2011 Ekim Anneleri

bız geldık vakıt gecmek bılmıyor :) uyuyum dedım uyuyamadım melegımı gorucem :)
leynacım kokuttumu mınık erkek senı olsun ıcın rahat uyumussun benımde oyle olurdu ılk oglumda hareket etmıyo derdım hastanede baslardı tekmelemeye
hanzadecım korkmussun sende muhtemeklen hemoroıd dır bendede oluyo cunku gecmıs olsun sanada canım
irem zehra şeyma ne cok agrı yasayayan oldu bu gece gecmıs olsun kıslar
denızcım ev hanımı oldun demek kolay gelsın canım
ahestecım demek ankarayı ozledın gurbette olmek zor olmalı ben sanırım ankaradan baska bı yerde nefes alamam rabbım herkesın gonlune goreversın
saat 2.30 da randevumuz 1 de hazırlanırım cıkarız gec vakıt geccccccc

sanırım ilk evlendiğim sene tarif üzerine şöyle yaptım hatırladığım kadarıyla. alırsam yine öyle yapıcam. şeftalileri tertemiz yıkıyorum . kabuklarını 3-4 yerden çiziyorum kaynar suya atıyorum 10-15 dakka falan duruyo.sonra çıkarınca kabukları hemen o kesik yerlerden soyuluyo. sonra dilimliyorum bi güzel. bu arada temiz bi tencerede su ve şeker kaynatıyorum iyice kaynayınca içine şeftalileri ekliyorum baştan koymuyorumki çok geçmesin ezilmesin şeftalileride koyunca bi taşım daha kaynatıyorum. sonra sıcak sıcak konserve kavanozlarına koyup sıkıca kapatıp ters çeviriyorum...

birde ben şeftaliyi direk rondodan geçirip şekerle beraber kaynatıp marmelat gibi işi yapıorum. şekeri fazla fazla konduğu için daha sonra sulandırarak içilebiliyo . bi nevi konsantre..

ayyy canım çekti inşallah bulurum uygun şeftalide alırım büssssürü

yok ya haklısın ben takılmam böyle şeyle haklısın.insan memleketini özlüyor

hey dostum 10-15 dakka çok gibi geldi hıııı... sanırım en fazla 10 dakka durur. şöyle ki kabukları çizik yerlerden hafif kıvrılmaya başlar o zaman alırsın ocaktan...2. partiyi atarsın arkasına

Tesettürlü arkadaşlara bir sorum olacak;

Lohusa geceliğiniz veya pijamanız üzerine ne takmayı planlıyorsunuz bizim misafirimiz olur baya işyerinden arkadaşlarım da gelebilirler. Genelde tülbent takıyorlar benim gördüğüm ama şal nasıl durur sizce? Veya başka bir alternatif var mı aklınızda?

Acele cevappp ben dışarı çıkmadan lütttfeeennn

inan varya bir kaç gün önce ben sorcaktım unuttum yazma yapmış ablam ama farklı olsun istiyorum

inan varya bir kaç gün önce ben sorcaktım unuttum yazma yapmış ablam ama farklı olsun istiyorum

bencede canım yazmadansa şal daha güzel olur sanki.... ben iğne oyalı mevlüt örtüleri varya onlardanda almayı düşünüyorum ama... atıyorum krem rengi alırsam lohusa takımımı krem rengi iğne oyalı örtü veya oyasız şal kullanırım sanırım.

mevlüt örtüm var ama şal nasıl olur acaba

canım teyzemin kızı dedğin gibi yaptı şal taktı yani..bonesinin üzerine taktı şalını..hiç biyeride gözükmedi gayet derli toplu ve şık gözüktü..ama şalı böle omuzlarına atar gibi taktı..çene kısmı hafif genişti yani..hatta krem rendiydi geceliği şalıda o renkti melek gibi olmuştu..hafifte allık sürmüştü rengi soluk durmasın die..bence tülbentten daha şık ve rahattı..

Ben de şalı şöyle gevşek bir şekilde atayım diye planlıyorum içine de bone takarım dediğin gibi öteki türlü tülbent taksam çok kezban görünebilirim Nasıl bir şal alsam ama yaaa bin çeşit de şal var artık karar vermek de zor

Zeynep Efsa siz napıcaksınız?

şaka bir yana ben buralı değilim ve erkek gelmez hiç bir tek olursa kayınpeder onada helal doğum düşündüğüm hastanenin o katında erkek hiç yok.eve gelen beyde hiç olmaz eczaneye gelir hediyelerini verirler haremlik selamlık yani hı olursada şal takçam inş

haydiiii peruk takalımbenimkisi sarı olsun
haha..peruk hee..çok akıllıca..

kuzeniminki öle kokoş bişe diildi sadeydi hatta du bakiim becerebilrsem sonra o şalı normaldede kullanıo resmi yükliim..

Eklentiler

• $buse.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Selam hanzade,

çok şükür olabilecek durum dr.un yanında olmuş. daha fazla evham yapmamana yardımcı olmuş.. çok geçmiş olsun.. kendini hiçbişi için yormamaya çalış..

bende hala çalışıyorum.. 36.haftada ayrılmayı planlıyorum ama sağlığım elverirse tabii.. 4 haftayı daha sonra minnoşumla geçiririmm.. ama ayaklarım akşamları çok şişiyor. ofiste uzatıyor olsamda yine çok fayda etmiyor.. kısmet tabi..

Benim minnoşumda 32.hafta bitimi itibari ile 1,900gr.dı doktor çok iri olmayacağını ortalama kilosu olacak bir bebek olabilleceğini söylemişti. bu cumartesi kontrolümüz var 34.haftamız bitiyor bakalım ne kadar oldu merak ediyoruz. sağlıklı olsunda kilosu olmasınn dimi? :)

evet evet biz ankaralı leydiler öyleyizdir :89:

yaparsın ahestecim yorma kendini, eşin de yardım ediyormuş el birliğiyle halledersiniz. stres yapma sakın, stres hormonu pek zararlı bu yavrulara. ankaraya da oğluşun biraz büyüyünce, baharda, yaza doğru ziyarete gelirsin inşallah biz de görüşebiliriz.

Kipracım kuzenin maşallah pek tatlıymış Fikir vermesi açısından iyi oldu yakmayacak terletmeyecek bişiy alıyım ben de o zaman eşarpçıma gidip bakayım neler var

merak etme az kaldı.dökülcez sapır sapır arkandan.az daha sabret duygucum
kolay gelsin sana.Allah yardımcın olsun.yormadan yap işleri.adamın işi senden kıymetli diil

hadi güzel haberlerle gel inşallah
tugbacım geçmiş olsun sanada.inşallah herşey gönlüne ve dualarına göre ve sağlıkla gelişir

dün kısçem az kalsın ananesini yakıyodu.annemin günü vardı.ocaktan ağzına kadar dolu kaynar çaydanlıgı aldı bardakları dolduruyordu.masa ile onun arasından geceyim derken göbeğimi hesaba katmamışım.göbegim koluna çaprtı çaydanlıktaki su şaapp diye annemin göğsüne geliyodu.refleksle kurtuldu.haşlanmaktan.az bişeyle kurtuldu.Allah korudu valla.daha doğmadan iz bırakıyoduk

sorma edoşum. arabalarını kirletiyomuşuz doğum başlayınca suydu, kanamaydı derken koltukları kirleniyomuş elde bir taksici telefonu bulundurmak lazım, mümkünse tanıdık duraktan filan.

annenin o telaşına insanın gideceği yoksa bile gidesi gelirmiş canım yaa :) böyle zamanlarda yatıştırmak lazım, bizden çok panik oluyolar :) en iyisi sessiz sedasız gitmek galiba :) bu sefer de kızarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…