canım beğen butonu olsa çoook beğenecektim paylaşımlarını :)))
ben de dün çok yoruldum.temizlik vardı evde.perdelere kadar yıkadık ütüledik öfff napim yoksa yetişmiyor işler.doğumdan önce bir daha alırım diye düşünüyorum yardımcımı...şimdi dee bebişin ikinci parti örgü,penye,battaniye tarzı şeylerini makineye attım.benim randevum 13 eylül.de.bayram öncesi gitmiştim.çok uzun geldi bu sefer ya 3 hafta oluyor tam.benim de karnım sertleşiyor.özellikle de çok yorulunca gibi geliyor bana.
nejla'cığım allah bir avazda kurtarsın seni ve hepimizi.gerçekten hep karnımızda kalacak sanıyorduk...reel yaşama dönmeliyiz artık.geliyor bebişler.
hard_disc canım nerelerdesin alışveriş nasıl gidiyor...annen geldi mi.benimki mersinde.haftaya gelecek kısmetse :)
Hoşbulduk canııımm. teşekkür ederiz. Sare'm iyi teyzesi, çok şükür bir sıkıntımız yok. Ben de iyiyim.
Bir hesap yaptım da 12 ağustostan beri aktif olarak katılmamışım, çok şey kaçırdım offftamam bi daha bu kadar ara vermek yok, sözzz. İşten ayrıldım, araya bayram tatili girdi eşimle geçirdim tüm günleri, şehir dışından misafirimiz geldi, evi temizle, derle topla, eksik alışverişlerini yap derken bugün oldu. Neyse ki bitti çok şükür. Sare'nin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme faslına geçicem inşallah yarın, benim hastane kostümlerimi filan hallettim.
Ayy ben onun yol alan minik ellerini, minik ayaklarını severim yaa nasıl da pıt pıt yol almış :) yolun çoğunu aşmış da gelmiş :) iyi haberlerinizi almak ve oğlunu görmek için can atıyorum. Bol bol dua edicem sizin için, kendinize iyi bakın tatlım öpüyoruz. Bir öpücük de kızımdan Ahmet Yiğit'e gelsin, cesaret öpücüğü
ohohoh maşallah denizim boş durmamışın hiçç yıkama ütüleme faslına kadar gelmişsiniziyi olmanıza sevindim tatlım özlüyoruz seni yerin çok belli
Allah iyilik versin canım hepböyle iyi olun.gerçekten bayağı zaman olmuş ama işlerini halletmişsin bundan sonra hep aramızda ol.en zoruda o minicik şeyleri ütülemek dikkat et fazla yorma kendini canım.
inş canm bende biran önce doğum psikolojisini atıp oğluma kavuşmak istiyorum.çok teşekkür edrim bende sizi öpüyorum.
boş durmak ne mümkün edoşum duygu sağ olsun fitili ateşledi :) bayramı atlatır atlatmaz hazırlıkları hızlandırdım. yakında biticek ve stand by konumunda beklicez küçük hanımı :) senin hazırlıkların ne durumda, sen de evdesin artık yavaş yavaş yapmışsındır diyyy mi tatlişkom. Rüzgar'a hazırlıksız yakalanma da :)
inan ben de seni, sizleri, hepinizi tek tek çok özledim. Şükür daha rahatım şimdi. görüşürüz inşallah canım benim. çok öpüyorum seni de, yakışıklımı daedoşum saçlarından bahsediyorlar ama görmedim ben, sıkılmazsan açıktan ya da özelden göndersene bakim ben de.
Hu huuuu herkese miyabbaaabiz geldik teyzoşlar. hepiniz iyisinizdir umarım. ara verdik bir süre topikimizden uzak kaldık, sizi özledik geldik.
NNeeejjjjlaaaa :) :) Canım oğluşun geliyormuuuşş :) sağlıcakla gelsin inşallah Ahmet iYğitimiz. şimdiden gözün aydın ve Allah bağışlasın. Kızımın ağır abisi geliyor heyytt bee :) Tam da beklediğimiz gibi, şaşırtmadı beni.
kızlar 32 haftalık hamileyim sütüm geliyor normal mi?
Evet canım çoğu bitti azı kaldı, şükür.
Ama Nejjlaaa teyzesiii ben o minicik şeyleri öpüp kokklamaktan ütüleyemem ki zateeenn. ayy patikleri çiğ çiğ yiyesim geliyo zaten. yarın foto çekip yollim size. şimdi karanlıkta güzel gözükmez filan, mazallah :) aydınlıkta güzel güzel bakın hehehh :)
Doğum psikolojisine girmedim ben. hatta korkmuyorum desem yiğitliğe pok sürdürmek istemiyorum sanılabilir ama gerçekten ben o günü iple çekiyorum. acı, stres, kan vs gözümde yok. kızımla kavuşma günümüz, büyük randevu günü gibi geliyor bana. tabi şimdilik böyle, sancılar başlayınca ne olur bilemicemmmsenin de kavuşma isteğin ağır basar ve korkusuz, stressiz gidersin inşallah büyük buluşmaya canım.
kızlar 32 haftalık hamileyim sütüm geliyor normal mi?
canım zaten insan severek ütülüyor ama minik olunca farklı oluyor şimdiye kadar alışık olmadığımız boyutlarda olduğu için ama dünyanın en zevkli işlerinden biri bence.dediğim gibi kendini fazla yormadan ütüle yavaş yavaş bitirisin.ekle canım saremizin cicilerine bakalım bizde.
aman ne güzel doğumdan korkmayan bir annevar. bizede yardım et bu konuda.ben çok korkuyorum.
canım zaten insan severek ütülüyor ama minik olunca farklı oluyor şimdiye kadar alışık olmadığımız boyutlarda olduğu için ama dünyanın en zevkli işlerinden biri bence.dediğim gibi kendini fazla yormadan ütüle yavaş yavaş bitirisin.ekle canım saremizin cicilerine bakalım bizde.
aman ne güzel doğumdan korkmayan bir annevar. bizede yardım et bu konuda.ben çok korkuyorum.
36ya girdiğimden beri beni de bir korku aldı. Önceden pek tınmıyordum ama, yaklaştıkça stres oluyorum:18: Neyle karşılaşacağımızı bilmemekte korkutuyor insanı tabi.
denizim bu evde 4.haftam ve ben sadece oğluşumun kıyafetlerini yıkadım o da duygudan sonra yoksa onuda yapıcağım yokmuş çok tembel oldum ben çokkperşembe annem ütüsünü alıp gelicek 2 kişi ütü yapıcaz cumartesi odası silinicek bu pazara işler bitmiş olur diye planlıyorum inşallah amcam rahatsız babamın durumu malum bide babanem kardeşim var, annem 2 hasta bi ihtiyar birde ergenle (hepberaber yaşıyorlar) uğraşmaktan bana sıra gelmedi yoksa çoktan bitmişti
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/419274-2011-ekim-anneleri-4690.html
aynı fotoları faceyede koydum ama belliki orayada girmiyosun :) bak bakalım beyenicekmisin tontiş halimizi
iyi akşamlar herkeslere,
ciltteki güneş lekeleri için gebelikte yapılacak bi çözüm bilen var mı arkadaşlar?
bi de o süt bazen kuruyo göğüs ucumda bende bepanten sürüyorumbide adet olcakmısım gibi önüm agrıyor..bişe cıkcak gibi...üşütüyorum heralde..
aynen sibelcim ama ben şimdibile aklıma getirmek istemiyorum sadece sancım gelince aklıma daha çok geliyor Rabbim yardımcımızolsun.:83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?