2011 Ekim Anneleri

Ahahaah al benden de o kadar izlerken gerildim yahu

ahh ahh keşke bende evde olsaydım eda yaaa işyerindeyim ama hiçç çalışasım yok aslına bakarsan çalıştığımda yok. biran önce silkelenip bişeyler yapmalıyım ama hayır çalışasım yookk işte :) ama doktorlar konusunda haklısın pazar günü banyoya ek dolap yaptı eşim ( eylülün küveti,kovası,süngeri ,şampuan ve havluları için) tv de show açık kalmış. sabah 11 gibi başladı dolaba akşam 6 ya geliyodu bu nedir yaaa hiç ara vermeden doktorlarımı veriyorlar geliyorum gidiyorum doktorlar diyor :)) paraları bitmiş yazık :90:

ayyyy kalp kalbe karşıymış dünden beri eslem diye diye bir hal oldum :)) neyseki daha doğurmamışsın ama cuma günü kontrolünde günün kesinleşi,r heralde :18::18::18: buarada senin çakıllan bambam kadar olmasada benim minnoşumda tombik teyzesi :)) ayy ben 2450 gramlık kızımla dönemiyorum yatakta sen ne haldesin tahmin edebiliyorum canım yaa az kaldı gelicek yakında fındık kurtları :)

tünaydın kızlarr..sabah zar zor uyandım ,okula gittim ,eve geldim karnımı doyurdum ,şimd, evi temizlemem ,enazından bi süpürmem gerek ,keşke bide beyaz sabun kokulu şeysiyle silebilsem ,ama çook uykum varr bide bugün niyeti bozdum ,ağır bi doğu yemeği yapcam ,hani içine kıyma konulan köftedenişşallah beceririm ,bayramda annemler yamıştı canım çok çekti ,bide bugün mevzuu geçince kalın malın yapcam dedimm..ayy niye ben yazınca hep konu yemeğe geliyo yaaaa uykum vaaarrrr....
yaa aklımda tutmaya çalıştım ama beceremedim ,kontrole gidenler olmuşş ,kocaman bi maşşallah onlara
neclacım doğurmamışın ,sevindim ,beklesin daha orda acelesi yok ,gerçi bi an önce olsunde bitsin dimii..sende sabırsızlanıyosundur artık ..Allah hepimizin yardımcısı olsun canlaarr:18::18:

tuğba
inşallah daha doğurmuyorsundur canım.:18::18::18: ama doğuruyosanda yapıcak bişey yok annesi biraz küçük doğcak minnoşun artık :) şaka bitara dua ederiz inşallah alıştırma sancısı falandır... ayy ya şu tırnaklarını yiyen simelı ne çok kullanmaya başladık :)

keşke seninle yer değiştirebilsek benim işyerim evime 10 dakika ama ben işe gelmek istemiyorum
keşke evimde olsamda akşama kadar doktorları izlesem ahh ahh

çalışırken cazip geliyordu banada ama bu evde 4.haftam en az bir bu kadar daha böyle geçicek inan yetiyor oğlum şimdi yanımda olsa halbusee öpsem koklasam mıncıklasam zaman nasıl su gibi geçer

nida
ya senin bu beyaz kokulu sabun şeysiyle ortalığı silme derdin nolcak bilmem. yine güldürdün beni. Sen baya baya beyaz kokulu sabuna aşeriyorsun tatlım yaa kıyamam çok şekersin :))

canım benim Allah yardımcın olsunn .... bence kuzular çoktannn 5 i geçmişlerdir bile cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz kananandan da Allah razı olsun maşallah saçlarımıda kaçırmamışın teşekkür ederim turşum benimm

Geçmişi okıyım dedim bitiremedim daha 30 sayfam var
fatosersin - s.tugba
Odalarınız şok şeker olmuş güle güle büyüsün bebişleriniz

edacım
saçların çok yakışmış

Aklıma geldikçe parça parça yazıyorum
Biz oda süslemesi yaptıramadık :85: çünkü odamızda bebiş yoktu yanımıza aldığımızda da 3 kişilik odaya koydular bizi Yanımda olsunda süsü eksik kalsın
En son 54kiloydum kızım 2200gr doğdu eve geldiğimda tartıldım 51dim
Uyuyabildiğiniz kadar uyuyun Şimdi uyumadığıma pişmanımm

gördüm fatoşum hemen yazayım dedim doktor cuma günü hadi bakAlım zaman gelmiş demese bariiii 2 hafta daha dursa Allah bilir ama çok güzel olur:87:

çalışırken cazip geliyordu banada ama bu evde 4.haftam en az bir bu kadar daha böyle geçicek inan yetiyor oğlum şimdi yanımda olsa halbusee öpsem koklasam mıncıklasam zaman nasıl su gibi geçer

Canım bol bol dinlen ne güzel işte. Ben bugün ciddi ciddi daha erken kaçma planları yapıyorum. Eleman bir alınsaydı hayırlısıyla.

duyguuu nasılsın canım prensesin nasıl? Nasıl bir duygu bir gün uyandığında yanında ufacık bir melek olması.

ahhh benim güzel annem taze annem fit annem gözünden uyku akar uyumadığı günlere pişman olur ama oturur geçmiş okur bide alıntı yapar severim ben senin canını yaaaaaaaaaa çok teşekkür ederim
elif berenimiz iyidir inşallah

çok tşkr ederim canım. elif berenede sanada maşallah canım. demek 51 kilosun ayy kimseler inanmaz bikaç gün önce doğum yaptığına :) kızın şimdi küçücüktür oyyy ne tatlıdır kimbilir. Allah sanada berenede, eşinede uzun ömürler versin canım birlikte çookkk güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah..
gördüm fatoşum hemen yazayım dedim doktor cuma günü hadi bakAlım zaman gelmiş demese bariiii 2 hafta daha dursa Allah bilir ama çok güzel olur:87:

suyun azalmadıysa demez bence canım. ama en azından 2 hafta sonraya gün verir... yani nezaman geliceğini bilmek güzel bişey olsa gerek. bende bazen 36 yı doldurayım diyorum ama bazende içimden bişi eee hadi doğsun artıkda sevimm diyor. hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda nezaman doğarlarsa ama bence bebişlerin 2500 gramı geçmişlerdir annesi :))

Tugba inşallah alıştırma sancısıdır :18::18: Nida beyaz sabun kokusuna ben de bayılıyorum nerede satılıyor bu ürün? Ben de Pronto'nun yeşilini kullanıyorum o da çok güzel kokuyor tavsiye ederim Ay şu doktorlar bitse de işime baksam kalakaldım öyle başında

Ya bizim minik bazen karnımın bir kısmında tümsek oluşturuyor kocaman sonra oradan hoooop diğer tarafa orada bir tümsek neresini hareket ettiriyor çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…