aman efendim aman kimler gelmiş hoş gelmiş
cnm özletmeyin kendinizi bi daha bu kadar zaten bebikler gelmeye başlayınca bu kadar fırsat bulup giremiycez
en azından planlama yapmışsın kuzum pazara kadar daha çok var, yaparsınız ikiniz iki elden, biter inşallah zamanında. annenin iş yükü de çokmuş, Allah kolaylık ve sabır versin.
saçın süper olmuş, nasıl rahatlamışsındır. ben rapunzel gibi oldum. kestireyim diyorum, hamilelikte dökülürmüş saçlar kaşlar, benim coştukça coştu. bir kısmından kurtulmam lazım. boyun fıtığı var, kışın ağrıdan kurtulmuyorum normalde, bi de minnoşla bakımı çok zor olur. zaten bakım yaptığım yok, salkım saçak geziyorum valla benim de ihtiyacım var böyle bir yenilenmeye. iyi etmişsin güle güle kullan canım.
nejlam sen yazınca yazasım geldi bizde oğlumun çamaşırlarını ablamla beraber astık çorapları o kadar minikki çamaşırlıkta durmuyo gülme krizine girdik bunlar neeee bunlara ayakmı olur diyekuruduğunda toplarkende hani kendi çoraplarımızı iç içe geçirir top gibi yaparız ya oğlumunkileride öyle katlıyayım dedim ütüleyenekadar anaaaaaaaaaaaaam misket kadar oldular hap niyetine bir bardak suyla yutasım geldi
yerim ben onun minnak çoraplarını.o çoraplar kadar minnak olcak annesi.
biz şimdiden böyle seviyoruz doğduklarında ne yaparız Allah bilir ne güzel bir duyguymuş şu annelik RABBİM isteyen herkese nasip etsin i,nş.
herkeslere merhaba güzel anneler.doğumlar başlamış heyecan yaptım,çamaşır filesi aldım bu gün,annemi beklememeye karar verdim bebişin kıyafetlerini yıkamaya başlıyorum.odası geldi oğlumun halısını perdesini halledince foto yükliycem,doktora gidenlerin kuzucuklarınada maşşallah hepsi çok iyi çok şükür.
bizde bugün doktora gittik bir buçuk ay sonra,çok özlemiştim oğluşumu,çok şükür herşeyi çok iyi dedi doktorumuz,suyu plesentası gelişimi...
33 +4 üz bugün oğlumla,kilomuz 2078 bir hafta öndeymiş, maşallah tosun paşama:))sat 28 ekimdi ama ultrason cihazı her gidişimde farklı tarih veriyo 22 ekime kadar indiğimiz oldu.bu defada 24 ekim gösterdi.perşembeye kan tahlilleri ve nst istedi...nst de bişey çıkmasından çok tırsıyorum.ağrı eşiğim çok düşük olmasına ve vaji nismus geçmişim olmasına rağmen hala normal doğum konusunda ısrarlıyım:))))))))))ama doktorum hiç bişe demedi henüz...hepinizi ve kuzucuklarımızı çok çok öpüyorummmm...
hoşşşbulduk eliffciiimm. sizi özleyip gelmemek ne mümmküünn.sudenaz nasıl? sen nasılsın? kıss gece gece oda boyatmışsın eşine, öldüm gülmekten alttan alttan tutuşmuşuz anlaşılan
tamam bi daha gittmicez sözz.
yerim ben onun minnak çoraplarını.o çoraplar kadar minnak olcak annesi.
biz şimdiden böyle seviyoruz doğduklarında ne yaparız Allah bilir ne güzel bir duyguymuş şu annelik RABBİM isteyen herkese nasip etsin i,nş.
Lansinoh aldım bende göğüs ucu için. Bu arada İzmirlimisin 35i görünce merak ettim :26:
EVET İZMİRDE YASIYORUM:)
EVET İZMİRDE YASIYORUM:)
Maşallah herşey yolundaymış annesiCicilerinide güle güle kullansın oğluşun. Normal doğumun vajinusmusla ilgisi olmaz gibime geliyor. Doktorun yorum yaptımı bunun için.
egepole gidiyorum canım hakan sabırlı..sen kime gidiyorsun?Bende İzmir'de yaşıyorum, kime gidiyorsun dr.a ???
eşi doğum yapan bir arkadaşım anlatmıştı bana paylaşim hemen,
kadının suratında o kadar leke olmuşki koca koca ve kahverengi doğuma anneside beraber gitmiş kız doğum sancısı çekerken kızın terini tülbentle silip doğum lekelerine sürmüş ve hepsi geçmiş
ne kadar doğru bilemem ama iş arkadaşımdı bunu anlatan olayın kahramanlarıda eşi ve kayınvalidesi :26:
egepole gidiyorum canım hakan sabırlı..sen kime gidiyorsun?
Hımmm duymuştum, arkadaşım gidiyor ona. Bende Karataş'a Reşat Bozoklar'a gidiyorum.
sağol tatlım çok şükür iyiyiz dün vardı kntrl büyümüş deniz teyzesi benim kızım 2 600 olmuş boyuda 47 cm civarı dr gelişiminden memnun yuvarlanıp gidiyoruz işte ( bu gerçek ama cidden yatakta yuvarlanarak hareket ediyorum)
ben o gece kıyafetleri yıkarken uykudan uyanmış nolduu cnm tutuştunmu deyip gülüyordu tutuşmayı gördü ama dedim cnm sen uykunu aldın nasıl olsa yorgunda değilsin hadi yapta bitsin bian önce dedim yoksa bu hafta içi bi gün yapacaktık iyi oldu havalanıyo kaç gündür koku kalmadı neredeyse
bu arada dün yazmayı unuttum ne olacak benim bu cadı kızımın baba aşkı hiç bilmiyorum dün nst ye girdiğimde babamızda yanımızdaydı hareket etsin diye bekliyoruz babası dur ben harekete geçiririm onu dedi ve kızıyla konuşmaya başladı allahım kalp atışları 140 civarı seyreden kızım birden babasının sesine heyecan yaptı kalp atışları 170 e fırladı bi hareketler bi tekmeler
merhaba kızlar bizde doktorumuzdan geldik bebeğim 35+1de 2700 olmuş :) çok tatlıydı. Aama doktoruma canım sıkıldı biraz normal doğummu ne gözüküo dedik çatı muayenesi yapcaz ona göre bakcaz dedi ama hatırladığım kadarıyla biraz korkuodun dedi(mantar varmı die baktığında verdiğim tepkilerden dolayı) bende yok yok o ben değilim normal doğurmak istiorum dedim zor gözüküo dedi ama çok canım sıkıldı daha bişey yokken sezeryana yanaşıo resmen ki doktorumdan hep memnundum ama sezeryan yanlısı gibi geldi... bide 36haftanın içindesin 37 itibariyle heran doğum mümkün dedi :18::18: ben strese girdim kızlar ciddi ciddi moralim bozuldu sanki çok büyük sorumluluk nasıl olcak die düşünüp duruorum bende erken lohusa sendromu başladı galiba ağladım ağlıcam desteğinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?