Eki Görüntüle 251747 Eki Görüntüle 251747 bu bir aylık hamile halim
Eki Görüntüle 251749 buna geçen haftaki tatil
sağol canım inş.çok teşekkür edrim.evet sayıcam canım.bende sizi öpüyorum iyi geceler.evett geldik ama geç oldu biraz :26: yatmadan ant içtim resmen bitircem geçmişi diye bitirdim ama gözlerim pörtlediböyle oldu işte sohbetiniz pek güzelmiş biz bgn evde değildik o yüzden uzuuuuun uzuuuuuuuuuun okumak durumunda kaldık
doktor kontrolüne gidenlere maşallah diyorum kocamannnve biz de yatıyoruz artık herkese iyi geceler kızlar
canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum ne zamansa hayırlsı o zaman gelsin bebişin. bu gece aklımda olcaksın ve dualarımda.gerçi hep varsınız zaten.buarada sancılarını saymalısın galiba.öptük seni
nejlacım çıkıyorum ama aklım sende kalacak allaha emanet olun cnm
herkese günaydın ama ne yalan söyleyeyim bana daha aymadı sanki hala çok uykum var
Herkese günaydın annişler, selam verelim dedik biz.. Acilen işlere dönüyoruzhepinizi öpüyoruz fırsat bulursak geliriz
bu arada bütün gece nejlayla uğrastım rüyamda acaba doğurdumu diyeneyseki iyilermiş cnm merak etmeyelim diye yazmış hemen
gunaydin kizlaroglumla benden.az sonra kaslarimi aldirmaya gidecem ondan sonra et almam lazim aksama manti yapilacak 6 kilo kizlar buzluga koymak icin 3 kilo patates 3 kilo etli baya bir gider.yakininizda olsaydim sizide cagirirdim hem yapar hem yerdik kizlar bugunude atlatirsam kazasiz belelasiz birsey olmadan cunki getir gotur misafirde olacak, manti yapmaya gelecekler onlara hizmet edilecek hayirlisi bakalim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?