2011 Ekim Anneleri

hayirdir ne oluyor bize son aya girdik icimizi temizlik sevdasi sardi bende dun tum evi kople dolaplarindan yerlerine kadar sildim aksamda geberdim sancidankahve dedinde canim ne cok cekti kalkip yapim bari istiyen varsa parnak kaldirsin

nejlacım hayırlı olsun az kalmış doğuruyormuşun hangi hastahanede doğurucan?duygu canım bebeğinle napıyosun alıştınızmı birbirinize

şuanlık bir sıkıntı yok canım oğlum gece beni bayağı korkuttu.hayırlısıyla bakalım şuanlık öyle gözüküyor.
nejlacım hayırlı olsun az kalmış doğuruyormuşun hangi hastahanede doğurucan?duygu canım bebeğinle napıyosun alıştınızmı birbirinize

sağol şeymacım.derincede tasin özbek hastanesinde olacak canım inş.

ayyy ya topiğimizede bakarmısınız. doğum sancıları, nişan falan konuşulmaya başlandı :) bizden önceki topiklere girip ara ara bakar 34-36 ları görünce heyecanlanırdım. bide böle doğum sancısı olabilirmiki diye yazılanları görünce tırsardım şimdi çokk normal geliyor
inşalllah miniklerimiz zamanında gelirler. en azından 36 yı doldurupta gelirler bakalım biri atak yapmazsa sırada nejla var buarada ismi çok güzel nejlacım maşiallah ahmet yiğidimize :)
ardından yalug gelir gibi geliyor ama eslem naptı acaba malum ikizler erken gelir tabi bide perioda vardı gerçi o bayramda girmişti ama 3-4 gündür görünmüyor onunda ikizleri olucak, sonra sibel,elif,ben,edut,hanzade, eda ooooo arka arkaya doğurcaz inşallah. bide ayın 15 ine 2 sezeryan vardı günü belli olan ama kimlerdi unuttum :) bu ay sezeryanlar, günü dolanlar ve erken doğanlar gelicek ekim başı gibide geri kalanlar :)))
buarada deniz hala yok çok merak etmeye başladım. içinizde denize ulaşabilecek biri varsa arayıp durumunu öğrenebilirmi?

canım beğen butonu olsa çoook beğenecektim paylaşımlarını :)))

ben de dün çok yoruldum.temizlik vardı evde.perdelere kadar yıkadık ütüledik öfff napim yoksa yetişmiyor işler.doğumdan önce bir daha alırım diye düşünüyorum yardımcımı...şimdi dee bebişin ikinci parti örgü,penye,battaniye tarzı şeylerini makineye attım.benim randevum 13 eylül.de.bayram öncesi gitmiştim.çok uzun geldi bu sefer ya 3 hafta oluyor tam.benim de karnım sertleşiyor.özellikle de çok yorulunca gibi geliyor bana.

nejla'cığım allah bir avazda kurtarsın seni ve hepimizi.gerçekten hep karnımızda kalacak sanıyorduk...reel yaşama dönmeliyiz artık.geliyor bebişler.

hard_disc canım nerelerdesin alışveriş nasıl gidiyor...annen geldi mi.benimki mersinde.haftaya gelecek kısmetse :)

çok teşekkür edrim fatoşcum oğlumun isminbeğenmenize çok memnun oldum zor karar verdiğim için.

aaminnnn inşcanım.
ben o hastahaneyi hiç bilmiyorum özelmi? ne kadar doğum parası

canım çarşının içinde de tıpmerkezi var aynı hastanenin hatta dr um orda muayene ediyor doğum hastanede olcak .özel canım bayağı oldu açılalı.normal doğum 750 sezeryan olursA 500 benim hastane fiat konusunda biraz ters sizlerinkine göre.

bendeki züğürt tesellisine bak ismimi sonda görmek rahatlattı denize msj attım tatlım şimdi cevap gelir gelmez paylaşırım hemen

evet tersmiş gerçekten bende hala doğum yapacağım hastahane konusunda kararsızım konağa gidiyorum ama orası sezaryenci olduğu içinde istemiyorum duygu nene hatunda yapmıştı dimi orda benim görümcemin arkadaşı doktor hilal hanım orda yapmak istiyorum ama uzak diye tedirgin oluyorum..

evet canım market mantılarında ıs yok gaz verırdım ama sen ya ıs yapıyo olmalısın yada uyuyo :) ben evden cıktım anneme geldım gırdım gırcem derken saat 1 oldu sımdıde oglan bunaltıyo nete gırcekmıs of stres oldum
makronun karsısındakını denemıstık ama cok zaman oldu aynı yerse eger untuttum nasıl oldugunu ama dısardan aldıgım en guzel mantıydı bu aldıgım mantı canım
ıremcım hamaratsın canım sende :) kolay gelsın
nete gıreyım demıstım ama oglum aglıyo kapatıyorum gorusuruz kızlar

kızlar deniz cevap verdi maşallah iyiymiş bir sorun yokmuş bayram yoğun geçmiş şimdi evdeki işlerini hallediyomuş duygudan sonra denizimizde tutuşmuş alışveriş yapıyolarmış işlerini ayarlayıp gelicekmiş

Herkese Günaydın;

Tüm muhabbeti okudum çok zamanımı aldınız sizi gidi geveze hanımlar Gün geçtikçe ağırlaşıyorum ben de 36. haftadan gün almaya başladık çok sık nefes nefese kalıyorum ayakta kalamıyorum hemen yoruluyorum iş yapamıyorum sizleri gördükçe özeniyorum vallahi özellikle İrem le Sinem depresyona sokuyor beni

ohhh iyi bari baya endişe etmeye başlamıştım. ama nedense içimden bir his eslem ya doğurdu yada doğurmak üzere diyor :18::18: buarada eda bende senin gibi eylülde doğurcakmışım gibi hissediyorum. en başından beri ekim bana çok uzak gelmişti. eylülde doğucağına okadar kendimi inandırmışımki kızımın adını bile eylül koydum. bazen eşim ya ekimde doğarsa. kızımıza aa eylüldemi doğdun diycekler odaa yooo ekimde diyecek diye dalga geçiyor. yada üç çocuğum olursa isimleri sırayla eylül,ekim,kasım olurmuş :) ama ben hissediyorum boşuna eylül demiyorum ona gelicek benim kızım 23 eylülle 30 eylül arası gelicek

tam emin değilim duygunun hangi hastanede doğum yaptığını.bizim burda alternatif az bende çok kararsızdım ilk başta ama drdan çok memnun olduğum için orayı tercih ettim.benim eve yakın marmara hastaneside var ama doktorları ilgili olmadığı için tercih etmedim.hakkımızda hayırlısı canım.

yaaaa şu beğen butonunu geri koysunlar bişey görüyorum beğendim diycem yokkk.
neyse yazimmm bari kızlar hepinizi beğeniyorum. buton olmasada,ben ona tıklayamasamda beğeniyorum. ısrarla beğenmeyede devam edicem.....

evet izmitte alternatif az gerçekten kafam karışmış durumda:44endiğe gitsemmi nene hatuna diye

ya eslemi bende çok merak ediyorum numarası yokmu kimsede acaba :26: senin eylülün eylülde gelme ihtimali bize göre daha yüksek kimsenin enişte gibi düşünceğini sanmıyorum eylülde doğmayan bir sürü eylül tanıyorum hiçte öyle bir bağlantı kurmadım vallahi tatlım off bu show tv 24 saat doktorları veriyo her bölümde de hamile ve ekşınlı bir sahne oluyor bu diziyi izlerken doğurucam hep erken doğum hep erken doğum psikolojimi bozdular onlar yüzünden erken doğurcağımı düşünmeye başladım evde olmak çok sıkıcııııı keşke işyeri yakın olsaydı da son haftama kadar çalışsaydım

keşke seninle yer değiştirebilsek benim işyerim evime 10 dakika ama ben işe gelmek istemiyorum
keşke evimde olsamda akşama kadar doktorları izlesem ahh ahh

fatoşcum ve zeytinim beni merakmı ettiniz siz yerim ben sizi

henüz doğurmadım ama inanılmaz ağırlaştım yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum hiçbi iş yapamıyyorum kayınvalşdem saolsun herşeyi halldiyo cuma günü kontrolğm var sanırım bebekler dahada kilo aldı inşallah almışlardır toplamda 5 olsalar halimi düşünün canlarım çok giremiyorum ama doğurursam mutlaka haberdar ederim sizi dua edin sizlerde dualarımdasınız.

fatoşcum maşallah bebeğinetombikkkkkk

bu arada edacım seninde saçların çok güzel olmuş sanada maaşallahben cesaret edemedim paçoz gibiyimmmm

hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…