rahat olur diye ben de yazma düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim
kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
kullandığın doğum kontrol hapları falan varsa bırakman gerek ayrıca bazı arkadaşlar bir kaç ay önceden folik asit kullanmaya başladı sen en iyisi bu işi uzmanıyla görüş hatta muayene olmadıysan gebelik öncesi kontrolünü yaptır
rahat olur diye ben de yazma düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim
wuuuuuuu ne sakin hamişşşşşama genede tedbiri elden bırakma derim ben...
canım benimde pijamna tak.uzun kollu ,acaba kısa kollumu alaydım diyorum ,zaten hastane soğuk olmada belki serum falanda tememiz gerekir ,şans gibi benim kol ağızları lastıkli fırfırlııçekmek zor olur ,ama geceliğim elbise gibi olan yani ,kısa kollu ,belki onu giyerim olmazsaa
kızlarr az uyuyum dedim ama birden enerjim geldi kaç gündür ertelediğim duşakabin ciflemem ve banyo ıkama işini hallettişm ,bide dün akşam eşime beyaz sabunlu şeysiyle sildirmiştim evii,mis gibi kokuyodu ,dayanamadım ,gene sildiimmayy hüpletesim geldiiii deterjanııı kesin ben aşeriyorum ,temizlik yapmayı hiç sevmeyen bi kişi i,çin ne tezat bi durum diiimiiiiiii??
Hoşbulduk :54 :Çok şükür teyzesi, gayet iyiyiz.Evde olmanın keyfini yaşıyoruz. Yalnız bu ev kadınlığı biraz tuhafmış (2001'den beri aralıksız çalışıyorum daa) evde sürekli temizlik yapmak istiyo canım. kafayı yiyorum galiba :) yorgunluktan perişan ettim kendimi, ilk günlerin heyecanı galiba. kısa zamanda geçer diye umuyorum yoksa bir ömür böyle geçmez yahu geçmemeli Sare'm de keyif çatıyor, işyerindeyken size hep çok hareketsiz diye anlatırdım ya, sıkışmaktan öyleymiş yavrucum hareketsizlikten, sürekli oturmaktan öyleymiş meğersem. şimdi kıpır kıpır oyyy yerim ben onu. Kısaca, her şeyimiz yolunda. Seni ve oğluşunu çok öpüyorum mışıl mışıl uyuyacağın iyi geceler diliyorum
doğum kontrol hapını sadece geçtiğimiz ay kullandım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum aslında geçenlerde doktora gittiğimde yumurtalıklarını kist sarmış dedi ama ne ilaç verdi ne de ne çeşit bir kist olduğunu söyledi özelde sürekli gidebileceğim bir doktormu seçeyim yoksa devlet hastanesinede gitsem olurmu ?
bu arada ilgilendiğin zaman ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim leyna
Baby Love Lohusa - Hamile Pijama Takm | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
benim lohusa pijama takımım bu ama şimdi farkettim kısa kollu almışımneyse hırkayla falan idare etcez artık bu sitede değişik modeller de var bakmak istersen
kızlar ben geldim bebeğime detarjan aldım hacı şakir granül malum dolabını hazırlıcaz siz hangi detarjanı aldınız?bide internetten i&d den bu emzirme sütyenini sipariş vermiştim şimdi geldi çok hoş tavsiye ediyorum sizede Eki Görüntüle 252775 Eki Görüntüle 252776
kişiye göre değişir ama en az 1 beden büyüyor özellikle hamileliğin sonlarına doğru
sen nasıl arzu ederdin
ne demek biz burda birbirimizle paylaşmak için varız...
eğer durumun müsaitse bence özelde iyi bir doktora yaptır kontrollerini bir kişi takip etsin ama devlet hastanesine de gitme demem ikisini de bir dene ama madem bebek düşüneceksin kistleri sakın ihmal etme
çok tatlıymış canım bunu mu 35e aldın çok uygunmuş.
dün ben beğendim bi 3lü takım 220 tl fiyat verdien son 200 olurmuş benim güzel hatrıma yuhhh dedim.
içinde tüylü terliği bandanası lavanta kokusu bile vardı ama bana fazla geldi açıkçası. ama çok güzeldi beeeee. şimdiye kadar gördüğüm en güzel takımdı. 150 falan olsa yine zorlardım bütçemi belki ama kıyamadım 200e açıkçası. satıcı kız diyoki millet bunu çeyzine bile alıyo dedim ben bunu kan revan içinde giyecem kıyamam valla :))
:))))))))))))) sırf gülmek için alıntı yaptım alemsin kübracım
Ya erken doğmasında filiz, kilosundan daha ziyade vaktinde doğması önemliymiş en azından 36 37 olsun dedim bugün, yani kilosuna takıcakken rabbim başka bişi verdi unuttum, aman iyi olsun ben yiyorum sende yiyosun daha napalım bünye demekki :) Halbuki babasıda bende uzun boyluyuz, posluyuz... kilolu değiliz ama çöp gibide değiliz :) Bebişinde kalıplı olmasını bekliyodum ama napalım haftasıyla uyumlu ya, 40 gr eksik onuda takmıyorum :)
Ben ablama krep kare bitane oya işletiyorum, pembe bide sade krep şal alıcam yanıma kaymayanlardan... Benimde patronlarım iş arkadaşlarım filan gelir. Bide saçım başım görünsün istemiyorum. Sezeryandan sorna kendime hemen gelirmiyim ağrıdan sancıdan aklıma gelirmi bunlar bilmiyorum ama tembihlicem kardeşimi.. :)
kızlar ben geldim bebeğime detarjan aldım hacı şakir granül malum dolabını hazırlıcaz siz hangi detarjanı aldınız?bide internetten i&d den bu emzirme sütyenini sipariş vermiştim şimdi geldi çok hoş tavsiye ediyorum sizede Eki Görüntüle 252775 Eki Görüntüle 252776
kızlar sancım olursa gıdıcem doktorda oyle dıyor zaten... yatıyorum sımdı sancı baslarsa gıdıcez bakalım hıcbısey yok sımdı kan su agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?