2011 Ekim Anneleri

zeynepcim abartmışsın bencede doğumdan sonra eski haline dönersin hiç merak etme.ben iki resimide beğendim hepsinin ayrı güzelliği var bence.

sağol canım inş.çok teşekkür edrim.evet sayıcam canım.bende sizi öpüyorum iyi geceler.

nejlacım çıkıyorum ama aklım sende kalacak allaha emanet olun cnm

iyi geceler canım çok sağol dua et bana öptüm.

sanırım artık cıddı cıddı hamılelık olayına gırdım..bır bır sıkıntıları basladı..

dun aksam kalcamla belımın bıtıstıgı yere sancı gırdı kıslık fasulyelerı hazırlarken..(hamılelıgım boyunca kramp oldu ama ılaca ıhtıyac duyabılecegım boyuta hıc gelmemıstı cok az oluyodu ve hemen gecıyodu)allahım gecmek bılmedı..ardına kalcam agrımaya basladı boyle kemıklerım ayrıldı sankı..

neyse yattım dön oyana dön bu yana ..ılk defa uyku sorunu yasadım..ve sabah ezanını duyana kadar uyku muyku yok..bu arada kramp yuzunden kımıldayamıyorum bıle..1 saate yakın ezandan sonra seytan uyutmus benıondada zeynep1982senı gordum canım ruyamda..hanı tum gun ne kadar sıskolastıgından çirkinleştıgınden falan bahsettın ya etkısınde kaldım sanırım(bu arada kendıne cıddı haksızlık yapıyosun..her halın benzersız guzellıgı vardır kı sen ınankı olması gerekn de guzelsın :115:)neyse gece yatarken mutfak ve yatak odası balkonlarını acıp yatıyoruz ceryan yapsın dıye asırı sıcaktan dolayı ve burda ruzgar cıktı aksamdan sonra bı haylı estı falan ..ıste ezandan sonra azcık gozumu kırpmıstım kı ondada sen dıyodun kı ankaranın yuksek yerlerıne kar yagdı bende dıyorum kı vay be ankaraya kar yagmıs taaaa mardınden esıntısı sogugu hıssdılıyor..:82: allahım canomu gectım vallahı..

05,05:30 arası uyudum ondada zeyneppppp senle ugrastım kızzzz...

ve sımdı ayaktayım kendımı cok yorgun hıssedıyorum..esım 9 gıbı okula gıdınce temızlık yapıcam tabı uykudan bayılmazsam ..

oglen 13:30 gıbıde doktoru randevumuz var rabbım guzel haberler duymayı nasıp etsın..kadın 8 aydır soruyor sıkayetın varmı dıye hep yoooooo cok ıyıyım dıyodum bugun 1 saat boyunca yok sole oldu nıye oldu yok bole oldu normal mı dıye beynını yıcem kesın..

bırazda ben onu dellendıreyım dımı..bakalım bu ay kılomuzu nasıl bulucak hanumefenduuuuu:18:

bı yandan da mıdem gurulduyor ..kızım acıktı yavrum ıcıme sıgmıyor sankı..esım bıle dısardan bakarken kız cıldırdı sıgamıyor artık ıcerı dıyo..neyse sabah sabah galıba bu uykusuzluk bızı dogum sonrasına hazırlayan bı durum kızlar..alısalım zorluk cekmeyelım dıye sımdıden alıstırma yapıyor rabbbım..

bız gıdelım sız gelene kadar bıseyler yıyelım öpüldünüzzzzzzzz haaaaa bu arada kızımın adına ek ısım koyduk kızlar...GÜLFEM RANA olucak nasıpse..

Günaydın herkese galiba herkes uyuyo ama olsun

saat 10 da sınav görevim var ama 7den beri uyanığım bi kasık ağrısı Allahım dedim geliyo bebek. 4-5 dk sürdü herhalde. eşim de uyuyo uynadırmadım lavaboya gittim zar zor sürünerek şimdi iyiyim çok şükür.
ay ne oldu bize ya ne acelesi var bu bebeklerin

daha pijamam yok oğluşumun nevresim takımı dikilecek daha ve biz daha çoooooook küçüğüz yaaaaaaaaa

kızlar bende guzel bır kahvaltı hazırladım kocişe...

evlendık evlenelı adam ıse gıderken kahvaltı yapabılmıs degıldı sayemdededım ılk ve son kez soyle tadı damaklarda kalacak bır kahvaltı olsun..

neyse uzun uzun kahvaltı faslından sonra bıraz evvel okula yolladım sırtınıda sıvazladımsımdı halen uykumuz olmadıgına gore ne yapıyoruz kendımızı ıslere verıyoruz..

balkonlardan baslayarak evımızı dıp kose temızlıyoruz(bu arada sabah sporumuzuda fazlasıyla kan ter ıcınde kalarak yapmıs oluyoruz)

ve bu temızlık meselesını oglene kadar bıtırıp toktura gıdıyoruzzzzz:94:..lafları duyup canımızı sıkıp evımıze asık suratla :95:soylene soylene gerı gelıyoruzzzz

hadı bız kactık.....:79::79::79:

mesaj tekrarı ..

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
dun ben kactıktan sonra ne guzel sohbet etmıssınız kıskandım
nejlacım ne alemdesın merak ettım canım :44:
ıremcım kotu bı gece gecırmıssın ruyanda super yanı ve sabah enerjıne bayıldım sakın sakın ıs yap canım sonra anlarsın yoruldugunu fasulyelerdı uykusuzluktu derken zaten yorgunsun dıkkat et kendıne
zeynepcım cırkın ve sısman halın buumu senın tatlım guzel halını cok merak ettım gayet fıt gozukuyosun
dun aksam esımın arkadası vardı malum ev temızdı gıttı dagınıktı toparladım ama bısey yapmıyım dedım sonra mutfaktayken ayagıma yapıs yapıs bısey geldı evı sıldım mutfak harıc heryerı gırgır ve mobset yaptım lavoboyu yıkadım mutfagı supurdum aksam 10 umarım komsu kızmamıstır :26: sonra tv ızledım ve yattımıyıkıde yapmısım oglus uyurken sabah pek ısım kalmadı sabah kalktık toz aldık lavobyu yıkadık mobset yapıp evı topladık ev mıs gıbı ıs yok kocıs nobetcı yemek derdı yok gecme planı yapıcaz oglusumla bu arada mothercare dan 2lı banyo sungerı almıstım oglumada ordan kullanmıstım beyazdı o yoktu baska aldım 2lı paket dun oglum bulmus acmıs ay nasıl kokuyo les gıbı once altınamı yaptın dedım ogluma oyle bı koku yanı neyse dalınle yıkadım ıyıce sımdı kokladım hala aynı koku var ne yapsamkı ?
bu arada su bıle ıcmeden ıslerımı yaptım sonra tartıldım 2 gun onceye gore 1.5 kılo almısım yarın doktora gıdıcem esım kılomu duyunca rezıl olucam :18: umarım tartmayı unutur benı :78:

bu arada 2 gunde aldıgım bu 1.5 kılo sıskınlık vs deıl yarın degısmezse toplamda 11.5 kılo almıs oluyorum umarım odem vs dır sabaha gecer

Herkese günaydın annişler, selam verelim dedik biz.. Acilen işlere dönüyoruz hepinizi öpüyoruz fırsat bulursak geliriz

gunaydın hayatım kolay gelsın sana umarım ıslerın cabuk bıterde gelırsın yanımısa

bu arada bütün gece nejlayla uğrastım rüyamda acaba doğurdumu diye neyseki iyilermiş cnm merak etmeyelim diye yazmış hemen

dogurmadı demek cok sevındım 38+5 ve sonrası ıyı dedı esım gerci bak duygunun mınısı evıne geldı bıle ama olsun zamanında alalım ınsallah bebeklerımızı kucagımıza
dun ıs yaparkenbı sancı gırdı yukardan asagıya bıcak gırer gıbı ay dedım tutum ısıme devam ettım alıstık artık bu tur durumlara o sıra esımle goz goze geldık bı baktım tıpı degısmıs en azında 36 yı bekle dıyo cok hosuma gıttı onu heycanlı ve telaslı gormek nsevıyrum kocısımı ya

gunaydin kizlaroglumla benden.az sonra kaslarimi aldirmaya gidecem ondan sonra et almam lazim aksama manti yapilacak 6 kilo kizlar buzluga koymak icin 3 kilo patates 3 kilo etli baya bir gider.yakininizda olsaydim sizide cagirirdim hem yapar hem yerdik kizlarbugunude atlatirsam kazasiz belelasiz birsey olmadan cunki getir gotur misafirde olacak, manti yapmaya gelecekler onlara hizmet edilecek hayirlisi bakalim:26:

gunaydın canım sımıdıden kolaygelsın sana benım oglum da mantı hastası onceden etı ben alır yaptırırdım ananemın komsusuna buyuk yapıyodu gecen bı komsunun gorumcesı bız yapıyoruz dedı denedım etlerını fılan aldıgı yerde ıyı bayıldım babam kayserılı yanı bende gercek mantı tadını bılırım bayıldım mınık mınıkte artık ordan alıyorum kılosu 15 lıra hemde bu komsu bı camının kullıyesınde yapıyo bunu gonullu kadınlarla bı cemaat ıcın hanıgı bılmıyorum ama para almıyolar hayır ıcın yapıyolar satıyolar dolayısıyla bunu alınca hayırda yapmıs sayılırım dıye dusundum 2 kılo alıyorm koyuyorum son paket kalınca yıne 2 kılo alıyorum kapıma kadar getırıyo yaptıgı gun memnunum
leynacım sende alabılırsın tatlım hanı demette buyuk bı camı var adını unuttum 12. caddede cemrenın yukrısında ıhlas sıtesı varya orda hanı yenı nıkah salonu vs yapıldı oraya o camıde yapılıyo salıgunlerı gozleme bazlamada yapıyolar ızıne ayrılınca bı al yap begenırsen buzlugada atarsın tabı sevıyosanız
ben bu sabah cokmu konustum ne :78:

sinem acil bana gaz ver bacım uykum biraz açıldı ama şimdi işlerimi yaptım yaptım yapmadım gidip geri yatıcam benimde ne güzel mantı aldığım bi yer vardı kadın harika yapıyordu ama kapattılar şimdi sonrada şöyle düzgün yapan bi yer bulamadım mantının gerçek tadınıda bilince market mantıları kulağa ve damağa hiç hoş gelmiyo

günaydın kızlarrrr
biz kızımla bugün raporumuzu almak için doktorumuza gittik oda sağolsun gelmişken ufaklığa bi bakalım dedi veeeee benim dünyalar tatlısı kızım 47 cm olmuş kilomuzda 2450gr haftamız ultrasonda 34 haffta 1 gün çıktı. bir haftada hem uzamış hemde nerdeyse 300 gr almış miniğim. çok şaşırdım nekadarda büyümüş dedim doktorumuz kız ben sana demedimmi bu haftalarda hızlı büyür diye dedi. herşey yolundaymış suyumuzda iyiymiş. nst ye şimdilik gerek yok 37 den sonra baklarız nst ye dedi. ve 37. haftamızda çağırdı beni birdahaki kontrole. sonra duruma göre haftada bir gidecekmişiz :))
ve evet dün merak edilen toparlanma meselesini sordum. ohhhh afferim hareketli demekki yaramaz dedi. dedim ama bu toparlanmalar çok olursa ii değilmiş. onuda nerden çıkardın benim için en güzel olay bebeğin hareketli oluşudur. toparlanmasıda onun iii olduğunu,büyüüdğünü ve kabına sığamayıp kesesini esnettiğini gösterir bu herşey yolunda demek dedi. hatta bir hafta sonra yani 35. haftandan sonra toparlanmalar artacak ve karnın dahada sertleşmeye başlıycak i,şte buda seni doğuma hazırlıycak küçük kasılmalara neden olucakkki bence buda iyiii dedi. eğer bu toparlanmalar olmasa anne kendini doğuma hazırlayamaz herşey yolunda demek oluyormuş hatta toparlanmazsa sorun var demekmiş. bana kasıklarında düzenli sancı veya kasılma sertleşme olursa veya şiddetini arttıran ağrı olursa beni düşündürür. bahsettiğin şeyler çook normal dedi :))
birde iç çamaşırındaki yoğun terlemeye benzeyen ıslaklığı sordum. güldü şurda doğurmana ne kalmış tüm vücudun değişti göbeğinde suyu,plesentası,bebeği derken 6 kilodan fazla taşıyorsun, hormonların hat safada bir taraftanda doğuma hazırlanan bir vücudun var müsade etde okadar olsun dedi :)) hatta biraz akıntı bile olabilir bunada normal demiştik. anormal olan kokulu,yeşil renkli,yoğun olan akıntı dedi. birde suyun öyle azalıyo olsa ultrasonda ben farkederim suyun yerinde duruyor sadece yoğun bişekilde terliyosun dediki doğruudur aslında heryerim terliyor :)) bol su içmeye devam beslenmemiz güzel aynen devam zaten kendime nazar değdirmiyeyim protein alımımı arttırdıktan sonra ödemlerim epey azaldı.
ayy çokk konuştum yine ama napimmm kızımı gördüm yuvarlak suratlı benim meleğim :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…