2011 Ekim Anneleri

tuğbacım canım hoşgeldin... çok merak ettik yaaa alıntılarda belli zaten

çok sevindim canım elhamdülillah iyisin maşallah... inşallah 36. haftaya kadar bebeişin sessiz sakin dursun içerde zamanında gelsin hayırlısıyla... ee zaten 33 haftalıksın son 3 hafta hıııı :18::18::18: allah yardımcın olsun canım. valla bide bu işler sıraya falan bakmıyo kimi beklerken kim gidiyo bakarsın ben giderim senden önce.... ama yok yok çağırmıcam kötülükleri kendi kendime ya... yine aynı şeyi yapıyorum 40 kere diyemeden gelse bari 40. hafta....

birde benim bebek önceden yan duruyodu ya kaynanam falan diodu senin göbeğin aşşada erken gelir die diodumki nere erken gelio nasıl gelio gelemezki yan duruyoooooooo falan die şimdi allah hepimizin yardımcısı olsun yoksa ben geliom diyeni tutamıyo kimse...

hepimizin bebekleri vaktinde hayırlısıyla sağlıklı ve kolay bi şekilde gelsin inşallah. AMİN.

cok agladım,dudaklarımı ısırdım acımdan ...
yaklasık 2 saat once eskı bı dostla konustuk telde uzun uzunnn,, ne kotukı konusacagımız hıc ıyı bır sey yok hayatnda..rabbım sabrını ve ımanını artırsın..onunla konusurken doktorun bugun verdıgı saşe magnezyumuda guc bela ıctım..aradan cok gecmedı mıdeme sancılar gırdı.cok dusunmemeye calısıp telı kapatıp esımın yanına yattım ama adamı ısırmadıgım kaldı canımın acısından resmen ... mıdemde onlarca bıcak daıreler cızerken sırtımdan da acısı cıkıyordu sankı..allahım nasıl bır acıymıs nasıl bır sancıymıs...yataktak kalkıp odaya geldım ve artık duvarları yumruklamaya basladım ..ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum..rabbımmmm verme bıdaaa sonum geldı dedım..5 dk bır tekrarlayan 1 dk sancılar ömrumden ömur yedı sankı..kızım da kasılmaya basladı..3 oldu 5 oldu derken bırden sakınleyıverdı..
esımede kıyamadım uyandırayım ne yapacak kı kalksa doktormu var su saatte uykusundan barı olmasın dıye..
bu gecede uyku yok aksam namazı kıldıktan sonra 19:30 dan 21:30 a kadar uyumus kalmısım 2 saatlık uykuyla daha ne kadar durabılırsem ..

bugun doktorumun dogumuma gırmeyecegını duyduguma,arkadasımın yasadıklarına kendıme baya ıcerledım sanırım acısı fena cıktı..hafıf hafıf sırtıma dokunduruyo ..

cok zormus ıste bu ay bu bebegı tasımak cok zormus..merhaba uykusuz gecelerrrr

canomkomsuna karsı yuzunu sarkıt artık ve tavrını ortaya koy bılemedı baktın hala yapıyo alenen soyle..ayıp dene bısey var ..ınsanlar nasıl bu denlı yırtık olabılıyor anlamıyorum..bu arada bugun ben senı goremeyıp sormustummm bı keremmmmmm..

tubabugun kızlar sorarken senden bahsettıklerını anlayamamıstım..odun gıbı kafayla gezınce tum gun..canım bundan sonrası ııcın bebegın ve senın adına Allahtan en hayırlı vaktı dılıyorum..yasadıgın zorluklar ılerde yavrunla gecırecegın mutlu gunlere kefaret olur dılerım ..

duygubebikin resmını koymussun sanırım aradım taradım bulamadım kaldırdın galıba..daha dune kadar bızımle bızden bırıyken sımdı bebegınle ugrasıyor olman ne tuhaf bır annn..sankı dogum yapalı aylar olduda senı bızden cok onde hayal edıyorum nıye bılmem..rabbım ıyı gunler gostersın..

sansecanım tek degılsın boyle dusunenn ,hısseden ..bende konusmuyorum kızımla..hayaller kurmuyorum..esım bıle bazen sankı dıyor 9 tane cocuk dogurmussun o denkı sakinsın temkınlısın ..ya ne bılıyım..ben utulemedım bıle kıyafetlerını..yıkadım kaldırdım o kadar..sızın heveslerınıze hayran kalıyorum bende nıye yok dıye dusundugumde sankı Allahın verdıgınden memnunıyetsızmısım gıbı pişman oluyorum ve boyle dusunmemeye calısıyorum..bılmıyorum yaaa

ısımlerını bılmedıgım ama yakınen takıp ettıgım cok arkadas var okurken alıntı yapmayı unutup yazarken aklıma gelen..hepınız ıcın ıyı gunler dılıyorum arkadaslarım,,umdugumuz vakıtte hayırlısıyla mutluluk gozyaslarıyla bakalım o yumuk gozlere ınsaallaahh..ıyı dusunmeye calısalım ve sorunsuz atlatalım su gunlerı..

Herkese günayydıınnn :)
Biz uyandık, babamıza kahvaltı hazırladık, birlikte yaptık işe yolladık cuuuupppp yatağa balıklama atlicaz şimdi tekrar uyuyalım büyüyelim diiyy miiii saat 10 gibi uyanıp gelicez inşallah. görüşürüz fıstıklarrrr. hepimize çok güzel bir diliyorum öptüm sizi şekerler.

Günaydın Herkese;

Gece feci korktum ilk defa bu kadar şiddetli sancım oldu. Gece yattıktan sonra bir müddet uyuyamadım daha sonra 5 dk aralıklarla 4 tane ömür törpüsü sancı saplandı rahmime doğru bir yandan da bebek kasılıyordu hemen tuvalete koştum nişan falan gibi bir belirti var mı diye ama yoktu 4.sancıdan sonra bebeğim bir müddet daha kasılmaya devam etti sonra uyumuşum.

Kafamdan 1000 tane düşünce geçti o anda çantam hazır değil, bebeğiminki de. Kapı süslerimizi almadık hatta giyecek don çorap bile almadım kendime. Bugün çıkmayı düşünüyorum ama bu ağırlaşmış halimle nasıl olacak onu da bilmiyorum :44::44:

Bir de ben artık göbeğimi taşıyamıyorum sanki evham mı bilmiyorum ama bebek de aşağıya inmiş gibi geliyor hiç değilse 15 gün daha beklesin şu an çok erken ya

Ben de aynısını yapıcam Deniz'cim yatağa atlamak istiyorum ama niyeyse 10 gibi kalkamıyorum hep 11 i geçiyor yataktan kalkmam

günaydın güzel anneler.. denizcim gelmiş hoşgelmiş..
bu arada geceleri topiğin çenesi ayrı bi düşüo yaa..okudum okudum okudum...... yani..bu arada dün gecenin bombası duygunun elifive tubanındoğurmamış olmasıymış..
duygucum silmişsin haklı olarak bebeişimizin resmini ama eminim çok güzeldir allahım nazarlardan korusun miniğimizi...
tubacım sabah gözümü açtım aklımdaydın hemen topiği okumaya başladım neyseki erkenci diilmiş kuzucuun..inş böbrektir sadece sancı nedenin..zamanında gelmesini nasip etsin allahım hepimizin minişlerini..
sensencim doğumlekesini sormuşsun hatta edam cevap vermiş bi tane..o yöntemi benim annemde der ablamlara hamileyken annemin yüzüde lekelenmiş çok o da hep öle der terini ya saçınla ya tülbentle sil hiç bişeyin kalmaz kızım dio ama şuana kadar benim yok bişeciğim umarım bundan sonrada oluşmazlar..belkide tamamen batıldır sonuçta kadın doğumda yanilenio her türlü..belki hiç bişle yapmasanda geçicek..
hmm şimdilik aklıma gelen bu kadar alıntı yapmayı unuttumdaa..:26: nisem kızlar..ben acıktım kahvaltıya giyorum gelirim..

günaydınlarrrrrrrrrrr
bugun yenı hastanemızle yenı doktorumuzla ılk randevumuz var heycanlıyım eger memnun kalırsam orda dogum yapmayı dusunuyorum tabı hastaneyı bulabılırsek :26: daha once hıc gıtmedıgımız bı yer dayımın esının akrabası gıdıcegımız kısı benımde tanımıslıgım var hayırlısı bakalım normal dogum taraftarıdır umarım . saat 2.30 daa oglumu gorucem cok mutluyum abımızde sabırsızlıkla beklıyor
erken kalktık oglusumun kahvaltısını yaptırdım evı topladım toz mobset sonrada tv ızledık esım nobetten gelır gelmeden bı ugrayım yanınıza dedım daha ona kahvaltı hazırlamadım adam butun gece uyumadı ben kahvaltı bıle hazırlamdım neyse kalkıyım hemen su kaynamıstır cayı demlıyım gelırım yıne
bu gun her gunden daha guzel gecsın inş...

günaydın hatunlarrr
ay iki saattir geçmiş okuyorum ve kendime:)

kızlar ne çok çene yapmışsınız ayol altı üstü bi güncük girmemiştim, ay pek kısa bi zaman gibi

neyse şükür necla doğurmamış ama tuğba epey korkutmuş, canım geçmiş olsun kendine stres yapma bak bu nimete ne zor kavuşmuşsun eminim ediyorsundur ama bol bol şükret.. Rabbim nimetine şükretiğmiz zaman hayatımızı daha da güzelleştiriyor emin ol ciddi bi problemin yoksa ki öyle umuyorum kocalara fazla takılmamak geekiyor.. valla ben eşimin çamaşırlarını giyiyorum inan ki ve çok da rahat ediyorum, o da bi ton espiri yapıyor ama olsun Allah razı olsun her zaman yanımda arada cinslikler olabilir neticede insan onlarda

irem, fatoş başka varmıydı ki kontrolü olan:44: ay gelene unuttum kızlar kusura bakmayın maşşallh diyorum bütün kuzularaaaa

dün alışverişe çıkmadık öğleden sonra eşimin teyzesi kızı ve torunu vardı.. eşimiaramışlar o da kabul etmiş ama benim çarşı planı bozulunca asabiyet yaptım bide evin süpürüp silinmesi lazımdı.. bende demi evin hanımı benim niye ben aranmıyorum sen niye bana sormadın yarın gelselerdi evim berbat bi sürü çıkıştım kocaya.. o da misafire gelmeyin demek ayıp, yarın çıkarız nolcak dedi.. ya diyorum zaten kadın müsamitmisiniz diyor arayınca, müsait olmadığımı anlayacak kapasiteye de sahip tamam sık gelmiyor ama yinede ben işimi halledip kabul etsem daha az yorulcam bu halimle ve stres yapmamış olcam... mesela alış verişi halledip, ertesinde evimi temizleyip yavaş yavaş yaparım ben yemeğimi filan... neyse beraber temizledik evi, yalan yanlış bi ev süpürdük toz aldık filan.. ama yemek filan çok yoruyor, gerek yok filan deselerde olmuyor o saatte gelmişsin zaten yemeğe kadar oturacaksın sofra kurmamak zaten ayıp.. kızlar yardım etsede gece ayaklarımın sızısından alevinden yatamadım.. ve nefes alamadım bu yüzden ilk defa oturarak uyuma pozisyonuna start verdim.. en son eşimi yastık niyetine kullandığımı hatırlıyorum kafasını ğögsüme gömmüş bacaklarımı da ona atmıştım

ayrıca gece sanki çok uyumuşum gibi sabahın körü ayaklandım, çok stre bastı beni yaa.. ayrıca teyzemizde dün göbüşümü biraz inmiş buldu ve yakın görünüyor dedi, kendisi 6 çocuk annesi olduğu için baya tecrübeli yani ama zaten iki gündür bende farkındayım ve eylülün sonunu getirebileceğimin pek emin değilim.. sabah eşim çıkıyor muyuz bugün dedi evet dedim inş bugün akşama kadar gezilecek ve bütün eksikler alınacak.. hiç olmazsa sonra da azcık evimin işini yaparım yavaş yavaş... hem daha bizim battaniyemiz bitmedi, hem daha bi yelek bi iki patik örücektim kuzuma ayrıca bebek şekerleriin, yastığı,sepetini ben hazırlamak istiyorum:97: vakit kalırmı ki yaaa:18:

leynaaaa senin süsler tam benim istediğimden, burdan bulamazsam bana nerden aldığını söylede bizimkilere postalatıyım...

ayyy uzun oldu ama dün park beşiğimiz geldi ve tedirgin olduğumuz üzre başka renk göndermişler ben turkuaz beklerken onlar mavi gri yollamış tabi hemen aradık ve gönderdik inş istediğim rengi göndericekler bi sorun çıkmadan....

huuhhh ne ç.ok yazdım

zehraaa canım bende seni takipteyim, bi güncük var aramızda

veee şafak 35 gün görünüyor bizde
35. haftamıza adım atmış bulunuyoruz....

Son düzenleme:
Herkese günaydın....
Yazdıklarınızı okumadım, okuyunca saatler geçiyor ve
bilgisayara çok bakmak istemiyorum.
Ben de dün özel hastaneye gittim. Kızım kendini göstermedi,
elleri ile yüzünü saklamaya çalıştı ve görüntüsünü alamadık.
Allaha şükür bebeğim ve ben iyiyim.
şu an normal doğum görünüyor ve dilerim sonuna kadar da
böyle devam eder.
Sizlere de sağlıklı ve mutlu ve güzelliklerle dolu hamilelikler diliyorum.

kızlar yaa size bişe sorcam sizde de oluo mu acep??oğlum oynarken çıt diye bi ses gelio ama bazen..1 haftdır böle olmaya başladı..başta bana öle gelio sandım ama kocacımda duydu...:44: sizde var mı böle bi durum ya da duydunuz mu??ben hiç duymamıştım kimseden..

kızlar yaa size bişe sorcam sizde de oluo mu acep??oğlum oynarken çıt diye bi ses gelio ama bazen..1 haftdır böle olmaya başladı..başta bana öle gelio sandım ama kocacımda duydu...:44: sizde var mı böle bi durum ya da duydunuz mu??ben hiç duymamıştım kimseden..

selm kızlar
dün bahsetmiştim ama kimse duymamıştı bebek hareket etmiyor diye gittim gece acile ama bebk iyiydi doktor ultrasonu karnıma koyar koymaz bizimki başladı dönmeye tekmelemeye hele nts ye bağlandım orda hiç rahat durmadı ama iyi ki de gitmişim gece rahat uyudum bebeğim 2 hafta öndeymiş
neler vardı gece hastanede doğum patlaması yaşanmış dün gece doğuracakları bile ambulansla çevre hastanelere sevkediyorlardı çok üzüldüm gerkeste koca bir göbek oflar puflar havada uçuşuyo hemşirelerde bana güldü hadi iyisin beklemedin diye işim az diye gider gitmez aldılar beni bekletmediler 1 saate işimi halledip geldim

Çok güzel olmuş süsünüz püsünüz, göbüşünüz. Ama ayakların çok şişmiş gerçekten, tuzlumu yiyorsun hala bakim.
tuzlı yemiyorum canım yemeklerin haricinde doktorum da öyle söylemişti zaten ama bu haldeyim işte
hiçte değil valla, biz hamileler her halimizle tatlıyız canım. bunada şükür
sağol canım benim moral oldun
ya kuzum biz senlle konuşmadık mı samanpazarında karademirler diye bir yer var ordan aldım çok güzel modeller var hem kendin yapmak istersen ordaki kızlar sana öğretiyorlar istediğin modeli sen yapıyorsun hem de çok zevkli
ayaklarım çok fena kübüş yaa evde olmanın tadını çıkar valla
ben de dayanırım tuzsuzluğa ama benim ayalkar tuz su dinlenme dinlemiyor yine şiş hep şiş
günde 3 bardak süt mü
ben 3 günde 1 bardak süt içiyorum :)) çoğaltayım bari sütü peyniri maşallah senin ayaklarına ben dinlendirsem de aynı akşam yastık koyup yatıyorum sabaha yine balon gibi bir gün beni alıp uçuracak diye korkuyorum düşünsene yarasa gibi ayaklarım tavanda eşime bağırıyorum
- volkan beni kurtarrrrrr:))
becerirsin çok kolay malzemeyi aldığın yer sana yardımcı olur bir şey değil tüle lavantaları koyup kurdaleyle bağlıyorsun sonra diğer aksesuarları ordan burdan çekiştirip düzelttiğinde al sana süs :))
ay en sevimlisi de o benim eşim bana acıyarak bakıyor üzülüyor o üzüldükçe ben daha çok ağlamaklı oluyorum evde bir yas havası mevcut :))
evet canım doğru söylüyorsun bantların izi çıkıyor ayaklarıma ama en büyük terliğim bu polaristen almıştım çok rahat tı ben normalde 40 numara ayakkabı giyerim bunlar 40,5 ama daha bantsızını bulsam iyi olur en kısa sürede seninki gibi bir terlik bulmalıyım ayrıca senin terliklerinde çok rahat görünüyor güle güle giy
işte buna benziyor aldığım terlik sadece o öndeki bant kızmı az daha ince ve hatta böyle kahverengi muya comfort terlik diye geçiyor galiba. bu tarz bişi al çok rahat tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 252236

ayy inşallah benimkiler de izne ayrılınca geçer
ohh ne güzel odanızı yaptınız halınızı alıyosunuz güle güle kullanın bizde hala tık yok :))
teşekkür ederim kuzum
sağol canım benim daha iyileri sizin olsun :))
gözümüz senin üstünde iyi haberlerini aldıkça biz de iyi oluyoruz
edutcum senin sancın mı vardı canım bolca dinlen zamnında gelsin inşallah kuzun
hoşgeldin denizcim özledik seni işlerinin çoğunuı halletmişsin ne güzel
öpiyorum seni ve sare kızımızı
inşallah kuzum sen de dua et şişin olmadığına ben de maşallah diyim
maşallah bebeğine sakın dönme ısrarında ille de normal doğum de
oyy maşallah bebeğine korksakta titresekte kaçarı yok bir şekilde doğurcaz ama normal doğum isteğinizden asla vazgeçmeyin
çok güzel güle güle kullanın
bence de az deterjanla nispeten soğuk suda yıka narin sıktır birşey olmaz inşallah

berbat bir gecenin ardından günaydın.dün gece miğdem öyle bir tuttuki acıdan sesim soluğum gitti gaviskonla rahatladım

herkeze gunaydın nasılsınız hanımlar... dun geceden berı kıvranıyorum kasıklarıma vede tam genıtal bolgemde cok sıddetlı agrılar olmaya basladı.. hatta dayanamayıp bagırdım... bugun karnım bayaasagıya ınmıs gıbı gelıyo cok sancım oluyo.. acaba ıdrar yolu enfeksıyonumu oldum dıye suphelerdeyım.. kontrolumde haftaya persembe.. uff napcam bılemıyorum gıtsem mı doktora???

canım aynen benimde öyle oluyor dışarı çıkınca yürürken falan bir ağırlaşıyo kasılıyo karnım sertleşiyo aşağı doğru çekiyo sanki...canımda yanıyo yürürken nefes almam zorlaşıyo öyle olunca... ama az kaldı yaaa 4 haftacık da sabredicez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…