2011 Ekim Anneleri

rahat olur diye ben de yazma düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim

Ben ablama krep kare bitane oya işletiyorum, pembe bide sade krep şal alıcam yanıma kaymayanlardan... Benimde patronlarım iş arkadaşlarım filan gelir. Bide saçım başım görünsün istemiyorum. Sezeryandan sorna kendime hemen gelirmiyim ağrıdan sancıdan aklıma gelirmi bunlar bilmiyorum ama tembihlicem kardeşimi.. :)

doğum kontrol hapını sadece geçtiğimiz ay kullandım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum aslında geçenlerde doktora gittiğimde yumurtalıklarını kist sarmış dedi ama ne ilaç verdi ne de ne çeşit bir kist olduğunu söyledi özelde sürekli gidebileceğim bir doktormu seçeyim yoksa devlet hastanesinede gitsem olurmu ?
bu arada ilgilendiğin zaman ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim leyna

rahat olur diye ben de yazma düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim

Sansee pijamaların beli göbüşün altında kalıyo bide popomu kaptı, L almıştım ben doğumdan sonrada giyerim cici cici hani bir kerelik olmasın diye ama doğumda çok zor olucak onu giymek beli dikişlere gelebilir. Naapsam kafam karıştı benim..

sağ ol canım ya.inş. bu gece uyuyacaz mışıl mışıl. gerçi akşam kayınvalideme gidecez balık yapmış bizi de çağırdı.

bize geldiler ana kucağını gördü kaça aldın dedi dedim aldık işte bi şeye hahaha güldü geçti güya o alacaktı ay neyse nerden geldi bu aklıma ya...

benim bebişim de ayakta ya da oturur vaziyetteyken çok oynamıyo da uzanınca kim tutar onu tadını çıkaralım ama benim çok hoşuma gidiyo kıpraşmaları

bana da bazen bi enerji geliyo bütün evi temizlerim gibi hissediyorum sonra ufacık bi şey yapıyorum kendimi koltuga zor atıyorum dikkat et sen de çok yorma canım kendini. biz de öpüyoruz pamuk ,saremizi Safamla :))

ne demek biz burda birbirimizle paylaşmak için varız...
eğer durumun müsaitse bence özelde iyi bir doktora yaptır kontrollerini bir kişi takip etsin ama devlet hastanesine de gitme demem ikisini de bir dene ama madem bebek düşüneceksin kistleri sakın ihmal etme

kızlar ben geldim bebeğime detarjan aldım hacı şakir granül malum dolabını hazırlıcaz siz hangi detarjanı aldınız?bide internetten i&d den bu emzirme sütyenini sipariş vermiştim şimdi geldi çok hoş tavsiye ediyorum sizede

çok tatlıymış canım bunu mu 35e aldın çok uygunmuş.
dün ben beğendim bi 3lü takım 220 tl fiyat verdi en son 200 olurmuş benim güzel hatrıma yuhhh dedim.
içinde tüylü terliği bandanası lavanta kokusu bile vardı ama bana fazla geldi açıkçası. ama çok güzeldi beeeee. şimdiye kadar gördüğüm en güzel takımdı. 150 falan olsa yine zorlardım bütçemi belki ama kıyamadım 200e açıkçası. satıcı kız diyoki millet bunu çeyzine bile alıyo dedim ben bunu kan revan içinde giyecem kıyamam valla :))

ben gidiyorum 4 gün yokum cuma kontrolüm var iyi sonuçlarla gelicem inşallah siz de kendinize kuzularınıza iyi bakın erken doğurmayın sizi seviyorum hoşçakalın

tamam canım çok teşekkür ediyorum tavsiyeni dikkate alacağım

evet canım bunu 35 e aldım mağaza 120 lira fiyat koymuşu denk geldi işte internet sitesinde de pahalı senin 200 de çokmuş vallahi sen biraz daha gez bence öptüm seniiii

haklısın canım vaktinde doğması daha önemli. Rabbim başka dert vermesin de tek derdimiz kilo olsun. benim de boyum fena sayılmaz eşim desen 185 civarı ve 90 küsürlerde hayır insan az babaya çeker değil mi :))) inan dikkat ediyorum yemeğime sabahtan beri yemediğim kalmadı napim almıyo kilo içim rahat artık. sağlık olsun gerisi gelir inş.

kızlar sancım olursa gıdıcem doktorda oyle dıyor zaten... yatıyorum sımdı sancı baslarsa gıdıcez bakalım hıcbısey yok sımdı kan su agrı

krep derken krem mi demek istiyodun anlamadım ben onu:26::26:
ben de sade bi şal bakayım da daha geceliğimi almadım ki şalı ona uygun alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…