2011 Ekim Anneleri

pijamalı beeeenn oyy ne rahat, dünya varmış valla ahestem belki ilk günlerim olduğu için çok mutluyum :) evet darısı tüm çalışanlara olsun inşallah. özellikle eyt sana, şehir dışında çalışıyordun bildiğim kadarıyla. gerçi benimki de güya ankara içindeydi ama dünyanın yolunu gidip geliyodum şimdi bakkala bile gidesim gelmiyo. o kadar bıkmışım dışarda olmaktan.

öp sen kocişini öp öp. kızgınlıklar da normal, anlayışlıdır senin eşin anlıyordur durumunu.

dün gece rüyamda göbeğim yerlere kadar düşmüştü.gün içinde aynaya bakmaktan inmiş mi diye rüyalarımı da etkiledim

canım geçmiş olsun.ne korkmuşsundur ya.Allahtan hastanedeymişsin.hakketen bizim topik bebeleri baya hızlı mı çıkcaklar ne artık hayırlısı.

nasıl yani bizde daha dün eşimle konuştuk bu konuyu sen izne ayrılınca evde sancın tutarda ben anında gelemezsem ne olacak diye sordu bana hemen yakındaki taksi durağına güveniyordum ben ama onlarda almazsa artık ambulans ararız 112 bir araç gönderir bize herhalde yani gönderir değilmi ?
yada eşim de benimle izne ayrılcak mecburen ben doğurduktan sonra da işe başlar

hadi bakalım inşallah bulursun ucuzundan güzelinden marmelatı da güzel olur şeftalinin onu da denemedim aklımda bulunsun ben de deneyim

Amin canım Allah razı olsun bekliyorum işte heyacanla bu haftayı saymazsak 3 iş haftası daha var Eleman bulunamadı bulunsaydı Eylül sonu dedim ama dayanamıyorum deyip çıkacaktım ama yok ( En sonunda gazeteye ilan verdik bakalım haftaya işe başlarsa en azından 23'nde felan çıkma şansımı deneyeceğim. Aslında okadar kalmazdımda tazminatımı almadan çıkmak istemiyorum yoksa yaptıklarının üstüne çoktan kapıyı çarpıp çıkmama lazımdı

çok hızlı ilerliyosunuz biz nasıl okucaz sonraaaaaaaa :84::84::84::84:

Denizcim, Eda, Züleyha, Makarna, Cornasion sağolun kızlar, züleyha yarada göremedi dr. anlamadık ben hemoroiddir diye avutuyorum kendimi artık napim... Eda evet bu kız benim saçıma ak düşürdü yemin ederim. Yanlardan iki üç tel beyazım çıkmış ilk defa...

:)) Kıyamam ya şaka diyorum kız evdede stres oluyo insan bitmiyo gerçekten benim o kadar işim var ki anlatamam ama bu gün program yaptım yarın ilaçlama ve halılar içinb gelicekler eve.. Herşey oluyo yavaş yavaş işte... Anızda neyin nesi aytendende duyuyorum niy eyakıyolar ki yazık ya evlere doluyo diyodu aytende insan deli olur..

Canım normalde benim eşimde aynen senin eşin gibi, ama kanama olduğunu vedoğum ihtimalini duyunca tutuştu, şimdi değilde doğum zamanı görürsün bak :)

Ayy inanmıyorum yaa eşine, bende bunlardan tırsıyorum valla benimkininde farkı olmaz kanımca , çok fena panikler sanırım karnımızdan nasıl çıkıcağının korkusu onlarıda sarıyor.. :)

bize bişey olsa ona kim bakçak ayyy düşünmek istemiyorum zaten iğce duygusallaştım.ben varya oğlum doğsun ona yapışık yaşarım heralde çok pimpirikli oldum

Bende yapışık yaşıcam kızıma Allahım izin verirse :) Korkma bize bişi olmıcak hiç düşünme inan o anda sadece bebek geliyo aklına..

Evet ya bazı taksiciler almıyomuş takside doğum olur kan pis olur diye... Eşlerle çıkmak risk bencede kayınpederinle gidin bide o ağrı sancıyla çığlık atarsan iyice panikler :))

Son düzenleme:

bilerek yapmamıştır annnesiii Allah korumuş vahide büyük geçmiş olsun. annenin refleksleri iyiymiş Allah'tan erken fark etmiş.

selam kızlar,
göğüs uçlarına krem sürmeye başlayan varmı lansinohun erken doğum için hormonları tetiklediği ile ilgili kesin çalışma yok dedi drum,sürme doğum öncesi dedi ama diyorum bende zeytinyağı mı sürsem ne dersniz herkes doğum sonrası göğüs uçlarını çok kötü olduğunu söylüyor

selam kızlar
bugün çok halsizim nedense.sizin yazdıklarınızı okumakta bile zorlanyorum.akşamada arkadaşımın nişanı var kendimi iyi hissedersem giderim artık.
rahatsızlanan herkese çok çok geçmiş olsun isimleri aklımda tutamadım bugün böyle bitik durumdayım.

[
inan varya bir kaç gün önce ben sorcaktım unuttum yazma yapmış ablam ama farklı olsun istiyorum

mevlüt örtüm var ama şal nasıl olur acaba

Bende şal düşünüyorum kızlar sıkı sıkıya değil öyle sağ sol omzuma atarım bone üzerine diye düşünüyorum inşallah...

Canım selam, teşekkür ederim, gerçekten iyiki hastanedeyken oldu eve olsa napardım bilmiyorum. Bende sana bir şey sorucaktım kaçtır aklımda, iğneyi kesmeyi önermişti doktorun son olarak ne yaptınız? Benim doktorumdan bundna iki randevu öncesinde bri ssüre sonra iğneye ara vericez dedi, ama ben şimdi ona sormuyorum hatırlamasın diye :) Çünkü kesmeyi düşünmüyorum. Bende senin gibi. Siz ne yaptınız netice ne oldu canım merak ettim... Evet bende aynı fikirdeyim ya sağlıkla gelsinlerde bzi aldırırız kilocukları inşallah :)

kübra biz seni hiç görmedik bir fotoğraf ta kendinden eklesene:87:

Leyna yetişemiyorum muhabbete atlıyorum sonradan aklıma geliyor senin o ayaklarının hali ne kuzum ya? Dr. sölemedinmi bişi versin sana evde olsan o kadar şişmez işteyken dah açok şişiyor benimde çünkü. Bi yandan iyi yapıyosun diyorum çalışmakla, daha uzun süre izin kullanırsın, bi yandanda ben bile daralıyorum sen çalışıyorum derken ki bende işteyim pazartesi son Allah izin verirse... Allah yardımcın olsun rapor hakkın filan yokmu bi haftada rapor alsan keşke..

Tabi doğuma kadar çalışacak olan diğer arkadaşlarada aynı düşüncelerdeyim Allah yardımcınız olsun..

eşin ne yapıp edip tanıdık taksici ayarlasın kübracım, ne olur ne olmaz. büyük şehirlerde insanlık öldü, malum. almazlarsa kalırız ortada. gerçi konu komşu da yetişir, en azından bizim binada öyle. yine de bulunsun,zararı olmaz canım. durumu anlatsın ama.
112 ambulans gönderir elbette, ama ne zaman onu da bilemeyiz ki. bi denesek bize çok kızarlar mı ki, "prova yapıyoduk yaaa" desek

eşin izin almasın bence. doğumdan sonra daha çok ihtiyacın olur. 3 gün babalık izni veriyorlar, yıllık iznini de alırsa süper olur. biz öyle yapıcaz inş.

Hanzade geçmiş olsun canım daha yeni gördüm mesajı ben diyorum niye herkes geçmiş olsun diyor. Minacık daha yerinde dursun bakim korkutmasın seni biz aynı gün doğum yapıcaz daha. Satlarımız aynı

merhaba kızlar hanzadeye geçmiş olsun dedim ama merhaba demeyi unuttum size.merhabaaa herkese biz bgn pek bi tembeliz.canımız hiçbişi yapmak istemiyor :97: günler geçsin istiyorum sadece.

aaa..aaa..eklemiştim sen görmemişin :) ama o zamandan bu zamana yeni fotom yok..akşam eşime çektirimm yarın ekliim sen iste yiter kii..
kaçırmışım mı acaba ya da gördüm unuttum mu yok yok görsem unutmazdım herhal tamam o zaman yeni fotoğraf istiyorum akşam eklersen bende yarın bakarım teşekkür ederim canım

yaaa kuzum sorma çok berbat halde ayaklarım akşam bile acilde bir hamile ayaklarım çok şiş diye bana gösterdi sonra benimkini görünce ağzı açık kaldı sen bir de bu günkü hallerini görsen bükemiyorum bile bana kızıyolar burdakiler yürümüyosun diye ama yürüyemiyorum ki sanki ayaklarımın alrından dikenler batıyor allah yardımcımız olsun bu günler de geçecek inşallah bu haftanın haricinde 2 haftam kaldı hiç raporla falan uğraşmayım diyorum doktor da biliyor tek çözüm tuzu kes bol su iç ve dinlen diyor ama böyle işte allah size sağlık sıhhat versin..

34 haftalık olmuşuz ya 35 miyiz aslında.? yani doğum da mı öyle hesaplanıyo ki? 36 olunca 37 yiz diyip sevinelim mi. ne çok soru sordum ben:26::26::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…