aman allah korusun tamam hepimiz fena etkilendik topic kurucumuzdan ama bundna sonra hepimiz sağlıkla kucağımızavaktinde alalım inşallah
eşim bana asla kıyamayan her defasıında öpüp koklayan biridir normalde sanırım oda çok yorulmuş olmalıki artık eskisi gibi olmadığını düşünüyorum ilgisiz ve sevgisiz bakıyo sanki bana buda stresimi iki katdaha artırıyo yada bana öle geliyo bilmiyorum dediğin gibi inşallah bu hormonal dengesizlikle alakalıdır püfff gerçekten daral geldi bana
sağol canım eşin grip diye ayrı yatıyosun ve sıkıcımıaman maşallah diyelim başka sorun olmasında grip geçer inşallah kısa zamanda sende kocişine sarılır mışıl mışıl uyursun geceleri geçmiş olsun canım
hayıııırr üzülme lütfen geçicek bunlar tubi ne zorluklar atlatmış bunuıda atlatıcam inşallah yani öyle umuyorum ...anlamıyorsunuz olurmu canım bak senin için en özellerimi yazdım yani bende aynı durumdayım kendini yalnız hissetme demek istedim bu günler geçicek demek istedim ağırlaşan vücudumuz kısıtlanan hareketlerimiz hatta gebelikten dolayı neredeyse tamamen değişen hayatımız bizi bunalıma soktu nerdeyse ama lohusalık dönemide geçtimi herşey eskiye dönücek inşallah bak görürsün bak sendne çok daha mutsuz bitap haldeyim biraz daha iyi olman için kendimden örnek verdi,m hem sen bıcır bıcır mesajlar yazıp içimizi hoşlayan kişi silkelen çabuuuk kıız nazarmı ettik sana yoksa cicili resimlerine hı al bak bunlar sana
İYİ GECELER GÜZEL ANNİŞLER LÜTFEN HEPİMİZ EKİM ANNESİ OLALIM ALLAHIM LÜTFEN HEPİMİZ EKSİKSİZ EKİMDE DÖKELİM BEBELERİ SAĞLIKLA SIHHHATLE İNŞALLAH..
ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ İYİ GECELER HA BU ARADA YŞLZYTN VERDİN GAZI ATAYIM SAÇ RESMİMİ AMA GÜLMEYİN SAKIN HEE AZ TOPARLANAYIM BENDE GÖBÜŞÜMÜ EKLEMEK İSTİYORUM
Eki Görüntüle 252402
canım gayet güzel görünüyorsun kocaman bi maşallah oğlumda beyenmiş teyzesini
allah razı olsun oku canımmaşalah barekallah canım felak suresi okuyorum hemen allah sizlere bağışlasın analı babalı sağlıkla büyüsün minik kuzucuk topiğin ablası maşallahhh subhanallahh edim sustum ben
çok teşekkürler duygum inşallah bakalım senin kadar şanslı olamamktan korkuyorumtubacım sana da geçmiş olsun diyemedim biraz geç olucak ama geçmiş olsun canım İnşallah bebişinin ben geliyorum sancıları değildir
canım teşekkürlercanım gayet güzel görünüyorsun kocaman bi maşallah oğlumda beyenmiş teyzesiniaah birde ben inanabilsem.. oğluşunu öperim koomacan moral verdiniz eksik olmayın
Teşekkür ederim teyzecimmmmm Annemde beni güzel kızım diye seviyo zatenduygummmmmmmm ağlıycam şimdi maşallah elif berenime çok çok çok güzell kim demiş yeni doğan bebekler çirkin olur diye bu kız aynaları çatlatır
maşallah canım Allah nazarlardan saklasınhep birlikte uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum size.
ayynen benim zilloşta kıskandımı needuygummmmmmmm ağlıycam şimdi maşallah elif berenime çok çok çok güzell kim demiş yeni doğan bebekler çirkin olur diye bu kız aynaları çatlatır
Sağol canım aminduyguuuuuuuuu inanamıyorum çok tatlı maşallahhhh allahım nazarlardan kem gözlerden saklasınnnnnnnçok tatlııı yaaaaa şimdi benim bebegimde bu kadarmı
offff çok duygulandım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok şeker kızınnn allahım kaderini güzel yazsıonnnnn
SADECE RESİM BAŞLIĞI SİLİNMİŞ ama resmi bende görüyorum
Başardım başardımgörünüyor canımmm eklenti ekle yazan yere tıkla ordan sil
Ben kaçtım kızlar kızımı uyandırmam lazım memişler sızlıyooooo İnşallah emer yoksa sağıp vericem
İyi gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?