2011 Ekim Anneleri

inşallah teyzesi aartık yerleri çok daraldı ama inşallah beklerler

sharon stoneculuk haaa...koptum nerden geldi yaa aklınaa!çok orjinal..
dru beklerken saçma saçma konusup vakit geçiriyorduk birden çıktı öyle ama haklı adam motive ediyo falan diye sınırlarını zorlamamak lazım aklına geldikçe gülüyo karnı burnunda sharonum benim diye
inş. olmaz cnm ya 37 bitiyo senin

aman olmasın cnm ya bazen insan üstüne basamıyo penguen gibi yürür oldum son zamanlarda
inş. bulursun cnm içine sinen bişey alırsan foto ekle ama

öfffffffffffffffffffffffffffffff 4752-53. sayfaları acamıyorum kızlarrrrrr...sevmıyorum bu sorunları artık ya smılle de aklına esınce konuluyo derdı neyse..

canım ayakların çok şişmiş inşallah geçer biraz.şekerlerin de çok güzel.göbişin de

maşallah bebeğine canım
başka kontrole gidenler vardıysa onlara da maşallah Allah sağlıklı ve zamanında ve de hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizee (amin)

Eklerim tatlım şu makinaya atılıp yıkanabilen halılardan almayı düşünüyorum mutfağımdaki Apex ti çok memnun kaldım ben bir de bütçe meselesi var tabi çok zorlamıyım artık Alırsak yaptırdığım örgülerle beraber eklerim

ben geldımmm
kıslar bugun oglum ılkez bı arkadasımla dısarda bulustum kendımı genc kız gıbı hıssettım oturduk yemek yedık sonra bana gecelık bakmak ıcın gezdık
saat 2 de cıktım 6.30 da geldım yanı sımdı gez gez oldum 2 tane gecelık begendım hatta bayıldım ama bırı m bırı L olmadı malesef bırısı krem gıbı bırenk cok sık bantı ve sabahlıgı vardı bırı mavı ama uzun tam ıstedıgım gıbı bı model olmadı olanlarıda ben begenmedım baska lohusa gecelıgınde lxl buyuk olurken begendıklerımde kucuk oldu sanş ıste
gecen gun dolmusculara kızıyoduk bu sefer ayakta alkıslanıcak bı dolmuscuyla karsılastım yorgunluktan olmus bı vazytette dalgın dalgın dolmus beklıyodum durdu baktım dolmusta bı curcuna meger hamıleyım ya gırıste oturanlara arkaya gecınde bayan buraya otursun dıyo tabı ben bon bon bakıyorum o sırada anlamadım sonra donk ettı oturun dıkkat edın dedı oturdum oyle hareket ettı neyse geldık bızım sıte en son durakta anladı yanı nereye gıdecegımı mucevherdemı ıneceksınız dedı evet dedım kı durakla sıte gırısı en fazla 10 adım baktım senınkı sıte gırısıne dondu sok oldum dedım eve kadarmı goturcek tabı okadarda olmadı :) sıte gırısıne dondu ıcerıye bıraktı cok tesekkur ettım ve dua ederek evımıze geldım suan heryerım agrıyo oturdugum yer sertlesmıs nedense yuruyemıyorum yuruken sankı bebek asagı ınıyo ama yınede dolmuscunun kıbarlıgı benı cok mutlu ettı
sımdı gecmısı okuyım donerım :)

evet ben de böyle şeyleri duydukça memnun oluyorum.ne iyi insanlar da var diyorum.bana da geçen bi otobüs şöförü dikkat et kızım dedi ve ben oturana kadar hareket etmedi çok sevinmiştim.bide gezmene de sevindim canım hep iş yaparken duyuyoruz ya seni.:26: havalar az serinlese ben de çıkarım ama çok sıcak gündüzleri.mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ben de

cok kıbardı cocuk sasırdım kaldım allah razı olsun valla :) ben cok gezerdımde artık yuruyemıyorum ama ıyıydı hava golgeden yurudum sıcakla derdım yokta yuruyemıyorum ayaklarım agrıyo adım attıkca tuvaletım gelıyo bebek asagı ınıyo sankı bı gecelık alamadım begendıgımın markasına bakmadım keske baksaydım burdan bakardım sımdı netten gecelık bakıyorum ve yorgunluktan oluyorum

sen hangi hastanede yapıcaksın canım, marmara dediğin körfezdeki hastane mi? ben orda leyla hanıma gitmiştim hamile kalabilmek için ve kaldım, ama uzak diye bıraktım ve konak'a gitmeye başladım.
yazdım ama görmemişsin canım derincedeki dr.tahsin özbek hastanesin de.evet ben körfezde oturuyorum ama leyla hanım ilgilenmiyormuş pek birde gece doğum olursa girmiyormuş o yüzden gitmedim.kendi dr çok memnunum gece kaç olursa olsun gelecek doğumada.

kübra göbüşüne maaşaallah.
canım senin ayaklarının aynısı bende de var artık alıştım şiş ayaklarla gezmeye.
süslerinizde çok şirin.

iyiyim canım şuanlık.eksik olmayın bütün topiğin gözü ve aklı bende kaldı.
hakkında hayırlısı canım.

İREMCİM maaşaallah kızına ve sanada

sorma ben de çok gezerdim.hergün çıkardım hemen hemen yada eşimle akşamları çıkardık.ama şimdi olmuyo malesef.ama buna da şükür bebeğimiz olsun sağlıkla doğsun da bunlar da geçer.şuanki en büyük sıkıntım kasıklarımın acısı yürütmüyo beni.
gecelik ben de çok aradım aradımm ve buldum bulursun inşallah sen de canım

ben ıkı tane begendım olmadı yarın doktor kont. var cıkmısken bakarım yıne bulurum umarım
bebıkler dogsun onlarla gezerız ınsallah

iyi akşamlar güzel anne adayları:)))
biz geldiikkk
kızımla tatili bitirdik ve eve geldik.bugün doktora gittim 8 haftalık iş görmezlik raporu aldım.okul benim için bitmiştir
dr.amcası kızımın hem boy hem de kilo açısında iyi olduğunu söyledi.
eee sizler neler yapıyorsunuz.herkes iyi mi.iyi olanları bi göreyim bakim ses verin

kızlar hepiniz yazmışınız çok teşekkür ederim öncelikle....açılmam yok ama yumuşamış artık...izin aldım evde yatıyorum...bugün benim ve bebeğimin kıyafetlerini yıkadık yarın bavulmu hazırlayıp kapının ağzına koyacağım...allahım hepimize zamanlı sağlıklı doğum nasip etsin

Son düzenleme:
Hu huuuu herkese miyabbaaa biz geldik teyzoşlar. hepiniz iyisinizdir umarım. ara verdik bir süre topikimizden uzak kaldık, sizi özledik geldik.

NNeeejjjjlaaaa :) :) Canım oğluşun geliyormuuuşş :) sağlıcakla gelsin inşallah Ahmet iYğitimiz. şimdiden gözün aydın ve Allah bağışlasın. Kızımın ağır abisi geliyor heyytt bee :) Tam da beklediğimiz gibi, şaşırtmadı beni.

hoş geldiniz denizcim sare kızımız nasıl sen nasılsın özlettiniz kendinizi bir daha bukadar ara vermeyen olurmu
geliyor canım inş az bir yolu kalmış dr teyzemiz öyle söyledi .sağol canım darısı sizlere inş.bu oğlumdan deniz teyzesine ve sareye

Hoşbulduk canııımm. teşekkür ederiz. Sare'm iyi teyzesi, çok şükür bir sıkıntımız yok. Ben de iyiyim.
Bir hesap yaptım da 12 ağustostan beri aktif olarak katılmamışım, çok şey kaçırdım offf tamam bi daha bu kadar ara vermek yok, sözzz. İşten ayrıldım, araya bayram tatili girdi eşimle geçirdim tüm günleri, şehir dışından misafirimiz geldi, evi temizle, derle topla, eksik alışverişlerini yap derken bugün oldu. Neyse ki bitti çok şükür. Sare'nin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme faslına geçicem inşallah yarın, benim hastane kostümlerimi filan hallettim.
Ayy ben onun yol alan minik ellerini, minik ayaklarını severim yaa nasıl da pıt pıt yol almış :) yolun çoğunu aşmış da gelmiş :) iyi haberlerinizi almak ve oğlunu görmek için can atıyorum. Bol bol dua edicem sizin için, kendinize iyi bakın tatlım öpüyoruz. Bir öpücük de kızımdan Ahmet Yiğit'e gelsin, cesaret öpücüğü

leynacım maşallah göbüşüne siraçımız ağırlaştı tabi anneciğinin narin ayaklarını şişirdi çok şükür şişliğim olmadığı için bir önerimde yok malesef tez zamanda eski formuna girer inşallah ayacıkların şekerlerinede bayıldım oğluşumuzun

iremcim maşallah kızçene bizde takalım boncuklarımı Allah ım nazarlardan saklasın

turkuaz cımm uzun bir aradan sonra yeniden hoşgeldiniz kızçenle topiğimize özlettiniz kendininizi biz oğlumla çok iyiz çok şükür

ohohoh maşallah denizim boş durmamışın hiçç yıkama ütüleme faslına kadar gelmişsiniz iyi olmanıza sevindim tatlım özlüyoruz seni yerin çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…