bız geldık kızlar rapor verıp hemen yatıcam uykum geldı yoruldum yenı hastanemıze gıttık doktorumuzu cok sevdık 6 sene once fılan gormustum en son ama o benı tanıdı sen daha lısedeydın 2. cocugunmu dıe sasırdı :) bebegım 1 hafta gerıden gelıyormus oyle soyledı 1.880 gr dedı 13 gun once gıttıgımde baska bı doktora doc. tu o 2 gun onden gıdıyo demıstı anlmadım hangısı dogru ama saglısı esı suyu ıyı kafası asagıda vucudu solda ayakları sagda duruyodu yuzunu gostermedı benım mhdt ekım 28 aylın abla yanı doktorum 20 sı ıle 27 sı arası olmadıgını soyledı urt dısında olucakmıs ama olmasamda bırıne emanet ederım dedı daha zaman var onun ıcın onemsemedım daha dogrusu halsızım dusunmeye halım yok ucret uygun normal 450 sezeryan 750 dogum hane ve odalara baktım guzeldı banyoya bakmayı unuttum cok ıcıme sınmedı taktım ılk dogum yaptıgım yere sanırım aynısı olmayınca ıcıme sınmıyo :) donuste ıstanbul yolundakı koraya baktım gıtmeyın tavsıye etmem koca bagza gecelık yok sonra yemek yedık eve geldık sımdı yatıcam gorusuruz kıslar :80:
selam kızlar
bugün çok halsizim nedense.sizin yazdıklarınızı okumakta bile zorlanyorum.akşamada arkadaşımın nişanı var kendimi iyi hissedersem giderim artık.
rahatsızlanan herkese çok çok geçmiş olsun isimleri aklımda tutamadım bugün böyle bitik durumdayım.
sinem
bebeğinede sanada maşallah canım. bir hafta geriden geliyor sözüne takılma hiç. sonuçta 3500 gr doğucakmış belki 4 kilo olurmuş diorlar doğuyo bir bakıyoruz 2800 gr :) yada bizimki küçük 3 kilo doğmazmış diolar 3500 gr doğuyor. yani yanılma payı mutlaka oluyor. ben bana söylenenin 300 gr aşağısını ve 300 gr üstünüde baz alıyorum :) herşey yolundaymış önemli olan zamanında doğsun miniğin.
buarada benim ofisimin üst katında düğün salonu var ve bazı günler müzisyenler prova yapıyor biraz önce yine prova yapmaya başladılar vee tüm gün kımıldanmaya nazlanan kızım yerinde durmuyor :) ayyy ya bu kız şantözmü olcak ne. hanımefendi kalsik müzik dinleyince uyur ama misket çalınca yerinde duramaz :))
krep derken krem mi demek istiyodun anlamadım ben onu:26::26:
ben de sade bi şal bakayım da daha geceliğimi almadım ki şalı ona uygun alayım
bız geldık kızlar rapor verıp hemen yatıcam uykum geldı yoruldum yenı hastanemıze gıttık doktorumuzu cok sevdık 6 sene once fılan gormustum en son ama o benı tanıdı sen daha lısedeydın 2. cocugunmu dıe sasırdı :) bebegım 1 hafta gerıden gelıyormus oyle soyledı 1.880 gr dedı 13 gun once gıttıgımde baska bı doktora doc. tu o 2 gun onden gıdıyo demıstı anlmadım hangısı dogru ama saglısı esı suyu ıyı kafası asagıda vucudu solda ayakları sagda duruyodu yuzunu gostermedı benım mhdt ekım 28 aylın abla yanı doktorum 20 sı ıle 27 sı arası olmadıgını soyledı urt dısında olucakmıs ama olmasamda bırıne emanet ederım dedı daha zaman var onun ıcın onemsemedım daha dogrusu halsızım dusunmeye halım yok ucret uygun normal 450 sezeryan 750 dogum hane ve odalara baktım guzeldı banyoya bakmayı unuttum cok ıcıme sınmedı taktım ılk dogum yaptıgım yere sanırım aynısı olmayınca ıcıme sınmıyo :) donuste ıstanbul yolundakı koraya baktım gıtmeyın tavsıye etmem koca bagza gecelık yok sonra yemek yedık eve geldık sımdı yatıcam gorusuruz kıslar :80:
ayyy bak
gene canım çektii...benbi banyoya kadarrrrr.........
canım hiç sorun olmuyomuş ,zaten ya biraz altına ,yada üstüne getirirsin ,bide duyguya alt giydirmediler ilk etaptaa..bişcikler olmazz..
bende beyazını aldım bunuunn
Ay içim rahatladı valla , sanseee kız sen yıkadınmı yıkayıptamı yaptırdın paçalarını? Ben yıkamadım paça yaptırcam ama yıkayıpta yaotırayım demi gerçi çekecek bi kumaşa benzemiyo...
sinem
bebeğinede sanada maşallah canım. bir hafta geriden geliyor sözüne takılma hiç. sonuçta 3500 gr doğucakmış belki 4 kilo olurmuş diorlar doğuyo bir bakıyoruz 2800 gr :) yada bizimki küçük 3 kilo doğmazmış diolar 3500 gr doğuyor. yani yanılma payı mutlaka oluyor. ben bana söylenenin 300 gr aşağısını ve 300 gr üstünüde baz alıyorum :) herşey yolundaymış önemli olan zamanında doğsun miniğin.
buarada benim ofisimin üst katında düğün salonu var ve bazı günler müzisyenler prova yapıyor biraz önce yine prova yapmaya başladılar vee tüm gün kımıldanmaya nazlanan kızım yerinde durmuyor :) ayyy ya bu kız şantözmü olcak ne. hanımefendi kalsik müzik dinleyince uyur ama misket çalınca yerinde duramaz :))
Ziliye bak sen dötü başı surmuyo demek maşallah kırkbirkere :)
maşallah bebeğine canımdoğunca da nasılsa kilo alcaklar üzme kendini.sağlıklı olsun yeter.
sinem
Canım krem diiL :) krep kaymaz kumaşlar var çok şık yani ne abartı ne basit o krep kumaştan yapçak şalı ve yazmayı.. :)
Ay hiç takılma filizle benimde öyole bna geride demedi uyumlu dedi haftasıyloa seninkid eöyledir fatoşun dediği gibi çok itimat etmemekte gerekiyo... Maşallah kuzuya..
ayyy bak
gene canım çektii...benbi banyoya kadarrrrr.........
canım hiç sorun olmuyomuş ,zaten ya biraz altına ,yada üstüne getirirsin ,bide duyguya alt giydirmediler ilk etaptaa..bişcikler olmazz..
bende beyazını aldım bunuunn
Ay içim rahatladı valla , sanseee kız sen yıkadınmı yıkayıptamı yaptırdın paçalarını? Ben yıkamadım paça yaptırcam ama yıkayıpta yaotırayım demi gerçi çekecek bi kumaşa benzemiyo...
Ziliye bak sen dötü başı surmuyo demek maşallah kırkbirkere :)
sinemcim maşallah oğluna
şeymacım sen kendini daha iyi bilirsin ama benim drum kanama yada sana göre ters giden bişey olursa mutlaka gel demişti
ultrasonlar farklı ölçebiiyo canım. her şeyi iyiymiş. maş. canım
hoşgeldin canıım ,maşşallah bebişine,bence çokta zayıf değil ,son haftalarda kapatır arayı sen merak etme annesi ,sağlıklı olsundaa
hepınıze tesekkur ederız kızlar daha 13 gun once onden gıdıyo ne olduda sımdı gerıde gelıyo anlamadım esımde 13 gun once gıttıgımız dogru oldugunu soyluyo arkadasıya :) hayırlısı tabı oglum 3.310 dogmustu umarım buda o cıvarda dogar
uyuyayım dedım sıcaktan uyuyamadım 3 gundur sıcaklar gerımı dondu anlamadım zaten sureklı cısım gelıyo wc den cıkıyorum yuruken baslıyo gelmeye
sıkıldım bugun esım uyuyo oglum tv ızlıyo yatsam uyuyamıyorum uyusam oglum bırakmıyo otursam yapcak bısey yok sıkıldım bunaldım patlıycaaammmmmmm. ders calısmam lazım aslında hafta sonu 2 sınavımvar ıkısınıde verırısem halkla ılıskıler mezunu olucam ama hıc calısasım yok gırıycem sanırım of offf gıdıyımde esımle ugrasıyım uyanırsa anneme gıderız belkı
en güzel akşamlar sizin olsun kknın güzel annelerive onların şirin yavrucuklarıkızımla bizden size gelsin.umarım bi yaramazlık yoktur geçmişi okuyamadım doğuran varmı bu hafta.keyfimede diyecek yok kızımı gördüm bugün .annesinin kuzusu büyümüş 3200 gr olmuş topik topikti dr da söyledi nekadar hareketli die bi resim yakalayamadık zaten ne gecesi ne gündüüzü belli hiç durmuyo sizinkide öylemi acaba.hiperaktifmi olacak kızışım yoksa babası gibi bu arada haftaya kardeşimin sözü var ve bana ateş düştü şu halimle ne giyicem bilemedim mağaza mağaza gezdim kafama göre bişi bulamadım 3 hafta sonrada görümcemin kızının sözü var ona yetişemeyiz herhallde
slm kizlar.hanzadecim oncelikle cok gecmis olsun.tekrar ayni korkuyu yasamazsin umarim.Vahide seninde annene cok gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis.
gelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:
41 xen güzel akşamlar sizin olsun kknın güzel annelerive onların şirin yavrucuklarıkızımla bizden size gelsin.umarım bi yaramazlık yoktur geçmişi okuyamadım doğuran varmı bu hafta.keyfimede diyecek yok kızımı gördüm bugün .annesinin kuzusu büyümüş 3200 gr olmuş topik topikti dr da söyledi nekadar hareketli die bi resim yakalayamadık zaten ne gecesi ne gündüüzü belli hiç durmuyo sizinkide öylemi acaba.hiperaktifmi olacak kızışım yoksa babası gibi bu arada haftaya kardeşimin sözü var ve bana ateş düştü şu halimle ne giyicem bilemedim mağaza mağaza gezdim kafama göre bişi bulamadım 3 hafta sonrada görümcemin kızının sözü var ona yetişemeyiz herhallde
slm kizlar.hanzadecim oncelikle cok gecmis olsun.tekrar ayni korkuyu yasamazsin umarim.Vahide seninde annene cok gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis.
gelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:
41 xkocaman olmuş cnm benim ya
ay ben gene heyecan yaptım yaaa eşin geldimi cnm ??? ne güzel haberler bunlar ya allahım bize kazasız belasız bugünleri göstermeye başladı ya şükürler olsun sanada şimdiden hayırlı doğumlar tatlım pek sık yazmıyorsun ama bizi habersiz bırakma
az kaldı demek rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah . bızım daha cok var ama yınede heycanlanıyoruz sozlerı gorunce umarım 3 kıloyu bulur dogana kadar saglıklı olsunda gercı annelerboyleyız ıste doguncada alır benım oglum 2 aylıkken 5 kıloyu gecmıstı :)
zeamet masallah canım ya benım ılk bebegım 3.310 dogdu senın kı nerdeyse sımdı o kıloda rabbım saglıklı sıhatlı dogmasını nasıp etsın ınsallahmasallah kuzuna
canim hepinizi okuyorum ben.alinti yapmayi bilmedigim icin tek tek yazmaya useniyorum.birde begen tusunu kaldirdilar.en azindan begenerek takipte oldugumu hissettiriyodum sizlere.babamiz daha gelmedi.1 hafta sonra gel dedi doktor.simdiden gelmesini de istemiyorum.dogumdan sonra yanimizda daha uzun kalmasini istiyorum.insallah kizim haftasonuna kadar dayanir.haftasonu gelmeyi planliyor esim.
canım ben krem rengi düşünüyorum lohusa takımımı ... ne biliim yaaa benim krem şalım var kumaş almıştım şifon krem rengi onun kenarlarını incecik kıvırıp onu kullanırım die düşünüyorum . o elimde ya nasıl olsa denicem bi bakalım çok sade olursa yok yok yaaaa vazgeçtim iğneoyasından şal takıcam ben yaaaa.... gerçekten hafif makyaj yaparsak sade falan olmaz gayet de patlarız yaneeeee benceeee... evet ben şal takmaya karar verdim yazarken kuzum... takımı alırsam deneme giyişi yapıp fotosunu koyarım..
yalınız hastanede napcaz ya... siz yoksa hastaneden mi bahsediyosunuz ben evde mevlüt falan olduğunda o zamandan bahsediyosunuz sandım yaaaaama hastanede erkekler de gelir napcaz orda ya... ben gecelikle falan nasıl durcam kineeee....
kızlar ben geldim bebeğime detarjan aldım hacı şakir granül malum dolabını hazırlıcaz siz hangi detarjanı aldınız?bide internetten i&d den bu emzirme sütyenini sipariş vermiştim şimdi geldi çok hoş tavsiye ediyorum sizede Eki Görüntüle 252775 Eki Görüntüle 252776
canım aynen bende senin gibiyim hamile gibi olamadım millet elini beline koyup yürüyo ben hala fırtına gibiyimgelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:
maşallah bebeğine canım ay 3 kiloyu da geçiyolar artıkAllah hayırlı doğumlar versin inşallah.benim kızım da çok hareketli teyzesi.
teşekkür ederim canım hiperaktif olacak kızlarımız
sana da maşallah canım bebeğine debugünleri görmek ne güzel ekim anneleri doğumu konuşuyor artık özellikle son 1 haftadır. doğuma az bizaman kala çok enerjik olunurmuş ya.senin de öyle heralde.topiği habersiz bırakma.:18:
teşekkür ederiz teyzesi evet böyle giderse durum vahimaz kaldı demek rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah . bızım daha cok var ama yınede heycanlanıyoruz sozlerı gorunce umarım 3 kıloyu bulur dogana kadar saglıklı olsunda gercı annelerboyleyız ıste doguncada alır benım oglum 2 aylıkken 5 kıloyu gecmıstı :)
zeamet masallah canım ya benım ılk bebegım 3.310 dogdu senın kı nerdeyse sımdı o kıloda rabbım saglıklı sıhatlı dogmasını nasıp etsın ınsallahmasallah kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?