2011 Ekim Anneleri

tamam tamam sustum nankörlük ediyorum sanırsam yerimde olmayı isteyen anne adaylarımıza ayıp ettim az kaldı fatoşum seninde eylül gelmeden doktorları izleme şansın olucaktır üzülme

canım benim ya anne oldun uykusuz günlere başladın erkende olsa ama olsun bebeğin çıktı hastaneden evdesin ne güzel merak edioruz güzel meleğinin fotosunu istioruz bizzz... Allah yardımcın olsun canım aklımız sende hepimizin

tamam tamam sustum nankörlük ediyorum sanırsam yerimde olmayı isteyen anne adaylarımıza ayıp ettim az kaldı fatoşum seninde eylül gelmeden doktorları izleme şansın olucaktır üzülme

ha ha ha üzülme edacım doktorları çalışsamda izliyorum bazı akşamlar eve geldiğimde devam ediyor oluyor. buarada zehra sen bu doktorları bitsin diye beklersen ana haber bültenine anca kalkarsın koltuktan. kızz dizinin sonuna geliyo bir reklam giriyo hoopp başka bi bölüm başlamış. ayy kimdi bakim topikte öyle bir geçer zamankiyi izleyen o başlıyo bugün :) bende oturup onu izliyeyim bolca ağlıyayımda biricik kocamın eline benimle dalga geçme fırsatı vereyim bari :)) yaaa kızlar benim çalışmam lazım ama yapamıyorum.. bide çokk acıktım. şimdi yemek siparişi verdim bil bakalım eda canım ney çekti

Ben izliyorum küçük osman gibi oğlum olsun diye diye hamile olduğumu öğrenmiştim :)))))

beğendimmmm

kıyamam kuzularıma kocaman olmuşlar allah esirgesin hepinizi.hayırlarla gelsinler evinizi nurlarla bereketle doldursunlar.

amin cnm inşallahhhhh

bencede fatoşcum çünkü çuval gibi karnım kalkarken önce karnımı doğrultmam gerekioooo :)))))))

nida
ya senin bu beyaz kokulu sabun şeysiyle ortalığı silme derdin nolcak bilmem. yine güldürdün beni. Sen baya baya beyaz kokulu sabuna aşeriyorsun tatlım yaa kıyamam çok şekersin :))

sorma canım yaaa..sırf bunun için her akşam banyo yapıyorum ve kemirmemek için zor tutuyorum kendimm...eveet sabuna aşeriyorum sanırıımm

doğru haklısın bu diziyi kaçırma şansın pek yok küçük osman bugünmü başlıyooo
bence lahmacun siparişi verdin

canım ben pendikte temizlik malzemeleri satan biyerden aldım ,açık satılıyo ...bulamazsan yollarım sanaa

duyguuu nasılsın canım prensesin nasıl? Nasıl bir duygu bir gün uyandığında yanında ufacık bir melek olması.
İkimizde çok iyiyiz Allaha şükür benim tek şikayetim boynum ve başımda ki ağrı çok felaket bişey kafamı kaldıramıyorum hiç sürekli yatar vaziyetteyim Kesinlikle normal doğum yapın çekilicek ağrı değil çünkü normal doğumda en fazla 1 gün çekersiniz onuda bebeğinizi kucağınıza alınca unutursunuz ama böyle kızımı doya doya kucağıma alıp oturamıyorum bile başımdan aşşa biri damarlarımı çekiyo sanki
NORMAL DOĞUM DİYORUM BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUMMMMMM
Gün geçtikçe daha çok büyüyo sevgisi harika bişey dün annem banyo yaptırdı poposu kızarmış acısına çok az mızırdabdı ağlamadı bile ama içim gitti gözlerim doldu kaçtım hemen odadan
Sizi merak ederken nasıl uyuyabilirim
Hanımın keyfi yerinde maşallah emiyo altı temizleniyo uyuyo
Küçücük daha teyzesi ufacık suratımız çöp gibi bacaklarımız 2 kürdan kalınlığında parmaklarımız var Bide soyadımızda küçük Yoğun bakımdan çıkarken küçük bebeğin anne babası diye sesleniyolar ordakilerde herhalde ufak olduğu için küçük diyolar zannetmişlerdir
Sağol canım Resmini çektim ama azcık büyüsün diye bekliyorum kırılmayın bana nolur Yoğun bakımda felan kaldı korkuyorum şimdi Yanlışda anlamayın nolur Sizi çok seviyorum bende istiyorum eklemek ama birazcık toparlansın diyorum

şeyma kontrolün nası geçti, bişi söledimi doğum şekli ile ilgili,
bana da sezeryancıları gibi geliyo, 2 tane normale rastladım, tabi herkese sorma gibi bişey olmuyo ama, normal doğuracaklardan 2 tanesi ile karşılaştım,

sen hangi hastanede yapıcaksın canım, marmara dediğin körfezdeki hastane mi? ben orda leyla hanıma gitmiştim hamile kalabilmek için ve kaldım, ama uzak diye bıraktım ve konak'a gitmeye başladım.

olurmu canım yanlış anlamak sende haklısın biraz daha toparla hemde kendine gel ne zaman istersen ozaman ekim anneleri olarak aklımız sende bi an önce baş ağrısından da kurtulursun inşallah... bebişi öpüorum kocaman

doğumla ilgili hiç bişey demiyor valla ben sorucam öyle söylücek bebek doğum pozisyonundamı diye ben sordum evet dedi hiç bilgi vermiyor bu duruma sinir oldum..normalde idrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı birdaha tahlil isticekdi ama birşey demedi ben şimdi bir daha gidicem tahlil için kızıyorum yani..

Bizim evde krize neden oldu öyle bir geçer zaman ki bu akşam milli maç da var ve evde tek tv var düşünün çıkacak harbi

Az önce kızçemin cicilerini de ütüledim bir güzel beyazlarımız da makinada şu an Ama İdil Baby den aldığım hastane çıkışı yıkanınca sanki eski oldu gibi geldi bana

canım benim haklısın büyüsün az daha niye yanlış anlayalım.
baş ağrısı epidural kaynaklı herhalde. ay işte her şeyin bi zorluğu var Allahım yardım et

Fatoşçum maş. kızçene koca kız olmuş annesi.

Tuba ve Zeynep doğurmdan gelin emi biraz daha büyüsünler göbişlerde hayırlısıyla.

sabah okula gittim sınav görevim vardı. ordan eşimle bebeğimize nevresim takımı verdik diktirmeye. yorganı kayınvalidem doldurmuş daha oğlu bekarken bi daha onu yıkadı hazırladı güya gidip onla nevresim beğenecez. dün akşam dedim yarın gidelim mi sen al diyo parası neyse ben veririm sinir oldum ya dedim ben parasında mıyım birlikte bakacaz demiştin ondan sordum dedim.
bugün gittim aldım en güzelinden onların iki kuruşuna kalsak oğlum açıkta kalır valla. güya ana kucağını alacaktı onda da yan çizdi ben port bebe demek istemiştim dedi gittim ana kucağımı da aldım. ne minnet edecem ya o torununu düşünmüyo ben mi peşinden koşacam hayret bi şey. üf sinir oldum yine haaaa

bende en son gittiğimde sordum normal olucak mı diye, bana sen çok pimpiriklisin, normal doğum için çok rahat olmak gerekiyo, anne yapıyo doğumu biz yapmıyoruz falan dedi, moralim bozuldu, eşimde sezeryan yapmayı kafasına koymuş dedi, kontrolde usg de ölçüm yapıyo bol bol o yani, tabiki endişeli olucam bilmediğim bişey konusunda, onun rahatlatması gerekmiyomu? tahlilleride hep ben sölüyorum tsh vardı vs...
doğum belirtileri konsunda hiç bi bilgim yok, hiç bişey bilmiyorum. hasta çok diye mi bilmiyorum, nts ye bağlandım işte şöle bi baktı bişi yok dedi,
çatı muayenesi yapmadı mesela daha, onuda ben mi sölicem anlamadım.

benimki tv ye dalayım da pc ona kalsın diye gözümün içine bakıyo o yüzden inş. akşam bizde harp çıkmaz. gerçi öyle maç hastası da değildir ama belli olmuyo erkek milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…