Maşallah Duygu, birde geçmişi mi takip ediyorsun. Bu hızla sen listeyide yenilersinBebişin bol bol uyusun büyüsün hemencikin.
Eslem'ciğim Allah gönlüne göre versin canım, bu kadar durmuşlar durular iki hafta daha. Sen kendini yorma bu ara yeter.
Fatoş dr.una Ekim annelerinden selam söyle canım. Ne kadar güzel izah ediyor herşeyi. Keşke haftalarımız aynı olsaydı. Ama yinede bana bile yetişiyor anlattıkları. Tabi sende üşenmeden uzun uzun yazıyorsun, Allah razı olsun.
dru beklerken saçma saçma konusup vakit geçiriyorduk birden çıktı öyle ama haklı adam motive ediyo falan diye sınırlarını zorlamamak lazım aklına geldikçe gülüyo karnı burnunda sharonum benim diyesharon stoneculuk haaa... koptum nerden geldi yaa aklınaa!çok orjinal..
inş. olmaz cnm ya 37 bitiyo seninNEJLA kız nasılsın, bütün gece seni düşündümSonra da kendimi.Allah yardımcımız olsun walla. Beni de okulda gören arkad aşlar özellikle yaşları büyük olan bayan hocalar karnın düşmüş senin, çok vaktin kalmamış dediler :18: Ödüm patladı Aman okulda birşey olmasında Allah korusun
Kübracım şekerleriniz çok şirin maşallah.
Benim ayağım da felaket şişiyordu işten izne ayrılınca azaldı hatta şu an hiç şiş yok diyebilirim çok şükür.
Aheste, Elif, Blackpearl günlerimiz çok yakın takipteyim sizleri
Off zar zor doktorları bitirip bir mercimek bir de nohut koyabildim ocağa ev kurumuş durumda ne yapacağımı şaşırdım arabamı amcamlara vermiştim bir kaç gündür ne alışverişimi tamamlayabildim ne bir yere gidebildim deli gibi yorgun hissediyorum kendimi nedense
Şimdi kocacım aradı beni Ümraniye'ye götürüyor bebeğe halı bakıcaz inşallah içime sinen bir şey olur ne olur ne olmaz hemen gidiyim bir ölçü alayım ben
fotoğraf ekleyesim geldi
ayaklarımın toplamı karnımdan büyük oldu sanırım yürümekte çok zorlanıyorum
birde bebek süslerimiz yapım aşamasında daha ismi mandallanıp uğur böcükleri takılacak sepetine dizilecek
canım doktor gelıp bakıyormus sonra gerı gıdıyormus ebeyıde gordum mahalle kadını gıbı(yanı pek ıcıme sınmedı)hıc doktora benzemıyodu..sıkıstırıcam doktorumu..bıraz zorlarsam dogumumu yapabılır gıbıme gelıyor ..oyle bır meyılı vardı yanı..baska hastene yok kendımı kımseye emanet edemem ondan baska zaten ona bıleguvenmekte sorun yasıyorum en basından berıdır..sımdı bırde ebe falan olmaz yanı ..
inş. olmaz cnm ya 37 bitiyo senin
dru beklerken saçma saçma konusup vakit geçiriyorduk birden çıktı öyle ama haklı adam motive ediyo falan diye sınırlarını zorlamamak lazım aklına geldikçe gülüyo karnı burnunda sharonum benim diye
inş. olmaz cnm ya 37 bitiyo senin
aman olmasın cnm ya bazen insan üstüne basamıyo penguen gibi yürür oldum son zamanlarda
inş. bulursun cnm içine sinen bişey alırsan foto ekle ama
ben geldımmm
kıslar bugun oglum ılkez bı arkadasımla dısarda bulustum kendımı genc kız gıbı hıssettımoturduk yemek yedık sonra bana gecelık bakmak ıcın gezdık
saat 2 de cıktım 6.30 da geldım yanı sımdı gez gez oldum 2 tane gecelık begendım hatta bayıldım ama bırı m bırı L olmadı malesef bırısı krem gıbı bırenk cok sık bantı ve sabahlıgı vardı bırı mavı ama uzun tam ıstedıgım gıbı bı model olmadı olanlarıda ben begenmedım baska lohusa gecelıgınde lxl buyuk olurken begendıklerımde kucuk oldu sanş ıste
gecen gun dolmusculara kızıyoduk bu sefer ayakta alkıslanıcak bı dolmuscuyla karsılastım yorgunluktan olmus bı vazytette dalgın dalgın dolmus beklıyodum durdu baktım dolmusta bı curcuna meger hamıleyım ya gırıste oturanlara arkaya gecınde bayan buraya otursun dıyo tabı ben bon bon bakıyorum o sırada anlamadım sonra donk ettı oturun dıkkat edın dedı oturdum oyle hareket ettı neyse geldık bızım sıte en son durakta anladı yanı nereye gıdecegımı mucevherdemı ıneceksınız dedı evet dedım kı durakla sıte gırısı en fazla 10 adım baktım senınkı sıte gırısıne dondu sok oldum dedım eve kadarmı goturcek tabı okadarda olmadı :) sıte gırısıne dondu ıcerıye bıraktı cok tesekkur ettım ve dua ederek evımıze geldım suan heryerım agrıyo oturdugum yer sertlesmıs nedense yuruyemıyorum yuruken sankı bebek asagı ınıyo ama yınede dolmuscunun kıbarlıgı benı cok mutlu ettı
sımdı gecmısı okuyım donerım :)
evet ben de böyle şeyleri duydukça memnun oluyorum.ne iyi insanlar da var diyorum.bana da geçen bi otobüs şöförü dikkat et kızım dedi ve ben oturana kadar hareket etmedi çok sevinmiştim.bide gezmene de sevindim canım hep iş yaparken duyuyoruz ya seni.:26:havalar az serinlese ben de çıkarım ama çok sıcak gündüzleri.mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ben de
yazdım ama görmemişsin canım derincedeki dr.tahsin özbek hastanesin de.evet ben körfezde oturuyorum ama leyla hanım ilgilenmiyormuş pek birde gece doğum olursa girmiyormuş o yüzden gitmedim.kendi dr çok memnunum gece kaç olursa olsun gelecek doğumada.sen hangi hastanede yapıcaksın canım, marmara dediğin körfezdeki hastane mi? ben orda leyla hanıma gitmiştim hamile kalabilmek için ve kaldım, ama uzak diye bıraktım ve konak'a gitmeye başladım.
kübra göbüşüne maaşaallah.fotoğraf ekleyesim geldi
ayaklarımın toplamı karnımdan büyük oldu sanırım yürümekte çok zorlanıyorum
birde bebek süslerimiz yapım aşamasında daha ismi mandallanıp uğur böcükleri takılacak sepetine dizilecek
iyiyim canım şuanlık.eksik olmayın bütün topiğin gözü ve aklı bende kaldı.NEJLA kız nasılsın, bütün gece seni düşündümSonra da kendimi.Allah yardımcımız olsun walla. Beni de okulda gören arkad aşlar özellikle yaşları büyük olan bayan hocalar karnın düşmüş senin, çok vaktin kalmamış dediler :18: Ödüm patladı Aman okulda birşey olmasında Allah korusun
cok kıbardı cocuk sasırdım kaldım allah razı olsun valla :) ben cok gezerdımde artık yuruyemıyorum ama ıyıydı hava golgeden yurudum sıcakla derdım yokta yuruyemıyorum ayaklarım agrıyo adım attıkca tuvaletım gelıyo bebek asagı ınıyo sankı bı gecelık alamadımbegendıgımın markasına bakmadım keske baksaydım burdan bakardım sımdı netten gecelık bakıyorum ve yorgunluktan oluyorum
Hu huuuu herkese miyabbaaabiz geldik teyzoşlar. hepiniz iyisinizdir umarım. ara verdik bir süre topikimizden uzak kaldık, sizi özledik geldik.
NNeeejjjjlaaaa :) :) Canım oğluşun geliyormuuuşş :) sağlıcakla gelsin inşallah Ahmet iYğitimiz. şimdiden gözün aydın ve Allah bağışlasın. Kızımın ağır abisi geliyor heyytt bee :) Tam da beklediğimiz gibi, şaşırtmadı beni.
hoş geldiniz denizcim sare kızımız nasıl sen nasılsın özlettiniz kendinizi bir daha bukadar ara vermeyen olurmu
geliyor canım inş az bir yolu kalmış dr teyzemiz öyle söyledi .sağol canım darısı sizlere inş.bu oğlumdan deniz teyzesine ve sareye
Hoşbulduk canııımm. teşekkür ederiz. Sare'm iyi teyzesi, çok şükür bir sıkıntımız yok. Ben de iyiyim.
Bir hesap yaptım da 12 ağustostan beri aktif olarak katılmamışım, çok şey kaçırdım offftamam bi daha bu kadar ara vermek yok, sözzz. İşten ayrıldım, araya bayram tatili girdi eşimle geçirdim tüm günleri, şehir dışından misafirimiz geldi, evi temizle, derle topla, eksik alışverişlerini yap derken bugün oldu. Neyse ki bitti çok şükür. Sare'nin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme faslına geçicem inşallah yarın, benim hastane kostümlerimi filan hallettim.
Ayy ben onun yol alan minik ellerini, minik ayaklarını severim yaa nasıl da pıt pıt yol almış :) yolun çoğunu aşmış da gelmiş :) iyi haberlerinizi almak ve oğlunu görmek için can atıyorum. Bol bol dua edicem sizin için, kendinize iyi bakın tatlım öpüyoruz. Bir öpücük de kızımdan Ahmet Yiğit'e gelsin, cesaret öpücüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?