slm kızlar dün kontrölümüz vardı kızım 33+6 günlük kilosu 2124 gr boyu 45 cm bana kilosu az gibi geldi????sizcee????ben 13 kilo almısım normal dogum gözüküyor dedi 3 kilo 500 gr dogar bebegin dedi kasılmalarım için magnezyum verdi inanılmaz bacak kasılmaları yasıyorum yüzünün resmini cekti çok netti bize bakıyordu canım kızım.eşim kilosu iyi diyor ama bana azmıs gibi geliyor sizce kızlar????
slm kızlar dün kontrölümüz vardı kızım 33+6 günlük kilosu 2124 gr boyu 45 cm bana kilosu az gibi geldi????sizcee????ben 13 kilo almısım normal dogum gözüküyor dedi 3 kilo 500 gr dogar bebegin dedi kasılmalarım için magnezyum verdi inanılmaz bacak kasılmaları yasıyorum yüzünün resmini cekti çok netti bize bakıyordu canım kızım.eşim kilosu iyi diyor ama bana azmıs gibi geliyor sizce kızlar????
bana gelin yemeye
bu saatten sonra doktor değiştirme durumum olmaz da, insan kafaya takıyo tabi. 1 ya önce normalken nası sonrasında normalden korkmaya başladı ışık hızıyla anlamadım, çok soru sorunca mı pimpirikli oldum. ne yemem gerektiği hakkında da mesela hiç bişi sölemedi, eşimde şaşırıyo, şunu yapmam laızm yemem laızm diyorum, doktor mu dedi diyo, yoo diyorum netten öğrendim, şaşırıyo oda. doktorun sölemedi diyo,
bindik bi alamete sonumuz iyi olur ,inş. bide uzak hastaneyi uygun bulmuyoırum ben , yakın olması önemli.
Tivibu'nun sistemi nasıl bir şey bilgisayardan mı tv izliyoruz?
Selam ekim anneleri nasilsiniz biz normalde kasim annesi olacaktik ama
önümüzdeki ayin 12de epidural sezeryanle dogum yapicam insallah
hayırlarla inş sağ salim doğar.herkezin doğumuna gitmek isterdim
içim ısınmadı pek belki değiştirim ben çünkü doktor olarak bişey demesi lazım konuşmuyor yani..bide konakta normal yapan nadir hep sezaryen yapıyolar yani doktorlar normale yanaşmıyor pek..
ayy cnm ya çok sevindim iyi olmanıza bide benim gözüme tickerin takıldı hayırlı olsun çok güzel olmuşGeçmişi okıyım dedim bitiremedim daha 30 sayfam var
fatosersin - s.tugba
Odalarınız şok şeker olmuş güle güle büyüsün bebişleriniz
edacım
saçların çok yakışmış
Aklıma geldikçe parça parça yazıyorum
Biz oda süslemesi yaptıramadık :85: çünkü odamızda bebiş yoktu yanımıza aldığımızda da 3 kişilik odaya koydular bizi Yanımda olsunda süsü eksik kalsın
En son 54kiloydum kızım 2200gr doğdu eve geldiğimda tartıldım 51dim
Uyuyabildiğiniz kadar uyuyun Şimdi uyumadığıma pişmanımm
cnm geçmiş olsun bebekler bu tarz seyleri daha kolay atlatıyorlar umarım en kısa zamanda düzelir sende rahatlarsıniyiyim çok şükür sadece geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum yazmaya fırsatım olmuyor birazda moralim bozuk bebeğimin böbreklerinde genişleme var kilo almasıda durdu şimdilik bir riskimiz yok şükürler olsun takip ediyor doktorumuz.
Duygu tebrik ediyorum senikızının mis kokusunu benim yerime kokla lütfen
evet kızlar son gelısmeler sıcagı sıcagına gelıyorr............
kontrole gıttık..kramp ıcın magnezyum verdı tahmınız uzere...cok normal senı doguma hazırlıyor dedı..akıntı meselesıne gelınce sarımtırak yada yesıle dönmedıgı surece rengı korkma bu dogumunun yaklastıgını ısaret edıyor dedı..tartıya cıktım korka korka..gecen ay 67 ıken 69 gosteren tartı bu ay 68 ıken 68 gosterdı...benım tartıya gore 1 kılo almısken doktorun tartısına gore 1 kılo vermıs gorundugumden dolayı benı bı alnımdan opmedıgı kaldı..gordunmu bak anne kılo almadan hatta vererek te bebek kılo alabılıyor dedı..bu arada yavru kuşum 2210 gm olmus..cok uyumlu haftasıyla dedı..bende bıraz soyle etlı butlu olsun deyınce nasıl doguracan 3500 olsun yeter oda olur dedı..suyun gayet ıyı ama yınede bol su ıcmeye devam et onemlı dedı..gobek cevresı kafasıydı derkennnnnn bızı nst ye yolladı...ılk deneme benım karnımın aclıgı yuzunden olumsuzlukla sonuclansada daha sonra kı 2. denemede bol bol sancı cıktı..(doktora gıdene kadar kapılardı balkonlardı evlerdı derken canım cıktı ve belıme sancı gırmıstı..ılk kez bu kadar cok agrım oldu sancınıncıkacagını tahmın etmıstım..neysekı hemsıreler bıraz telas yapsada henuz cıkmaması gerek falan fılan dıye doktorum cok ıyı dedı..bebegın kasıldıgı zamanlarda sancı cogalmıstı ...boyu hakkında net bısey soylemek mumkun degıl cunku cocuk dikine durmuyor bacaklarından kıvrık tahmını bır rakam olur gerek yok dedı..
alttan muayeneyı sordum tırsa tırsa..ben gerek gormuyorum dogum anına kadar heran gı bır sıkıntın yok hersey normal dedı..dogum anın gelır o gun bakılır ama zaten yeterınce sıtreslı bır donemdesın bıde bunun psıkolojısını yasamanı ıstemem dedı..ben doguma kadar da tercıh etmıyorum bakmayı dedı..ohhhhhhhhhhhh cektım kı nasıl...
tahmınen ekımın 15 gıbı beklerız artık mınık kusu dedı..ama 10 gun onden olur 10 gun sondan gelır bunu kımse bılemez dedı..ekım ayı gırınce bekle dedı..
esım telını ıstedı vermedıı..bende nıye vermedıgını dusunurken dedım doguma sız gırıyorsunuz dımı..hayır dedı..rısklı bır gebelık oldugu durumlarda ve acıl olursa (aksam falan)gırıyorum cunku cok yogunum sende goruyorsun dedı..benım yuz ıfademden memnunıyetsızlıgımı anlamıs olucakkı ebelere estetık dıkıs olsun dogum anındakı yapılması gerekenler olsun herseyı en ınce detayına kadar ogrettım ben kadar ıyıler endıse etme dedı..ben hala ıhhh mıkkk deyınce (dedım sızın dogurtmanız ıcın ılle aksama kadar sancımı cekmelıyım kendımı rıske mı sokmalıyım )dur dedı bı yolunu buluruz o gunler bı gelsın daha uzun konusuruz bunları sımdı dusunme dedı..
baskaaaa baskkaaaa...bu kadar ıste kızlar...ee hanı nerdeeee yavru kuşun nazar boncukları massallahları..
evet kızlar son gelısmeler sıcagı sıcagına gelıyorr............
kontrole gıttık..kramp ıcın magnezyum verdı tahmınız uzere...cok normal senı doguma hazırlıyor dedı..akıntı meselesıne gelınce sarımtırak yada yesıle dönmedıgı surece rengı korkma bu dogumunun yaklastıgını ısaret edıyor dedı..tartıya cıktım korka korka..gecen ay 67 ıken 69 gosteren tartı bu ay 68 ıken 68 gosterdı...benım tartıya gore 1 kılo almısken doktorun tartısına gore 1 kılo vermıs gorundugumden dolayı benı bı alnımdan opmedıgı kaldı..gordunmu bak anne kılo almadan hatta vererek te bebek kılo alabılıyor dedı..bu arada yavru kuşum 2210 gm olmus..cok uyumlu haftasıyla dedı..bende bıraz soyle etlı butlu olsun deyınce nasıl doguracan 3500 olsun yeter oda olur dedı..suyun gayet ıyı ama yınede bol su ıcmeye devam et onemlı dedı..gobek cevresı kafasıydı derkennnnnn bızı nst ye yolladı...ılk deneme benım karnımın aclıgı yuzunden olumsuzlukla sonuclansada daha sonra kı 2. denemede bol bol sancı cıktı..(doktora gıdene kadar kapılardı balkonlardı evlerdı derken canım cıktı ve belıme sancı gırmıstı..ılk kez bu kadar cok agrım oldu sancınıncıkacagını tahmın etmıstım..neysekı hemsıreler bıraz telas yapsada henuz cıkmaması gerek falan fılan dıye doktorum cok ıyı dedı..bebegın kasıldıgı zamanlarda sancı cogalmıstı ...boyu hakkında net bısey soylemek mumkun degıl cunku cocuk dikine durmuyor bacaklarından kıvrık tahmını bır rakam olur gerek yok dedı..
alttan muayeneyı sordum tırsa tırsa..ben gerek gormuyorum dogum anına kadar heran gı bır sıkıntın yok hersey normal dedı..dogum anın gelır o gun bakılır ama zaten yeterınce sıtreslı bır donemdesın bıde bunun psıkolojısını yasamanı ıstemem dedı..ben doguma kadar da tercıh etmıyorum bakmayı dedı..ohhhhhhhhhhhh cektım kı nasıl...
tahmınen ekımın 15 gıbı beklerız artık mınık kusu dedı..ama 10 gun onden olur 10 gun sondan gelır bunu kımse bılemez dedı..ekım ayı gırınce bekle dedı..
esım telını ıstedı vermedıı..bende nıye vermedıgını dusunurken dedım doguma sız gırıyorsunuz dımı..hayır dedı..rısklı bır gebelık oldugu durumlarda ve acıl olursa (aksam falan)gırıyorum cunku cok yogunum sende goruyorsun dedı..benım yuz ıfademden memnunıyetsızlıgımı anlamıs olucakkı ebelere estetık dıkıs olsun dogum anındakı yapılması gerekenler olsun herseyı en ınce detayına kadar ogrettım ben kadar ıyıler endıse etme dedı..ben hala ıhhh mıkkk deyınce (dedım sızın dogurtmanız ıcın ılle aksama kadar sancımı cekmelıyım kendımı rıske mı sokmalıyım )dur dedı bı yolunu buluruz o gunler bı gelsın daha uzun konusuruz bunları sımdı dusunme dedı..
baskaaaa baskkaaaa...bu kadar ıste kızlar...ee hanı nerdeeee yavru kuşun nazar boncukları massallahları..
evet canım küçük osman bugün başlıyor :) veee evet doğru tahmin lahmacun istedim ama ancak yiyebildim oda soğumuş yazık yaa tam geldi lahmacuncuklarım paketi açana kadar gelen gelene soğuk moğuk yedim artık .)))doğru haklısın bu diziyi kaçırma şansın pek yokküçük osman bugünmü başlıyooo
bence lahmacun siparişi verdin
canım böbrekteki sorun doğumdan sonra kendiliğinden düzeliyor çoğu zaman. kilo almasınada gelince en kısa sürede düzelir inşlh. doktorun kontrol ediyordur ee riskte yokmuş ozaman ne kendini ne bebişini üzme...iyiyim çok şükür sadece geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum yazmaya fırsatım olmuyor birazda moralim bozuk bebeğimin böbreklerinde genişleme var kilo almasıda durdu şimdilik bir riskimiz yok şükürler olsun takip ediyor doktorumuz.
canım bence bebğinin kilosu hafatsına uygun. 33. haftada bebekler 2000-2500 gram arası olurmuş yani normali bu. biz 34. hafta 1 günlük olduk bugün 2450 gramdı benim doktorumda 3500-3800 arası doğurursun iri bir bebek olmayacak diyor :) insan etli butlu tombalak olsun istiyor ama kilo demek sağlık demek değilki hem doğumumuz çok zor olur. ideal kiloda doğsunlar sonra biz onu sütümüzle tombalak yaparız annesi :))slm kızlar dün kontrölümüz vardı kızım 33+6 günlük kilosu 2124 gr boyu 45 cm bana kilosu az gibi geldi????sizcee????ben 13 kilo almısım normal dogum gözüküyor dedi 3 kilo 500 gr dogar bebegin dedi kasılmalarım için magnezyum verdi inanılmaz bacak kasılmaları yasıyorum yüzünün resmini cekti çok netti bize bakıyordu canım kızım.eşim kilosu iyi diyor ama bana azmıs gibi geliyor sizce kızlar????
valla yapmam artıkın gaza falan gelıp bugun uykusuzluktan ne yapacagımı sasırdım olan oldu..tesekkur ederızzzz..iremcim maşallah gülfemimizeo kadar kapı baca tırmanırsan sancında çıkar doğurursunda
tesekkur ettıkkkkk teyzesııı...o zamannn
sana da kızına da kocaman bir maşallah
maşallah canım kızınada sana daa
İremcim maş.her şeyin normal olmasına sevindim bi de tırsa tırsa gitmiştin bak kilon da iyi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?