2011 Ekim Anneleri

aman hanzedem biraz daha dikkat biz öyle ani doğumlara uzak olmalıyız malüm biliyosun ödümü kopardın

Zeynep biliyomusun hiç aklıma iğne filan gelmedi o anda benim, erken doğarsa bebek küçük olur yoğun bakım şu bu, ya bişi olursa korkularını yaşadım, hiç kendimi düşünemedim valla.. Ama evet canım daha dikkatli olmak lazım haklısın..

Sağol tatlım. Evet canım abisi benim kızçem daha minik topikin küçüklerinden,, korkutup duruyo beni böyle.. Kilosunu tyakmıyorum artık, çünkü gerçekten güzel beslendim yapıcak bişi yok napim elimden geleni yapıyorum... Alır inşallah, 3 olsun yeter diyorum. Allahın izniyle :)

canım yaa geçmiş olsun..minikler bu aralar pek meraklı annelerini korkutmaya...umarım hepimizin kuzuları vakitlice gelir...

Sorma kipracım ne hale geldim sabah sabah anlatamam... Hayır bide eşimi aradım adam benden beter oldu, doğurcanmı doğuruyomusun napıcaz şimdi diyor, allahım ya sinir etti beni telefonda. Bilmiyorumn diyorum doğum olurmu olmazmı napalım peki diyo ay o beni sakinleştircek yere ben onla uğraştım bu kocalar bizden beter olcakalr doğumlarda sanırım...

Sağol ahestem sanada geçmiş olsun, doğum provası yapıyosunuz demek rüyanızda :))

Kocalara doğum öncesi eğitim şart kızlar, benim eşim kaldı öylece saf gibi, bana destek olması lazım dahada korkkuttu beni, ben ona sakin ol demeye başladım... Evde sancılanıp hastaneye filan onla gitmem ben Allah muhafaza kaza filan yapar ya.. Hiç güvenmiyorum şuuru gidiyo bi anda...

Küübbraaa canım 36 olmuşsunuz maşallah. ama sen bu büyüme gelişmelerini hastane yolunu tuttuğunda anlayacaksın sanırım :) kuzucum bir an önce harekete geç artık bak millet sıraya girdi :) valla ben panik oldum senin yerine. tamam sağlığımız iyi hoş, her şey yolunda gitsin de, haftalar ilerliyor hızla. hadi hadi harekete geç sen

bu arada ankarayı oldukça iyi öğrenmişsin tatlım, istanbul yolundaki koray, samanpazarı filan biliyosun artık :) yardıma ihtiyacın olursa haberleşir gideriz birlikte. ama çok çabuk yoruluyorum ben her köşe başında mola vermemiz lazım onu da söyliim, sonra benimle çarşıya pazara çıktığına pişman olma :) senin kadar enerjik değilim maalesef. kolay gelsin canım işlerinde. kuzucuğa da iyi bak öptüm sizi.

YAA DENİZCİM benim oğlan beni bööyle korkutuyor bende biraz paniğim sanırım bu konuda hem biraz da özlemiş oluyorum heralde söylemesi ayıp
sana size çok özeniyorum ağzım açık okuyorum evinde olanların yazdıklarını hayal kuruyorum evde olacağım günler için
bu hafta da çıkınca son 2 haftam kalıyor o zaman bolca dinlenicem inşallah
ohh işleride azalttın pijamalarla yayılırsın tabi yatakta ahhh ahh

Bağrınma kıssss bak ben el işini bitirim diye uğraşıyom, keşke evde olsamda ev işimi bitiyorum diye uğraşsam keşkemm şükret şükret bakim

Bağrınma kıssss bak ben el işini bitirim diye uğraşıyom, keşke evde olsamda ev işimi bitiyorum diye uğraşsam keşkemm şükret şükret bakim

hanzadecim geçmiş olsun canım mina da yaramazlık yapmış diğer yaramaz ekim bebeleri gibi

bize bişey olsa ona kim bakçak ayyy düşünmek istemiyorum zaten iğce duygusallaştım.ben varya oğlum doğsun ona yapışık yaşarım heralde çok pimpirikli oldum

Ben diyorum zaten, gel bi prova yapalım diyorum şimdilik ciddiye almıyor ama o gün görürüm ben yüzünün aldığı şekli. muhtemelen kayınpederim kullanır arabayı diye rahatlatıyorum kendimi. ya da en kötüsü sessiz sedasız taksiye atlar giderim gerçi taksiciler almıyomuş doğum yapan kadınları gerçi şu da var, bizim hastanemiz eve çoookkk uzak. gidene kadar yolda işlemi tamamlamış olabilirim :) böylelikle kimseye ihtiyacım olmaz hahah

tamam canikom

ay ne biliyim ya halbu ki iş yapsam stresi kadar yormaz ama ne biliyim işte... geçen gün halılarımı serdim silip kaldırmıştım yeni diye ayrıca yıkancak kadar kirli değildi yıkatmaya vermemiştim ama baya temiz görünüyordu.. genelde kremli.. ama bu köy gibi adanada anız yaktıkları için sanki üstlerinde gri lekeler var. bi de şimdi onların üsttetn alınması varrr:97: artık koca yapacak mecburennn.. aman bi sürü bişey çıkıyor işte yaa.. ve ben ankarada olmak istiyorum burdan bu sene cidden nefret ettim artık.. ohhh mis gibi benim memleketim
havası temiz, sokakları temiz, insanı seviyeli/kibar, aradığını şıp diye bulursun, alternatifin bol.......... alakasız mı oldu, olsun napalım depreşti yine memleket özlemiii

Bana müsaade hanımlar, ev hanımı olduk madem, gereklerini yapayım bari. Kalkıp ikinci kahvaltımı yapim, bamya ayıklamıştım dün, kararmadan onları kızartıp buzluğa atim, Saremin kıyafetlerini yıkamaya atiiimmm hacı şakir granül sabun tozu aldım bu arada. onunla yıkıycam. ara ara uğrarım kendinize iyi bakın çok öptüm sizi şekerler bay bayyy

oyy denizim Allah korusun bir kendi kendimizi doğurtmadığımız kalmıştı taksiciler neden almıyolarmış hamileleri hiç duymamıştım çok sinirlendim
dün saatin farkında olmadan 23.30 da annemi aradım amcamı merak edip, onlardan çıkarken sancım olmuştu görmüşlerdi annemin sesini duymanız lazımdı noldu sancılandınmı geliyomuu birsürü soru sordu peşpeşe bende senin gibi bir taksiye binip gitmeyi planlıyodum

pijamalı deniiizzzz

hayırlı olsun ev günlerin canım, darısı diğer çalışan kızların başına artık taksiler orda almıyor demek ki inş burda öyle bişi yoktur yoksa biz neynen gitcez :) gerçi komşularımız hazır bekliyor bizim için ama

hanzade prova işi fena değil ama ben pek korkmuyorum benimkinden.. yanımda olsun elimi tutup bana okusun yeter dün ben sızım sızım sızlanırken o da bi yandan elini karnıma koymuş yusufa okuyordu:) ayy pek duygulandım yazık bizim için uğraşıp duruyor.. daha güzeli için.. ayy kocam gelsinde bi öpiyim şimdi dünde kızdım bi sürü, ahh bu hormonlarr:82:

kesinlikle şart!!gerçi benim kocam doğuma girmeyi falan bile planlıo ama cesareti olur mu o zaman bilmiyorum çünkü bi kere hastaneye giderken yolu bulamadı geç kaldık(kendisi paniktirde..)sonunda hastaneyi bulduk ama ben tam iniodum o beni inmiş zannederek devam etti veee ayağımın üstünden geçti :) bu sefer rengi benzi attı zavallımın korkma iyiyim diye ben onu sakinleştirdim gene..doğumada bana güvenerek girmeyi düşünüomuşmuş..ben onu telkin edermişim öle dio beyfendi

valla kocaman olduk deniz tiyzesi son 28 diye sayıyorum..ya çok şükür hamileliğim daha bana gık dedirtmedi galiba benimki bi kerede baş göstercek..ben geliorum diye..
kübra sayesinde öreniorum valla..gitcez inş bu hafta sonu..eksikler bitsin artık..gerçi mobilyalar bile gelmedi geç gelcek ama napalım..bu arada sen gezmek iste biz her zaman hazırız oğlumla..ayrıca benim oğlum centılmendir anlar sare'nin annesinin yorulduğunu..durup dinleniriz..bizde sizi öptük..

adananın neresinde yaşıyosun

adananın neresinde yaşıyosun

zeyneppp inan senden ses gelsin diye yazdım biliyodum hemen damlıcağını, merak etme canım o kadar kötü değilde işte... mecburen yüreğirdeyiz.. senin bahsettiğin yerler bize uzak olunca arabada olmayınca rahat gidip gelemiyoruz doğru düzgün ve bu taraflarda beni öldürüyor yaaa...

Anlattıkların birebir bende de var. Pijama almaya çıkmam lazım anneme ve Beyza'nın odasına perde bakıcaz, güya arabayla da gidip gelicem ama ölüyorum dışarı çıktığım an bugün ayrı bir ağırlık da var üstümde evi süpürmek gözümde büyüyor yarın yardımcı gelecek yapmasam ne olur diyorum kendi kendime

Çok sağol tatlım aslında imkanımız varken uyuyalım uyuyabildiğimiz kadar bebeklerimiz sağ salim gelince inşallah yalan olacak uykular

Hanzade canım çok geçmiş olsun, bende de kanama problemi olmuştu vajina içinde yara olmuş ondan kaynaklanmış, doktorumuz öyle söylemişti o zaman. Seninki de muhtemelen öyledir bebekle ilgili olsalar tespit ederlerdi.

Kübra oğlumuz korkutmuş seni yapıyorlar öyle ara ara onlar da bizi özlüyor el sallamak için doktora çağırıyorlar sanırım az değiller

Aheste sana da çok geçmiş olsun benzer geçmiş gecelerimiz Hanzade'nin dediği gibi bundan sonra normal günümüz olmayacak galiba Eşim sabah çok tırsmış vaziyette uyanmıştı pek duygularını göstermiyor normalde ama bebeğimizin askıdaki çoraplarını sevdi bir de evden çıkmadan sıkı sıkı tembihledi telefonunun şarjı her zaman dolu olsun diye

neyse kızlar ben çıkıyorum, sabahtan beri burdayım ayol.. gidip bi dinleniyim koca gelince beni burda bulmasın:82:
inş hayırlısıyla palınımızı programımızı yapıp rahatlarız:103: telaşlı ama güzel işler bunlar, yavrularda vaktinde sağlıkla gelir inş... hadi öptük sizi ben kaçtımmmm

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
bugün çok işimmm varr pstronum bir aydan fazla süredir yurt dışındaydı bugün dönüyor yarında ofiste olacak. buda demek oluyorki ben gündüzleri eskisi pek giremeyebilirim topiğe akşamlarıda yorgun olmazsam ara ara meraba demeye çalışırım. şimdilik iyiyiz şükür ama bir aksilik olurda doğum falan olursa bişekilde haber veririm size :)) ayın 23 ' nde ayrılıyorum doğum iznine ondan sonra sık sık girerim artık. neyse bişekilde ara ara yazamasamda bakmaya çalışırım doğuran olmuşmu diye :=))
leyna ve hanzade geçmiş olsun kızlar neyseki her ikinizdede bişi yok :) Tuğbada iyiymiş sanırım neyse sancılar olucak tabi yeterki biz korkmayalım unutmayın sancılar düzenli değilse 40-60 sn ye sürmüyorsa doğum sancısı değil. gelen akıntı sümüksü ve yoğun değilse nişan değil. suyunuz patlarsa zaten anlarsınız :) bunlar olmadığı sürece sakin olmaya çalışyoruz ve 37. haftası dolmayan hanımlar doğurmuyorlar.
anlaştığımıza göre ben kaçıyorum. size iii muhabbetler hepinizi öptük kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…