2011 Ekim Anneleri

ah marifetli annem benimm kendin mi yapıosun şikerlerini??burda bende nerde nasıl yaparım yaptırırım diip duruom nerden aldın malzemelerini sen??:44: bide harbi göbüş o kadar yok ama ayaklar fena ödem olmuş bütün gün oturmaktan oluo galiba canım benim yaa..akşam eve gidince bol bol uzat ayaklarını kıyamam yaa..

leynacım harika görünüyosun... şekerlerinizde çok tatlı...

birde 2-3 gün önce benimde ayaklarım seninki gibiydi belki dahada kötü ya bi baktım parmaklarım enlemesine büyüyüp boylamasına acayip kısalmış... o an tuzu kesmeye söz verdim kendi kendime 2-3 gündür tuzsuz derken normal tuzlu yiyorum .yani yemekelrde falan var ama extraları kestim atıyorum kahvaltıda domates salatığa hiç koymuyorum haşlanmış yumurtamı zeytinin tuzundan faydalanarak 2sini bir yiyorum falan filan... bide dün ve 2 gün önce bayaaaa yürüdüm ve bugün ayaklarım normaldi... bileklerim falan normale döndü... şurda kalmış 4 hafta dayanırım ben tuzsuzluğa yaaa.

canım benim geçen hafta ayaklarım aynen böyleydi. yukarıda kaldırsam neyaparsam yapim şişini indiremedim birde şişince uyuşuyordu. daha öncede yazmıştım doktorum şişliklerimin azalması için proteini daha fazla almamı söyledi. hatta her öğünde mutlaka bir protein oldun dedi. kahvaltıda peynir ve yumurta mutlaka al. öğle yemeğinde proteinli herhangi bir şey ye. akşam yemeğindede bir parça bile olsa et yemeye çalış ve günde 3 bardak süt iç. tüm bunlara ek olarak 3 lt suyu içmeye çalış. ödem anında vücuttan atılmaya başlıyor. şükürler olsunki dediklerini yaptıktan 2 gün sonra o şiş ayaklarım gitti. aslında hala şişlik var ama ben bu şişliği farketmiyorum bile. düşün 36 numara giyerdim. şiş yüzünden 42 numara giyemezken şimdi 39 numara terlik giyiyorum ve bazen bol geldiği oluyor :)
üstelik artık geceleri ayaklarımın altına yastıkta koymuyorum :)) sadece dizlerimin arasına koyuyorum ve sabahları şişlik olmuyoorrrrr.

iremcim ,maşşallah Gülfem Rana "mıza
ayyy canım yaaa...gün boyu oturmaktan oluyo bencede ,eve gidince yastık koy ayağının altına dinlen bolbol...göbüşede maşşallahh...yaa bende evde yapmak istiyorum şekerlerimi ,silikon tabancam da ver becerimdee...biraz daha yakından çekermisin şekerin ve malzemelerinin resimlerinii???

yok cnm gitti gelmedi daha belkide doğuruyordur şu an :18::18::18:

yok yaaa ,doğurmamıştııırrrr...doğurmuşmuduuurrryok yok daha vardı dimii ,nekadar vardıkii...:18::18::18::18::18:amaaniiiiinnnnnnnn:83::83::83::83:

valla daha 32 haftalıktı ama gününü hatırlamıyorum:18::18::18:

ender saraç gibi doktor mübareekkk....(alkışlayan smile)

maşallah cnm göbişin çok şirin olmuş
ayakların baya şişmiş ayaklarından ziyade ayak bileklerin çok şişmiş benimde öyle oluyo bide anlamıyorum bazen günü boş geçiriyorum yatıyorum kalkıyorum uzanıyorum ama şişeceği varsa genede şişiyo geçen koca ayaklarımı seviyo ne güzel olmuş bunlar böyle pofuduk ayaklım benim diyo

leyna
canım bide terliklerini gördüm çok fazla bandı var onlar şişen ayağa yapışıp ayağı iyce sıkıştırıyor ve daha çok şişmesine neden oluyor. doktorum bana geçen hafta terlik giy dedi. hatta kaç haftalık hamilesin hala ne giyiyorsun şişer tabi ayakların bidahaki seferle ev terliğiyle görücemö seni diye maytap geçmişti. bende onu dinleyip muyanın bir terliğini aldım resmen ev terliği. sadece burun kısmında ince bir bant var. oda çırtçırtlı ayağının şişlik durumuna göre çırtçırtları gevşetme imkanı veriyor. 15 liraya aldım. üstünde bant falan olmayınca ayak rahat oluyor,tabanıda yumuşak birde sıfır topukda en az topuklu ayakkabı kadar ayağını rahatsız eder demişti doktorum aldığım terliğin bir buçuk parmak kadar topuğu var. akşam resmini çeker eklerim. hemen o bantlı terlikten kurtulup bantsız rahat koca karı i,şi birşey alıyorsun kendine kübra anlaştıkmı?

ahh kocacığının kıymetini bil...benim bi kere o da o kadar çok diildi şişti ayakları su az içmiştim kocamın tepkisini hala unutamıyorum!!aaa...ayakların aynı prenses fionanın ayaklarına aynen benzemiş çok komik laaaann demişti
onu ilk dediğinde bende çok gülmüştüm ama niyeyse sonra zoruma gitmişti bende şimdi ona habire aynı shreke benziosun diom bişe olunca

o kım kı ayakları cokmu buyuyk:26:

işte buna benziyor aldığım terlik sadece o öndeki bant kızmı az daha ince ve hatta böyle kahverengi muya comfort terlik diye geçiyor galiba. bu tarz bişi al çok rahat tavsiye ederim..

haklısın cnm

elif
eşin çok şeker demek pofuduk ayaklım diye seviyor eniştemizi gönülden kutluyoruz.
kipra
canım prenses fionanın ayağı benzetmesi duyduğum en iyi ve en esprili benzetmeydi. laannn kısmıda ayrı bir sevimlilik katmış tabi.
yaaa ne güzel işte çok matrak.

benimki çok şişince korkmuştıu. normalde masaj yapmaktan nefret eder ama öyle şiş görünce yarım satten fazla masaj yapmış ertesi gün saat başı arayıp ayaklarımı sormuştu. eee tabi okadar şişmiştiki patlıycak diye korktu heralde.
hee bide bayramda eşimin yeğeni var 12 yaşlarında ama engelli beni görünce hafifçe karnıma dokunup PATLIYCAAAKK!!! PATLIYCAKK!!! diya bağırmaya başladı. bide fatoşun bebeğinin adı ne diye sorduklarında, pazartesi,salı hayır hayır ocak,şubat,mart..... diye sayıp sayıp sıra eylüle gelince EYLÜL adı EYLÜL diye bağırıyormuş. çok sevimli değilmi kızlar sizcede :))

o kım kı ayakları cokmu buyuyk:26:
hani bi animasyon flimi var yaa..çizgi filmde çirkin bi prenses.. :) nete yaz bak fiona die gör güzelliğini

ilk söyledi bende gülme krizine girmiştim harbi falan demiştim işe gönderdim sonra zoruma gitmişti
şimdi bişe olunca bende ona shrek diip aklımca ödeşiorum

hakkını yemiyim şimdi benim kocam sağolsun baya motive ediyo beni hatta çoğu zaman ben trip yapıyorum adama şiştim çirkinleştim falan diye hatta bu aralar evlenmeden önceki hallerimize döndük iyice kıskanır oldu giydiklerime falan bile karışıyo özellikle mavi mini elbisemden nefret ediyo ama ben onunla baya rahat ediyorum dün hastaneye giderken onu giydim geçtim karşısına oturdum bide bacak bacak üstüne attım hadi dedim sharon stoneculuk oynayalım gözler aynen böyle ya git allah aşkına manyakmısın nesin diyo sanki çok sharon stoneluk halin kaldı da diyo doğurucan surda görcen gününü diyo

sharon stoneculuk haaa...koptum nerden geldi yaa aklınaa!çok orjinal..

çok şirin yaaa ocak şubat maaaart

NEJLA kız nasılsın, bütün gece seni düşündüm Sonra da kendimi.Allah yardımcımız olsun walla. Beni de okulda gören arkad aşlar özellikle yaşları büyük olan bayan hocalar karnın düşmüş senin, çok vaktin kalmamış dediler :18: Ödüm patladı Aman okulda birşey olmasında Allah korusun

Kübracım şekerleriniz çok şirin maşallah.

Benim ayağım da felaket şişiyordu işten izne ayrılınca azaldı hatta şu an hiç şiş yok diyebilirim çok şükür.

Aheste, Elif, Blackpearl günlerimiz çok yakın takipteyim sizleri

Off zar zor doktorları bitirip bir mercimek bir de nohut koyabildim ocağa ev kurumuş durumda ne yapacağımı şaşırdım arabamı amcamlara vermiştim bir kaç gündür ne alışverişimi tamamlayabildim ne bir yere gidebildim deli gibi yorgun hissediyorum kendimi nedense

Şimdi kocacım aradı beni Ümraniye'ye götürüyor bebeğe halı bakıcaz inşallah içime sinen bir şey olur ne olur ne olmaz hemen gidiyim bir ölçü alayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…