kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
kızlar birşey sormak istiyorum hamile kalınca veya doğurunca göğüsler büyüyor mu?
kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
Günaydınlar herkes sağlammı bakiim :) Geçmiş okuyamıcam şimdi işime dönmem lazım hemen bu gün toparlarsam bide pazartesi gelicem tamamdır. Sonra evdeyiz Allah izin verirse...
Biz bu gün doktora gittik, kızlar başıma neler geldi neler... muayenemi oldum, 1960 gr minik kızım onca yemeye rağmen, neyse haftasıyla uyumluymuş ne ileri ne geri değil dedi. Yaklaşık 3 kilo doğarmış, ama ben 40 haftanmı beklemicem sezeryan olcağı için tahminim daha az olur.. Neyse sağlıklı olsun artık düşünmüyorum bu günden sonra hemdee hiç...
Doktorum nst ye alalım dedi. Üst kata çıktık nst ye girmeden bir wc ziyareti yapayım dedim. Aman yarabbim wc ye girdim peçetede koyu sarı bir akıntı ama sapsarı neyse sildim bu defada kan geldiii :18: hemen kapıyı açtım, dışarıdaki hemşireye ya kan geldi dedim ama rengim atmış durumda . Sakin ol dedi nst ye yatırdılar ama ben sürekli doğurmam dimi, doğum değil dimi? Doğarsa bişi olmaz dimi susmadan soruyorum, öyle çok korktum ki, bi yandanda hayırlısı Allahım diyorum.. Neyse normalde 20 dk. iken 40 dakika nst de kaldım.. Korkudan kasıklarıma inceden ağrılar girmeye başladı. Nst bitti tekrar doktorumun odasına geldim. Bu defa alttan çatı muayenesi yaptı, sonra tekrar spekulumla baktı. Korkmayın kızlar sizi ürkütmeyeyim ama canım yandı sanırım çatım dar olduğu için. Bir hayli bağırdım bide zaten çok korktuğum için kastımda kendimi, açıklık yada kanama devamı yoktu çok şükür, doktorumda neden olduğunu anlayamadı, Ağda filan yaptırdınmı diye sordu, hayır dedim. Jiletle yapmıştım, dün ama tertemizdi kukuşum pambık gibisanırım ağda sandı neyse yok dedim.. İlişki şu bu hiç bişi olmadı. tekrar mina'ya baktı iyice inceledi sorunda yok dedi, belki tahrişten olmuştur dedi. İdrar verdim, enfeksiyonda çıkmadı.. Neden olduğu belli değil, acaba makattanmı geldi diye düşündük hemoroid var ya bende.. Neyse onca incelemeden sonra bir şey olmamasına sevindim. Bana eve git yat dedi ama işe geldim bu gün toparlayıp pazartesiye kadarda gelmeyeceğim en son pazartesi gelicem bir iki saat, ve daha gelmicem...
O yüzden şimdi işlerime saldırmam lazım, işte böyle kızlar aman ev işi şu bu diye yormayın kendinizi, dr. çok rahat bilgili bi kadın kendinden çok emin bende çok güveniyorum ama o bile artık sürekli istirahat halinde ol dedi bana.. Bebek açısındanda öyleymiş, şu işleri toparlasam, evimide temziletsem varya totomu yerdne kaldırmıcam..
kişiye göre değişir ama en az 1 beden büyüyor özellikle hamileliğin sonlarına doğru
sen nasıl arzu ederdin
ayyy bismillahirrahmanirrahim yaa hemen git bencedee erken çünkü hemen git minnoumuza bişi olmasın
valla ben isterdim ki 1-2 beden büyüsün ve öylece kalsın :) sönüyo galiba doğumdan sonra
kızlar birşey sormak istiyorum hamile kalınca veya doğurunca göğüsler büyüyor mu?
canım git bence doktora yada önce ara Allah hayırlısını versin sana ve bebeğine.kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
cnm kurukahveci mehmet efendinin sırasındaki yerlere bak
en şık olanlar o sırada
yukarı çıktıkça fiyat ucuzluo ama modeller kırolaşıyo
doğumdan sonra süt dolacak sönmez korkma hamilemisin sen? öyleyse kaç haftalık?
Tesettürlü arkadaşlara bir sorum olacak;
Lohusa geceliğiniz veya pijamanız üzerine ne takmayı planlıyorsunuz bizim misafirimiz olur baya işyerinden arkadaşlarım da gelebilirler. Genelde tülbent takıyorlar benim gördüğüm ama şal nasıl durur sizce? Veya başka bir alternatif var mı aklınızda?
Acele cevappp ben dışarı çıkmadan lütttfeeennn
wuuuuuuu ne sakin hamişşşşşkızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
Baby Love Lohusa - Hamile Pijama Takm | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
benim lohusa pijama takımım bu ama şimdi farkettim kısa kollu almışımneyse hırkayla falan idare etcez artık bu sitede değişik modeller de var bakmak istersen
wuuuuuuu ne sakin hamişşşşşama genede tedbiri elden bırakma derim ben...
canım benimde pijamna tak.uzun kollu ,acaba kısa kollumu alaydım diyorum ,zaten hastane soğuk olmada belki serum falanda tememiz gerekir ,şans gibi benim kol ağızları lastıkli fırfırlııçekmek zor olur ,ama geceliğim elbise gibi olan yani ,kısa kollu ,belki onu giyerim olmazsaa
kızlarr az uyuyum dedim ama birden enerjim geldi kaç gündür ertelediğim duşakabin ciflemem ve banyo ıkama işini hallettişm ,bide dün akşam eşime beyaz sabunlu şeysiyle sildirmiştim evii,mis gibi kokuyodu ,dayanamadım ,gene sildiimmayy hüpletesim geldiiii deterjanııı kesin ben aşeriyorum ,temizlik yapmayı hiç sevmeyen bi kişi i,çin ne tezat bi durum diiimiiiiiii??
Hanzade geçmiş olsun canım daha yeni gördüm mesajı ben diyorum niye herkes geçmiş olsun diyor. Minacık daha yerinde dursun bakim korkutmasın seni biz aynı gün doğum yapıcaz daha. Satlarımız aynı
kaçırmışım mı acaba ya da gördüm unuttum mu yok yok görsem unutmazdım herhal tamam o zaman yeni fotoğraf istiyorum akşam eklersen bende yarın bakarım teşekkür ederim canım
yaaa kuzum sorma çok berbat halde ayaklarım akşam bile acilde bir hamile ayaklarım çok şiş diye bana gösterdi sonra benimkini görünce ağzı açık kaldı sen bir de bu günkü hallerini görsen bükemiyorum bile bana kızıyolar burdakiler yürümüyosun diye ama yürüyemiyorum ki sanki ayaklarımın alrından dikenler batıyor allah yardımcımız olsun bu günler de geçecek inşallah bu haftanın haricinde 2 haftam kaldı hiç raporla falan uğraşmayım diyorum doktor da biliyor tek çözüm tuzu kes bol su iç ve dinlen diyor ama böyle işte allah size sağlık sıhhat versin..
alıntılarım dahası yazdığım cevaplarım neden görünmediiii ama yazık bana o kadarda uğraştım hamile hamileeee
geçmiş olsun dileklerini sunan güzeldua dileklerde bulunan herkese çook teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden...
hanzadee geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur ki maşallah bebeğinde iyiymiş belkide vajen içinde bi sivilce patlaması filandır allah beterindne korusun yavrunu sağlıkla vaktinde kucaklamannı nasip etsin...
gecesi zor geçen arkadaşlar geçmişler olsun
sanse gelmemiş daha iyidir umarım
aklımda bir ton şey varken hepsi gidiverdi birden:44:
şeey dün gece ben saat 3 gibi yatağıma girdim benim toce mırmır geldi beni bıyakma şaka yaptın sne dimi gibi şımarıklık yaptı acık koklaştık sarıldık ben nasıl kocamı ağlattım çok üzülüm pişman oldum derkeeeeenn işin sonuna bakın siz dün azıcık kaçırmıştımda altıma farkında olmadanmalum dr el muayenesind ecanım çok yandı korkudanmı nednese kaçtı gitti işte bi parçacık sağ
gece azıcık koklaştık konuştuk sonra benim toce horlama moduna geçti benim mide cayır cayır yanıyoo dürttüm aşkım suuuuu diye inlerken ne dedi biliyomusunuz hemd euyku sersemiyken AZ İÇ AŞKIM SONRA KAÇIRIYOSUN DEDİ:2: GÜLERMİSİN AĞLARMISIN bitsin bu gebelik vaktindeinşallah sen o zaman gör beni sayın toceeeeee:84::84::84:
kızlar sabah 6 da yattım 12 de uyandım deli uykusuzum herkesi öper allaha emanet eder kaçarım hoşçakalıın
zeynepcım atarım sana numaramı bırazdan...
daha dusunmuyorum doktoa gıtmeyı suyum akıntısı artarsa sancım baslarsa o zaman... kanama ıcın gıtmeyı duusnmuyrum bebın hareketlerıde ıyı .. 2 saat daha kalıcam sonra gıdıcem... veya yarına kadarada bekleyebılrımm.. ama hıc agrım yok..
ay canım benim şimdi gördüm yazdıklarını. neyse ki bi şey çıkmamış inş. hemoroiddir ki Allahtan hastanede olmuş kanama evde olsa daha bi panik olurdun.
senin kızla beim oğlan zayıf doğacaklar belli. bi kilo aldıramadık şu bıdıklara. artık ben de senin gibiyim sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
ve birşey daha sormak istiyorum ben aralık-ocak gibi hamile kalmak istiyorum şimdiden yapmam gereken birşey varmı yani sağlıklı bir hamilelik için önceden yapılması gereken birşeyler var mıdır?
ve birşey daha sormak istiyorum ben aralık-ocak gibi hamile kalmak istiyorum şimdiden yapmam gereken birşey varmı yani sağlıklı bir hamilelik için önceden yapılması gereken birşeyler var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?