fotoğraf ekleyesim geldi
ayaklarımın toplamı karnımdan büyük oldu sanırım yürümekte çok zorlanıyorum
birde bebek süslerimiz yapım aşamasında daha ismi mandallanıp uğur böcükleri takılacak sepetine dizilecek
fotoğraf ekleyesim geldi
birde bebek süslerimiz yapım aşamasında daha ismi mandallanıp uğur böcükleri takılacak sepetine dizilecek
ayyy canım yaaa...gün boyu oturmaktan oluyo bencede ,eve gidince yastık koy ayağının altına dinlen bolbol...göbüşede maşşallahh...fotoğraf ekleyesim geldi
yok cnm gitti gelmedi daha belkide doğuruyordur şu an :18::18::18:
iremcim ,maşşallah Gülfem Rana "mıza
ayyy canım yaaa...gün boyu oturmaktan oluyo bencede ,eve gidince yastık koy ayağının altına dinlen bolbol...göbüşede maşşallahh...yaa bende evde yapmak istiyorum şekerlerimi ,silikon tabancam da ver becerimdee...biraz daha yakından çekermisin şekerin ve malzemelerinin resimlerinii???
yok yaaa ,doğurmamıştııırrrr...doğurmuşmuduuurrryok yok daha vardı dimii ,nekadar vardıkii...:18::18::18::18::18:amaaniiiiinnnnnnnn:83::83::83::83:
canım benim geçen hafta ayaklarım aynen böyleydi. yukarıda kaldırsam neyaparsam yapim şişini indiremedim birde şişince uyuşuyordu. daha öncede yazmıştım doktorum şişliklerimin azalması için proteini daha fazla almamı söyledi. hatta her öğünde mutlaka bir protein oldun dedi. kahvaltıda peynir ve yumurta mutlaka al. öğle yemeğinde proteinli herhangi bir şey ye. akşam yemeğindede bir parça bile olsa et yemeye çalış ve günde 3 bardak süt iç. tüm bunlara ek olarak 3 lt suyu içmeye çalış. ödem anında vücuttan atılmaya başlıyor. şükürler olsunki dediklerini yaptıktan 2 gün sonra o şiş ayaklarım gitti. aslında hala şişlik var ama ben bu şişliği farketmiyorum bile. düşün 36 numara giyerdim. şiş yüzünden 42 numara giyemezken şimdi 39 numara terlik giyiyorum ve bazen bol geldiği oluyor :)
üstelik artık geceleri ayaklarımın altına yastıkta koymuyorum :)) sadece dizlerimin arasına koyuyorum ve sabahları şişlik olmuyoorrrrr.
fotoğraf ekleyesim geldi
maşallah cnm göbişin çok şirin olmuş
ayakların baya şişmiş ayaklarından ziyade ayak bileklerin çok şişmiş benimde öyle oluyo bide anlamıyorum bazen günü boş geçiriyorum yatıyorum kalkıyorum uzanıyorum ama şişeceği varsa genede şişiyo geçen koca ayaklarımı seviyo ne güzel olmuş bunlar böyle pofuduk ayaklım benim diyo
ahh kocacığının kıymetini bil...benim bi kere o da o kadar çok diildi şişti ayakları su az içmiştim kocamın tepkisini hala unutamıyorum!!aaa...ayakların aynı prenses fionanın ayaklarına aynen benzemiş çok komik laaaann demişti
onu ilk dediğinde bende çok gülmüştüm ama niyeyse sonra zoruma gitmiştibende şimdi ona habire aynı shreke benziosun diom bişe olunca
ayy cnm ya çok sevindim iyi olmanıza bide benim gözüme tickerin takıldı hayırlı olsun çok güzel olmuş
cnm geçmiş olsun bebekler bu tarz seyleri daha kolay atlatıyorlar umarım en kısa zamanda düzelir sende rahatlarsın
maşallah cnm bebişinebence kilosu iyi dr 3500 ddiyse daha ne 5 kilo çocukmu doğurmak istiyorsun sen
hani bi animasyon flimi var yaa..çizgi filmde çirkin bi prenses.. :) nete yaz bak fiona die gör güzelliğinio kım kı ayakları cokmu buyuyk:26:
elif
eşin çok şeker demek pofuduk ayaklım diye seviyor eniştemizi gönülden kutluyoruz.
kipra
canım prenses fionanın ayağı benzetmesi duyduğum en iyi ve en esprili benzetmeydi. laannn kısmıda ayrı bir sevimlilik katmış tabi.
yaaa ne güzel işte çok matrak.
benimki çok şişince korkmuştıu. normalde masaj yapmaktan nefret eder ama öyle şiş görünce yarım satten fazla masaj yapmış ertesi gün saat başı arayıp ayaklarımı sormuştu. eee tabi okadar şişmiştiki patlıycak diye korktu heralde.
hee bide bayramda eşimin yeğeni var 12 yaşlarında ama engellibeni görünce hafifçe karnıma dokunup PATLIYCAAAKK!!! PATLIYCAKK!!! diya bağırmaya başladı. bide fatoşun bebeğinin adı ne diye sorduklarında, pazartesi,salı hayır hayır ocak,şubat,mart..... diye sayıp sayıp sıra eylüle gelince EYLÜL adı EYLÜL diye bağırıyormuş. çok sevimli değilmi kızlar sizcede :))
ahh kocacığının kıymetini bil...benim bi kere o da o kadar çok diildi şişti ayakları su az içmiştim kocamın tepkisini hala unutamıyorum!!aaa...ayakların aynı prenses fionanın ayaklarına aynen benzemiş çok komik laaaann demişti
onu ilk dediğinde bende çok gülmüştüm ama niyeyse sonra zoruma gitmiştibende şimdi ona habire aynı shreke benziosun diom bişe olunca
hakkını yemiyim şimdi benim kocam sağolsun baya motive ediyo beni hatta çoğu zaman ben trip yapıyorum adama şiştim çirkinleştim falan diyehatta bu aralar evlenmeden önceki hallerimize döndük iyice kıskanır oldu giydiklerime falan bile karışıyo özellikle mavi mini elbisemden nefret ediyo ama ben onunla baya rahat ediyorum dün hastaneye giderken onu giydim geçtim karşısına oturdum bide bacak bacak üstüne attım hadi dedim sharon stoneculuk oynayalım gözler aynen böyle ya git allah aşkına manyakmısın nesin diyo sanki çok sharon stoneluk halin kaldı da diyo doğurucan surda görcen gününü diyo
elif
eşin çok şeker demek pofuduk ayaklım diye seviyor eniştemizi gönülden kutluyoruz.
kipra
canım prenses fionanın ayağı benzetmesi duyduğum en iyi ve en esprili benzetmeydi. laannn kısmıda ayrı bir sevimlilik katmış tabi.
yaaa ne güzel işte çok matrak.
benimki çok şişince korkmuştıu. normalde masaj yapmaktan nefret eder ama öyle şiş görünce yarım satten fazla masaj yapmış ertesi gün saat başı arayıp ayaklarımı sormuştu. eee tabi okadar şişmiştiki patlıycak diye korktu heralde.
hee bide bayramda eşimin yeğeni var 12 yaşlarında ama engellibeni görünce hafifçe karnıma dokunup PATLIYCAAAKK!!! PATLIYCAKK!!! diya bağırmaya başladı. bide fatoşun bebeğinin adı ne diye sorduklarında, pazartesi,salı hayır hayır ocak,şubat,mart..... diye sayıp sayıp sıra eylüle gelince EYLÜL adı EYLÜL diye bağırıyormuş. çok sevimli değilmi kızlar sizcede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?