aman hanzedem biraz daha dikkat biz öyle ani doğumlara uzak olmalıyız malüm biliyosun ödümü kopardın
canım geçmiş olsun yaaa.... bu arada bence minik kızının kilosuda iyi daha 33 haftalıksınız....önümüzdeki 2-3 haftada bayaa kilo alır hem sende artık evde oturacaksın inş...
ba ba ba baaaa lafa bakkkk sanki ben 3 çocuk annesi bide üstüne 39-40 haftalık falanım... ama olsun benim oğlum abisi sonuçta mina nın
canım yaa geçmiş olsun..minikler bu aralar pek meraklı annelerini korkutmaya...umarım hepimizin kuzuları vakitlice gelir...
amin canım benim.. ayy ne biliyim start verince finishi göriyim dedim heralde:)
demek ki neymiş oturup kk da çene yapacakmışız iş diye bundan sonra
geçmiş olsun leynacım sende zor bi gece geçirmişsin.. hanzadem sana da geçmiş olsun, strese girmeden inş bi an önce bitirde işlerini evine dön canım
valla halletmem lazım artık ama bende ne sancı ne bişe hiç bi hazırlık belirtisi yok diye galiba çok rahatımherkes yavaş yavaş dökülmeye başlamış bende daha tık yok maşallah hamile olmadannce nasılsam hala aynı ben..sadece toparlak bişe oldum o kadar..
yok canım yaa..kişiye göre değişio demekki bu durum..bende hala tık yok sapasağlamımumarım sonuna kadar böyel gideriz...
canım dikkat et kendine çok yorma zaten topik dökülüo bebişler korkutmaya meraklı allah korusun..seni okuyunca galeyana geldim o da ayrı bi mevzuu sabahtan beri yan gel yat yaptıım için...totomu kaldırsam ii olcak artık..
Leyna canım oğluşun yine korkutmuş seni. daha önce de hareketinden şüphe edip doktorun yolunu tutturdu size, oraya gidince coşuyor kuzular. parmağının ucunda oynatıyolar valla bizi şimdiden :) aynı stresi yaşamazsın inşallah canım. doktorum bana endişe etme dedi, günde 18 saate kadar uyuyorlar dedi. hatta doğduğunda bile o kadar çabuk yorulacakmış ki, emzirirken bi anda pattt diye başı düşüp uyuyacak dedi. bol uyku döneminde yani. yine de insan endişe etmeden duramıyor haliyle. ayaklarının halini bugün gördüm. çok şişmiş tatlım yaa nasıl basıyosun üstüne. iznini erken alabilsen de dinlensen keşke evde. bak özendireyim hatta seni, evde olmak çok güzel. sana bu satırları yatağımdan pijamalarımla yayılmış yatarken yazarak sesleniyorumbebiklere, annelere rahattlııkkkk hanzade sana da geçmiş olsun canım. neyse ki doktorun yanındayken olmuş. evde olsa korkudan mahvolur insan. tekrarlanmaz inşallah.
zaya üzülme canım bende göremedimama olsun prensesi toparlanınca nasıl olsa gösteriri annesi
gece kuşlarına göstermiş duygu... ayol insan bi yüz görümlüğü filan ister duygu nede olsa elif berenimiz topikimizin ilk meleği
ya kızlar bi o var dimi ben daha bezelyeden başka bişi koymadım buzluğa... üfff:97: bitmiyo bitmiyo bu iş güç yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
Bağrınma kıssss bak ben el işini bitirim diye uğraşıyom, keşke evde olsamda ev işimi bitiyorum diye uğraşsam keşkemmşükret şükret bakim
Kocalara doğum öncesi eğitim şart kızlar, benim eşim kaldı öylece saf gibi, bana destek olması lazım dahada korkkuttu beni, ben ona sakin ol demeye başladım... Evde sancılanıp hastaneye filan onla gitmem ben Allah muhafaza kaza filan yapar ya.. Hiç güvenmiyorum şuuru gidiyo bi anda...
Kocalara doğum öncesi eğitim şart kızlar, benim eşim kaldı öylece saf gibi, bana destek olması lazım dahada korkkuttu beni, ben ona sakin ol demeye başladım... Evde sancılanıp hastaneye filan onla gitmem ben Allah muhafaza kaza filan yapar ya.. Hiç güvenmiyorum şuuru gidiyo bi anda...
Bağrınma kıssss bak ben el işini bitirim diye uğraşıyom, keşke evde olsamda ev işimi bitiyorum diye uğraşsam keşkemmşükret şükret bakim
Ben diyorum zaten, gel bi prova yapalım diyorum şimdilik ciddiye almıyor ama o gün görürüm ben yüzünün aldığı şekli. muhtemelen kayınpederim kullanır arabayı diye rahatlatıyorum kendimi. ya da en kötüsü sessiz sedasız taksiye atlar giderimgerçi taksiciler almıyomuş doğum yapan kadınları gerçi şu da var, bizim hastanemiz eve çoookkk uzak. gidene kadar yolda işlemi tamamlamış olabilirim :) böylelikle kimseye ihtiyacım olmaz hahah
kesinlikle şart!!gerçi benim kocam doğuma girmeyi falan bile planlıo ama cesareti olur mu o zaman bilmiyorumKocalara doğum öncesi eğitim şart kızlar, benim eşim kaldı öylece saf gibi, bana destek olması lazım dahada korkkuttu beni, ben ona sakin ol demeye başladım... Evde sancılanıp hastaneye filan onla gitmem ben Allah muhafaza kaza filan yapar ya.. Hiç güvenmiyorum şuuru gidiyo bi anda...
Küübbraaa canım 36 olmuşsunuz maşallah. ama sen bu büyüme gelişmelerini hastane yolunu tuttuğunda anlayacaksın sanırım :) kuzucum bir an önce harekete geç artık bak millet sıraya girdi :) valla ben panik oldum senin yerine. tamam sağlığımız iyi hoş, her şey yolunda gitsin de, haftalar ilerliyor hızla. hadi hadi harekete geç sen
bu arada ankarayı oldukça iyi öğrenmişsin tatlım, istanbul yolundaki koray, samanpazarı filan biliyosun artık :) yardıma ihtiyacın olursa haberleşir gideriz birlikte. ama çok çabuk yoruluyorum ben her köşe başında mola vermemiz lazım onu da söyliim, sonra benimle çarşıya pazara çıktığına pişman olma :) senin kadar enerjik değilim maalesef. kolay gelsin canım işlerinde. kuzucuğa da iyi bak öptüm sizi.
tamam canikom
ay ne biliyim ya halbu ki iş yapsam stresi kadar yormaz ama ne biliyim işte... geçen gün halılarımı serdim silip kaldırmıştım yeni diye ayrıca yıkancak kadar kirli değildi yıkatmaya vermemiştim ama baya temiz görünüyordu.. genelde kremli.. ama bu köy gibi adanada anız yaktıkları için sanki üstlerinde gri lekeler var. bi de şimdi onların üsttetn alınması varrr:97: artık koca yapacak mecburennn.. aman bi sürü bişey çıkıyor işte yaa.. ve ben ankarada olmak istiyorum burdan bu sene cidden nefret ettim artık.. ohhh mis gibi benim memleketim
havası temiz, sokakları temiz, insanı seviyeli/kibar, aradığını şıp diye bulursun, alternatifin bol.......... alakasız mı oldu, olsun napalım depreşti yine memleket özlemiii
adananın neresinde yaşıyosun
canım aynen benimde öyle oluyor dışarı çıkınca yürürken falan bir ağırlaşıyo kasılıyo karnım sertleşiyo aşağı doğru çekiyo sanki...canımda yanıyo yürürken nefes almam zorlaşıyo öyle olunca... ama az kaldı yaaa 4 haftacık da sabredicez inş.
Genelde kalkıcam dediğim saatte kalkarım ama bu sefer benim de öyle oldu zehracımkurbağa kermit gibi oldum şimdi de gözlerim pörtlek pörtlek gezicem. gece pek iyi uyumamıştım, onun telafisini yaptım sanırım.
Rahatsızlanmışsın canım geçmiş olsun. Rahatsızlıklar artmaya başlamış herkeste. Gecesi kötü geçen, sıkıntıları artan herkese büyük geçmiş olsun arkadaşlar. Biz henüz sizlerden küçük olmanın avantajını yaşıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?