2011 Ekim Anneleri

ben gidiyorum 4 gün yokum cuma kontrolüm var iyi sonuçlarla gelicem inşallah siz de kendinize kuzularınıza iyi bakın erken doğurmayın sizi seviyorum hoşçakalın

iyice dinlen canım ayakların düzelir inş. kontrolden de güzel haberlerle dönersin in.. biz de Safamla siracımızı öpüyoruz

bız geldık kızlar rapor verıp hemen yatıcam uykum geldı yoruldum yenı hastanemıze gıttık doktorumuzu cok sevdık 6 sene once fılan gormustum en son ama o benı tanıdı sen daha lısedeydın 2. cocugunmu dıe sasırdı :) bebegım 1 hafta gerıden gelıyormus oyle soyledı 1.880 gr dedı 13 gun once gıttıgımde baska bı doktora doc. tu o 2 gun onden gıdıyo demıstı anlmadım hangısı dogru ama saglısı esı suyu ıyı kafası asagıda vucudu solda ayakları sagda duruyodu yuzunu gostermedı benım mhdt ekım 28 aylın abla yanı doktorum 20 sı ıle 27 sı arası olmadıgını soyledı urt dısında olucakmıs ama olmasamda bırıne emanet ederım dedı daha zaman var onun ıcın onemsemedım daha dogrusu halsızım dusunmeye halım yok ucret uygun normal 450 sezeryan 750 dogum hane ve odalara baktım guzeldı banyoya bakmayı unuttum cok ıcıme sınmedı taktım ılk dogum yaptıgım yere sanırım aynısı olmayınca ıcıme sınmıyo :) donuste ıstanbul yolundakı koraya baktım gıtmeyın tavsıye etmem koca bagza gecelık yok sonra yemek yedık eve geldık sımdı yatıcam gorusuruz kıslar :80:

Sinemcim gelmişsin nasıl geçti kontrolün inş. her şey yolundadır

ay benı farkettın demek pek mutlu oldum yukarıya yazdım kont. aklım karısık doktor hastane ve bebegımın kılosu konuusnda sanırım onun ıcın halsız yorgun hıssedıyorum onunıcın yatıcam sımdı bu arada hastane evımıze 25 dk ıyı sanırım bu sıncan lokman hekım ılkını etlık lokman hekımdeyapmıstım bılen vardır belkı
neyse oglum aglıyo babasıyla nezaman oynasa aglar bakıp yatıcam opuyorum canım

ayyy bak gene canım çektii...benbi banyoya kadarrrrr.........

canım hiç sorun olmuyomuş ,zaten ya biraz altına ,yada üstüne getirirsin ,bide duyguya alt giydirmediler ilk etaptaa..bişcikler olmazz..

bende beyazını aldım bunuunn

ben gidiyorum 4 gün yokum cuma kontrolüm var iyi sonuçlarla gelicem inşallah siz de kendinize kuzularınıza iyi bakın erken doğurmayın sizi seviyorum hoşçakalın

görüşürüz canımm,sende iyi bak kendine ve yeğenimizee

ultrasonlar farklı ölçebiiyo canım. her şeyi iyiymiş. maş. canım

tan diyecektim sanse de bunun gibi bişey almıştı diye. sen kaça aldın canım ? bi de bedenini büyük mü aldın

hoşgeldin canıım ,maşşallah bebişine,bence çokta zayıf değil ,son haftalarda kapatır arayı sen merak etme annesi ,sağlıklı olsundaa

cidden burda aile gibi olduk ben çok özlüyorum herkesi gelmeyince. benim bi arkadaşa bebek 3750 demişler bebek 4700 doğmuş düşün artık. çok da itimam etmemek lazım.
kolay gelsin canım ben de seni öptüm

sinemcim maşallah oğluna
şeymacım sen kendini daha iyi bilirsin ama benim drum kanama yada sana göre ters giden bişey olursa mutlaka gel demişti

şeymacım alttan destekli mi bu? bi de kaç beden aldın. normal bedeninin üstünde mi aldın?
desteksiz ama güzel yinede ben normalde 85 beden giyorum yine 85 aldım olduda sen kaç alıcan

sen nerden aldın internettenmi şimdiye kadar gördüğüm en güzel emzirme sütyeniydi.. diğerleri hep koca karı işi bunu iyiki bulmuşum yani

tan diyecektim sanse de bunun gibi bişey almıştı diye. sen kaça aldın canım ? bi de bedenini büyük mü aldın

canım bende hepsini L aldım ,gecelik ,sabahlık ,pijama takımı 110 tl ye aldım ,baya uyguna geldi benimde,pijama 35 ,sabahlık35,gecelikte 40 sanırım ...amam göğüs altlarında emzirme yerleri yok benim ,sadece yakası düğmeli ,Allah korusun başka hastane işleri falanda olur temiz bulunsun di,ye öyle aldım ,bide komik geldi bana öylee..bide bikaç hamile pijamasında bel ayar yerleri vardı benimkinde yok ,amaan çokta gerekmiyomuş ,araştırdım..

ayy ben pijamayı sordun sandımm

canım normalde 85 takıyorum ben 90 aldım ,normal geldi ama ekrusundan olsa çok daha mutlu olcaktım.burda viaport alışveriş merkezinde var o tükan oordan aynı fiyata aldım,bitanede nbb den penye aldım hastanede bu çok şey kaçar diyeeama 90 aldığıma pişman oldum çünkü küçük gibi geldi o 10.90tl,bide emzirme atleti aldım .19tl

ayyy benden bı tane daha varmıs..benımde yag cozucuyu kafama dikesım gelıyor...sabunlarla yatasım varhele yerlerım fayans ozon iz bırakıyor ama buna ragmen yıne ozonla sılıyorum..benım herüfte acaba kımyasal gebelıkmı senınkı dıyo..

pijamadnı da beğendim de burda bulamadım ben ondan. e ben de sipariş veriyorum o zaman bu sütyeni 85 alayım

ben 80 giyodum 85 alayım byüdüler çünkü. ben de çok beğendim aynen dediğini gibi hep penyeler bu çok şık.

bi de Sanse haklı bi tane de hastane için almak lazım bu biraz şey kaçar .
sayfanın en altında var bi tane onu mu alsam hastane için

Sementha Sütyen

canım zaten o emzirme yerlerini önermiyolar bebek direk temas etsin deniyo memeyle o yüzden düğmeli daha mantıklı

bilmem sen bilirsin ama ben pijama olarakda bunu aldım uyumlu oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…