2011 Ekim Anneleri

tubacım sana da geçmiş olsun diyemedim biraz geç olucak ama geçmiş olsun canım İnşallah bebişinin ben geliyorum sancıları değildir

maşalah barekallah canım felak suresi okuyorum hemen allah sizlere bağışlasın analı babalı sağlıkla büyüsün minik kuzucuk topiğin ablası maşallahhh subhanallahh edim sustum ben

duygummmmmmmm ağlıycam şimdi maşallah elif berenime çok çok çok güzell kim demiş yeni doğan bebekler çirkin olur diye bu kız aynaları çatlatır

maşallah canım Allah nazarlardan saklasınhep birlikte uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum size.

tubacım sana da geçmiş olsun diyemedim biraz geç olucak ama geçmiş olsun canım İnşallah bebişinin ben geliyorum sancıları değildir
çok teşekkürler duygum inşallah bakalım senin kadar şanslı olamamktan korkuyorum yaşadığım yerden dolayı şimdilik böbrek taşının verdiği sıkıntı gibi görünüyo inşallah kızçemi etkilemez sağol canım

duygummmmmmmm ağlıycam şimdi maşallah elif berenime çok çok çok güzell kim demiş yeni doğan bebekler çirkin olur diye bu kız aynaları çatlatır
Teşekkür ederim teyzecimmmmm Annemde beni güzel kızım diye seviyo zaten
maşallah canım Allah nazarlardan saklasınhep birlikte uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum size.

sağol canım Bi an önce sizde tadın demek istiyorum sonra yok yok zamanında tatsınlar diyorum Zamanı çabuk gelsin su gibi aksın geçsin günlerde sizde kavuşun yavrularınıza

ayynen benim zilloşta kıskandımı nee elif bebeyi izlerken yedim küüüt diye tekmeyi ay ben bilmem kaç dakika önce veda etmiştim demi de hayde hoşçakalın kızlaar

BU ARADA BEN KİME NO BIRAKACAĞIMI BİLEMEDİM AMA TAKILDIĞIM DİĞER TOPİCTEKİ ( BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERİN MEKANINDA )SEVDANEHRİ,KEDERSİZ,BYNKUTLUAY
KIVANÇÇİĞDEMDE NUMARAM VAR ALLAH KORUSUN BUGÜNKİ GİBİ ANİ İSTENMEYEN BİR DURUM OLURSA MERAK EDENİMDE OLURSA TABİKİ O ARKADAŞLARDAN ALABİLİR HOŞÇAKALIN GÜZELLER

duyguuuuuuuuu inanamıyorum çok tatlı maşallahhhh allahım nazarlardan kem gözlerden saklasınnnnnnnçok tatlııı yaaaaa şimdi benim bebegimde bu kadarmı
offff çok duygulandım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok şeker kızınnn allahım kaderini güzel yazsıonnnnn

SADECE RESİM BAŞLIĞI SİLİNMİŞ ama resmi bende görüyorum

Sağol canım amin
Senin yavruda bu kadarcık işte hatta resimdde gördüğünden daha küçük resimde büyük gözüküyo irice bi şeftali düşün o kadar kafası var
SADECE RESİM BAŞLIĞI SİLİNMİŞ ama resmi bende görüyorum

görünüyor canımmm eklenti ekle yazan yere tıkla ordan sil
Başardım başardım

Ben kaçtım kızlar kızımı uyandırmam lazım memişler sızlıyooooo İnşallah emer yoksa sağıp vericem
İyi gecelerrrrrr

evetttttt başarmışsınnnn

ayyy ben resmi gördüm agzım kulaklarımda uyuyamam bu geceee benim minnak yakışıklımda bu kadarcıkkkkkk diyeee haydin biz kaçtıkkkk

Ben kaçtım kızlar kızımı uyandırmam lazım memişler sızlıyooooo İnşallah emer yoksa sağıp vericem
İyi gecelerrrrrr

bi ara çıktım geldim foto yükleyip kaldırmışsın göremedik ama çok çok tatlı olduğuna eminim,allah sağlıklı uzun ömürler versin,bizede kucağımıza almayı nasip etsin...

herkeze iyi geceler malum yarın okul var yatmak gerek oğluş uyutursa tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…