ya kuzum biz senlle konuşmadık mı samanpazarında karademirler diye bir yer var ordan aldım çok güzel modeller var hem kendin yapmak istersen ordaki kızlar sana öğretiyorlar istediğin modeli sen yapıyorsun hem de çok zevkli
ayaklarım çok fena kübüş yaa evde olmanın tadını çıkar valla
Günaydınlar herkes sağlammı bakiim :) Geçmiş okuyamıcam şimdi işime dönmem lazım hemen bu gün toparlarsam bide pazartesi gelicem tamamdır. Sonra evdeyiz Allah izin verirse...
Biz bu gün doktora gittik, kızlar başıma neler geldi neler... muayenemi oldum, 1960 gr minik kızım onca yemeye rağmen, neyse haftasıyla uyumluymuş ne ileri ne geri değil dedi. Yaklaşık 3 kilo doğarmış, ama ben 40 haftanmı beklemicem sezeryan olcağı için tahminim daha az olur.. Neyse sağlıklı olsun artık düşünmüyorum bu günden sonra hemdee hiç...
Doktorum nst ye alalım dedi. Üst kata çıktık nst ye girmeden bir wc ziyareti yapayım dedim. Aman yarabbim wc ye girdim peçetede koyu sarı bir akıntı ama sapsarı neyse sildim bu defada kan geldiii :18: hemen kapıyı açtım, dışarıdaki hemşireye ya kan geldi dedim ama rengim atmış durumda . Sakin ol dedi nst ye yatırdılar ama ben sürekli doğurmam dimi, doğum değil dimi? Doğarsa bişi olmaz dimi susmadan soruyorum, öyle çok korktum ki, bi yandanda hayırlısı Allahım diyorum.. Neyse normalde 20 dk. iken 40 dakika nst de kaldım.. Korkudan kasıklarıma inceden ağrılar girmeye başladı. Nst bitti tekrar doktorumun odasına geldim. Bu defa alttan çatı muayenesi yaptı, sonra tekrar spekulumla baktı. Korkmayın kızlar sizi ürkütmeyeyim ama canım yandı sanırım çatım dar olduğu için. Bir hayli bağırdım bide zaten çok korktuğum için kastımda kendimi, açıklık yada kanama devamı yoktu çok şükür, doktorumda neden olduğunu anlayamadı, Ağda filan yaptırdınmı diye sordu, hayır dedim. Jiletle yapmıştım, dün ama tertemizdi kukuşum pambık gibisanırım ağda sandı neyse yok dedim.. İlişki şu bu hiç bişi olmadı. tekrar mina'ya baktı iyice inceledi sorunda yok dedi, belki tahrişten olmuştur dedi. İdrar verdim, enfeksiyonda çıkmadı.. Neden olduğu belli değil, acaba makattanmı geldi diye düşündük hemoroid var ya bende.. Neyse onca incelemeden sonra bir şey olmamasına sevindim. Bana eve git yat dedi ama işe geldim bu gün toparlayıp pazartesiye kadarda gelmeyeceğim en son pazartesi gelicem bir iki saat, ve daha gelmicem...
O yüzden şimdi işlerime saldırmam lazım, işte böyle kızlar aman ev işi şu bu diye yormayın kendinizi, dr. çok rahat bilgili bi kadın kendinden çok emin bende çok güveniyorum ama o bile artık sürekli istirahat halinde ol dedi bana.. Bebek açısındanda öyleymiş, şu işleri toparlasam, evimide temziletsem varya totomu yerdne kaldırmıcam..
Günaydınlar herkes sağlammı bakiim :) Geçmiş okuyamıcam şimdi işime dönmem lazım hemen bu gün toparlarsam bide pazartesi gelicem tamamdır. Sonra evdeyiz Allah izin verirse...
Biz bu gün doktora gittik, kızlar başıma neler geldi neler... muayenemi oldum, 1960 gr minik kızım onca yemeye rağmen, neyse haftasıyla uyumluymuş ne ileri ne geri değil dedi. Yaklaşık 3 kilo doğarmış, ama ben 40 haftanmı beklemicem sezeryan olcağı için tahminim daha az olur.. Neyse sağlıklı olsun artık düşünmüyorum bu günden sonra hemdee hiç...
Doktorum nst ye alalım dedi. Üst kata çıktık nst ye girmeden bir wc ziyareti yapayım dedim. Aman yarabbim wc ye girdim peçetede koyu sarı bir akıntı ama sapsarı neyse sildim bu defada kan geldiii :18: hemen kapıyı açtım, dışarıdaki hemşireye ya kan geldi dedim ama rengim atmış durumda . Sakin ol dedi nst ye yatırdılar ama ben sürekli doğurmam dimi, doğum değil dimi? Doğarsa bişi olmaz dimi susmadan soruyorum, öyle çok korktum ki, bi yandanda hayırlısı Allahım diyorum.. Neyse normalde 20 dk. iken 40 dakika nst de kaldım.. Korkudan kasıklarıma inceden ağrılar girmeye başladı. Nst bitti tekrar doktorumun odasına geldim. Bu defa alttan çatı muayenesi yaptı, sonra tekrar spekulumla baktı. Korkmayın kızlar sizi ürkütmeyeyim ama canım yandı sanırım çatım dar olduğu için. Bir hayli bağırdım bide zaten çok korktuğum için kastımda kendimi, açıklık yada kanama devamı yoktu çok şükür, doktorumda neden olduğunu anlayamadı, Ağda filan yaptırdınmı diye sordu, hayır dedim. Jiletle yapmıştım, dün ama tertemizdi kukuşum pambık gibisanırım ağda sandı neyse yok dedim.. İlişki şu bu hiç bişi olmadı. tekrar mina'ya baktı iyice inceledi sorunda yok dedi, belki tahrişten olmuştur dedi. İdrar verdim, enfeksiyonda çıkmadı.. Neden olduğu belli değil, acaba makattanmı geldi diye düşündük hemoroid var ya bende.. Neyse onca incelemeden sonra bir şey olmamasına sevindim. Bana eve git yat dedi ama işe geldim bu gün toparlayıp pazartesiye kadarda gelmeyeceğim en son pazartesi gelicem bir iki saat, ve daha gelmicem...
O yüzden şimdi işlerime saldırmam lazım, işte böyle kızlar aman ev işi şu bu diye yormayın kendinizi, dr. çok rahat bilgili bi kadın kendinden çok emin bende çok güveniyorum ama o bile artık sürekli istirahat halinde ol dedi bana.. Bebek açısındanda öyleymiş, şu işleri toparlasam, evimide temziletsem varya totomu yerdne kaldırmıcam..
tabii ki de hemen doktora git madem sancın çok bekleme için rahat etsin geçmiş olsunherkeze gunaydın nasılsınız hanımlar... dun geceden berı kıvranıyorum kasıklarıma vede tam genıtal bolgemde cok sıddetlı agrılar olmaya basladı.. hatta dayanamayıp bagırdım... bugun karnım bayaasagıya ınmıs gıbı gelıyo cok sancım oluyo.. acaba ıdrar yolu enfeksıyonumu oldum dıye suphelerdeyım.. kontrolumde haftaya persembe.. uff napcam bılemıyorum gıtsem mı doktora???
canım senin minik paşa seni korkutmak istemiş dün.. az ilgi gösterdin galibailgi odağı olmak istemiş akşam akşam.. niyseki bişe yokmuş maşallah..
off ya ben daha hiç bişecik yapmadım biliomusun evde mal mal oturuom resmen bi duygu doğum yapınca eşyaları yıkııp ütüledim ama ben daha şu koray mağazasına gidicemistanbul yolundaki yere..samanpazarınıda ekliim listeye bu hafta benimkinide kapıp gitmem gerek artık..geri sayıma başladık artık çünküm..şafak 28!! az kaldı az..biri beni hareketlendirse tam süper olcak..
amanınn herkes dökülmeye başlamış ayol:18:
zehra, blackpearl77 aynı sıkıntılar bende de var kızlar, dün teyzemin bu haftalarda sancıların olması normailmiş.. beni en çok minüş tarafına ince sızı halinde giren sancılar korkutuyor..
bu arada evvel ki gece ütü yapmıştım artık nasıl biriktirdiysem muhteşem bi şekilde ütü sezonunu açtım eşime güzlerdir spor pantolan ve tişört giydirdiğimden okul kapandığından bu yana ütü yapmamış demek kineyse gece beni bi sancı tuttu ama nasıl hem sırta hem bele vuruyor o günde doğum sancısının bu şekil olacağını konuşmuştu kızlar nasıl sızlandım anlatamam yaa sanırım sabaha karşıydı ne olduğumu bikmeden eşimin telkinleriyle sızıp kalmışım.. sabah soruyordum geceki rüya mıydı yoksa gerçek miydi yaşananlar diyee
Ben de aynısını yapıcam Deniz'cim yatağa atlamak istiyorum ama niyeyse 10 gibi kalkamıyorum hep 11 i geçiyor yataktan kalkmam
aman allah korusun sancılar rüya olsun zamanıda gelsin erken doğurtmasın bizi dinlene dinlene yapsaydın ütünü diycem ama sen de benim gibiysen bir an önce bitsin diye hepsini yapmışındır :))
kısslaar akşama annemleri çağırdım yemeğe . ramazandada alamadım dedim bugün alayım bizim buralara bi arkadaşlarına çaya gideceklermiş bende didim yemeği bende yiyin çaya gidersiniz ... tamaaam dediler . zahmet vermek istemiolar ama uzun zaman oldu alamamıştım... zaten dün gece eşimle yaptık temizliği bi tuvaleti yıkıcam bide banyonun aynalarını lavabosunu falan silicem okadar yarım saatlik iş kaldı yaniii. ana yemeğimide yaptım. arada bi garnitür var onu hazırladım.şimdide arkete gidip malzeme alıcam çorbamı da yapıcam. bişi daha var onuda yapıcam. soğutup dolaba koyucam hepsini. akşama bi salata kalıcak. haaa masamı da hazırladım.da üstünü örtiim bari toz moz olmasın gerçi kapalı heryer ama olsun. işte markete gidip işlerimi bitirirsem annemlerin o tarafta pazar var bugün gidip domates almak istiyorum 10-15 kilo falan... biraz rondolayıp biraz doğrayıp kavanozlamak istiyorum kış için emzirecek olmasam önemli diil ama bebeğim için hormonsuzlardan saklamalıyım... birde meyva olarak şeftali falan mı yapsam komposto gibi .oda uygun olursa onuda alırım bi seferde biter inş...
valla halletmem lazım artık ama bende ne sancı ne bişe hiç bi hazırlık belirtisi yok diye galiba çok rahatımtabii ki de hemen doktora git madem sancın çok bekleme için rahat etsin geçmiş olsun
sen daha ne bekliyosun kübüş 36 gaftalık olmuşun bir an önce hallet işlerini alacaklarını al ben mine mağazasına gitmiştim (kızılayda)oranın hamile reyonuna bir bakayım dedim %70 indirime girmişler ama doğru düzgün bir şey kalmamıştı çok güzel bir lohusa pijama takımı gördüm 120 den 35 e düşmüş onu kaptım hemen krem rengi çıtı pıtı bişey ama gecelik sabahlık hala almadım büyük koraya ben de gidemedim daha
herkes sancılanmaya başladı aman doğurcakmıyız neee her sanah acaba neyle karşılaşıcam diye açıyorum topiki çok heyecanlıııı:18:
hanzadem geçmiş olsun canım bence de tahrişten olmuş gibi geldi yada alttan muayeneden de olmuş olabilir mina zamanında sağlıklı gelir inşallah
yok canım yaa..kişiye göre değişio demekki bu durum..bende hala tık yok sapasağlamımGenelde kalkıcam dediğim saatte kalkarım ama bu sefer benim de öyle oldu zehracımkurbağa kermit gibi oldum şimdi de gözlerim pörtlek pörtlek gezicem. gece pek iyi uyumamıştım, onun telafisini yaptım sanırım.
Rahatsızlanmışsın canım geçmiş olsun. Rahatsızlıklar artmaya başlamış herkeste. Gecesi kötü geçen, sıkıntıları artan herkese büyük geçmiş olsun arkadaşlar. Biz henüz sizlerden küçük olmanın avantajını yaşıyoruz :)
kısslaar akşama annemleri çağırdım yemeğe . ramazandada alamadım dedim bugün alayım bizim buralara bi arkadaşlarına çaya gideceklermiş bende didim yemeği bende yiyin çaya gidersiniz ... tamaaam dediler . zahmet vermek istemiolar ama uzun zaman oldu alamamıştım... zaten dün gece eşimle yaptık temizliği bi tuvaleti yıkıcam bide banyonun aynalarını lavabosunu falan silicem okadar yarım saatlik iş kaldı yaniii. ana yemeğimide yaptım. arada bi garnitür var onu hazırladım.şimdide arkete gidip malzeme alıcam çorbamı da yapıcam. bişi daha var onuda yapıcam. soğutup dolaba koyucam hepsini. akşama bi salata kalıcak. haaa masamı da hazırladım.da üstünü örtiim bari toz moz olmasın gerçi kapalı heryer ama olsun. işte markete gidip işlerimi bitirirsem annemlerin o tarafta pazar var bugün gidip domates almak istiyorum 10-15 kilo falan... biraz rondolayıp biraz doğrayıp kavanozlamak istiyorum kış için emzirecek olmasam önemli diil ama bebeğim için hormonsuzlardan saklamalıyım... birde meyva olarak şeftali falan mı yapsam komposto gibi .oda uygun olursa onuda alırım bi seferde biter inş...
çook sanssızım ben yaaa duygunun meleğini göremedimmmm haksızlık buuuu :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?