2011 Ekim Anneleri

bizim binada öyle beni hastaneye yetiştirecek kimse de olmaz komşularımın eşleri hep çalışıyor gündüz kayınpeder var ama onun da arabası yok artık atlasın bir taksiye götürsün gelinini dimi onu da onlar düşünsün
112 ile prova yaptırmazlar sanmıyorum artık ceza varmış 112 yi oyalayana aman almayalım kalsın
sizin izin işi çok mantıklı aslında bizde öyle yapıcaz ama dün hastanede o kadar acil doğuma gelen hamile görünce eşim de biraz korktu sanırım

kızlar hepinize çok geçmiş olsun hepimiz teker teker dökülmeye başladık bizim bebişler biraz doğan görünümlü şahin gibi olacaklar sanırsam ekim görünüşlü eylül bebekleri sağlık sorunları olmasında ne zaman gelirlerse gelsinler

slm kızlar nasılsınız sabah okula gittim ikinci sınav görevim vardı sonuncusu da pazar günü sonra kurtuluyorum okuldan. çok sıkıcı ya hiç gitmek istemiyorum.

ya bi de ben gece uyuyamıyorum sabah da erken kalktım okul yüzünden demin uyuyayım dedim yine uyuyamadım. sizde böyle misiniz yoksa benim uyku problemim mi var:44::44::44:

hoşgeldin canım iyiyim diyelim iyi olalım
uyuyamadığın zaman uykunun üzerine daha fazla gidipte inatla uyumaya çalışırsan sinirlerini bozarsın uykun gelmiyorsa bolca yor kendini kitap oku gazete oku vakit geçir uykun kendiliğinden gelince yat kendimden biliyorum yatağa yattığımda uyuyamazsam kafamı duvarlara vurasım gelir

hoş bulduk canım şimdi senin fotolara baktım ben de şekerleriniz çok şirin ayakların da düzelir inş. kısa zamanda benim ellerim çok şişiyor sabah kalktım kapatamıyorum resmen

dün dediğin gibi oldum işte inat ettim uyuyacam diye bi de sinek musalllat oldu o sinirle kalktım 3 çeşit yemek yaptım :)))
bugün hiç zorlamadım artık zira dolabımda yer kalmadı yemeğe :))) gerçi bugün de temizliğe meylim var gibi ama zapt etmeye çalışıyorum kendimi

selam canım hoşgeldin. az kalmış görevin, rahat edersin birkaç gün sonra.
uyku sorunum çok fazla yok, ara ara sıcak basıyor, nefes alamıyorum. kalkıp biraz dolaşıp yatıyorum tekrar ama her gece olmuyor. uykun yoksa uyumaya zorlama kendini. eninde sonunda yorgunluktan bitap düşeceksin, elbet uyuyacaksın :) düzene girer umarım tatlım.

çok hoşsun demek yemeğe verdin kendini eşin bayram etmiştir bu durumda
çok yorma kendini yavaş yavaş dinlene dinlene yap temizliğini bari o sineğin yol açtığı krizi bilirim allah kimsenin başına vermesin bu gün sana rahat rahat mışıl mışıl gözünü kapattığın anda uykuya dalacağın bir gece diliyorum şekerlerimizi beğenmene sevindim ayaklarsa fena

bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.

amiiin canım çok sağol... inşallah sürpriz yaparda 37leride görebilirim ...bak baaak nasılda çağırıyo kötülüğüü ne benden önce ne benden sonra vakti gelincee

estağfirullah canım ne odunu deme öyle hepimiz aynı sıkıntılar içindeyiz ..ne güzel bi dilekte bulunmuşsun allah razı olsun inşallah hepimizin yavrucukları hayırlı zmaanda sağlıkla gelir bizleri üzmeden
geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebeğin sende bitirirsin yapılacak tüm işleri yavaaş yavaş kolaylıklar diliyorum

canım teşekkür ederim evet böbrekteki büyüme ve kanala düşen taşmış beni böle deli sancılara iten aman bebeğim vaktinde sağlıkla gelsinde sıkıcam dişimi biraz dahaç.güzel duana yürekten amiiiin diyorum

canımm çok sağol... evet rabbime şükürler olsun hemde sonsuz kendimi şanslı hissediyorum bu konuda yıllarca bekleyen var şükür rabbim çok bekletmedi verdi mucizemi ama değişen hoprmonlar ve yalnızlık birazcık burktu değiştirdi beni tamamiyle.şükür eşimle ciddi sorunlarım yok fakat dediğim gibi herşey şuanki ruh halimdne kaynaklanıyor iyiyi kötü anlayabiliyorum onunda sabrını taşırıyorum galiba aslında aşırı zayıftım o şuanki halimden memnun olduğu için takılıyomuş bana ama ben hala bu tombiş halleirme alışamadığım için adama ters yapıyorum neyse geçicek geçmesi için dualar ediyorum çok teşekkürler

nerden gelliyo o çıt sesii

amiiin canım çok sağol... inşallah sürpriz yaparda 37leride görebilirim ...bak baaak nasılda çağırıyo kötülüğüü ne benden önce ne benden sonra vakti gelincee

estağfirullah canım ne odunu deme öyle hepimiz aynı sıkıntılar içindeyiz ..ne güzel bi dilekte bulunmuşsun allah razı olsun inşallah hepimizin yavrucukları hayırlı zmaanda sağlıkla gelir bizleri üzmeden
geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebeğin sende bitirirsin yapılacak tüm işleri yavaaş yavaş kolaylıklar diliyorum

canım teşekkür ederim evet böbrekteki büyüme ve kanala düşen taşmış beni böle deli sancılara iten aman bebeğim vaktinde sağlıkla gelsinde sıkıcam dişimi biraz dahaç.güzel duana yürekten amiiiin diyorum

canımm çok sağol... evet rabbime şükürler olsun hemde sonsuz kendimi şanslı hissediyorum bu konuda yıllarca bekleyen var şükür rabbim çok bekletmedi verdi mucizemi ama değişen hoprmonlar ve yalnızlık birazcık burktu değiştirdi beni tamamiyle.şükür eşimle ciddi sorunlarım yok fakat dediğim gibi herşey şuanki ruh halimdne kaynaklanıyor iyiyi kötü anlayabiliyorum onunda sabrını taşırıyorum galiba aslında aşırı zayıftım o şuanki halimden memnun olduğu için takılıyomuş bana ama ben hala bu tombiş halleirme alışamadığım için adama ters yapıyorum neyse geçicek geçmesi için dualar ediyorum çok teşekkürler

nerden gelliyo o çıt sesii

bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.

:))) anomm siz gidişleride konuşmaya başladınız. Gece tutarsa sancım eşim götürcekte gündüz tutarsa eşim ambulans çağırmam taraftarı, bense halen idrak edemedim sanırım minübüsle giderim diyordum sürekli Eski hastanem yürüme mesafesindeydi değişince 10 dk minübüs mesafesinde evimde hastanede minübüs yolu üzerinde ondan cesaretim var heralde. :)))) Ama tabi mantıklı düşününce saçma geliyor kulağa en kötü yukarıdaki komşumuda takar koluma tıngır mıngır taksiyle giderim. 5 Dakkada orada olurum. Ama nebilim ya ben gece tutsun istiyorum sancım eşimle gitmek istiyorum hastaneye. Şöyle herkesi güzel uykusundan uyandırıp koştur koştur hastaneye getirtmek istiyorum.

4715-4780...
amma da düşmüş çeneler :)
Allah muhabettinizi bozmasın.. umarım herkes iyidir.. rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun..
bu arada kendi topiğime göz atim dedim.. (aralık topiği)
ve şok oldum.. tam detaylı bilgiye ulaşamadım ama,
25-27 hafta arasında sanırım bir arkadaşımız doğum yapmış.. 900gram bebişi doğmuş.. ve yaşıyor şu anda yoğun bakımda.. tuhaf oldum..
ben sizin bebişleri beklerken.. aralık annesinin eylülde doğum yapması şoka uğrattı...
ben yavaştan ufak tefek oğluma bari çanta hazırlamaya başlayım 5 buçuk aylığız ama.. tırstım açıkçası..

hazırlama çok erken
çağırma böyle şeyleri
çok ekstra bi durum yaşanmış 32 ol sona çanta kopişim

kızlar bir şey soracağım,
Hastaneye gelenler için bebek şekeri yapmak istiyorum,
Belki yarın eminönüne eksiklikleri almaya gideriz ve bu arada
bebek şekerleri için malzemelere bakmak istiyorum,
kendi malzemeleri alıp yapan varsa bana yardımcı olur mu?

burda örneği çok olduğu için uyarayım istedim ben. yoldan çevrilip, gelip, doğum sancısı çektiğini görünce durmayıp gidenler bile var. bu yüzden önlem alın istedim sensencim.

bi de bu bahsettiğini taksiciler bilmiyor maalesef :) panik olma olma, önlem aldıktan sonra gerisini merak etme sen rahat ol.

öyle canım bi günüm kaldı sadece. sen de hoş geldin özlettin kendini Saremiz nasıl her şey yolundadır inş.

hiç sorma adam ramazanda kilo aldı düşün artık :)) ya iş yapamıyorum pek bari yemek yapayım diyorum bi de ramazanda hep etli yemek ikimizin gidişatı hiç iyi değil :))

alıntılarım dahası yazdığım cevaplarım neden görünmediiii ama yazık bana o kadarda uğraştım hamile hamileeee

geçmiş olsun dileklerini sunan güzeldua dileklerde bulunan herkese çook teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden...

hanzadee geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur ki maşallah bebeğinde iyiymiş belkide vajen içinde bi sivilce patlaması filandır allah beterindne korusun yavrunu sağlıkla vaktinde kucaklamannı nasip etsin...

gecesi zor geçen arkadaşlar geçmişler olsun

sanse gelmemiş daha iyidir umarım

aklımda bir ton şey varken hepsi gidiverdi birden:44:

şeey dün gece ben saat 3 gibi yatağıma girdim benim toce mırmır geldi beni bıyakma şaka yaptın sne dimi gibi şımarıklık yaptı acık koklaştık sarıldık ben nasıl kocamı ağlattım çok üzülüm pişman oldum derkeeeeenn işin sonuna bakın siz dün azıcık kaçırmıştımda altıma farkında olmadan malum dr el muayenesind ecanım çok yandı korkudanmı nednese kaçtı gitti işte bi parçacık sağ
gece azıcık koklaştık konuştuk sonra benim toce horlama moduna geçti benim mide cayır cayır yanıyoo dürttüm aşkım suuuuu diye inlerken ne dedi biliyomusunuz hemd euyku sersemiyken AZ İÇ AŞKIM SONRA KAÇIRIYOSUN DEDİ:2: GÜLERMİSİN AĞLARMISIN bitsin bu gebelik vaktindeinşallah sen o zaman gör beni sayın toceeeeee:84::84::84:

kızlar sabah 6 da yattım 12 de uyandım deli uykusuzum herkesi öper allaha emanet eder kaçarım hoşçakalıın

piştttt kime küsüyon bakim bak özgürü yollarımmm oraya heeee seni tepiklerrrrr

nazlım amannn kıyamam neden küstün.zaten dişim ağrıyor sefillleri oynuyorum

nazlı nidacım ve nazlı kızının hormonları yine tavan yapmış canım benim olur böyle hissiyatlar ara sıra ben biliyorum senin kızını nasıl aşkla beklediğini geçici bunlar bitanemmm

cnm kurukahveci mehmet efendinin sırasındaki yerlere bak
en şık olanlar o sırada
yukarı çıktıkça fiyat ucuzluo ama modeller kırolaşıyo

sanse gelmemiş daha iyidir umarım

12 de uyandım deli uykusuzum herkesi öper allaha emanet eder kaçarım hoşçakalıın

iyiyiym canım saolasın...bende kocasına toce diyen kimdi diye düşünüyorun 2 gündür sendin demeektoce niye diyon hiç böyle bi tabir duymamıştım ?
iyi uyklular canım ..bende öğleni kılıp uyumak istiyorum ,tabi totoşu kaldırablirsem yerişnden ,zaten oturarak kılıyorum ama ,genede kıbleye yönelene kadar baya zor oluyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…