burda örneği çok olduğu için uyarayım istedim ben. yoldan çevrilip, gelip, doğum sancısı çektiğini görünce durmayıp gidenler bile var. bu yüzden önlem alın istedim sensencim.
bi de bu bahsettiğini taksiciler bilmiyor maalesef :) panik olma olma, önlem aldıktan sonra gerisini merak etme sen rahat ol.
suyumuz falan patlar adamcağızların arabası batar kanama olur araba batar artık ne düşünüyolarsa kendilerince ben de ilk defa bu gün duydum amabende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.
kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
yaaa numaranı özelden birimize atsana.çok dua etçem sana
Canım bekleme istersen bir doktora git.
selam kızlar,
göğüs uçlarına krem sürmeye başlayan varmı lansinohun erken doğum için hormonları tetiklediği ile ilgili kesin çalışma yok dedi drum,sürme doğum öncesi dedi ama diyorum bende zeytinyağı mı sürsem ne dersniz herkes doğum sonrası göğüs uçlarını çok kötü olduğunu söylüyor
geldim kızlar bitkin yorgun bi halde geldim şükür doğurmadım eveeet baştan alayıımı kısaca
dün rutin kontrolümüz vardı kadın doğumcuyla herşey normal geçti bebğin gelişimi benim durumum vs.yalnızca elimdeki uyuşma ve his kaybı için magnezyum verdi onun dışında sezeryan dedi çatı baca muayenesi yapmadan tabi tüp bebek olması sezo için yeterli sebepmiş neyse böbrek büyümesiyle alakalı ürologa geçtik baktı veee böbrekteki büyüme devam ediyo ama böbrekteşi taşı göremiyorum dedi hoooop taş kanala düşmüş işin bundna sonra zor dedi 2 hafta sonra alalım bebeği dedi nasıl yani filan derken koştum kadın doğumcuma oda hayır dedi sert ve errrkeksi ses tonuyla bendeki saçmalığa bakın adam zaten errrkek nasıl ses tonu olsun başka aman neyse cıvımadan yazayımen az 36 .haftayı görmek için uğraşcaz dişimizi sıkıcaz dedi oysa adam bilmiyoki ben 6.aydna beri sıkıyorum sıkmaktan bigün her yanımdna havalar patlıcak neyse 2 hafta sonra hem üroloji hem kadın doğumcumuzla görüşmek üzere dünü öylece bitirdik bugünse saat 11 gibi belime ince bir ağrı gibi bişeydi girdi saniyelerce kaldı ve gitti az sonra tekrar ,az sonra daha şiddetli derken ben arkadaşımı aradım kadın doğumda hemş.kendisi oda dakika tut dedi tuttum 10 dk 8 dk 13 dk panik olup dr aradım hemen gel dedi gittik
elle muayene etti ikinci kez gerdeğe girdim sandım inanıllmaz bir acıydı tabi kimsenin gözü korkmasın bende rahim darlığı var afedersiniz ilişkidede ben ağlayarak bitirirdik maçlarıneyse açılma yok dedi qama nst ye girmen lazım dedi yatış yapıldı nst ye girdim sancı çıktı ebeler panikledi dr geldi açmısın dedi biraz dedim serum takıldı az sonra 2.kez nst bu defa az daha iyiydi serum bitti tekrar bu arada tansiyon inip çıkıyor yüzüm kıpkırmızı gözyaşlarıma dur desewmde di,nlemiyor berbat bir haldeyim takip vs derken doktor demesinmi seni pramatüre bakımı olan bi hastaneye sevk edebilirim bişey yiyip içme tamam dedim öldüğüm bittiğim an bu andır ne yapacağımı şaşırıdm ağlamaya tam gaz devamm o an sadece elimi karnıma koyup allahım 8 ay bu bebeği taşıdım hissettim zor oldu ama bu günleri gösterdim yalvarıyorum sağlıkla vaktind egelmesie izin ver ben yapayalnızım kaldıramam halim sana ayan yardım ey rabbim diye hıçkırıklara gömüldüm resmen şükürler olsun sanki gerçekten kul sıkışmayınca hızır yetişmiyo son nst de herşey normale dönmüştü dr bu gece yatış var takip edelim yarıın ürolog baksın bence sen taş düşürüyosun dedi bebekle ilgili bi sorun yoksa ben gideyim bu ortam beni strese sokuyo burada yalnızım bunları düşündükçe fena oluyorum dedim sağolsun dr anlayışla karşıladı ve en ufak bir durumda gelmen şartıylşa dedi ok deidm sabah ürolojiye gidicem evet kızlar doğurmadım çok şükür ama o el muayenesinde 3 tane doğurmuş gibi oldum ıonun için kesinlikle normal doğum diyorum
merak edne soran bekleyen tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim dilerim yavrularımızı hayırlı sağlıklı vaktinde kucağımıza alırız bu arada benimkini 36 da alabilirler
Tubacım çok geçmiş olsun. inş zamanından sağlıkla gelir kuzun
sağol teyzesibilerek yapmamıştır annnesiiiAllah korumuş vahide büyük geçmiş olsun. annenin refleksleri iyiymiş Allah'tan erken fark etmiş.
ben de 2 gündür uyuyamıyordum dün gece dayanamamışım.güzel uyudumslm kızlar nasılsınız sabah okula gittim ikinci sınav görevim vardı sonuncusu da pazar günü sonra kurtuluyorum okuldan. çok sıkıcı ya hiç gitmek istemiyorum.
ya bi de ben gece uyuyamıyorum sabah da erken kalktım okul yüzünden demin uyuyayım dedim yine uyuyamadım. sizde böyle misiniz yoksa benim uyku problemim mi var:44::44::44:
duygummmmmmmm ağlıycam şimdi maşallah elif berenime çok çok çok güzell kim demiş yeni doğan bebekler çirkin olur diye bu kız aynaları çatlatır
Ben de şalı şöyle gevşek bir şekilde atayım diye planlıyorum içine de bone takarım dediğin gibi öteki türlü tülbent taksam çok kezban görünebilirimNasıl bir şal alsam ama yaaa bin çeşit de şal var artık karar vermek de zor
Zeynep Efsa siz napıcaksınız?
canım ben krem rengi düşünüyorum lohusa takımımı ... ne biliim yaaa benim krem şalım var kumaş almıştım şifon krem rengi onun kenarlarını incecik kıvırıp onu kullanırım die düşünüyorum . o elimde ya nasıl olsa denicem bi bakalım çok sade olursa yok yok yaaaa vazgeçtim iğneoyasından şal takıcam ben yaaaa.... gerçekten hafif makyaj yaparsak sade falan olmaz gayet de patlarız yaneeeee benceeee... evet ben şal takmaya karar verdim yazarken kuzum... takımı alırsam deneme giyişi yapıp fotosunu koyarım..
öyle canım bi günüm kaldı sadece. sen de hoş geldin özlettin kendini Saremiz nasıl her şey yolundadır inş.
yaaaaaaaaa ben de ben de istiyorum görmek lütfennnnnnnnn DUYGU özelime at valla istanbul'da olsam gelirdim oğlum çok merak ediyo Elif Beren'i
Baby Love Lohusa - Hamile Pijama Takm | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
benim lohusa pijama takımım bu ama şimdi farkettim kısa kollu almışımneyse hırkayla falan idare etcez artık bu sitede değişik modeller de var bakmak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?