2011 Ekim Anneleri

insan olan böle bişey yapamaz herhalde ya ürperdim resmen. bern burda kimseyt, tanımıyorum sadece eşim ve ben varız, oda gündüz okulda, gece evde, sırf bu yüzden sezeryan olmayı bile düşünmüştüm, endişeden, ama şimdi bi sürü taksi durağı numarası aldım, artık allaha kalmış gerisi.

bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.
suyumuz falan patlar adamcağızların arabası batar kanama olur araba batar artık ne düşünüyolarsa kendilerince ben de ilk defa bu gün duydum ama
inşallah biz iyilerine denk geliriz olmaz dediğimiz her şey olabilir şu dünyada panik olma sadece tedbirli ol bence çünkü panik de bir çok hata yaptırır insana dua et bol bol

kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...

kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...

ay bismillahirrahmanhirrahim hadi hayırlısı korkma ama yinede bir doktora git istersen suyun azalır belki beklersen duacınız hepimiz allah yardımcın olsun birilerine numaranı ver habersiz bırakma bizi

yaaa numaranı özelden birimize atsana.çok dua etçem sana

Canım bekleme istersen bir doktora git.

zeynepcım atarım sana numaramı bırazdan...
daha dusunmuyorum doktoa gıtmeyı suyum akıntısı artarsa sancım baslarsa o zaman... kanama ıcın gıtmeyı duusnmuyrum bebın hareketlerıde ıyı .. 2 saat daha kalıcam sonra gıdıcem... veya yarına kadarada bekleyebılrımm.. ama hıc agrım yok..

Ben sürmeye başladım , daha 2 kez sürdüm zaten
doktora sormamıştım, satın aldığım kız 8, aydan sonra sürmeye başla demişti ama gidince doktoroda sorucam.

bilerek yapmamıştır annnesiii Allah korumuş vahide büyük geçmiş olsun. annenin refleksleri iyiymiş Allah'tan erken fark etmiş.
sağol teyzesi
ben de 2 gündür uyuyamıyordum dün gece dayanamamışım.güzel uyudum

37 38. hafta olsa beklemen normalde.senin acık daha vaktin varmış.bence de gözük doktora..nolur nolmaz

duygummmmmmmm ağlıycam şimdi maşallah elif berenime çok çok çok güzell kim demiş yeni doğan bebekler çirkin olur diye bu kız aynaları çatlatır

yaaaaaaaaa ben de ben de istiyorum görmek lütfennnnnnnnn DUYGU özelime at valla istanbul'da olsam gelirdim oğlum çok merak ediyo Elif Beren'i

canım ben krem rengi düşünüyorum lohusa takımımı ... ne biliim yaaa benim krem şalım var kumaş almıştım şifon krem rengi onun kenarlarını incecik kıvırıp onu kullanırım die düşünüyorum . o elimde ya nasıl olsa denicem bi bakalım çok sade olursa yok yok yaaaa vazgeçtim iğneoyasından şal takıcam ben yaaaa.... gerçekten hafif makyaj yaparsak sade falan olmaz gayet de patlarız yaneeeee benceeee... evet ben şal takmaya karar verdim yazarken kuzum... takımı alırsam deneme giyişi yapıp fotosunu koyarım..

yalınız hastanede napcaz ya... siz yoksa hastaneden mi bahsediyosunuz ben evde mevlüt falan olduğunda o zamandan bahsediyosunuz sandım yaaaa ama hastanede erkekler de gelir napcaz orda ya... ben gecelikle falan nasıl durcam kineeee....

Baby Love Lohusa - Hamile Pijama Takm | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
benim lohusa pijama takımım bu ama şimdi farkettim kısa kollu almışım neyse hırkayla falan idare etcez artık bu sitede değişik modeller de var bakmak istersen

öyle canım bi günüm kaldı sadece. sen de hoş geldin özlettin kendini Saremiz nasıl her şey yolundadır inş.

Hoşbulduk :54 :Çok şükür teyzesi, gayet iyiyiz. Evde olmanın keyfini yaşıyoruz. Yalnız bu ev kadınlığı biraz tuhafmış (2001'den beri aralıksız çalışıyorum daa) evde sürekli temizlik yapmak istiyo canım. kafayı yiyorum galiba :) yorgunluktan perişan ettim kendimi, ilk günlerin heyecanı galiba. kısa zamanda geçer diye umuyorum yoksa bir ömür böyle geçmez yahu geçmemeli Sare'm de keyif çatıyor, işyerindeyken size hep çok hareketsiz diye anlatırdım ya, sıkışmaktan öyleymiş yavrucum hareketsizlikten, sürekli oturmaktan öyleymiş meğersem. şimdi kıpır kıpır oyyy yerim ben onu. Kısaca, her şeyimiz yolunda. Seni ve oğluşunu çok öpüyorum mışıl mışıl uyuyacağın iyi geceler diliyorum

kızlar birşey sormak istiyorum hamile kalınca veya doğurunca göğüsler büyüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…