2011 Ekim Anneleri

banada öyle geldi bir yığın para verdik almayanlar bence çok para vermesinler

24 kullanıcı var ama tık yok :))

tivibu için Züleyha ya sesleniyoruz galiba onun ihtiyacı var

Duygu Beren iyi emiyo mu inş. emme problemi yoktur

tabiki sorucan normalmi olucak diye sonuçta doktor değiliz anlamıyoruzama biraz bişey sorunca tuhaf cevap veriyor çok ilgisiz bence herşeyi biz söylicez yoksa anlatmıyor bişey ben mesala erkana giderken bana hiç bişey sormadan açıklama yapıyodu bu öyle değil ultrasondan odasına çıkyoz her seferinde ilacın bittimi diyor o kadar ben sormasam başka bişey demicek yanındaki hemşireside suratsızın teki ay ben bunda doğurmak istemiyorum..

kesildi canım sancımda azaldı

iyi canım sevindim daha erken çünkü...

ben uyuyayım dedim salak bi sinek uyutmadı kalktım çorbamı yaptım ana yemeğe başladım pilavımı da yapayım da adamcağızın boğazından sıcak yemek geçsin dün geçiştirdik resmen

ama yemek yapmak çok zor geliyo artık hatta bütün işler zor geliyo totomu yerden zor kaldırıyorum yaa

Miryem sen iyi misin canım arada okuduğunu görüyorum ama hiç yazmıyosun inş. bi sıkıntı yoktur

iyiyim çok şükür sadece geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum yazmaya fırsatım olmuyor birazda moralim bozuk bebeğimin böbreklerinde genişleme var kilo almasıda durduşimdilik bir riskimiz yok şükürler olsun takip ediyor doktorumuz.

Duygu tebrik ediyorum senikızının mis kokusunu benim yerime kokla lütfen

duygu7785canım aklıma geldi şimdi sölemeden edemicem inanırmısın bilmiorum ama ben nazara çok inanırım istersen birisine nazar duası okut biraz daha kendine gelebilirsin nazarda değmiiş olabilir yeni güzel anneye

aramıza hoşgeldin Niye bu kadar geciktin Neyse bunada şükür doğurduktan sonra gelmedin
Hemen listeye ekliyorum seni ve (kız-erkek) ???????????????[/QUOTE]

Hoşbulduk :)) Neden bu kadar geciktim?? Sanırım biraz çekingenlik olsa gerek..Daha önce belli konuları araştırıp okumanın dışında pek siteye girmiyordum. Bu hafta 35ime giriyorum erkek bebek bekliyoruz, sizin gönderileriniz bana gelmiyor foruma girip sayfalarca aramak zorunda kaldım daha kolay bir yolu yok mu?

aramıza hoşgeldin Niye bu kadar geciktin Neyse bunada şükür doğurduktan sonra gelmedin
Hemen listeye ekliyorum seni ve (kız-erkek) ???????????????

Hoşbulduk :)) Neden bu kadar geciktim?? Sanırım biraz çekingenlik olsa gerek..Daha önce belli konuları araştırıp okumanın dışında pek siteye girmiyordum. Bu hafta 35ime giriyorum erkek bebek bekliyoruz, sizin gönderileriniz bana gelmiyor foruma girip sayfalarca aramak zorunda kaldım daha kolay bir yolu yok mu?[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza canım ben sık kullanılanlara ekledim mesela bu sayfayı açtığımda direk ekim annelerinin atıorum 1978inci sayfası çıkıo son sayfayı yazıp bakıorum kadınlar klubü yazıp ordan ekim annelerinide bulmama gerek kalmıor öle yaparsan daha kolay olur canım

bu saatten sonra doktor değiştirme durumum olmaz da, insan kafaya takıyo tabi. 1 ya önce normalken nası sonrasında normalden korkmaya başladı ışık hızıyla anlamadım, çok soru sorunca mı pimpirikli oldum. ne yemem gerektiği hakkında da mesela hiç bişi sölemedi, eşimde şaşırıyo, şunu yapmam laızm yemem laızm diyorum, doktor mu dedi diyo, yoo diyorum netten öğrendim, şaşırıyo oda. doktorun sölemedi diyo,
bindik bi alamete sonumuz iyi olur ,inş. bide uzak hastaneyi uygun bulmuyoırum ben , yakın olması önemli.

geçmiş olsun canım kilo alımı niye durdu inş. ciddi bi sıkıntı değildir

slm kızlar dün kontrölümüz vardı kızım 33+6 günlük kilosu 2124 gr boyu 45 cm bana kilosu az gibi geldi????sizcee????ben 13 kilo almısım normal dogum gözüküyor dedi 3 kilo 500 gr dogar bebegin dedi kasılmalarım için magnezyum verdi inanılmaz bacak kasılmaları yasıyorum yüzünün resmini cekti çok netti bize bakıyordu canım kızım.eşim kilosu iyi diyor ama bana azmıs gibi geliyor sizce kızlar????

bana gelin yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…