırim öyle şekilsiz oturuyorumki rüzgarımda tutulmuştur
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
kızlar şaka maka derken sanki sancılarım biraz daha arttı.ne yapayım ben yaaa oğlum hareket edince şiddetleniyor ama belimde de ağrı var şuan:83::83::83:
elifcim biryandanda geçmişe bakıyorum maaşaallah kzızna
sağol cnm doğumdan önce bi enerji gelirmiş ya hepimiz pek bi enerjik olduk maşallah düştü çeneler kaldırabilene aşk olsun
aynısını ben düşündüm okurken cnm bide avatarını değiştirmiş tam olmuş yarım ekmek ahestem benim
sağol cnm hızla kilo alma yolunda sağlam adımlar atıyorum allah sonumu hayır etsin
cnm ben ayrı aldım yorgan yastık bide nevresim tkmı ama bi nevresim daha alıcam 1 tane yetmez sanki
eşin haklıymış cnm ya alt tarafı 1 sene ne olacak sanki göz açıp kapayıncaya kadar geçer....
nede güzel söylemiş ya sanki 1 haftadan bahsediyo ama cnm sen biraz relax olmaya çalış ne kadar takarsan sorunlar o kadar kaçınılmaz oluyo belki tahmin ettiğin gibi olmaz umarım yolunda gider hersey
tamm canım tutayım.gönderdim msj.sağol cnmda dakika tut bi bak düzenlimi geliyo bide telini msj atsana bana ne olur ne olmaz ararım ben seni
canim sizleri bugun bunalttim bu konuyla ama kusuruma bakmayin hemi.simdi benim ev 3 katli yani icten merdivenli kaynanam en ustte duracak mecbur odasini oraya hazirladik,bu sene bacaklari agriyormus merdivenvenlerden cikamiyormus tek tesellim o bakalim ins cikamiyorum ben diye evini cikarttirirsa ins:26yle avutuyorum iste napiyim .bu arada kizimiza tombik bir kiz olacak hayirlisiyla gelsin ins zamaninda
aaaaaaaaaaa makarna gelmişş o kadar çok andık ki kızın kulakları çınladı tabi
off çenemi toplıyamıyorum
gittik bizz
iyi gecelerrrr bana dua edin :79::79::79:
iyi geceler.sağol canım inş. :79::79::79:iyi geceler kizlar behlul kacar uyuyalim buyuyelim degilmi.nejlacim hayirli haber ins canim iyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?