2011 Ekim Anneleri

maş. canım kızına iyi kilosu bence bak doktorunda 3500 doğar demiş daha ne olsun :)) çok iri olursa normal doğum zorlaşıyor zaten

bence kilosu normal takma kafana

içim ısınmadı pek belki değiştirim ben çünkü doktor olarak bişey demesi lazım konuşmuyor yani..bide konakta normal yapan nadir hep sezaryen yapıyolar yani doktorlar normale yanaşmıyor pek..

Selam ekim anneleri nasilsiniz biz normalde kasim annesi olacaktik ama
önümüzdeki ayin 12de epidural sezeryanle dogum yapicam insallah

anaaamm bilgisayar tepesinde uyukluya uykluya bi hal oldum tubadoğurcam galiba demiş..umarım vaktiyle sağlıcakla olur ya..
bu arada züleyha bende idil babyden aldığım takımdan muzdarip oldum kırmızı lekelerini beyazına çıkardı sonra onların geçmesi için bi kere daha yıkadım asarken banada eskimiş gibi geldi ama ütüleyince eski formunu aldı umarım seninde öle olur :)

Son düzenleme:
içim ısınmadı pek belki değiştirim ben çünkü doktor olarak bişey demesi lazım konuşmuyor yani..bide konakta normal yapan nadir hep sezaryen yapıyolar yani doktorlar normale yanaşmıyor pek..

valla haklısın ne diyiim. benim çok yaklaştı artık, değiştiremem, sen kendini kurtar:)

evet kızlar son gelısmeler sıcagı sıcagına gelıyorr............

kontrole gıttık..kramp ıcın magnezyum verdı tahmınız uzere...cok normal senı doguma hazırlıyor dedı..akıntı meselesıne gelınce sarımtırak yada yesıle dönmedıgı surece rengı korkma bu dogumunun yaklastıgını ısaret edıyor dedı..tartıya cıktım korka korka..gecen ay 67 ıken 69 gosteren tartı bu ay 68 ıken 68 gosterdı...benım tartıya gore 1 kılo almısken doktorun tartısına gore 1 kılo vermıs gorundugumden dolayı benı bı alnımdan opmedıgı kaldı..gordunmu bak anne kılo almadan hatta vererek te bebek kılo alabılıyor dedı..bu arada yavru kuşum 2210 gm olmus..cok uyumlu haftasıyla dedı..bende bıraz soyle etlı butlu olsun deyınce nasıl doguracan 3500 olsun yeter oda olur dedı..suyun gayet ıyı ama yınede bol su ıcmeye devam et onemlı dedı..gobek cevresı kafasıydı derkennnnnn bızı nst ye yolladı...ılk deneme benım karnımın aclıgı yuzunden olumsuzlukla sonuclansada daha sonra kı 2. denemede bol bol sancı cıktı..(doktora gıdene kadar kapılardı balkonlardı evlerdı derken canım cıktı ve belıme sancı gırmıstı..ılk kez bu kadar cok agrım oldu sancınıncıkacagını tahmın etmıstım..neysekı hemsıreler bıraz telas yapsada henuz cıkmaması gerek falan fılan dıye doktorum cok ıyı dedı..bebegın kasıldıgı zamanlarda sancı cogalmıstı ...boyu hakkında net bısey soylemek mumkun degıl cunku cocuk dikine durmuyor bacaklarından kıvrık tahmını bır rakam olur gerek yok dedı..

alttan muayeneyı sordum tırsa tırsa..ben gerek gormuyorum dogum anına kadar heran gı bır sıkıntın yok hersey normal dedı..dogum anın gelır o gun bakılır ama zaten yeterınce sıtreslı bır donemdesın bıde bunun psıkolojısını yasamanı ıstemem dedı..ben doguma kadar da tercıh etmıyorum bakmayı dedı..ohhhhhhhhhhhh cektım kı nasıl...
tahmınen ekımın 15 gıbı beklerız artık mınık kusu dedı..ama 10 gun onden olur 10 gun sondan gelır bunu kımse bılemez dedı..ekım ayı gırınce bekle dedı..
esım telını ıstedı vermedıı..bende nıye vermedıgını dusunurken dedım doguma sız gırıyorsunuz dımı..hayır dedı..rısklı bır gebelık oldugu durumlarda ve acıl olursa (aksam falan)gırıyorum cunku cok yogunum sende goruyorsun dedı..benım yuz ıfademden memnunıyetsızlıgımı anlamıs olucakkı ebelere estetık dıkıs olsun dogum anındakı yapılması gerekenler olsun herseyı en ınce detayına kadar ogrettım ben kadar ıyıler endıse etme dedı..ben hala ıhhh mıkkk deyınce (dedım sızın dogurtmanız ıcın ılle aksama kadar sancımı cekmelıyım kendımı rıske mı sokmalıyım )dur dedı bı yolunu buluruz o gunler bı gelsın daha uzun konusuruz bunları sımdı dusunme dedı..

baskaaaa baskkaaaa...bu kadar ıste kızlar...ee hanı nerdeeee yavru kuşun nazar boncukları massallahları..

ayy cnm ya çok sevindim iyi olmanıza bide benim gözüme tickerin takıldı hayırlı olsun çok güzel olmuş
cnm geçmiş olsun bebekler bu tarz seyleri daha kolay atlatıyorlar umarım en kısa zamanda düzelir sende rahatlarsın

maşallah cnm bebişine bence kilosu iyi dr 3500 ddiyse daha ne 5 kilo çocukmu doğurmak istiyorsun sen

o zamannn
sana da kızına da kocaman bir maşallah

maşallah canım kızınada sana daa

Son düzenleme:
doğru haklısın bu diziyi kaçırma şansın pek yok küçük osman bugünmü başlıyooo
bence lahmacun siparişi verdin
evet canım küçük osman bugün başlıyor :) veee evet doğru tahmin lahmacun istedim ama ancak yiyebildim oda soğumuş yazık yaa tam geldi lahmacuncuklarım paketi açana kadar gelen gelene soğuk moğuk yedim artık .)))
canım böbrekteki sorun doğumdan sonra kendiliğinden düzeliyor çoğu zaman. kilo almasınada gelince en kısa sürede düzelir inşlh. doktorun kontrol ediyordur ee riskte yokmuş ozaman ne kendini ne bebişini üzme...

canım bence bebğinin kilosu hafatsına uygun. 33. haftada bebekler 2000-2500 gram arası olurmuş yani normali bu. biz 34. hafta 1 günlük olduk bugün 2450 gramdı benim doktorumda 3500-3800 arası doğurursun iri bir bebek olmayacak diyor :) insan etli butlu tombalak olsun istiyor ama kilo demek sağlık demek değilki hem doğumumuz çok zor olur. ideal kiloda doğsunlar sonra biz onu sütümüzle tombalak yaparız annesi :))
duygu
canım alınırmıyız hiç. aslında korkmakta haklısın ben olsam bende hemen ekliyemezdim fotolarını. biraz büyüsün kendini kurtarsın ozaman koyarsın inşallah. baş ağrısı tamamen epidural yüzünden bende çektim o ağrıyı çokk kötüdür başını kaldıramazsın ağrıdan. ama 2-3 güne geçer merak etme cnm. birde küçük bebeğin annesi babasına çok güldüm. maşallah küçüğümüze :))
sensen ve şeyma
kızlar doktorlarınızdan şikayetçisiniz. ama haklısınızda. sensenin az bir zamanı kalmış değişiklik yapman zor canım ama bormal istiyosan normalde ısrar et. sırf pimpirikli diye sezeryanmı olurmuş. valla ilk kez doğurcak olan hiç bi kadın oleyyyy diye diye girmez doğuma tabiki endişeli olur kolaya kaçıp sezeryan yapacak aklınca...
şeyma sen bi bakın canım eğer ii birini bulursan değiştir doktorunu. şimdiden nemrut suratlıysa doğumda nasıl olur kimbilir...

iremcim maşallah gülfemimize o kadar kapı baca tırmanırsan sancında çıkar doğurursunda
valla yapmam artıkın gaza falan gelıp bugun uykusuzluktan ne yapacagımı sasırdım olan oldu..tesekkur ederızzzz..gülfem rana öper ellerınden ..
o zamannn
sana da kızına da kocaman bir maşallah
tesekkur ettıkkkkk teyzesııı...
maşallah canım kızınada sana daa

hepımıze ınsaallah..tesekkur ettıkkkk..

İremcim maş. her şeyin normal olmasına sevindim bi de tırsa tırsa gitmiştin bak kilon da iyi çıkmış

valla canım korkuyorum cunku doktorum tartısında hayatımda gormedıgıom rakamları gordum ve hep moral bozukluguyla eve geldım..en son 29 haftalıkken gıtmıstım 5 hafta ıcınde 1 kılo aldım onun 610 gr mınıda kızım almıs cok sukur..70 lı sayıları gormeden dogum yapmak ıstıyorum allahın ıznıyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…