2011 Ekim Anneleri

olur mu hiç duygucum sen bizim hem topik kurucumuzsun hem ilk annemizsin senin yerin baki burda ne güzel sütten sağılmaktan bahsediyosun bize de nasip olsun sağlıkla zamanında inşallah.

ayyy kıyamam sana bennnnnnnnnnnnn valla topiğe girince ilk seni arıyo gözlerimm sana imreniyorum kızzzz bebişini kucagına aldın
dikişlerin acıyormuuuu nasıl hissediyorsun kendinii hareketlerin kısıtlımı anlat bakim yazmış olabilirsinde ben kaçırdımmı acep biliyosun bende
kesilip biçilcem başıma gelecekleri senden duymak istiyorummm

valla sen atlattın bu durumları ne güzel bakalım biz nasıl atlatıcaz..sen tecrübelisin bize yardımcı olucan artık..

kızzzz dogum yaklaştıgı için böyle hissediyorsun endişelisin korkuyorsun yoksa bebişini seviyorsun heyecan ve korkuyu aynı anda yaşadıgın için kendini mutsuz hissediyorsun dogumdan sonra hepsi gececek üzme kendiniiiii

olur mu hiç duygucum sen bizim hem topik kurucumuzsun hem ilk annemizsin senin yerin baki burda ne güzel sütten sağılmaktan bahsediyosun bize de nasip olsun sağlıkla zamanında inşallah.
Amin inşallah ama zamanında olsun gününü doldursun öyle gelsinler
valla sen atlattın bu durumları ne güzel bakalım biz nasıl atlatıcaz..sen tecrübelisin bize yardımcı olucan artık..
biraz sıkıntılı oldu ama atlattım sayılır tek şikayetim boynum ve başımdan onunda ağrısı geçse tam süper olucakkkk Dadından yenmiycek inşallah geçerde kızımla doya doya ilgilenirim
Dikişlerden yana hiççççççç bi sıkıntım yok sadece dikişlerin üstünde iki yanımda yatarken kalkarken biraz sızı oluyo ama dert değil şuan dan bahsediyorum, hastanede birazcık fazlaydı ağrı nolur ağrı kesici iğne yapın moduna girmedim değil yalan söylemeye gerek yok ama 3 gün felan bol bol sıvı aldığın sürece baş ağrısıda olmuyo özellikle kahve çay iç dediler yoksa başın ağrır ve öyle böyle bişey değil baş edemiyoruz o ağrılarla dediler bende ne bulduysam içtim çok şükür baş ağrım o kadar olmadı Yatarsam bişey yok kalkıp oturunca başlıyo allahıma şükürler olsun şuan oda yok daha iyi olucam inşallah

pardon canoom duygudan alıntı yapıcaktım seni duygu olarak gördüm gözlerim görmüyor uyku başıma vurdu valla..

küstüm ben sizeeee...iyi geceler herkese...

nazlı nidacım ve nazlı kızının hormonları yine tavan yapmış canım benim olur böyle hissiyatlar ara sıra ben biliyorum senin kızını nasıl aşkla beklediğini geçici bunlar bitanemmm

nidaa böyle duyguları çogumuz yaşıyoruz bendede çok oluyorr gizlice agladıgımı biliyorum bazen ya kötü anne olursam ya bebegime iyi bakamazsam diye
kendi kendimi yiyorum kendimden nefret bile ediyorum bazen hormonlar bizi oldugumuzdan daha farklı duygulara hapsediyor kendini kötü hissettiğin zaman
aklına başka şeyler getir yoksa daha çok üzülürsün ve bebişinde bundan etkilenir

cnm üzülme sen lütfen hem kardeşim hemde kociş geldi onlara bakmaktan laf yetiştiremiyorum cnm senin durumun geçici heyecan yapmıyorum demissin ama ben senin havuzlu handan geldiğin günü hatırlıyorum nasılda mutlu ve heyecanlıydın hem itiraf etmek gerekirse ütü yaparken bende çok sıkıldım ne o öyle minicik minicik sinir oldum ütülerken şuna bak diyorum bu kadarcık vücutmu olur diye üzülme sen kızını al kollarına hiç bişeyciğin kalmayacak senin

bendekide tam kafa yani saçımın öncesini bilen yokki son saçma halini ekliyorum neyse bi ara eklemeye çalışırım düz omuzlarımın bayağı altındaydı buda oldukça uzamış hali ilk halleirni asla eklemezdim zaten ben bile iğreniyodum çünkü neyse öpüüldünüz güzel annişler tatlı uykular

duygunun bebişinin resmini bekledik ama gitti heralde.yada ekleyemedi.biz yatıyoruz annişler.
inşallah yarın daha olumlu oluruz daha huzurlu daha mutlu daha sağlıklı daha tepikli öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…