2011 Ekim Anneleri

ne güzel mis gibi olmuştur ev... ben cumartesi yaptıracağım temizliği, camları sildireceğim ama halıları daha sonra serdireceğim; şu anız yakma işi bitsin de, halılarım krem & beyaz renk ağırlıklı geri batarlar yoksa, o yüzden bekletiyorum...

ben forumu takipteyim ama nedense pek yazasım gelmiyor bu aralar... :-((((

annem geldi, o da soruyor ne günü gidelim alışverişe diye; halletsem de rahatlasam...

Allah iyilik versin canım hepböyle iyi olun.gerçekten bayağı zaman olmuş ama işlerini halletmişsin bundan sonra hep aramızda ol.en zoruda o minicik şeyleri ütülemek dikkat et fazla yorma kendini canım.
inş canm bende biran önce doğum psikolojisini atıp oğluma kavuşmak istiyorum.çok teşekkür edrim bende sizi öpüyorum.

ohohoh maşallah denizim boş durmamışın hiçç yıkama ütüleme faslına kadar gelmişsiniz iyi olmanıza sevindim tatlım özlüyoruz seni yerin çok belli

boş durmak ne mümkün edoşum duygu sağ olsun fitili ateşledi :) bayramı atlatır atlatmaz hazırlıkları hızlandırdım. yakında biticek ve stand by konumunda beklicez küçük hanımı :) senin hazırlıkların ne durumda, sen de evdesin artık yavaş yavaş yapmışsındır diyyy mi tatlişkom. Rüzgar'a hazırlıksız yakalanma da :)

inan ben de seni, sizleri, hepinizi tek tek çok özledim. Şükür daha rahatım şimdi. görüşürüz inşallah canım benim. çok öpüyorum seni de, yakışıklımı da edoşum saçlarından bahsediyorlar ama görmedim ben, sıkılmazsan açıktan ya da özelden göndersene bakim ben de.

Evet canım çoğu bitti azı kaldı, şükür.

Ama Nejjlaaa teyzesiii ben o minicik şeyleri öpüp kokklamaktan ütüleyemem ki zateeenn. ayy patikleri çiğ çiğ yiyesim geliyo zaten. yarın foto çekip yollim size. şimdi karanlıkta güzel gözükmez filan, mazallah :) aydınlıkta güzel güzel bakın hehehh :)

Doğum psikolojisine girmedim ben. hatta korkmuyorum desem yiğitliğe pok sürdürmek istemiyorum sanılabilir ama gerçekten ben o günü iple çekiyorum. acı, stres, kan vs gözümde yok. kızımla kavuşma günümüz, büyük randevu günü gibi geliyor bana. tabi şimdilik böyle, sancılar başlayınca ne olur bilemicemmm senin de kavuşma isteğin ağır basar ve korkusuz, stressiz gidersin inşallah büyük buluşmaya canım.

denizim bu evde 4.haftam ve ben sadece oğluşumun kıyafetlerini yıkadım o da duygudan sonra yoksa onuda yapıcağım yokmuş çok tembel oldum ben çokk perşembe annem ütüsünü alıp gelicek 2 kişi ütü yapıcaz cumartesi odası silinicek bu pazara işler bitmiş olur diye planlıyorum inşallah amcam rahatsız babamın durumu malum bide babanem kardeşim var, annem 2 hasta bi ihtiyar birde ergenle (hepberaber yaşıyorlar) uğraşmaktan bana sıra gelmedi yoksa çoktan bitmişti

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/419274-2011-ekim-anneleri-4690.html
aynı fotoları faceyede koydum ama belliki orayada girmiyosun :) bak bakalım beyenicekmisin tontiş halimizi

aman efendim aman kimler gelmiş hoş gelmiş
cnm özletmeyin kendinizi bi daha bu kadar zaten bebikler gelmeye başlayınca bu kadar fırsat bulup giremiycez

kızlar 32 haftalık hamileyim sütüm geliyor normal mi?

Sanırım normal. bana bugün gelen bilgilendirme mesajında (turkcell'in ücretsiz hizmeti) bu haftanızda göğüslerinizde süt üretimi başlayabileceğinden sıvı akışı olabilir, bu durum bebeğinizin böbreküstü bezlerinin salgıladığı hormonlardan kaynaklanıyor yazıyor. (nitekim göğüs ucumu sıktığımda toplu iğne başı kadar geliyor)
en çok süt gelen arkadaşımız canom diye hatırlıyorum, ona sor istersen daha iyi biliyor olabilir.

canım zaten insan severek ütülüyor ama minik olunca farklı oluyor şimdiye kadar alışık olmadığımız boyutlarda olduğu için ama dünyanın en zevkli işlerinden biri bence.dediğim gibi kendini fazla yormadan ütüle yavaş yavaş bitirisin.ekle canım saremizin cicilerine bakalım bizde.
aman ne güzel doğumdan korkmayan bir anne var. bizede yardım et bu konuda.ben çok korkuyorum.

kızlar 32 haftalık hamileyim sütüm geliyor normal mi?

Bu sıvı bazı gebelerden geliyormuş, normalmiş. Topikte bazı arkadaşlarda da var sıvı gelen. Ama göğüs uçlarını sıkma ve oynama. Kızlar bir yerde okudum ciddi anlamda doğumu tetikliyormuş meme ucuyla oynamak.

36ya girdiğimden beri beni de bir korku aldı. Önceden pek tınmıyordum ama, yaklaştıkça stres oluyorum:18: Neyle karşılaşacağımızı bilmemekte korkutuyor insanı tabi.

bende şimdi ona bakıyordum cnm geldimi bişey yazdımı diye anlaşılan ses seda yok daha tel numaraları herkeste olmak zorunda değil ama en azından herkes 1-2 kişiye verse numarasını böyle durumlarda haber alabilmek için gerekli diye düşünüyorum

nejlam sen yazınca yazasım geldi bizde oğlumun çamaşırlarını ablamla beraber astık çorapları o kadar minikki çamaşırlıkta durmuyo gülme krizine girdik bunlar neeee bunlara ayakmı olur diye kuruduğunda toplarkende hani kendi çoraplarımızı iç içe geçirir top gibi yaparız ya oğlumunkileride öyle katlıyayım dedim ütüleyenekadar anaaaaaaaaaaaaam misket kadar oldular hap niyetine bir bardak suyla yutasım geldi

bi de o süt bazen kuruyo göğüs ucumda bende bepanten sürüyorumbide adet olcakmısım gibi önüm agrıyor..bişe cıkcak gibi...üşütüyorum heralde..

36ya girdiğimden beri beni de bir korku aldı. Önceden pek tınmıyordum ama, yaklaştıkça stres oluyorum:18: Neyle karşılaşacağımızı bilmemekte korkutuyor insanı tabi.

aynen sibelcim ama ben şimdibile aklıma getirmek istemiyorum sadece sancım gelince aklıma daha çok geliyor Rabbim yardımcımızolsun.:83::83::83:

en azından planlama yapmışsın kuzum pazara kadar daha çok var, yaparsınız ikiniz iki elden, biter inşallah zamanında. annenin iş yükü de çokmuş, Allah kolaylık ve sabır versin.

saçın süper olmuş, nasıl rahatlamışsındır. ben rapunzel gibi oldum. kestireyim diyorum, hamilelikte dökülürmüş saçlar kaşlar, benim coştukça coştu. bir kısmından kurtulmam lazım. boyun fıtığı var, kışın ağrıdan kurtulmuyorum normalde, bi de minnoşla bakımı çok zor olur. zaten bakım yaptığım yok, salkım saçak geziyorum valla benim de ihtiyacım var böyle bir yenilenmeye. iyi etmişsin güle güle kullan canım.

iyi akşamlar herkeslere,

ciltteki güneş lekeleri için gebelikte yapılacak bi çözüm bilen var mı arkadaşlar?

eşi doğum yapan bir arkadaşım anlatmıştı bana paylaşim hemen,
kadının suratında o kadar leke olmuşki koca koca ve kahverengi doğuma anneside beraber gitmiş kız doğum sancısı çekerken kızın terini tülbentle silip doğum lekelerine sürmüş ve hepsi geçmiş
ne kadar doğru bilemem ama iş arkadaşımdı bunu anlatan olayın kahramanlarıda eşi ve kayınvalidesi :26:

bi de o süt bazen kuruyo göğüs ucumda bende bepanten sürüyorumbide adet olcakmısım gibi önüm agrıyor..bişe cıkcak gibi...üşütüyorum heralde..

Lansinoh aldım bende göğüs ucu için. Bu arada İzmirlimisin 35i görünce merak ettim :26:

aynen sibelcim ama ben şimdibile aklıma getirmek istemiyorum sadece sancım gelince aklıma daha çok geliyor Rabbim yardımcımızolsun.:83::83::83:

Aminnnnnnnnnn... Herkes gibi bizde atlatacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…