2011 Ekim Anneleri

yıllık izinimden 2 gün aldım sonra komşumu aradım müjdeyi vermek için o da alt komşumu bu sabah kahvaltıya davet etmiş (o da yeni doğum yaptı) sonra e yarın ben de gelirim dedim kendimi davet ettirdim kahvaltıya balkonda yayıla yayıla kahvaltı yapcez ne fenayım ayol

kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...

nerde bekliyosunuz çok merak ettim. hastaneye gitsen iyiydi şeyma iğne yapıp doğumu erteleyebiliyorlar. iki hafta daha kalsaymış kuzu yaa hayırlısı olsun.

ay canım benim şimdi gördüm yazdıklarını. neyse ki bi şey çıkmamış inş. hemoroiddir ki Allahtan hastanede olmuş kanama evde olsa daha bi panik olurdun.

senin kızla beim oğlan zayıf doğacaklar belli. bi kilo aldıramadık şu bıdıklara. artık ben de senin gibiyim sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil

kızlar birşey sormak istiyorum hamile kalınca veya doğurunca göğüsler büyüyor mu?

büyüyor tabi yani en azından benim çook büyüdü 85ti 100 oldu nerdeyse.

kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
canım git bence doktora yada önce ara Allah hayırlısını versin sana ve bebeğine.

doğumdan sonra süt dolacak sönmez korkma hamilemisin sen? öyleyse kaç haftalık?

yok canım ben hamile değilim çok istiyorum ama eşim askere gidecek aralıkta inşallah kısa dönem çıkar o askerden dağıtıma geldiğinde o ara çalışacağım bebek için :)
ben sırf merakımdan sordum malum göğüslerim küçük o nedenle ilgimi çekti büyüynce kalıyormu öyle kalıcı bir büyümemi oluyor diye

rahat olur diye ben de yazma düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim

wuuuuuuu ne sakin hamişşşşş ama genede tedbiri elden bırakma derim ben...

canım benimde pijamna tak.uzun kollu ,acaba kısa kollumu alaydım diyorum ,zaten hastane soğuk olmada belki serum falanda tememiz gerekir ,şans gibi benim kol ağızları lastıkli fırfırlııçekmek zor olur ,ama geceliğim elbise gibi olan yani ,kısa kollu ,belki onu giyerim olmazsaa
kızlarr az uyuyum dedim ama birden enerjim geldi kaç gündür ertelediğim duşakabin ciflemem ve banyo ıkama işini hallettişm ,bide dün akşam eşime beyaz sabunlu şeysiyle sildirmiştim evii,mis gibi kokuyodu ,dayanamadım ,gene sildiimmayy hüpletesim geldiiii deterjanıııkesin ben aşeriyorum ,temizlik yapmayı hiç sevmeyen bi kişi i,çin ne tezat bi durum diiimiiiiiii??

şeymacım bu kadar rahat olmak fazla değilmi ya doğumun başladıysa durdurmak için bişiler yaparlar zeynebin dediği gibi ciğerleri için iğne yaparlar vs..yarın geç olabilir bence

ve birşey daha sormak istiyorum ben aralık-ocak gibi hamile kalmak istiyorum şimdiden yapmam gereken birşey varmı yani sağlıklı bir hamilelik için önceden yapılması gereken birşeyler var mıdır?

yaa bak bu yönünü hiç düşünmemiştim evet serum için iyi olur ama senin pijamalarında hakkını vermek lazım çok güzeldi sen onu bir şekilde kullanırsın
benim de iştahımı kabarttın dün evde hacışakir beyaz sabun bitmiş banyo yapcam evde bir sürü duş jeli var yok illa hacı şakir olacak ben de açtım sandığımı çıkarttım hurçları annem sağolsun her hurca 1-2 tane koymuş beyaz sabun altın bulmuş gibi sevindim

Hanzade geçmiş olsun canım daha yeni gördüm mesajı ben diyorum niye herkes geçmiş olsun diyor. Minacık daha yerinde dursun bakim korkutmasın seni biz aynı gün doğum yapıcaz daha. Satlarımız aynı

Bu kız ömrümden ömür aldı. Bi doğsa hayırlısıyla rabbimden başka biş istemicem diyorum ama ,isterim ben ned eolsa rahmetide merhametide büyük :) hem evet beraber doğurcaz sen ben filiz sansee peş peşe inşallah :))

Kız zorla yürümeye çalış yazık valla üzüldüm, kımılda biraz sürekli oturma ben bayram tatilindeyken ne güzeldi ayaklarım dinleniyodum ama işe geldim iki gündür şişiyo ağrıyo sandalyede oturmaktan..

Hahahaha ay koptum kocana tubaa ilahi yaaa :)))) Bu arda sanada geçmiş olsun tatlım ne üuntuutm ne unuttum diyorum hep geç geliy oaklıma o anda yazamayınca daha iyisindir inşallah :)

Şeyma ne bekliyosun evde, erken doğumda durdurabiliyolar en azından 10 15 gün daha bekler... Önlem alınır canım, belki benim gibi olmuşsundur. Sancının gelmesini bekleme, hem sancı yokken daha çabuk engelleyebiliyolar doğumu...

Ya erken doğmasında filiz, kilosundan daha ziyade vaktinde doğması önemliymiş en azından 36 37 olsun dedim bugün, yani kilosuna takıcakken rabbim başka bişi verdi unuttum, aman iyi olsun ben yiyorum sende yiyosun daha napalım bünye demekki :) Halbuki babasıda bende uzun boyluyuz, posluyuz... kilolu değiliz ama çöp gibide değiliz :) Bebişinde kalıplı olmasını bekliyodum ama napalım haftasıyla uyumlu ya, 40 gr eksik onuda takmıyorum :)

ve birşey daha sormak istiyorum ben aralık-ocak gibi hamile kalmak istiyorum şimdiden yapmam gereken birşey varmı yani sağlıklı bir hamilelik için önceden yapılması gereken birşeyler var mıdır?

kullandığın doğum kontrol hapları falan varsa bırakman gerek ayrıca bazı arkadaşlar bir kaç ay önceden folik asit kullanmaya başladı sen en iyisi bu işi uzmanıyla görüş hatta muayene olmadıysan gebelik öncesi kontrolünü yaptır

önce bir doktor muaynesi ol sigara içiyorsan bırak folic asit e başla :) inşallah istediğin zaman hamile kalabilirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…