2011 Ekim Anneleri

bu arada bütün gece nejlayla uğrastım rüyamda acaba doğurdumu diye neyseki iyilermiş cnm merak etmeyelim diye yazmış hemen
canım çok sağol benimle birlikte yaşıyosunuz herşeyi çok sağolun.sizinle konuştuğum sırada acayip ağrım oldu ama sonra yavaş yavaş geçti ve ben uyuyabilmişm.

fatoşcum maaşaallah eylülümüze
drun yine bilgecanlığını göstermiş
teşekkür edrim canım aminnn inş.

maaşaallah oğluna canım
sanada ayrıca maaşaallah seninde eda dan kalır yanın yok toton yer görsün az gez hamart hatun.

canım hazırladım herşeyimi dün ufak tefek eksiğim vardı onlarıda hallettim .
çoksağol.

evet canım çok az kaldı dr muz öyle dedi bende çok heyecanlıyım oğlumuçok merak ediyorum.hepimiz inş kolaycacık doğururuz.sizin dualarınızla böyle olucağına eminim zaten.

günayyyyydınnn

çok şükür nejlam doğurmamış
fatoşum maşallah kızımıza ne kadar hızlı büyümüş ayrıca bu da doktoruna bu da sana yine aydınlattın bizi
yok yok doğurmadım edam.şimdilik yerinde duruyor ahmet yiğitim teyzesi.

kızlar kırmızı alarm acil cavappp.helimde kasıklarımda biliyosunuz ağrım çoktu.ve vajinal bölgede zonklama gibi bide sarı melhem gibi bir akıntı geldi hafifte çamaşırım ıslanmış.buradaki dr.yurt dışındaymış sizce konyaya gitmeli mi

canım hiç 40 haftaya göre hesap yapma bak bebişler beklemiyor sen hazırlıklarını hemen yap.özelliklede çantanı hazırda tut.

Nejlaaa dün gibi geliyor bana uuuu senin haftan 32 dediğimiz. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yeğenimizi. Ayyyy ne güzel yumuk yumuk elleriyle buluşacaksınız bizim yerimizede çekin kokularını içinize.

zeynepcim ağrılarının zamanlamasına dikkatet birde o akıntıdan bende de olmuştu ama çok sarı değildi genelde beyaz oluyorama melhem kıvamında oluyor bendekide.yinede sen kendini daha iyi bilirsin dr git ne olur ne olmaz.

nejla çok heyecanlı ya... ismide çok güzelmiş maşallah baya kararsızdın sonunda yiğite karar vermişsin. inş Allah kolay doğum nasip etsin.doğum anında aklına gelmez belki ama bizim içinde dua et....

gunaydinlar nasilsiniz bakalim bugun
girdigimde acaba dogum haberi var mi diye:44:dun dogum yapicagimi sandim okadar agri vardi ki bir kac kez ciglik attim doktorum artik sonlara yaklastigimiz icin yalanci sanci gorebiliriz dediilk hamileligimde ki gibi bu agrisiz sancisiz olur diye hayal ediyordum ama yok anam bu aci cektirmek istiyor bana

ay nişanmı geldi acaba :18::18::18: evinin yakınında bi hastane vardı dimi önce oraya gitsen duruma göre konyaya gitsen ama bence git hastaneye cnm

öyle canım banada çok geçmemiş gibi geliyor ama zaman akıp geçiyor bak şimdi sen33 haftalıksın.aminn canım hepimiz i,nş.
çekerim canım teyzelerimize de bu duyguyu anlatırım.

Bu hafta sonu görevim belli olmuştur acilen herşey yıkanacak ütülenecek, eksiklikler tamamlanacak çanta alınacak ve hazırlanacak.

hazırla cnm sen ne olur ne olmaz ben duygunun haberini aldığım akşam ykadım hepsini hastane çantasıda hazır sayılır gecede sudenazın odasını boyattım kocişe

nejla çok heyecanlı ya... ismide çok güzelmiş maşallah baya kararsızdın sonunda yiğite karar vermişsin. inş Allah kolay doğum nasip etsin.doğum anında aklına gelmez belki ama bizim içinde dua et....

sağol canım çok kararsızdım ama sonunda verdik kararımızı şükür.aminnnn
inş ederim canım sizde bana dua edin çok ihtiyacım olcak.

zeynep
bu sabah doktorum nişanın kahverengi koyu kıvamlı ve sümüksü bir yapıda olabileceği gibi beyaz renktede gelebileceğini söylemişti. canım gelen sarı şey nişansa sümüksü bir yapıda olmalı ve çamaşırında yoğun olmalı eğer böyle değilse akıntıdır. birde bende elife katılıyorum önce yakınındaki hastaneye git nst ye gir düzenli sancı çıkarsa konyaya gidersin canım.

zeynep benim neredeyse son 1 aydır akıntımın rengi ve kıvamı bahsettiğin şekilde suyumun fazla oluşundan vajinamda basınçlı sancı zonklamada oluyor ...umarım ciddi birşey değildir doktora gidemesende tel.açma şansın yokmu?

kızlarr tünaydın diim artık geçmişi anca bitirdim..maşşallah ne kadar az konuşuonnus nejlacım iyiymişin hadi bakalım 2.bebek senden mi gelio
ayy çok sinir şu beğen tuşunun olmaması..yazmasamda beğenerek takip ediodum sizi...bu ne yaa...gıcık oldum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…