ahh ahh keşke bende evde olsaydım eda yaaaişyerindeyim ama hiçç çalışasım yok aslına bakarsan çalıştığımda yok. biran önce silkelenip bişeyler yapmalıyım ama hayır çalışasım yookk işte :) ama doktorlar konusunda haklısın pazar günü banyoya ek dolap yaptı eşim ( eylülün küveti,kovası,süngeri ,şampuan ve havluları için) tv de show açık kalmış. sabah 11 gibi başladı dolaba akşam 6 ya geliyodu bu nedir yaaa hiç ara vermeden doktorlarımı veriyorlar geliyorum gidiyorum doktorlar diyor :)) paraları bitmiş yazık :90:
Geçmişi okıyım dedim bitiremedim daha 30 sayfam var
fatosersin - s.tugba
Odalarınız şok şeker olmuş güle güle büyüsün bebişleriniz
edacım
saçların çok yakışmış
Aklıma geldikçe parça parça yazıyorum
Biz oda süslemesi yaptıramadık :85: çünkü odamızda bebiş yoktu yanımıza aldığımızda da 3 kişilik odaya koydular bizi Yanımda olsunda süsü eksik kalsın
En son 54kiloydum kızım 2200gr doğdu eve geldiğimda tartıldım 51dim
Uyuyabildiğiniz kadar uyuyun Şimdi uyumadığıma pişmanımm
tamam tamam sustum nankörlük ediyorum sanırsam yerimde olmayı isteyen anne adaylarımıza ayıp ettimaz kaldı fatoşum seninde eylül gelmeden doktorları izleme şansın olucaktır üzülme
ha ha ha üzülme edacım doktorları çalışsamda izliyorum bazı akşamlar eve geldiğimde devam ediyor oluyor. buarada zehra sen bu doktorları bitsin diye beklersen ana haber bültenine anca kalkarsın koltuktan. kızz dizinin sonuna geliyo bir reklam giriyo hoopp başka bi bölüm başlamış. ayy kimdi bakim topikte öyle bir geçer zamankiyi izleyen o başlıyo bugün :) bende oturup onu izliyeyim bolca ağlıyayımda biricik kocamın eline benimle dalga geçme fırsatı vereyim bari :)) yaaa kızlar benim çalışmam lazım ama yapamıyorum.. bide çokk acıktım. şimdi yemek siparişi verdim bil bakalım eda canım ney çekti
canım benim allah yardımcın olsunn .... Bence kuzular çoktannn 5 i geçmişlerdir bileCuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz Kananandan da allah razı olsun maşallah Saçlarımıda kaçırmamışın Teşekkür ederim turşum benimm
kıyamam kuzularıma kocaman olmuşlar allah esirgesin hepinizi.hayırlarla gelsinler evinizi nurlarla bereketle doldursunlar.
çok tşkr ederim canım. Elif berenede sanada maşallah canım. Demek 51 kilosun ayy kimseler inanmaz bikaç gün önce doğum yaptığına :) kızın şimdi küçücüktür oyyy ne tatlıdır kimbilir. Allah sanada berenede, eşinede uzun ömürler versin canım birlikte çookkk güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah..
Suyun azalmadıysa demez bence canım. Ama en azından 2 hafta sonraya gün verir... Yani nezaman geliceğini bilmek güzel bişey olsa gerek. Bende bazen 36 yı doldurayım diyorum ama bazende içimden bişi eee hadi doğsun artıkda sevimm diyor. Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda nezaman doğarlarsa ama bence bebişlerin 2500 gramı geçmişlerdir annesi :))
nida
ya senin bu beyaz kokulu sabun şeysiyle ortalığı silme derdin nolcak bilmem. yine güldürdün beni. Sen baya baya beyaz kokulu sabuna aşeriyorsun tatlım yaa kıyamam çok şekersin :))
ha ha ha üzülme edacım doktorları çalışsamda izliyorum bazı akşamlar eve geldiğimde devam ediyor oluyor. buarada zehra sen bu doktorları bitsin diye beklersen ana haber bültenine anca kalkarsın koltuktan. kızz dizinin sonuna geliyo bir reklam giriyo hoopp başka bi bölüm başlamış. ayy kimdi bakim topikte öyle bir geçer zamankiyi izleyen o başlıyo bugün :) bende oturup onu izliyeyim bolca ağlıyayımda biricik kocamın eline benimle dalga geçme fırsatı vereyim bari :)) yaaa kızlar benim çalışmam lazım ama yapamıyorum.. bide çokk acıktım. şimdi yemek siparişi verdim bil bakalım eda canım ney çekti
Tugba inşallah alıştırma sancısıdır :18::18: Nida beyaz sabun kokusuna ben de bayılıyorum nerede satılıyor bu ürün? Ben de Pronto'nun yeşilini kullanıyorum o da çok güzel kokuyor tavsiye ederimAy şu doktorlar bitse de işime baksam kalakaldım öyle başında
Ya bizim minik bazen karnımın bir kısmında tümsek oluşturuyor kocaman sonra oradan hoooop diğer tarafa orada bir tümsek neresini hareket ettiriyor çözemiyorum
İkimizde çok iyiyiz Allaha şükür benim tek şikayetim boynum ve başımda ki ağrı çok felaket bişey kafamı kaldıramıyorum hiç sürekli yatar vaziyetteyim Kesinlikle normal doğum yapın çekilicek ağrı değil çünkü normal doğumda en fazla 1 gün çekersiniz onuda bebeğinizi kucağınıza alınca unutursunuz ama böyle kızımı doya doya kucağıma alıp oturamıyorum bile başımdan aşşa biri damarlarımı çekiyo sankiduyguuu nasılsın canım prensesin nasıl? Nasıl bir duygu bir gün uyandığında yanında ufacık bir melek olması.
Sizi merak ederken nasıl uyuyabilirimahhh benim güzel annem taze annem fit annem gözünden uyku akar uyumadığı günlere pişman olur ama oturur geçmiş okur bide alıntı yapar severim ben senin canını yaaaaaaaaaa çok teşekkür ederim
elif berenimiz iyidir inşallah
Küçücük daha teyzesi ufacık suratımız çöp gibi bacaklarımız 2 kürdan kalınlığında parmaklarımız var Bide soyadımızda küçükçok tşkr ederim canım. elif berenede sanada maşallah canım. demek 51 kilosun ayy kimseler inanmaz bikaç gün önce doğum yaptığına :) kızın şimdi küçücüktür oyyy ne tatlıdır kimbilir. Allah sanada berenede, eşinede uzun ömürler versin canım birlikte çookkk güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah..
Sağol canım Resmini çektim ama azcık büyüsün diye bekliyorum kırılmayın bana nolur Yoğun bakımda felan kaldı korkuyorum şimdi Yanlışda anlamayın nolur Sizi çok seviyorum bende istiyorum eklemek ama birazcık toparlansın diyorumcanım benim ya anne oldun uykusuz günlere başladın erkende olsa ama olsun bebeğin çıktı hastaneden evdesin ne güzel merak edioruz güzel meleğinin fotosunu istioruz bizzz... Allah yardımcın olsun canım aklımız sende hepimizin
evet tersmiş gerçekten bende hala doğum yapacağım hastahane konusunda kararsızım konağa gidiyorum ama orası sezaryenci olduğu içinde istemiyorum duygu nene hatunda yapmıştı dimi orda benim görümcemin arkadaşı doktor hilal hanım orda yapmak istiyorum ama uzak diye tedirgin oluyorum..
tam emin değilim duygunun hangi hastanede doğum yaptığını.bizim burda alternatif az bende çok kararsızdım ilk başta ama drdan çok memnun olduğum için orayı tercih ettim.benim eve yakın marmara hastaneside var ama doktorları ilgili olmadığı için tercih etmedim.hakkımızda hayırlısı canım.
İkimizde çok iyiyiz Allaha şükür benim tek şikayetim boynum ve başımda ki ağrı çok felaket bişey kafamı kaldıramıyorum hiç sürekli yatar vaziyetteyim Kesinlikle normal doğum yapın çekilicek ağrı değil çünkü normal doğumda en fazla 1 gün çekersiniz onuda bebeğinizi kucağınıza alınca unutursunuz ama böyle kızımı doya doya kucağıma alıp oturamıyorum bile başımdan aşşa biri damarlarımı çekiyo sanki
NORMAL DOĞUM DİYORUM BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUMMMMMM
Gün geçtikçe daha çok büyüyo sevgisi harika bişey dün annem banyo yaptırdı poposu kızarmış acısına çok az mızırdabdı ağlamadı bile ama içim gitti gözlerim doldu kaçtım hemen odadan
Sizi merak ederken nasıl uyuyabilirim
Hanımın keyfi yerinde maşallah emiyo altı temizleniyo uyuyo
Küçücük daha teyzesi ufacık suratımız çöp gibi bacaklarımız 2 kürdan kalınlığında parmaklarımız var Bide soyadımızda küçükYoğun bakımdan çıkarken küçük bebeğin anne babası diye sesleniyolar ordakilerde herhalde ufak olduğu için küçük diyolar zannetmişlerdir
Sağol canım Resmini çektim ama azcık büyüsün diye bekliyorum kırılmayın bana nolur Yoğun bakımda felan kaldı korkuyorum şimdi Yanlışda anlamayın nolur Sizi çok seviyorum bende istiyorum eklemek ama birazcık toparlansın diyorum
şeyma kontrolün nası geçti, bişi söledimi doğum şekli ile ilgili,
bana da sezeryancıları gibi geliyo, 2 tane normale rastladım, tabi herkese sorma gibi bişey olmuyo ama, normal doğuracaklardan 2 tanesi ile karşılaştım,
İkimizde çok iyiyiz Allaha şükür benim tek şikayetim boynum ve başımda ki ağrı çok felaket bişey kafamı kaldıramıyorum hiç sürekli yatar vaziyetteyim Kesinlikle normal doğum yapın çekilicek ağrı değil çünkü normal doğumda en fazla 1 gün çekersiniz onuda bebeğinizi kucağınıza alınca unutursunuz ama böyle kızımı doya doya kucağıma alıp oturamıyorum bile başımdan aşşa biri damarlarımı çekiyo sanki
NORMAL DOĞUM DİYORUM BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUMMMMMM
Gün geçtikçe daha çok büyüyo sevgisi harika bişey dün annem banyo yaptırdı poposu kızarmış acısına çok az mızırdabdı ağlamadı bile ama içim gitti gözlerim doldu kaçtım hemen odadan
Sizi merak ederken nasıl uyuyabilirim
Hanımın keyfi yerinde maşallah emiyo altı temizleniyo uyuyo
Küçücük daha teyzesi ufacık suratımız çöp gibi bacaklarımız 2 kürdan kalınlığında parmaklarımız var Bide soyadımızda küçükYoğun bakımdan çıkarken küçük bebeğin anne babası diye sesleniyolar ordakilerde herhalde ufak olduğu için küçük diyolar zannetmişlerdir
Sağol canım Resmini çektim ama azcık büyüsün diye bekliyorum kırılmayın bana nolur Yoğun bakımda felan kaldı korkuyorum şimdi Yanlışda anlamayın nolur Sizi çok seviyorum bende istiyorum eklemek ama birazcık toparlansın diyorum
doğumla ilgili hiç bişey demiyor valla ben sorucam öyle söylücek bebek doğum pozisyonundamı diye ben sordum evet dedi hiç bilgi vermiyor bu duruma sinir oldum..normalde idrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı birdaha tahlil isticekdi ama birşey demedi ben şimdi bir daha gidicem tahlil için kızıyorum yani..
Bizim evde krize neden oldu öyle bir geçer zaman ki bu akşam milli maç da var ve evde tek tv var düşünün çıkacak harbi
Az önce kızçemin cicilerini de ütüledim bir güzel beyazlarımız da makinada şu anAma İdil Baby den aldığım hastane çıkışı yıkanınca sanki eski oldu gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?