2011 Ekim Anneleri

slm kızlar kimse bizi merak etmemiş ya bende dogursaydım biz bugun sabahın köründe kalktık annecim camları sildi bende perdeleri makinaya attım astım annem cam sildikçe ben yoruldum eşim aradı saat 1 gibi yanıma gelin yemek yer gezeriz dedi anlaştık neyse 1:30 da çatlak komşu dayandı kapıya evdeyseniz çaya gelcem didi bende boş bulunup biz evde olmicaz dışarı çıkıcaz dedim aaa nereye dedi butun saflıgımla eşimin yanına gitcez gezmeye dedim hemen p.... yemegemi didi bende yooo gezicez didim neyse bu gitti 1 saat sonra geri geldi demezmi hadi hazırlanın eşimle bizde gezmeye gidiyoruz sizide bırakalım dedim biz saat 4 te çıkıcaz siz gidin ay o zaman çıkarız dedi ve indi ben şokkkneyse saat 15:45 de dayandı kapıya hazırlandık çıktık annemle ben saf saf sanıyoruz ki bunlar avm de bizden ayrılacak nerdeeeeeeeeee karı koca dibimizden ayrılmadılar yani şöyle bir rahat edemedik resmen annemle ben komşu kocam ve komşularda aile gibi oldular karısı peşimize takılldı magazaları geziyoruz yok onu al yok bunu al ucuz alma kalıteli al ya herkes bütcesine göre alır benim bütçem bu kadar dedim ay sen kocanı kandıramıyosun kartıyla taksit yaptır falan dedi dedim benim kocam taksit yaptırmıyor uzun borç olmasın diye dedim annemin yanında beni azarlamaya başladı resmen gözlerim doldu hamileyim birde peşimizde dır dır dırrr sinir oldum netyse eşimin yanına indik yemek yicez bunlar bizi kenara itip sohbete başladılar yok bunun içinde ne var yok bu baharattan bizede ver annemle ben kalakaldık yemek yiyemedik kadınında yüzü düştü komşu bana anneme nasıl ilgilii ben seni çok seviyorum deyip durduu ne gezebildik ne bişey yapabildik güya bunlar kendileri gezecekti eve geldik onlarla mecbur yoksa dibimizden ayrılmadılar o saatten beri belimin agrısından öldümmm annemde pişman oldu eve girerkende arkamızdan sesleniyo anneme komşuu yarın bana dolma sar yuhhhh danaaa annem misafir sen sarda getir pislikkkk

Leynacım göbükün büyümüş bayağı maşallah
Ayaklarına gelince benim ayaklarımın fotosunu hiç koymayayım. İnan seninkilerden daha büyük. Bileğim sana göre daha normal ama parmaklarım falan dolma gibi...Neyse az kaldı deyip kendimi avutuyorum. Sanada söyleyeyim hayırlsıyla az kaldı canıııım
Geçmişe sağdan soldan daldım, çok bakamadım. ben çıkıyorum artıkın herkese iigecelerrr.

aman tubişim bugun dogurmadıgına sevindim canım inşallah sağlıkla kucagına alırsın minnakınıııı

Ay senin şu dengesiz komşuna yuh demeden çıkamiciiim. Hayatta en nefret ettğim tiplerdir böyleleri. nereye gidiyon, napıcan?? Sanane beee sananeee Söyleyecek olsam söylerim, hem ben davet etmeden seni niye dibimde geziyon
Bi daha böyle bişeyle karşına gelirse ne diceni, napıcanı düşün ağzının payını ver canom yaaa. Şok olup kalma öööle

cnm mantar muayenesi başka o başka tmm onlar görmeye alışkınlar hergün kaç hastaya bakıyorlar ama biz hergün onlarca kişiye açmıyoruz kusura bakmasınlar orası bizim mahremimiz yani utanıp sıkılıp rahatsız olmamız çok normal bununla onu bağdaştırmaları çok yanlış umarım canım çatı muayende bi sorun çıkmazda sende nasıl istiyorsan öyle yaparsın doğumunu
ne güzel şanslıyımışsın esmercim, kimi doktor 6dan sonra telefon açmıyo, ya da burda okuduklarımıza göre telefon bile wermiyo

cnm şimdilik sorunsuz ilerledik drumla umarım bundan sonrada öyle devam ederiz

tubacım iyi olmana çok sevindim tatlım geçmiş olsun topikten birine numaranı ver istersen baya merak ettik çünkü seni

ohaaaa yaaaa inanamıyorum canom koysaydın cebine bi 50 tl git başka yerde doyur karnını düş yakamdan deseydin sen anlattıkça benim tüylerim diken diken oldu pessssssssssssssssss ne arsız insanlar var yaaa

Tubacım geçmiş olsun. Şükür ki sorun yokmuş.
Bu aralar hepimizde var bu hal. Sıkma canını. Geçecektir. Allah yarddımcımız olsun.

canım ben hala şoktayım valla bıktım artık saat 4 te gitmeyecektik aslında 2 gibi çıkacaktık annemle b.köyde gezecektik ama kadın gelip hadi hazırlanın diyince 4 te çıkıcaz diyebildim nerden bileyim kocasıyla konuşup peşimize takılacaklarını bilsem yalan planlardım gidecegim varsa artık söylemicem
düşsün artık yakamdan annemle ana kız gezemedik valla perşembe havuzlu hana gitcez ana kız gezicez komşu gelirse artık evdeyiz deyip ardından evden çıkıcam illallah getirdi

s.tugba

geldim kızlar bitkin yorgun bi halde geldim şükür doğurmadım eveeet baştan alayıımı kısaca

dün rutin kontrolümüz vardı kadın doğumcuyla herşey normal geçti bebğin gelişimi benim durumum vs.yalnızca elimdeki uyuşma ve his kaybı için magnezyum verdi onun dışında sezeryan dedi çatı baca muayenesi yapmadan tabi tüp bebek olması sezo için yeterli sebepmiş neyse böbrek büyümesiyle alakalı ürologa geçtik baktı veee böbrekteki büyüme devam ediyo ama böbrekteşi taşı göremiyorum dedi hoooop taş kanala düşmüş işin bundna sonra zor dedi 2 hafta sonra alalım bebeği dedi nasıl yani filan derken koştum kadın doğumcuma oda hayır dedi sert ve errrkeksi ses tonuyla bendeki saçmalığa bakın adam zaten errrkek nasıl ses tonu olsun başka aman neyse cıvımadan yazayım en az 36 .haftayı görmek için uğraşcaz dişimizi sıkıcaz dedi oysa adam bilmiyoki ben 6.aydna beri sıkıyorum sıkmaktan bigün her yanımdna havalar patlıcak neyse 2 hafta sonra hem üroloji hem kadın doğumcumuzla görüşmek üzere dünü öylece bitirdik bugünse saat 11 gibi belime ince bir ağrı gibi bişeydi girdi saniyelerce kaldı ve gitti az sonra tekrar ,az sonra daha şiddetli derken ben arkadaşımı aradım kadın doğumda hemş.kendisi oda dakika tut dedi tuttum 10 dk 8 dk 13 dk panik olup dr aradım hemen gel dedi gittik

elle muayene etti ikinci kez gerdeğe girdim sandım inanıllmaz bir acıydı tabi kimsenin gözü korkmasın bende rahim darlığı var afedersiniz ilişkidede ben ağlayarak bitirirdik maçlarıneyse açılma yok dedi qama nst ye girmen lazım dedi yatış yapıldı nst ye girdim sancı çıktı ebeler panikledi dr geldi açmısın dedi biraz dedim serum takıldı az sonra 2.kez nst bu defa az daha iyiydi serum bitti tekrar bu arada tansiyon inip çıkıyor yüzüm kıpkırmızı gözyaşlarıma dur desewmde di,nlemiyor berbat bir haldeyim takip vs derken doktor demesinmi seni pramatüre bakımı olan bi hastaneye sevk edebilirim bişey yiyip içme tamam dedim öldüğüm bittiğim an bu andır ne yapacağımı şaşırıdm ağlamaya tam gaz devamm o an sadece elimi karnıma koyup allahım 8 ay bu bebeği taşıdım hissettim zor oldu ama bu günleri gösterdim yalvarıyorum sağlıkla vaktind egelmesie izin ver ben yapayalnızım kaldıramam halim sana ayan yardım ey rabbim diye hıçkırıklara gömüldüm resmen şükürler olsun sanki gerçekten kul sıkışmayınca hızır yetişmiyo son nst de herşey normale dönmüştü dr bu gece yatış var takip edelim yarıın ürolog baksın bence sen taş düşürüyosun dedi bebekle ilgili bi sorun yoksa ben gideyim bu ortam beni strese sokuyo burada yalnızım bunları düşündükçe fena oluyorum dedim sağolsun dr anlayışla karşıladı ve en ufak bir durumda gelmen şartıylşa dedi ok deidm sabah ürolojiye gidicem evet kızlar doğurmadım çok şükür ama o el muayenesinde 3 tane doğurmuş gibi oldum ıonun için kesinlikle normal doğum diyorum
merak edne soran bekleyen tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim dilerim yavrularımızı hayırlı sağlıklı vaktinde kucağımıza alırız bu arada benimkini 36 da alabilirler [/QUOTE]

geçmiş olsun canım.inşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebeğin.

Son düzenleme:
ohaaaa yaaaa inanamıyorum canom koysaydın cebine bi 50 tl git başka yerde doyur karnını düş yakamdan deseydin sen anlattıkça benim tüylerim diken diken oldu pessssssssssssssssss ne arsız insanlar var yaaa
senin tüylerin tiken tiken olmuş benim tüyler sinir olup döküldüler valla eşim bile eve gelince kocasının beynini yemiştir gidelimmmmm diye dedi eşimde kocasına acıdı kadının
neyse boş ver takılma onlara neler aldın avm den

kızz bişi alamadım kiiiii hatta annemle o kadar sinir olduk ki artık vücut statik elektrik yaymaya başlamıştı anneme sarılayım dedim çarpıldım

bak ben sadece burada anlatıyorum sornlarımı annem evliya gibi sabır var sende der.hayatta derdimi anlatmam hep susarım ama bilmiyorum herşeyinde hormonla alakalı olduğunu düşünmüyorum beni eşim hakkatten üzüyor.ama inş seninkisi hormanaldir ve geçer canım

aman bende heyecan yaptım ne aldın diye

Göbeğim olmadan topiği okumak bile bi tuhaf geliyo artık sanki sizden biri değilmişim gibi
itiraf ediyorum aslında ben eylül annesiydim ama topik açıp konu sahibi olabilmek için ekim annesi kılığına girmiştim Nasılda kandırdım sizi
Şaka bi yana da gerçekten kendimi bi tuhaf hissediyorum bu da doğurdu hala aramızda ne işe var diyomuşsunuz gibi geliyo
Bu arada süt fabrikası doldu sanırım sızım sızım sızlıyo ama kızım uyuyo
Sağılmam Lazımmmmmmm

kızlar napıyosunuz tuğba doğurmadığına sevindim benimde eşim grip ayrı yatıyoruz iki gündür of ya çok sıkıcı..

TUĞBACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIMM...ağlamana canının bukadar yanmasına okadar üzüldümkii...doğuma kadar bidaha olmaz inşallah canım...
canom komşunu yolsım geldi..zaten canım sıkkın ,..
bu rdaki kızlar niye ben hayaletmişim gibi davranıyoo..niye makarna ve zaya dılında kimse moral vermiyokiii...püff çok moralim bozuldu..sizde anlamıyosunuz beniii

ayyy kim varmış burada kızımızın resmini istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…