sinem acil bana gaz ver bacım uykum biraz açıldı ama şimdi işlerimi yaptım yaptım yapmadım gidip geri yatıcambenimde ne güzel mantı aldığım bi yer vardı kadın harika yapıyordu ama kapattılar şimdi sonrada şöyle düzgün yapan bi yer bulamadım mantının gerçek tadınıda bilince market mantıları kulağa ve damağa hiç hoş gelmiyo
kızlarr eda gibi bende bugün topiğe girmeyenleri merak ediyorum.,
hanzade
rumuz
efsa
deniz
eslem
filiz
ve elifinde bugün kontrolü vardı ama hala gelmedi. bu arkadaşlar eslem dışında genellikle topiğe sık sık girerlerdi. yanılmıyorsam rumuz ve elif hala çalışıyor. belki rumuzun bayram sonrası işleri birikmiş oyüzden girememiştir. ama deniz ve hanzade yıllık izinlerine ayrıldılar bugünde bayram sonrası gelirlerdi normalde umarım iyilerdir.
eslemin çakılla bambam doğum kanalına girmişti doktoru yatak istirahati vermişti yanlış hatırlamıyorsam. umarım herşey yolundadır.
efsa ve filiz de çalışmıyordu galiba ama onlarda topikte görünmüyorlar hiç.
listede unuttuklarım olabilir ama bu kızlar nerde bakimmmmm.???[/QUOTE
hafızaya bak maşallah canım yavalla geçmişi okuyup öyle yazıyım diodum ama yazını görünce dayanamadım döküleyim hemen en iyisi.
öncelikleee dün doktorumuza gittik herzamanki gibi boyutsuz moyutsuzsiyah beyaz ve bişeyin belli olmadığı ultrasonumuza girdik.. nooooooolmuuuuuşşşşşşşş inanamadım valla ama bebeğim dönmüüüüş... doğum kanalına girmiş akıllı yavrum benim... normal doğum yapabilirsin dedi. ama ameliyatımdan dolayı 2 hafta sonra geldiğinde fiziktedaviciye kontrol ettirircem dedi. eğer ok. verirse normal olabilir yanii.. bu arada delimiyim neyim herkes korkarken ben nie böyle seviniyosam... herhalde önümde normal doğum için bi sürü engel olduğundan yani yapamama ihtimalim fazla olduğundan gaza mı geliyom ne... :44::44::44:
dün yani 34+6 da oğlum 2675 gr. dı. boyunu hiç söylemiyo.
birdeee doktora giderken ilk tartıldığımda 7 haftalıkmışım. o günden bu güne 13 kilo almış görünüyomuşum( o öyle sanıyo bana göre 16_17 kilo aldım , o geç tarttı beni ) neyse 13 kilo zaten almışım. limit 15 kiloymuş 15 kilodan fazla alırsan eğer zaten sezeryan olur dedi... 2 kilom kalmış yani en son 29+3 de gitmişim .yani 5 hafta 3 günde 4 kilo almışım o yüzden benim 2 kiloyyu kesinlikle geçeceğimi düşünüyo doktorum dün o gazla çıktım arşıya bi yürüdüm bi yürüdüm eşimle hesapladık sanırım 6 km falan yürüdüm .... bol bol yürüyüp su içtim.. hergün bol bol yürüyüp bol bol su içicem. tuzu kestim sayılır. ve ekmekten uzak durucam... görürsün sen doktor.... bana yeterki şunu yapamazsın de sen
neyse işte uzun zamandır tahlilde istemiyodu birde kan-idrar tahlili verdim. her zmaanki gibi kansızlık çıktı. önceden gyneferron die bi ilaç veriyodu pembe renkli bonibon gibi bişi. bu sefen gyne forro senol mü ne öyle bişi verdi. rengi çok çirkin kocaman ve içinde mübarek kuş yemi gibi bi special var
birde vitamin verdi ayrıca turuncu kaplı bişi c vitaminiymiş portakallı. çiğnenecek bi ilaç. onu sevdim
çarşıda ıvır zıvır bi sürü şey aldım. sinir oldum kendime hem kendime hem oğlma hem babasına aldım ama hep ucuz şeyler 2-3-5-10 tl lık şeyler ama 90 tl. gittine salakım diyorum yaaaa . üstüne bi 100 daha koyup gidip park yatağımı alsaydım yaaa ...
eşime bi daha beni çarşıya gönderme göndersnede para verme diorum... sırf yürüyüş yapmaya gideyim diorum...
bu arada ben inanıyorum. sizde inanıyomusunuz bana doğuma kadar 2 kilodan fazla almayacağıma normal doğum kilo haddi ni aşamayacağıma namusum ve şerefim üzerine söz vermiim dimi.nooolur noolmaz :18::18::18:
sonacıma. dün saat 1 den 7:30 a kadar gezdim kardeşimle beraber. annemlere geldik yemek yedik sonra çıktık harika bi park vardı eşimle oraya gittik eşimin iş arkadaşı davet etmişti oturduk çay-çekirdek-dondurma falan süperdi 12:30 da eve geldik . ama ben çooook yoruldum. bu arada da artık terlik giyiyorum valla hem dışarda hem her yerde alışveriş merkezlerinde falan.. çok komik görünüyorum ama napiiim ayakkabı giyince 10 dk.çda çevrimdışı oluyo ayaklarım... yoksa mümkünatı yok ayakkabıyla 6 km. yürüyemem...
hııı birde dün hastanede tahlil sonuçlarını beklerken yanımda oğluşumun battaniyesi vardı çıkardım onu ördüm herkes bana bakıyodu...şaşırmışlardır.ssk da falan normaldir belkide özelde ilk görüyolardır garipler napiiim yaa daha bitiremedim ama az kaldıııı... hem biz hamileyiz bize herşey caizzzzzzzzzzzzz dimi ama ...
selam arkadaşlar
ya hu benim oğlan bu gün hiç hareket etmedi gece karnımın üstüne yatmışım bir ara çok hareket etti uyutmadı beni bana ceza verdi sanırım oynamıyor şimdi hiç:18:
zeynep
sen çok güzel bir kadınmışsın canım kaynananın ve diğerlerinin seni neden bu kadar çok kıskandığını şimdi daha iyi anlıyorum sakın kendine haksızlık etme güven kendine...
necla
beni de çok heyecanlandırdın hazırlasaydın bari herşeyini ne olur ne olmaz hayırlısıyla sen de doğurursan şimdiden 2 tecrübemiz olacak iyi haberlerini bekliyoruz canım
sinem
bahsettiğin caminin önünden her gün geçiyoruz denemek isterim oranın mantısını bazlamasını da şimdilik demette genç yufka diye bir yer var makronun karşısında orda kadınlar yapıyorlar gözünün önünde biraz pahalı ama çok temiz ordan alıyorum teşekkür ederim tavsiyen için
fatoş
maşallah bebeğine haftada 300 gram almış he bakalım doğdukları kilolar nasıl olcak allahım nazarlardan saklasın hepsini...
ha kızlar bir de unutmadan bir şey söylemek istiyorum bilmiyorum bana ne kadar katılırsınız ama...
bence biz hiç topik değiştirmeyelim doğum yapanlarda yapmayanlarda hepimiz burdan devam edlim sanki bu topikte bir uğur var bir güzellik var dimi?
canım sağol özlettin kendini lütfen eve internet al şekerim doğurursan nasıl konuşcaz
Günaydınnnnnnnn.
Yaa benmi yanlış görüyorum yoksa doğum yapanmı oldu. Amanın 9 gün ayrı kaldım topu topu yahu. Kim, nezaman, hangi sayfa? Şok içindeyim şuan yardım edecek gönüllü aranıyor..
Günaydınnnnnnnn.
Yaa benmi yanlış görüyorum yoksa doğum yapanmı oldu. Amanın 9 gün ayrı kaldım topu topu yahu. Kim, nezaman, hangi sayfa? Şok içindeyim şuan yardım edecek gönüllü aranıyor..
günaydın tatlım duygu doğum yaptı nejlada bugün yarın doğurmak üzere gözünü korkutmak gibi olmasın tüm topik tutuşmus durumdayız hazırlıklar son sürat devam ediyor
fatoşcum maşallah eylülümüze büyümüş benim kızım 1 haftada kocaman olmuş yerim ben onun yuvarlak yüzünü
bu arada senin bu dr süper ya bi dahaki gittiğinde ona sevgilerimi ilet lütfen senin dra göre yani ben kendime sadece 1.5 kilomı almışım ayyy çok sevindirik oldumtoplamda 7.5 kilo aldımda
blackciğim sizede maşallah cnm sende güzel haberlerle gelmissin bence sen bu istikrarla devam edersen o 2 kiloyu bile almazsın tatlım ay seni o halinle hastanede düşündümde allah iyiliğini versin kız çok hossun çok şirinsin vallahep diyorum hamarat hatunun hali başka işte bu arada artık bende her yere parmak arası terliklerimle gider oldum napiim bi onlarla rahat ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?