Göbeğim olmadan topiği okumak bile bi tuhaf geliyo artık sanki sizden biri değilmişim gibi
itiraf ediyorum aslında ben eylül annesiydim ama topik açıp konu sahibi olabilmek için ekim annesi kılığına girmiştimNasılda kandırdım sizi
Şaka bi yana da gerçekten kendimi bi tuhaf hissediyorum bu da doğurdu hala aramızda ne işe var diyomuşsunuz gibi geliyo
Bu arada süt fabrikası doldu sanırım sızım sızım sızlıyo ama kızım uyuyo
Sağılmam Lazımmmmmmm
Göbeğim olmadan topiği okumak bile bi tuhaf geliyo artık sanki sizden biri değilmişim gibi
itiraf ediyorum aslında ben eylül annesiydim ama topik açıp konu sahibi olabilmek için ekim annesi kılığına girmiştimNasılda kandırdım sizi
Şaka bi yana da gerçekten kendimi bi tuhaf hissediyorum bu da doğurdu hala aramızda ne işe var diyomuşsunuz gibi geliyo
Sağılmam Lazımmmmmmm
Sağılmam Lazımmmmmmm
küstüm ben sizeeee...iyi geceler herkese...
piştttt kime küsüyon bakim bak özgürü yollarımmm oraya heeee seni tepiklerrrrr
selam kzlaarrr...yaa ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi,bugün bulgurlu içli o yemekten yaptım yaa şişti midem ,kasıklarımda minik ağrılarr..böyle bi tuhafım ,soda falanda içtim ,şimdide miden açmışım gibi gurulduyo ,sıcak bi çorba yapsam hafiflermikiii..ayrıca ,sizin şu heyecanlı hallerinizi okuyunca tuhaf hissediyorum kendimi,bende öyle bi heyecan yok ,yani,hemen doğsun kucaama alıyım ,yada görüyüm ,yok ,kıyafetlerini severek,öperekte ütülemedim ,öyle adeten ütüledim işte,sonraaa konuşmuyorumda onunlaa..kızımın pikolojisinide bozucam yaaa..niye böyleyim ben ,aslında yengeç burcuyum anaç karakterim ama ..hissedemiyorum işte....bide hareketlerim kısıtlanıyo...amaann saçmalıyorum bu hepimizde varr...doğum ayrı bi stres sebebi,korkmuyorum ,çok istiyorum diyene şaşırıyorumm...neler oluyor bana yaa...mutsuzum galibaa...
Amin inşallah ama zamanında olsun gününü doldursun öyle gelsinlerolur mu hiç duygucum sen bizim hem topik kurucumuzsun hem ilk annemizsin senin yerin baki burdane güzel sütten sağılmaktan bahsediyosun bize de nasip olsun sağlıkla zamanında inşallah.
biraz sıkıntılı oldu ama atlattım sayılır tek şikayetim boynum ve başımdan onunda ağrısı geçse tam süper olucakkkk Dadından yenmiycek inşallah geçerde kızımla doya doya ilgilenirimvalla sen atlattın bu durumları ne güzel bakalım biz nasıl atlatıcaz..sen tecrübelisin bize yardımcı olucan artık..
Dikişlerden yana hiççççççç bi sıkıntım yok sadece dikişlerin üstünde iki yanımda yatarken kalkarken biraz sızı oluyo ama dert değil şuan dan bahsediyorum, hastanede birazcık fazlaydı ağrı nolur ağrı kesici iğne yapın moduna girmedim değil yalan söylemeye gerek yok ama 3 gün felan bol bol sıvı aldığın sürece baş ağrısıda olmuyo özellikle kahve çay iç dediler yoksa başın ağrır ve öyle böyle bişey değil baş edemiyoruz o ağrılarla dediler bende ne bulduysam içtim çok şükür baş ağrım o kadar olmadı Yatarsam bişey yok kalkıp oturunca başlıyo allahıma şükürler olsun şuan oda yok daha iyi olucam inşallahayyy kıyamam sana bennnnnnnnnnnnn valla topiğe girince ilk seni arıyo gözlerimm sana imreniyorum kızzzz bebişini kucagına aldın
dikişlerin acıyormuuuu nasıl hissediyorsun kendinii hareketlerin kısıtlımı anlat bakim yazmış olabilirsinde ben kaçırdımmı acep biliyosun bende
kesilip biçilcem başıma gelecekleri senden duymak istiyorummm
pardon canoom duygudan alıntı yapıcaktım seni duygu olarak gördüm gözlerim görmüyor uyku başıma vurdu valla..
Yüklemiyo yüksek geliyo resmin şeysini nasıl küçültücem
ayy canım benimmm şaka yapıyorumm dogursam kesin tel olan kızları arar söylerim ben merak etmenize fırsat bırakmadan
hatta radyo yayınından anons ettirirdim faceden ilan falann
aman allah korusun tamam hepimiz fena etkilendik topic kurucumuzdan ama bundna sonra hepimiz sağlıkla kucağımızavaktinde alalım inşallah
eşim bana asla kıyamayan her defasıında öpüp koklayan biridir normalde sanırım oda çok yorulmuş olmalıki artık eskisi gibi olmadığını düşünüyorum ilgisiz ve sevgisiz bakıyo sanki bana buda stresimi iki katdaha artırıyo yada bana öle geliyo bilmiyorum dediğin gibi inşallah bu hormonal dengesizlikle alakalıdır püfff gerçekten daral geldi banacanımm çok sağol inşallah allahıın dediği olur tabi ama onu doğurduktan sonra yaşamamaınsan korkuyorum bugün dr gerekirse pramatüre bakımı olan biyere sevk edebilirlim deyince ne halt bi şehir burası güvenebileğim allah tan gayrı kimse yok dedim duygu kadar şanslı olamamaktan korkuyorum sadece...kıyamam ya çok zordur o sancılar dua edelim inş bebeğin durabildiği kadar dursun
orum herşeyinde hormonla alakalı olduğunu düşünmüyorum beni eşim hakkatten üzüyor.ama inş seninkisi hormanaldir ve geçer canım
sağol canım eşin grip diye ayrı yatıyosun ve sıkıcımıkızlar napıyosunuz tuğba doğurmadığına sevindim benimde eşim grip ayrı yatıyoruz iki gündür of ya çok sıkıcı..aman maşallah diyelim başka sorun olmasında grip geçer inşallah kısa zamanda sende kocişine sarılır mışıl mışıl uyursun geceleri geçmiş olsun canım
TUĞBACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIMM...ağlamana canının bukadar yanmasına okadar üzüldümkii...doğuma kadar bidaha olmaz inşallah canım...
canom komşunu yolsım geldi..zaten canım sıkkın ,..
bu rdaki kızlar niye ben hayaletmişim gibi davranıyoo..niye makarna ve zaya dılında kimse moral vermiyokiii...püff çok moralim bozuldu..sizde anlamıyosunuz beniii
hayıııırr üzülme lütfen geçicek bunlar tubi ne zorluklar atlatmış bunuıda atlatıcam inşallah yani öyle umuyorum ...anlamıyorsunuz olurmu canım bak senin için en özellerimi yazdım yani bende aynı durumdayım kendini yalnız hissetme demek istedim bu günler geçicek demek istedim ağırlaşan vücudumuz kısıtlanan hareketlerimiz hatta gebelikten dolayı neredeyse tamamen değişen hayatımız bizi bunalıma soktu nerdeyse ama lohusalık dönemide geçtimi herşey eskiye dönücek inşallah bak görürsün bak sendne çok daha mutsuz bitap haldeyim biraz daha iyi olman için kendimden örnek verdi,m hem sen bıcır bıcır mesajlar yazıp içimizi hoşlayan kişi silkelen çabuuuk kıız nazarmı ettik sana yoksa cicili resimlerine hı al bak bunlar sana
İYİ GECELER GÜZEL ANNİŞLER LÜTFEN HEPİMİZ EKİM ANNESİ OLALIM ALLAHIM LÜTFEN HEPİMİZ EKSİKSİZ EKİMDE DÖKELİM BEBELERİ SAĞLIKLA SIHHHATLE İNŞALLAH..
ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ İYİ GECELER HA BU ARADA YŞLZYTN VERDİN GAZI ATAYIM SAÇ RESMİMİ AMA GÜLMEYİN SAKIN HEE AZ TOPARLANAYIM BENDE GÖBÜŞÜMÜ EKLEMEK İSTİYORUM
TUĞBACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIMM...ağlamana canının bukadar yanmasına okadar üzüldümkii...doğuma kadar bidaha olmaz inşallah canım...
canom komşunu yolsım geldi..zaten canım sıkkın ,..
bu rdaki kızlar niye ben hayaletmişim gibi davranıyoo..niye makarna ve zaya dılında kimse moral vermiyokiii...püff çok moralim bozuldu..sizde anlamıyosunuz beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?