eşin ne yapıp edip tanıdık taksici ayarlasın kübracım, ne olur ne olmaz. büyük şehirlerde insanlık öldü, malum. almazlarsa kalırız ortada. gerçi konu komşu da yetişir, en azından bizim binada öyle. yine de bulunsun,zararı olmaz canım. durumu anlatsın ama.
112 ambulans gönderir elbette, ama ne zaman onu da bilemeyiz ki. bi denesek bize çok kızarlar mı ki, "prova yapıyoduk yaaa" desek
eşin izin almasın bence. doğumdan sonra daha çok ihtiyacın olur. 3 gün babalık izni veriyorlar, yıllık iznini de alırsa süper olur. biz öyle yapıcaz inş.
hoşgeldin canım iyiyim diyelim iyi olalımslm kızlar nasılsınız sabah okula gittim ikinci sınav görevim vardı sonuncusu da pazar günü sonra kurtuluyorum okuldan. çok sıkıcı ya hiç gitmek istemiyorum.
ya bi de ben gece uyuyamıyorum sabah da erken kalktım okul yüzünden demin uyuyayım dedim yine uyuyamadım. sizde böyle misiniz yoksa benim uyku problemim mi var:44::44::44:
hoşgeldin canım iyiyim diyelim iyi olalım
uyuyamadığın zaman uykunun üzerine daha fazla gidipte inatla uyumaya çalışırsan sinirlerini bozarsın uykun gelmiyorsa bolca yor kendini kitap oku gazete oku vakit geçir uykun kendiliğinden gelince yat kendimden biliyorum yatağa yattığımda uyuyamazsam kafamı duvarlara vurasım gelir
slm kızlar nasılsınız sabah okula gittim ikinci sınav görevim vardı sonuncusu da pazar günü sonra kurtuluyorum okuldan. çok sıkıcı ya hiç gitmek istemiyorum.
ya bi de ben gece uyuyamıyorum sabah da erken kalktım okul yüzünden demin uyuyayım dedim yine uyuyamadım. sizde böyle misiniz yoksa benim uyku problemim mi var:44::44::44:
hoş bulduk canım şimdi senin fotolara baktım ben de şekerleriniz çok şirinayakların da düzelir inş. kısa zamanda benim ellerim çok şişiyor sabah kalktım kapatamıyorum resmen
dün dediğin gibi oldum işte inat ettim uyuyacam diye bi de sinek musalllat oldu o sinirle kalktım 3 çeşit yemek yaptım :)))
bugün hiç zorlamadım artık zira dolabımda yer kalmadı yemeğe :))) gerçi bugün de temizliğe meylim var gibi ama zapt etmeye çalışıyorum kendimi
bizim binada öyle beni hastaneye yetiştirecek kimse de olmaz komşularımın eşleri hep çalışıyor gündüz kayınpeder var ama onun da arabası yok artık atlasın bir taksiye götürsün gelinini dimi onu da onlar düşünsün
112 ile prova yaptırmazlar sanmıyorum artık ceza varmış 112 yi oyalayana aman almayalım kalsın
sizin izin işi çok mantıklı aslında bizde öyle yapıcaz ama dün hastanede o kadar acil doğuma gelen hamile görünce eşim de biraz korktu sanırım
amiiin canım çok sağol... inşallah sürpriz yaparda 37leride görebilirim ...bak baaak nasılda çağırıyo kötülüğüü ne benden önce ne benden sonra vakti gelinceetuğbacım canım hoşgeldin... çok merak ettik yaaa alıntılarda belli zaten
çok sevindim canım elhamdülillah iyisin maşallah... inşallah 36. haftaya kadar bebeişin sessiz sakin dursun içerde zamanında gelsin hayırlısıyla... ee zaten 33 haftalıksın son 3 hafta hıııı :18::18::18: allah yardımcın olsun canım. valla bide bu işler sıraya falan bakmıyo kimi beklerken kim gidiyo bakarsın ben giderim senden önce.... ama yok yok çağırmıcam kötülükleri kendi kendime ya... yine aynı şeyi yapıyorum 40 kere diyemeden gelse bari 40. hafta....
birde benim bebek önceden yan duruyodu ya kaynanam falan diodu senin göbeğin aşşada erken gelir die diodumki nere erken gelio nasıl gelio gelemezki yan duruyoooooooo falan dieşimdi allah hepimizin yardımcısı olsun yoksa ben geliom diyeni tutamıyo kimse...
hepimizin bebekleri vaktinde hayırlısıyla sağlıklı ve kolay bi şekilde gelsin inşallah. AMİN.
estağfirullah canım ne odunu deme öyle hepimiz aynı sıkıntılar içindeyiz ..ne güzel bi dilekte bulunmuşsun allah razı olsun inşallah hepimizin yavrucukları hayırlı zmaanda sağlıkla gelir bizleri üzmedentuba[/B]bugun kızlar sorarken senden bahsettıklerını anlayamamıstım..odun gıbı kafayla gezınce tum gun..canım bundan sonrası ııcın bebegın ve senın adına Allahtan en hayırlı vaktı dılıyorum..yasadıgın zorluklar ılerde yavrunla gecırecegın mutlu gunlere kefaret olur dılerım ..
.
geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebeğin sende bitirirsin yapılacak tüm işleri yavaaş yavaş kolaylıklar diliyorumGünaydın Herkese;
Gece feci korktum ilk defa bu kadar şiddetli sancım oldu. Gece yattıktan sonra bir müddet uyuyamadım daha sonra 5 dk aralıklarla 4 tane ömür törpüsü sancı saplandı rahmime doğru bir yandan da bebek kasılıyordu hemen tuvalete koştum nişan falan gibi bir belirti var mı diye ama yoktu 4.sancıdan sonra bebeğim bir müddet daha kasılmaya devam etti sonra uyumuşum.
Kafamdan 1000 tane düşünce geçti o anda çantam hazır değil, bebeğiminki de. Kapı süslerimizi almadık hatta giyecek don çorap bile almadım kendime. Bugün çıkmayı düşünüyorum ama bu ağırlaşmış halimle nasıl olacak onu da bilmiyorum :44::44:
Bir de ben artık göbeğimi taşıyamıyorum sanki evham mı bilmiyorum ama bebek de aşağıya inmiş gibi geliyor hiç değilse 15 gün daha beklesin şu an çok erken ya
canım teşekkür ederim evet böbrekteki büyüme ve kanala düşen taşmış beni böle deli sancılara iten aman bebeğim vaktinde sağlıkla gelsinde sıkıcam dişimi biraz dahaç.güzel duana yürekten amiiiin diyorumtubacım sabah gözümü açtım aklımdaydın hemen topiği okumaya başladım neyseki erkenci diilmiş kuzucuun..inş böbrektir sadece sancı nedenin..zamanında gelmesini nasip etsin allahım hepimizin minişlerini..
canımm çok sağol... evet rabbime şükürler olsun hemde sonsuz kendimi şanslı hissediyorum bu konuda yıllarca bekleyen var şükür rabbim çok bekletmedi verdi mucizemi ama değişen hoprmonlar ve yalnızlık birazcık burktu değiştirdi beni tamamiyle.şükür eşimle ciddi sorunlarım yok fakat dediğim gibi herşey şuanki ruh halimdne kaynaklanıyor iyiyi kötü anlayabiliyorum onunda sabrını taşırıyorum galiba aslında aşırı zayıftım o şuanki halimden memnun olduğu için takılıyomuş bana ama ben hala bu tombiş halleirme alışamadığım için adama ters yapıyorum neyse geçicek geçmesi için dualar ediyorum]tuğba[/B] epey korkutmuş, canım geçmiş olsunkendine stres yapma bak bu nimete ne zor kavuşmuşsun eminim ediyorsundur ama bol bol şükret.. Rabbim nimetine şükretiğmiz zaman hayatımızı daha da güzelleştiriyor emin ol ciddi bi problemin yoksa ki öyle umuyorum kocalara fazla takılmamak geekiyor.. valla ben eşimin çamaşırlarını giyiyorum inan ki ve çok da rahat ediyorum, o da bi ton espiri yapıyor ama olsun Allah razı olsun her zaman yanımda arada cinslikler olabilir neticede insan onlarda
]
nerden gelliyo o çıt sesiikızlar yaa size bişe sorcam sizde de oluo mu acep??oğlum oynarken çıt diye bi ses gelio ama bazen..1 haftdır böle olmaya başladı..başta bana öle gelio sandım ama kocacımda duydu...:44: sizde var mı böle bi durum ya da duydunuz mu??ben hiç duymamıştım kimseden..
selm kızlar
dün bahsetmiştim ama kimse duymamıştı bebek hareket etmiyor diye gittim gece acile ama bebk iyiydi doktor ultrasonu karnıma koyar koymaz bizimki başladı dönmeye tekmelemeye hele nts ye bağlandım orda hiç rahat durmadı ama iyi ki de gitmişim gece rahat uyudum bebeğim 2 hafta öndeymiş
maşallah bebişine canımmbu 2 hafta önde olması 2 hafta erken alınacağınımı gösteriyo yoksa benmi yanlış biliyorum :44:
amiiin canım çok sağol... inşallah sürpriz yaparda 37leride görebilirim ...bak baaak nasılda çağırıyo kötülüğüü ne benden önce ne benden sonra vakti gelinceetuğbacım canım hoşgeldin... çok merak ettik yaaa alıntılarda belli zaten
çok sevindim canım elhamdülillah iyisin maşallah... inşallah 36. haftaya kadar bebeişin sessiz sakin dursun içerde zamanında gelsin hayırlısıyla... ee zaten 33 haftalıksın son 3 hafta hıııı :18::18::18: allah yardımcın olsun canım. valla bide bu işler sıraya falan bakmıyo kimi beklerken kim gidiyo bakarsın ben giderim senden önce.... ama yok yok çağırmıcam kötülükleri kendi kendime ya... yine aynı şeyi yapıyorum 40 kere diyemeden gelse bari 40. hafta....
birde benim bebek önceden yan duruyodu ya kaynanam falan diodu senin göbeğin aşşada erken gelir die diodumki nere erken gelio nasıl gelio gelemezki yan duruyoooooooo falan dieşimdi allah hepimizin yardımcısı olsun yoksa ben geliom diyeni tutamıyo kimse...
hepimizin bebekleri vaktinde hayırlısıyla sağlıklı ve kolay bi şekilde gelsin inşallah. AMİN.
estağfirullah canım ne odunu deme öyle hepimiz aynı sıkıntılar içindeyiz ..ne güzel bi dilekte bulunmuşsun allah razı olsun inşallah hepimizin yavrucukları hayırlı zmaanda sağlıkla gelir bizleri üzmedentuba[/B]bugun kızlar sorarken senden bahsettıklerını anlayamamıstım..odun gıbı kafayla gezınce tum gun..canım bundan sonrası ııcın bebegın ve senın adına Allahtan en hayırlı vaktı dılıyorum..yasadıgın zorluklar ılerde yavrunla gecırecegın mutlu gunlere kefaret olur dılerım ..
.
geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebeğin sende bitirirsin yapılacak tüm işleri yavaaş yavaş kolaylıklar diliyorumGünaydın Herkese;
Gece feci korktum ilk defa bu kadar şiddetli sancım oldu. Gece yattıktan sonra bir müddet uyuyamadım daha sonra 5 dk aralıklarla 4 tane ömür törpüsü sancı saplandı rahmime doğru bir yandan da bebek kasılıyordu hemen tuvalete koştum nişan falan gibi bir belirti var mı diye ama yoktu 4.sancıdan sonra bebeğim bir müddet daha kasılmaya devam etti sonra uyumuşum.
Kafamdan 1000 tane düşünce geçti o anda çantam hazır değil, bebeğiminki de. Kapı süslerimizi almadık hatta giyecek don çorap bile almadım kendime. Bugün çıkmayı düşünüyorum ama bu ağırlaşmış halimle nasıl olacak onu da bilmiyorum :44::44:
Bir de ben artık göbeğimi taşıyamıyorum sanki evham mı bilmiyorum ama bebek de aşağıya inmiş gibi geliyor hiç değilse 15 gün daha beklesin şu an çok erken ya
canım teşekkür ederim evet böbrekteki büyüme ve kanala düşen taşmış beni böle deli sancılara iten aman bebeğim vaktinde sağlıkla gelsinde sıkıcam dişimi biraz dahaç.güzel duana yürekten amiiiin diyorumtubacım sabah gözümü açtım aklımdaydın hemen topiği okumaya başladım neyseki erkenci diilmiş kuzucuun..inş böbrektir sadece sancı nedenin..zamanında gelmesini nasip etsin allahım hepimizin minişlerini..
canımm çok sağol... evet rabbime şükürler olsun hemde sonsuz kendimi şanslı hissediyorum bu konuda yıllarca bekleyen var şükür rabbim çok bekletmedi verdi mucizemi ama değişen hoprmonlar ve yalnızlık birazcık burktu değiştirdi beni tamamiyle.şükür eşimle ciddi sorunlarım yok fakat dediğim gibi herşey şuanki ruh halimdne kaynaklanıyor iyiyi kötü anlayabiliyorum onunda sabrını taşırıyorum galiba aslında aşırı zayıftım o şuanki halimden memnun olduğu için takılıyomuş bana ama ben hala bu tombiş halleirme alışamadığım için adama ters yapıyorum neyse geçicek geçmesi için dualar ediyorum]tuğba[/B] epey korkutmuş, canım geçmiş olsunkendine stres yapma bak bu nimete ne zor kavuşmuşsun eminim ediyorsundur ama bol bol şükret.. Rabbim nimetine şükretiğmiz zaman hayatımızı daha da güzelleştiriyor emin ol ciddi bi problemin yoksa ki öyle umuyorum kocalara fazla takılmamak geekiyor.. valla ben eşimin çamaşırlarını giyiyorum inan ki ve çok da rahat ediyorum, o da bi ton espiri yapıyor ama olsun Allah razı olsun her zaman yanımda arada cinslikler olabilir neticede insan onlarda
]
nerden gelliyo o çıt sesiikızlar yaa size bişe sorcam sizde de oluo mu acep??oğlum oynarken çıt diye bi ses gelio ama bazen..1 haftdır böle olmaya başladı..başta bana öle gelio sandım ama kocacımda duydu...:44: sizde var mı böle bi durum ya da duydunuz mu??ben hiç duymamıştım kimseden..
selm kızlar
dün bahsetmiştim ama kimse duymamıştı bebek hareket etmiyor diye gittim gece acile ama bebk iyiydi doktor ultrasonu karnıma koyar koymaz bizimki başladı dönmeye tekmelemeye hele nts ye bağlandım orda hiç rahat durmadı ama iyi ki de gitmişim gece rahat uyudum bebeğim 2 hafta öndeymiş
maşallah bebişine canımmbu 2 hafta önde olması 2 hafta erken alınacağınımı gösteriyo yoksa benmi yanlış biliyorum :44:
bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.
4715-4780...
amma da düşmüş çeneler :)
Allah muhabettinizi bozmasın.. umarım herkes iyidir.. rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun..
bu arada kendi topiğime göz atim dedim.. (aralık topiği)
ve şok oldum.. tam detaylı bilgiye ulaşamadım ama,
25-27 hafta arasında sanırım bir arkadaşımız doğum yapmış.. 900gram bebişi doğmuş.. ve yaşıyor şu anda yoğun bakımda.. tuhaf oldum..
ben sizin bebişleri beklerken.. aralık annesinin eylülde doğum yapması şoka uğrattı...
ben yavaştan ufak tefek oğluma bari çanta hazırlamaya başlayım5 buçuk aylığız ama.. tırstım açıkçası..
bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.
selam canım hoşgeldin. az kalmış görevin, rahat edersin birkaç gün sonra.
uyku sorunum çok fazla yok, ara ara sıcak basıyor, nefes alamıyorum. kalkıp biraz dolaşıp yatıyorum tekrar ama her gece olmuyor. uykun yoksa uyumaya zorlama kendini. eninde sonunda yorgunluktan bitap düşeceksin, elbet uyuyacaksın :) düzene girer umarım tatlım.
çok hoşsun demek yemeğe verdin kendini eşin bayram etmiştir bu durumda
çok yorma kendini yavaş yavaş dinlene dinlene yap temizliğini bari o sineğin yol açtığı krizi bilirim allah kimsenin başına vermesin bu gün sana rahat rahat mışıl mışıl gözünü kapattığın anda uykuya dalacağın bir gece diliyorum şekerlerimizi beğenmene sevindim ayaklarsa fena
piştttt kime küsüyon bakim bak özgürü yollarımmm oraya heeee seni tepiklerrrrr
nazlım amannn kıyamam neden küstün.zaten dişim ağrıyor sefillleri oynuyorum
kızzzz dogum yaklaştıgı için böyle hissediyorsun endişelisin korkuyorsun yoksa bebişini seviyorsun heyecan ve korkuyu aynı anda yaşadıgın için kendini mutsuz hissediyorsun dogumdan sonra hepsi gececek üzme kendiniiiii
nazlı nidacım ve nazlı kızının hormonları yine tavan yapmış canım benim olur böyle hissiyatlar ara sıra ben biliyorum senin kızını nasıl aşkla beklediğini geçici bunlar bitanemmm
nidaa böyle duyguları çogumuz yaşıyoruz bendede çok oluyorr gizlice agladıgımı biliyorum bazen ya kötü anne olursam ya bebegime iyi bakamazsam diye
kendi kendimi yiyorum kendimden nefret bile ediyorum bazen hormonlar bizi oldugumuzdan daha farklı duygulara hapsediyor kendini kötü hissettiğin zaman
aklına başka şeyler getir yoksa daha çok üzülürsün ve bebişinde bundan etkilenir
aman allah korusun tamam hepimiz fena etkilendik topic kurucumuzdan ama bundna sonra hepimiz sağlıkla kucağımızavaktinde alalım inşallah
hayıııırr üzülme lütfen geçicek bunlar tubi ne zorluklar atlatmış bunuıda atlatıcam inşallah yani öyle umuyorum ...anlamıyorsunuz olurmu canım bak senin için en özellerimi yazdım yani bende aynı durumdayım kendini yalnız hissetme demek istedim bu günler geçicek demek istedim ağırlaşan vücudumuz kısıtlanan hareketlerimiz hatta gebelikten dolayı neredeyse tamamen değişen hayatımız bizi bunalıma soktu nerdeyse ama lohusalık dönemide geçtimi herşey eskiye dönücek inşallah bak görürsün bak sendne çok daha mutsuz bitap haldeyim biraz daha iyi olman için kendimden örnek verdi,m hem sen bıcır bıcır mesajlar yazıp içimizi hoşlayan kişi silkelen çabuuuk kıız nazarmı ettik sana yoksa cicili resimlerine hı al bak bunlar sana
cnm üzülme sen lütfen hem kardeşim hemde kociş geldi onlara bakmaktan laf yetiştiremiyorum cnm senin durumun geçici heyecan yapmıyorum demissin ama ben senin havuzlu handan geldiğin günü hatırlıyorum nasılda mutlu ve heyecanlıydın hem itiraf etmek gerekirse ütü yaparken bende çok sıkıldım ne o öyle minicik minicik sinir oldum ütülerken şuna bak diyorum bu kadarcık vücutmu olur diye üzülme sen kızını al kollarına hiç bişeyciğin kalmayacak senin
selam kızlaaaaaarr....ben hamilelik psikolojisine tam olarak girdim sanırım,dünn akşam okadar moralim bozuktuki ,gecede uyuyamadım kasık ve bel ağrılarından ,saten wc yi yol yaptım ,bide klima açık olmasına rağmen accağıp ter bastıı...sıkıntıdan sanırım ,bide wc için her uyandığımda topkteki kızları falan sayıklıyodum ...sabahta iyi değildim pek...neyse şimdi daha iyiyim ,hamile olduğumu düşünmemeye çalışıyorum ,gerçi bu koca göbekle pek mümkün olmuyo ama....bu akşam bale öğretmenimizle folklor öğretmeni evleniyo onun düğününe gitcez ,belki kafam dağılır biraz ,ayaklarımı havaya kaldırıyoruki şişlik insnde sandalet yada babet giyebileyim elbisemin altına...
hanzadeciiim geçmiş olsun canım
iremcim seninde baya ağrılı geçmiş gecen,çok üzüldüm ,helede dr a bukadar uzak olmak çok zor olmalı ,yani çaresiz hisseder kendini insan ,inşallah normal saatler arasında gelmeye karar verir miniğin ,Allah yardımcın olsun ...
aklımda ttamadığım ,sor gece geçiren tombik hamişler ,hepimize geçmiş olsun ,sanırım alışmamız gerekcek doğana kadar....
kızlar bir şey soracağım,
Hastaneye gelenler için bebek şekeri yapmak istiyorum,
Belki yarın eminönüne eksiklikleri almaya gideriz ve bu arada
bebek şekerleri için malzemelere bakmak istiyorum,
kendi malzemeleri alıp yapan varsa bana yardımcı olur mu?
sanse gelmemiş daha iyidir umarım
12 de uyandım deli uykusuzum herkesi öper allaha emanet eder kaçarım hoşçakalıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?