2011 Ekim Anneleri

aman efendim aman kimler gelmiş hoş gelmiş
cnm özletmeyin kendinizi bi daha bu kadar zaten bebikler gelmeye başlayınca bu kadar fırsat bulup giremiycez

hoşşşbulduk eliffciiimm. sizi özleyip gelmemek ne mümmküünn. sudenaz nasıl? sen nasılsın? kıss gece gece oda boyatmışsın eşine, öldüm gülmekten alttan alttan tutuşmuşuz anlaşılan

tamam bi daha gittmicez sözz.

teşekkür ederim kuzum annem adınada tabi benim dökülme oldu ama kestirdikten sonra yok denilcek kadar az dökülüyo saçın ihtiyacı varmış baya demekki, sanada şiddetle tavsiye ederim canım hem saremiz gelince fırsatın olmayabilir bir süre

yerim ben onun minnak çoraplarını.o çoraplar kadar minnak olcak annesi.
biz şimdiden böyle seviyoruz doğduklarında ne yaparız Allah bilir ne güzel bir duyguymuş şu annelik RABBİM isteyen herkese nasip etsin i,nş.

yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl dokunucam ben o ayaklara nasıl giydircem o çorapları bezelye tanesi gibi olan parmaklarını incitirsem yaaa düşündükçe yüreğim ağzıma geliyor lunaparkta gondol aşşa inerken hani insanın yüreği hoplar ya aynen öyle oluyor ben bu çocuğu bi lokmada yemessem iyi büyümüş bide hıçkırıyo Allahım deli olucam
derin nefes alıp sakinleşmem lazım gene kendimi kaybettim
amin nejlam amin Allahım kimseleri evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
herkeslere merhaba güzel anneler.doğumlar başlamış heyecan yaptım,çamaşır filesi aldım bu gün,annemi beklememeye karar verdim bebişin kıyafetlerini yıkamaya başlıyorum.odası geldi oğlumun halısını perdesini halledince foto yükliycem,doktora gidenlerin kuzucuklarınada maşşallah hepsi çok iyi çok şükür.

bizde bugün doktora gittik bir buçuk ay sonra,çok özlemiştim oğluşumu,çok şükür herşeyi çok iyi dedi doktorumuz,suyu plesentası gelişimi...
33 +4 üz bugün oğlumla,kilomuz 2078 bir hafta öndeymiş, maşallah tosun paşama:))sat 28 ekimdi ama ultrason cihazı her gidişimde farklı tarih veriyo 22 ekime kadar indiğimiz oldu.bu defada 24 ekim gösterdi.perşembeye kan tahlilleri ve nst istedi...nst de bişey çıkmasından çok tırsıyorum.ağrı eşiğim çok düşük olmasına ve vaji nismus geçmişim olmasına rağmen hala normal doğum konusunda ısrarlıyım:))))))))))ama doktorum hiç bişe demedi henüz...hepinizi ve kuzucuklarımızı çok çok öpüyorummmm...

Maşallah herşey yolundaymış annesi Cicilerinide güle güle kullansın oğluşun. Normal doğumun vajinusmusla ilgisi olmaz gibime geliyor. Doktorun yorum yaptımı bunun için.

sağol tatlım çok şükür iyiyiz dün vardı kntrl büyümüş deniz teyzesi benim kızım 2 600 olmuş boyuda 47 cm civarı dr gelişiminden memnun yuvarlanıp gidiyoruz işte ( bu gerçek ama cidden yatakta yuvarlanarak hareket ediyorum )
ben o gece kıyafetleri yıkarken uykudan uyanmış nolduu cnm tutuştunmu deyip gülüyordu tutuşmayı gördü ama dedim cnm sen uykunu aldın nasıl olsa yorgunda değilsin hadi yapta bitsin bian önce dedim yoksa bu hafta içi bi gün yapacaktık iyi oldu havalanıyo kaç gündür koku kalmadı neredeyse

Amiiiin nejlacım amin canım Allah ağzından duysun, dileyen herkese nasip etsin inş.

Doğduklarında başlarından ayrılamiicaz galiba, uyurken nefesini dinleyip durucaz, nefes alıyor mu aldıysa veriyor mu diye :) ayyy şaşkoloz oldum ben şimdiden :)

Maşallah herşey yolundaymış annesi Cicilerinide güle güle kullansın oğluşun. Normal doğumun vajinusmusla ilgisi olmaz gibime geliyor. Doktorun yorum yaptımı bunun için.

hamile kalmadan önce çocuk düşünüyoruz bi problem varmı diye gittiğimde anlatmıştım ama hatırlamıyodur bence.doğum şekli konuşulmaya başleyınca hatırlatıcam tabi.bende yoktur diye düşünüyorum ama inşallah canım...

ilginçmiş gerçekten. benim önceden zaten vardı şimdi büyüdü ve koyulaştı iyice.
ama bu durumda da ne yapılır bilmiyorum, doğal şeyler olması lazım herhlade.

bu arada dün yazmayı unuttum ne olacak benim bu cadı kızımın baba aşkı hiç bilmiyorum dün nst ye girdiğimde babamızda yanımızdaydı hareket etsin diye bekliyoruz babası dur ben harekete geçiririm onu dedi ve kızıyla konuşmaya başladı allahım kalp atışları 140 civarı seyreden kızım birden babasının sesine heyecan yaptı kalp atışları 170 e fırladı bi hareketler bi tekmeler

ay ay ayyy sude nazıma bakk yaa 2600 ollmuuuşş maşallah kuzuma canım maşallah. hele sana 41,5 kere maşallah, topiğin en fit hamilelerinden olup (diğeri bana göre emel) kızını bu kadar tontiş yapan anneye kocaman bir allkııışşş

odayı boyatmakla iyi etmişsin, uzun süre havalanması lazımdı aradan çıkmış iyi olmuş yoksa kocaların totolarını kaldıracağı yok :)

merhaba kızlar bizde doktorumuzdan geldik bebeğim 35+1de 2700 olmuş :) çok tatlıydı. Aama doktoruma canım sıkıldı biraz normal doğummu ne gözüküo dedik çatı muayenesi yapcaz ona göre bakcaz dedi ama hatırladığım kadarıyla biraz korkuodun dedi(mantar varmı die baktığında verdiğim tepkilerden dolayı) bende yok yok o ben değilim normal doğurmak istiorum dedim zor gözüküo dedi ama çok canım sıkıldı daha bişey yokken sezeryana yanaşıo resmen ki doktorumdan hep memnundum ama sezeryan yanlısı gibi geldi... bide 36haftanın içindesin 37 itibariyle heran doğum mümkün dedi :18::18: ben strese girdim kızlar ciddi ciddi moralim bozuldu sanki çok büyük sorumluluk nasıl olcak die düşünüp duruorum bende erken lohusa sendromu başladı galiba ağladım ağlıcam desteğinize ihtiyacım var

aman Allahım ya kurban olurum ama ben bu minik cadıya maşallah maşallah maşallah benim sudenazıma Allah ayırmasın siizi birbirinizden hiç

öncelikle bebişine maşallah zayacım.
sezeryan yanlısı doktorlara gıcığım. mecburiyet yoksa kendi totolarını yataklarından kaldırıp hastaneye gelmemek için şu gün şu saatte gel alalım diyenlere gıcık oluyorum. sanki bademcik ameliyatı yapıyo uyuzlar. onlar yüzünden akciğer problemli, sağlıksız nesiller yetişiyor. diretin kızlar, normal istiyorum diye. zorunluluk, sağlık problemi vs yoksa normal doğum çok sağlıklı. hem bizim sağlığımız, hem bebeğimizin, hem de gelecek neslin sağlığı için bu çok gerekli. sen de güçlü ol zayacım istediğin sendroma giiir, çıııkkk ama unutma o bebiş bi şekilde çıkıcak içinden :) yastık koymadık kısss doğuracaksın eninde sonunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…