2011 Ekim Anneleri

selam kzlaarrr...yaa ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi,bugün bulgurlu içli o yemekten yaptım yaa şişti midem ,kasıklarımda minik ağrılarr..böyle bi tuhafım ,soda falanda içtim ,şimdide miden açmışım gibi gurulduyo ,sıcak bi çorba yapsam hafiflermikiii..ayrıca ,sizin şu heyecanlı hallerinizi okuyunca tuhaf hissediyorum kendimi,bende öyle bi heyecan yok ,yani,hemen doğsun kucaama alıyım ,yada görüyüm ,yok ,kıyafetlerini severek,öperekte ütülemedim ,öyle adeten ütüledim işte,sonraaa konuşmuyorumda onunlaa..kızımın pikolojisinide bozucam yaaa..niye böyleyim ben ,aslında yengeç burcuyum anaç karakterim ama ..hissedemiyorum işte....bide hareketlerim kısıtlanıyo...amaann saçmalıyorum bu hepimizde varr...doğum ayrı bi stres sebebi,korkmuyorum ,çok istiyorum diyene şaşırıyorumm...neler oluyor bana yaa...mutsuzum galibaa...

ayy valla kızlar saolun nerdeyse oturup ağlıcam ben nasıl bakcam büyütcem die o kadar yani desteğinizle rahatladım birazda olsa saolun

aynı durumu yaşadım geçen hafta, birden bire beni korkuttu doktor, sen çok endişelisin falan filan, ben he desem sezeryan dicek, anlamadım bu kadar basit mi buna karar vermek,

bende anlamıorum neden bu kadar sezeryan yanlısı oluolar normal adı üstünde normal yani

ay canım valla ne doğru sölüosun ilk zamanlarda uyanıp uyanıp eşime bakıodum garibime gidiodu şimdide aynı hesap o kadar alıştımki şimdi Allahım yanımdan ayırmasın(ağlıorum bahane arıodum buldum)

makarna evet canım sonuna kadar normal istediğimi belli etcem bakalım hayırlısı

esmer şeker doktorla 32. haftada gittiğimde işte mantardan dolayı muayene etti ve normal gözükmüo bu kadar tepkiye dedi kim güle oynaya davranıoki ilk kez alttan muayene oluorum ne olduğumu bilemedim direk ordan taktı kafaya bugün hatırlıorum seni normal doğum pek gözükmüo dedi bende dedim normal istiorum unutun onu dedim elimden geldiğince direncem bakalım ama doktorun elinde herşey bi bahane uydurur onlara bağlıyız hiçbişi diyemeyiz hayırlısı olsun

musuzluk ara ara bende de oluyo.eski hayatımı özler gibi oluyorum arada.yani rahat rahat gezmeyi falan ama sonra şükrediyorum Allahıma karnımdaki tekmeleri duyunca.eşime kızıyorum durup dururken.daha fazla ilgi göster bana diyorum ama halbuki onda sorun yok.sonra ben bebeğe nasıl bakıcam diye düşünüyorum ya beceremessem hep annem mi yardım etcek.? emzirme altını değiştirme ya hastalanırsa bilememssem falan ama alışırım diyorum.alışırız dimi.:18: ama tek bildiğim bebeğimi çok seviyorum.

normal doğum senin, sezeryan benim maharetim dedi benim doktorum.. ben nerden bileyim bu konuda ne kadar maharetliyim.. sen ne kadar dayanıklısın hastaya o önemli.. yoksa senin maharetinse her yer yapıyo sezeryanı, sen nakış işlemicen sonuçta, bi dikişse konu yani.. ewet yan çizmeye başlıyolar, dikkat kızlar
bizim bilmedğimiz bir şeye karşı olan endişe ve kaygılarımızı direk kendi istedikleri gibi yönlendiriyorlar, para ve efor meselesi taib..
keşke avrupadaki gibi çat diye sezeryan diyene, pat diye soruşturma açılsa..
bu bebeklerin %60 ı mı ter geliyo canım?

canım şuan en ii ben anlıorum seni valla kendimden şüphe ediorum özellikle bugün dolabının siparişi verdik kulplarını ben seçcem baktık biraz ama bende hiç heyecan yok aynen ayy hemen doğurayım derdim de yok... heralde elimize alınca hissetcez canım bunalım günümüz bugün bizim

iYİ GECELER KIZLAR. herkesler iyidir inş. Şöyle bi bakayım diye geldim.
Bugünde evde hiç durmadan iş yaptım. bebikimin eşyalarının bi kısmını yıkadım. Ağda yaptım, Sağlık ocağına gittim.
Yine lökosit çıktı, monurol şaset aldım. Bu sefer içicem bu ilacı.
Yarında annemlere gidicem. Aman kimse doğurmasın ben gelmeden heee..
Ayy evde oturmak çok güzelmiş yahuu. Deniiiiz, hanzadeee ve diğer çalışan arkadaşlar darısı hemencecik başınızaaa

kızlar eğer sizde sezeryan olmak istemiyorsanız kesinlikle diretin bence normal doğuma müsait değilsin dersede drlarınız mutlaka sebebini öğrenin ben en başında konusmustum drumla bi sorunun olmazsa kesinlikle normal dedi ama korkuyorum dediğimde de iyi o zaman epidural normal yaparız dedi korkuyorsun diye yada senin istemenle sezeryan yapmam dedi ama son ana kadar herşey değişebiliyor diye eklemişti sonra doğumum gece yada tatil gününe denk gelirse doğuma kendisini girip girmediğini sormustum ondada kesinlikle için rahat olsun gelip ben giriyorum demişti sonra gece 3 te 4 te girdiği bi kaç normal doğumu anlatmıstı....
druma doğum konusunda baya güveniyorum benim için doğru yöntemi seçeceğini düşünüyorum

iyi geceler herkeseee
umarım herkes ıyıdır uzun zamandır gıremıyorum nete.dogum yapan felan yok dımı.herkese saglık dılıyorumm..

hormonlarımız çok dengesizleşti kızlar,bazen kocamı uyandırıp noolur al biraz sen taşı ben çok yoruldum artık diyorum,isyanlardayım,bazende az kaldı artık ben ondan nasıl ayrılcam çok alıştım onla bi bütün olmaya diyorum:))yani yaptığımız düşündüğümüz herşey çok normal bu dönemde...

ne güzel şanslıyımışsın esmercim, kimi doktor 6dan sonra telefon açmıyo, ya da burda okuduklarımıza göre telefon bile wermiyo

Geçmişi okıyım dedim bitiremedim daha 30 sayfam var
fatosersin - s.tugba
Odalarınız şok şeker olmuş güle güle büyüsün bebişleriniz

fatosersin maşallah bebişine canım

s.tuba kızzz ne oldu doktora gittin ne dediiiiii iyimisinizzzzz :26:

maşallah kızına canımm bence gayet iyi kilosuuu

iremmm maşallah bebişine kızzzz
[/B]QUOTE=leyna;20781275]fotoğraf ekleyesim geldi
ayaklarımın toplamı karnımdan büyük oldu sanırım yürümekte çok zorlanıyorum
birde bebek süslerimiz yapım aşamasında daha ismi mandallanıp uğur böcükleri takılacak sepetine dizilecek[/QUOTE]
göbüşe maşallahhhhhayaklar çok şişmişş tuzu iyice kesmelisin şekerinde çok güzelmişşşş begendimmmm
maşallah canım bebişineeeeee
oyyy oyyy kocaman olmuşşşşşşşş pıtırcık maşallahhh
maşallah bebegine canım son dakikaya kadar beklersin sorun yoksa kimse seni zorla sezeryana sokamaz

canım narinde yıkarsan hiç birşey olmuyor ben yıkadım hiç bişiycik olmadı ayrıca çok begendim denizciiii

tuğbacım çoook büyük geçmiş olsun hepimiz çok endişelendik inşallah zamanında gelir güzel kızın

ş
kret annem bendede mutsuzmusun herife az önce ayrılmayı tekllif ettim evde hıçkırıklar içindeyim eşime deli gibi aşık ben zor şartlarda yuva kuran ben onu gözümden sakınan bakmaya kıyamayan kazık kadar adamın geceleri nefesini dinleyen ben artık yapamıyorum çocuk olduktan sonra bi kaç ay deneriz ama olucak gibi değil ben istemiyorum dedim adam kezzap yutmuş gibi yüzüme bakakaldı sadece
nednemi
evliliğimizn 4.ayında sorunu tesadüfewn öğrendik çocuk sorununu hemen tedavi beklemeye gelmez dediler iğne ilaç hastane olmadı aşılama olmadı tüp bebek olmadı tekrar aynı zamanda istenmeyen gelin diğer uğraşlar vs derken çok erken yıprandım hem beden olarak hem ruhen kırgınlarımı onaramadan üzerine bir diğeri eklendi şimdiyse şükürler olsun rabbim bebeğimi kondurdu içime ama bu defada sanırım hamilelğin vermiş olduğu hormonal dengesilikleri yaşıyorum yalnızlık hissindeyim anlaşılmıyorum gibme geliyo ilgiye doyamıyorum yada ilgi göremiyorum ne sayarsan yırtılan vücudum şişen göz altlarım olmayan kıyafeterim buna birde şaka yoluylada olsa etrafımakileirn şişko gibi ucuz ve basit cümleleri hatta eşimin bile zaman zmaan benimkileri giymeye başladın gibi apır sapır şakaları eklenince iyice aşağılık kompleksine giridm evet bugün içimde bir bebek olmasa gerçekten yaşamaktan yorulduğumu hissediyorum dedim ona büyük haksızlık ediyorum demi ben diledim allah verdi ama nedense mutsuzluğun dibine vurmuş durumdayım dilerim doğumdna hemen sonra bu saçma hallerimden kurtulurum neyse niye yazdım bimiyorunm sevmem aslında böle içimi hislerimi deşifre etmwyi ama dolmuşum fazlasıyla galiba ayrıca sendne beteri varmış annem şükürlüksün şükürlük öperim çok

tuğbacım çoook büyük geçmiş olsun hepimiz çok endişelendik inşallah zamanında gelir güzel kızın
canımm çok teşekkürler umarım bidahası olmaz hiçbirimiz vaktinden önce yalşamayalşım bu sıkıntılı anları

s.tuba kızzz ne oldu doktora gittin ne dediiiiii iyimisinizzzzz :26:
ŞÜKÜR CANOM YAZDIM YAŞANANLARI AZ AŞAĞIDA

ya bende bakım falan düşünmüyorum ,kayınvalidem heran tetikte zaten ,bide yazın daha kırkı bile çıkmamış yeğenimle baya zaman geçirdik ,genellikle uyuyo zaten ,oda sorun değil..ben sevemiyorum böyle aşkla ...doğunca hissetmeyi bekliyorum ,ya oda olmazsaa??

valla canım yaaa..içimdenhiçnişey yapmak gelmiyor,kocaman b, karınla dolanıyorum ortalardaaa...ve galiba her geçen gün daha büyüyorummm ve rahatsız olmaya başladım artık...

Tubacım geçmiş olsun. Şükür ki sorun yokmuş.
Bu aralar hepimizde var bu hal. Sıkma canını. Geçecektir. Allah yarddımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…