2011 Ekim Anneleri

fatoscanım sabah okudum ama cvp yazamamıstım..doktor muayene hakkında..bebıse massallah once koccccaaammannnn ve sana Allah esırgesın canım..

Maşallah Duygu, birde geçmişi mi takip ediyorsun. Bu hızla sen listeyide yenilersin Bebişin bol bol uyusun büyüsün hemencikin.

gördüm fatoşum hemen yazayım dedim doktor cuma günü hadi bakAlım zaman gelmiş demese bariiii 2 hafta daha dursa Allah bilir ama çok güzel olur:87:

Eslem'ciğim Allah gönlüne göre versin canım, bu kadar durmuşlar durular iki hafta daha. Sen kendini yorma bu ara yeter.

Fatoş dr.una Ekim annelerinden selam söyle canım. Ne kadar güzel izah ediyor herşeyi. Keşke haftalarımız aynı olsaydı. Ama yinede bana bile yetişiyor anlattıkları. Tabi sende üşenmeden uzun uzun yazıyorsun, Allah razı olsun.

bence ebelere kendini bırakma doğumu yaptırcak dr bul

bence ebelere kendini bırakma doğumu yaptırcak dr bul

canım doktor gelıp bakıyormus sonra gerı gıdıyormus ebeyıde gordum mahalle kadını gıbı(yanı pek ıcıme sınmedı)hıc doktora benzemıyodu..sıkıstırıcam doktorumu..bıraz zorlarsam dogumumu yapabılır gıbıme gelıyor ..oyle bır meyılı vardı yanı..baska hastene yok kendımı kımseye emanet edemem ondan baska zaten ona bıleguvenmekte sorun yasıyorum en basından berıdır..sımdı bırde ebe falan olmaz yanı ..

Allah nazarlardan saklasın bebişini canım. 41 X

ben geçenlerde nts ye girdim ebenin biri geldi karnıma bir bastırdı delirdim bide ben sessizimdir ama kafamın tası atarsa gözüm görmez inan o alet olmasa üzerimde kesin patlatırdım bitane

fotoğraf ekleyesim geldi
ayaklarımın toplamı karnımdan büyük oldu sanırım yürümekte çok zorlanıyorum
birde bebek süslerimiz yapım aşamasında daha ismi mandallanıp uğur böcükleri takılacak sepetine dizilecek

Eklentiler

• $Fotoğraf0355.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf0362.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0363.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 51
Allah nazarlardan saklasın bebişini canım. 41 X
soal canım hamdolsun bu gunlere...
ben geçenlerde nts ye girdim ebenin biri geldi karnıma bir bastırdı delirdim bide ben sessizimdir ama kafamın tası atarsa gözüm görmez inan o alet olmasa üzerimde kesin patlatırdım bitane

benım nst de hareket cıkmayınca hemsırede benım karnımı mıncıkladı bır jelli jellinıye hareket etmıyor dıye..zaten alet kayıp duruyor gobegın kucuk bandaj buyuk gelıyo dıyo tuta tuta 2 kez bıde yarım saat kolum koptu..ebe ye kalmam ınsaallah...aklım cıkıyo zaten :18:

canım kıyamam akşam tuzlu suya koy ayaklarını .şekere bayıldım ne kadara aldın.

hem sen hemde bebek süsleriniz çok tatlı maşallah. size de 41 X

offfff leynaaa ayakların cok fena olmus..olabıldıgınce yukarda tut daha cok vakıt var nasıl dayanacaksın ..sısmesını gectım agrıda yapıyor cunku...sekerınız cok tatlı ugur böcukuyle daha havalı olur muhtemlen ...gobıkedeeeeee

yok canım faydası yok aşağıda da tutsam yukarda da tutsam hep şiş hep şiş karıncalanıyor sızlıyor off çok bunalttı bu ayaklar beni

fatoscanım sabah okudum ama cvp yazamamıstım..doktor muayene hakkında..bebıse massallah once koccccaaammannnn ve sana Allah esırgesın canım..
Sağol canım. bende sana maşallah yazıcaktım kalp kalbe karşıymış :) herşeyin yolunda olmasına sevindim. sancıya doktorun normal demiş ama doğuma girse iyi olur tabi. gerçi bir sorun olursa müdahale edecek bir jinekolog mutlaka vardır hastanede hayırlısı olsun ne diyelim.

aleykümselam canım :) evet canım bu şekilde herşeyi anlatmasından bende çok memnunum her gittiğimde o hafta yaşadığım şikayetleri ben söylemeden o söylüyor ve bunlar normal olabilir demiştik. mesela 3 hafta sonra kontrole gideceksemde önümüzdeki 3 hafta içerisinde yaşacağım şikayetleri ve nedenlerini anlatıyor. yani normal olanları ve anormal olanları söylüyorki doktorumu görmediğim 3 hafta içerisinde boşuna endişelenmiyeyim :)) inanılmaz iyi birisi ve çok ilgili en önemliside benide eşimide çok rahatlatıyor sayesinde kendimi daha iyi ve bilgili hissediyorum. Buraya yazarken hiç üşenmiyorum çünkü çoğunuzun doktoru pek bilgi vermior buyüzden de endişeye kapılıyorsunuz en azından yazdıklarımı okuyunca aynı şeyleri yaşayan varsa içi biraz olsun rahatlar diye düşünüyorum.

yaa tuğbadan cidden hala bir haber gelmemesi ilginç. eve dönseydi yazardı. inşallah bir sıkıntı yoktur. telefonunu alsaydık keşke

Çok güzel olmuş süsünüz püsünüz, göbüşünüz. Ama ayakların çok şişmiş gerçekten, tuzlumu yiyorsun hala bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…