Bizim evde krize neden oldu öyle bir geçer zaman ki bu akşam milli maç da var ve evde tek tv var düşünün çıkacak harbi
Az önce kızçemin cicilerini de ütüledim bir güzel beyazlarımız da makinada şu anAma İdil Baby den aldığım hastane çıkışı yıkanınca sanki eski oldu gibi geldi bana
benimki tv ye dalayım da pc ona kalsın diye gözümün içine bakıyo o yüzden inş. akşam bizde harp çıkmaz. gerçi öyle maç hastası da değildir ama belli olmuyo erkek milleti
zeynep gittin mi doktora akıntı ne alemde??
bende en son gittiğimde sordum normal olucak mı diye, bana sen çok pimpiriklisin, normal doğum için çok rahat olmak gerekiyo, anne yapıyo doğumu biz yapmıyoruz falan dedi, moralim bozuldu, eşimde sezeryan yapmayı kafasına koymuş dedi, kontrolde usg de ölçüm yapıyo bol bol o yani, tabiki endişeli olucam bilmediğim bişey konusunda, onun rahatlatması gerekmiyomu? tahlilleride hep ben sölüyorum tsh vardı vs...
doğum belirtileri konsunda hiç bi bilgim yok, hiç bişey bilmiyorum. hasta çok diye mi bilmiyorum, nts ye bağlandım işte şöle bi baktı bişi yok dedi,
çatı muayenesi yapmadı mesela daha, onuda ben mi sölicem anlamadım.
kesildi canım sancımda azaldı
Miryem sen iyi misin canım arada okuduğunu görüyorum ama hiç yazmıyosun inş. bi sıkıntı yoktur
mantı yapma zamanıııı
aramıza hoşgeldin Niye bu kadar geciktinNeyse bunada şükür doğurduktan sonra gelmedin
Hemen listeye ekliyorum seni ve (kız-erkek) ???????????????
tabiki sorucan normalmi olucak diye sonuçta doktor değiliz anlamıyoruzama biraz bişey sorunca tuhaf cevap veriyor çok ilgisiz bence herşeyi biz söylicez yoksa anlatmıyor bişey ben mesala erkana giderken bana hiç bişey sormadan açıklama yapıyodu bu öyle değil ultrasondan odasına çıkyoz her seferinde ilacın bittimi diyor o kadar ben sormasam başka bişey demicek yanındaki hemşireside suratsızın teki ay ben bunda doğurmak istemiyorum..
iyiyim çok şükür sadece geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum yazmaya fırsatım olmuyor birazda moralim bozuk bebeğimin böbreklerinde genişleme var kilo almasıda durdu şimdilik bir riskimiz yok şükürler olsun takip ediyor doktorumuz.
Duygu tebrik ediyorum senikızının mis kokusunu benim yerime kokla lütfen
Tivibu'nun sistemi nasıl bir şey bilgisayardan mı tv izliyoruz?
iyi canım sevindim daha erken çünkü...
ben uyuyayım dedim salak bi sinek uyutmadı kalktım çorbamı yaptım ana yemeğe başladım pilavımı da yapayım da adamcağızın boğazından sıcak yemek geçsin dün geçiştirdik resmen
ama yemek yapmak çok zor geliyo artık hatta bütün işler zor geliyo totomu yerden zor kaldırıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?