2011 Ekim Anneleri

kıslar ya benim oğlumun mobilyası ve uyku seti bu.şimdi bunları makinaya atıcam.ya yarısı beyaz yarısı en tehlikeli renk kırmızı bide lacivertler var.nasıl yıkıycam.içindeki elyaf bozulurmu,renkleri birbirine geçmemesi için ne yapayım.yardımmmm!!!!

cok az kalmış doğumuna:)

Az kaldı sahiden :18: Hayırlısıyla atlaksak şu iki haftayı çok iyi olacak.

Yerim ben onun kalp atışlarını. Maşallah kuzucuğa

Benim dr.da bana öyle geldi, aynen benimde canım sıkıldı. Hastaneye gidipte bir normal doğum yapan yok. Neden boşyere bizi operasyona alıyorlar anlamıyorum. Napalım hakkımızda hayırlısı artık. Sende doğum sonrası sendromu başlamış, bende de sağlıkla ilgili kafama yüzlerce soru geliyor. Düşünmek istemiyorum kötü şeyler ama aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Normal herhalde böyle olmamız. Sağlıklı bir şekilde doğsunlarda sonrasını hallederiz Allah'ın izniyle.

maşallah canım bebeğine
doktorların hepsi böyle canım çatı muayneni olmadan canını sıkma lütfen, doktorunada ısrarla normal doğum istediğini her seferinde vurgula... hakkında hayırlısı olur inşallah

denizrujj ve sybell doğru sölüosunuz kızlar sezeryan yanlısı kişilere sinir oluorum doktorumdan hep çok memnundum ama bu konuda böle bi hali var anlamış değilim beni doğum korkusu ondan ziyade daha çok bebeğe nasıl bakcam nasıl olcak hiç uyumamam lazım hayatım çok değişcek nasıl bakcam gibi saçma bi düşünce sardı önceden herşeyine nheyecanlanırken ne oldu bana bilmiorum moralim bozuk oturuorum öle..

iyi akşamlar herkeslere,

ciltteki güneş lekeleri için gebelikte yapılacak bi çözüm bilen var mı arkadaşlar?

elma sirkesının hem dogum lekelrıne hem gunes lekelerıne birebir oldugunu okudum bır kac gun oınce

bu arada kızım ve benım ıcın ıyı dıleklerını esırgemeyen herkese cok tesekkur ederızzzz...

canomu hıc gormedım bugun haberı olan varmı...gercı evde 3 lu koalısyon var gırebılırmı bılmıyorum ama...

Canım bizim yarısı beyaz yarısı kırmızı veya yarısı beyaz yarısı pembeli cicilerimizin renkleri soldu üstelik de 30 derecede yıkamıştım, başka bir alternatif mevcutsa ve içine sinecekse değerlendir derim naçizane

sağol cnm toplamda 7.5 kilo aldık ama fatoşcum sağolsun bugün verdiği bilgilere göre 6 kilodan fazlası bebek eşi ve suyuymuş bana kalıyo 1.5 kilo ama şimdilik
aman Allahım ya kurban olurum ama ben bu minik cadıya maşallah maşallah maşallah benim sudenazıma Allah ayırmasın siizi birbirinizden hiç

çok sağol cnm amin dün yatakta yaterken konusuyoruz eşimle yeter sıkıldım artık ortayı göstererek şurda kızım yatsın istiyorum dedim düşüncesi bile o kadar harika ki......

korkma zayacım, bir şekilde bakıcaz. ama öyle ama böyle. başta belki zorlanıcaz ama bir süre sonra her şey otomatiğe bağlanmış olacak. hiç uyumaman lazım diye bir şey yok, mecburen onlar uyuyunca uyuycaz biz de yoksa hayat çekilmez olur. yorgunluktan bişe anlamayız sonra, keyif almayız yaşadıklarımızdan. bunun için her fırsatta dinlenmeliyiz. moralini hiiiç bozma tatlım her şey yoluna girecek. sen de farkında olmadan her şeyin yoluna girdiğini göreceksin.

yıkama suyuna bıraz üzüm sirkesı eklersen renkler karısmaz ne sımdı ne sonra.. ben bu yontemı ceyızımdekı renklı havlu kenarları havluya solmasın dıye denedım ve sorun yasamadım..

maşşallah bebeğine canım.hiç canını sıkma son karar yine bize ait bence.herhangi bi problem olmassa normal doğumda ısrar edersin.benim arkadaşımın doktoru antalyanın en iyi doktorlarından biriymiş ve ne olursa olsun 40.haftayı bekliycez demişti arkadaşıma.arkadaşımın sancısı başladığındada sabaha kadar hastanede bekledi ve sabah sezeryan oldu açılma olmadığı için.yani okadar erken almalarının hiçbir açıklaması yok.sezeryan bile olsa son haftaya kadar beklemek gerekiyo.yine bi arkadaşımın 2 hafta önce aldılar ve bebeğin kulağı dışarda doğduktan sonra oluştu gözünün önünde hergin biraz daha kulak oluştu,çok şükür bi sorunu yok ama gelişimlerini tamamlamadan çok sakıncalı.bencede direnmeliyiz...

tereddütte kaldığım her şeyi narin ve soğuk ayarında yıkıyorum :)

aynı durumu yaşadım geçen hafta, birden bire beni korkuttu doktor, sen çok endişelisin falan filan, ben he desem sezeryan dicek, anlamadım bu kadar basit mi buna karar vermek,

Ben çıkıyorum fıstıklar çok uykum geldi. Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

Tabi ki hayatımız değişecek ama bu değişikliğede alışacağız, hemde daha kısa sürede. Düşünsene ilk evlendiğimizde de bi tuhaf olmamışmıydık. Ona bile alıştığımıza göre Bebişinin yüzünü görür görmez bağlanacaksın zaten ona.

maşallah canım bebişine inşallah istediğin gibi doğum yapabilirsin ben de normal doğumu çok istiyorum ama hayırlısı tabikii:26:

canım bebeğine kocaman maşallahhh off nedir bu sezeryan merakı doktorların. sen ısrar et normalde canım tabi senin ve bebeğin sağlığı iyi olduğu sürece.ben ısrar ediyorum gerçi benim doktorum öyle sezeryan yanlısı değil gibi ama belli olmaz. ben her seferinde normal doğum istediğimi başka doktorların ameliyat meraklısı olduğunu söyleyip duruyorum o da ben öyle bir doktor değilim diyor.inşallah bi sorun olmadıkça normal yaparsın diyor.inşallah tabi ama gene de hayırlısı.

canım bi kenarını az bi yıka dene yani solcak mı diye.solmassa 30 a narine hassasa falan atarsın bide etiketine de bak orda bilgi veriyorlar ya.:26:

yıkama suyuna bıraz üzüm sirkesı eklersen renkler karısmaz ne sımdı ne sonra.. ben bu yontemı ceyızımdekı renklı havlu kenarları havluya solmasın dıye denedım ve sorun yasamadım..

yaa ilk kez duyuyorum ama evde sirke yok yarına bırakayım o zaman,hep bişe çıkıyo işler hep yarına kalıyo stres oluyorum ama yapacak bişe yok galiba riske atamam.çok sağol önerin için canım...

maşallah tatlım bebişinin gelişimine drunla daha önce hiç konuşmadınızmı bu konuyu keşke başta konussaydın
cnm çok güzelmiş güle güle kullanın istersen biraz köşesini beyaz sabunla elde yıka rengi atıyorsa belli olur zaten
Yerim ben onun kalp atışlarını. Maşallah kuzucuğa

sağol tatlım

ayyy hiç kullanmadan çok üzüldüm canım ya.ben üzüm sirkesi alim yarında öle yıkıyayım bari çok korktum...

doğru sölüyosun, kesinlikle katılıyorum ama,
bebeğe bişey olursa ben sorumluluk almam diyen doktor bile duydum ben. bunu diyene nası dersin illaki normal yap diye ,iki tarafında bunu yapmak istemesi lazım, şevkini kırıyo resmen, yapamassın demeye getiriyo, ama ben doğumun nası bişiey olduğunu bilmiyorum ki, ama neden yapamıyacağın hakkında d anet bişey sölemiyo çok zor bi durum

tereddütte kaldığım her şeyi narin ve soğuk ayarında yıkıyorum :)

öle yapayım yarın sirke alayım ve mekinamın 15 dakikalık kısa programı var.hiç kullanmamıştım bu güne kadar onda yıkıyim sabun tozuyla.teşekkürleeer:)(işler gene yarına kaldı:))totomu kaldıramıyorum zaten tembellikten,bahanemi arıyomuşum ne:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…