2011 Ekim Anneleri

gecelerde uyku kalmayınca gunduzlerde yatar olduk..14:30 gıbı yattım 1 saat once kalktım kan ter ıcınde..gomedıgım cesıt ruya kalmadı..

kızlar ben kacar,namazı kılıp dısarı cıkıcaz kocayla..soyle yorgancılara bır bakayım bebek yorganı ve yastıgını dıktırcem tac tan da guzel bır nevresım takımı alayım dıyorum..bıtsın artık yaaaa..sıkıldım valla boyuna bısey eksık onu ordan bunu burdan ..anamız babamız nelerle buyuttu bızı bılmıyorum..ne vıcdansız anneyım ben yaaa..allahtan 3 uz falan dogurmuyorum..

hamılelıkten de sıkıldım son 20 gundur..kızım döndugunden berı poposu gogsumun altında ..dayanıyorda dayanıyor kemıklerıme batırıyor..uykusuzluk gergınlık cabası..öfffffff dogsun artık bıtsın su çile..sonrasını dusunemıyorum ben..

maşallah bebeğine canım doğunca da nasılsa kilo alcaklar üzme kendini.sağlıklı olsun yeter.

mrb kızlarr biz geldik kzımla :)) topiği biraz okim diye girdim ama işler işler okuyamadım. bugünlük işlerimi bitirdim sayılır :)

nejla bu sabah bende öyle halsizdim. işe gelirken yolda yürüyemedim bile düşüvericekmişim gibi bi ağırlık bi halsizlik vardı neyseki sonra biraz toparladım. Bazı günler vücut daha halsiz ve hantal oluyor galiba.. bide sen 38. haftandasın canım senin daha yorgun hissetmen çok normal. ama doğum başlıycanda hamişe acayip bi enerji gelirmiş :))
a-şeyma
canım kanaman olmuş azda suyum sızıyor yazmışsın. ama hastaneye sancı başlamadan gitmiycem yazmışsın. yanlış hatırlamıyosam sabahta gece kasıklarında çok sancın olduğunu ve göbeğinin aşağı indiğini yazmıştın 2. hamileliğin bizden daha tecrübelisin canım ama henüz 34 haftalık hamilesin yani bebeğin çok küçük bence sancının başlamasını bekleyip bebeğinide kendinide riske atma. en yakın hastaneye gidip bir muayene ol. neolur olmaz sen önlemini al bence...

sinem
bebeğinede sanada maşallah canım. bir hafta geriden geliyor sözüne takılma hiç. sonuçta 3500 gr doğucakmış belki 4 kilo olurmuş diorlar doğuyo bir bakıyoruz 2800 gr :) yada bizimki küçük 3 kilo doğmazmış diolar 3500 gr doğuyor. yani yanılma payı mutlaka oluyor. ben bana söylenenin 300 gr aşağısını ve 300 gr üstünüde baz alıyorum :) herşey yolundaymış önemli olan zamanında doğsun miniğin.

buarada benim ofisimin üst katında düğün salonu var ve bazı günler müzisyenler prova yapıyor biraz önce yine prova yapmaya başladılar vee tüm gün kımıldanmaya nazlanan kızım yerinde durmuyor :) ayyy ya bu kız şantözmü olcak ne. hanımefendi kalsik müzik dinleyince uyur ama misket çalınca yerinde duramaz :))

ay cnm eylülüm benim yaaa demek misket duyunca başlıyo kıvırmaya yerim ben onun küçücük popuşunu yaaa

krep derken krem mi demek istiyodun anlamadım ben onu:26::26:
ben de sade bi şal bakayım da daha geceliğimi almadım ki şalı ona uygun alayım

Canım krem diiL :) krep kaymaz kumaşlar var çok şık yani ne abartı ne basit o krep kumaştan yapçak şalı ve yazmayı.. :)

Ay hiç takılma filizle benimde öyole bna geride demedi uyumlu dedi haftasıyloa seninkid eöyledir fatoşun dediği gibi çok itimat etmemekte gerekiyo... Maşallah kuzuya..

ha ha ha evet kızlar oynak baneim kızım. zaten ses duymasın hemen başlıyo kımıldanmaya tv de falan bağırışma olsun hemen başlıyo. kulaklarımız pek iyi çalışıyor maşallah. bazen beni anladığını düşünüyorum. dünde kocacım banyodayken bir külah dondurmayı götürdüm. eee dondurma yenirde eylül dururmu göbeğimi zıp zıp zıplatıyo zilli. dedim dur bak baba görürse anlar sonra o çıkınca tekrar dondurma yiyemeyiz anlaştıkmı dedim. vurmayı bıraktı :) sonuçta 2. külahımızıda götürdük :)))

en güzel akşamlar sizin olsun kknın güzel annelerive onların şirin yavrucukları kızımla bizden size gelsin.umarım bi yaramazlık yoktur geçmişi okuyamadım doğuran varmı bu hafta.keyfimede diyecek yok kızımı gördüm bugün.annesinin kuzusu büyümüş 3200 gr olmuş topik topikti dr da söyledi nekadar hareketli die bi resim yakalayamadık zaten ne gecesi ne gündüüzü belli hiç durmuyo sizinkide öylemi acaba.hiperaktifmi olacak kızışım yoksa babası gibibu arada haftaya kardeşimin sözü var ve bana ateş düştü şu halimle ne giyicem bilemedim mağaza mağaza gezdim kafama göre bişi bulamadım 3 hafta sonrada görümcemin kızının sözü var ona yetişemeyiz herhallde

maşallah bebeğine canım doğunca da nasılsa kilo alcaklar üzme kendini.sağlıklı olsun yeter.

slm kizlar.hanzadecim oncelikle cok gecmis olsun.tekrar ayni korkuyu yasamazsin umarim.Vahide seninde annene cok gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis.

gelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:

maşallah bebeğine canım ay 3 kiloyu da geçiyolar artık Allah hayırlı doğumlar versin inşallah.benim kızım da çok hareketli teyzesi.

sana da maşallah canım bebeğine de bugünleri görmek ne güzel ekim anneleri doğumu konuşuyor artık özellikle son 1 haftadır. doğuma az bizaman kala çok enerjik olunurmuş ya.senin de öyle heralde.topiği habersiz bırakma.:18:

41 x kocaman olmuş cnm benim ya

ay ben gene heyecan yaptım yaaa eşin geldimi cnm ??? ne güzel haberler bunlar ya allahım bize kazasız belasız bugünleri göstermeye başladı ya şükürler olsun sanada şimdiden hayırlı doğumlar tatlım pek sık yazmıyorsun ama bizi habersiz bırakma

az kaldı demek rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah . bızım daha cok var ama yınede heycanlanıyoruz sozlerı gorunce umarım 3 kıloyu bulur dogana kadar saglıklı olsunda gercı annelerboyleyız ıste doguncada alır benım oglum 2 aylıkken 5 kıloyu gecmıstı :)
zeamet masallah canım ya benım ılk bebegım 3.310 dogdu senın kı nerdeyse sımdı o kıloda rabbım saglıklı sıhatlı dogmasını nasıp etsın ınsallah masallah kuzuna

canim hepinizi okuyorum ben.alinti yapmayi bilmedigim icin tek tek yazmaya useniyorum.birde begen tusunu kaldirdilar.en azindan begenerek takipte oldugumu hissettiriyodum sizlere.babamiz daha gelmedi.1 hafta sonra gel dedi doktor.simdiden gelmesini de istemiyorum.dogumdan sonra yanimizda daha uzun kalmasini istiyorum.insallah kizim haftasonuna kadar dayanir.haftasonu gelmeyi planliyor esim.

tesekkur ederim sinemcim.allah hepinimize zamninda gostersin o guzel gunleri.

seninle de aynıymışız.takipteym seni

Ben de bugün hallettim o işi krem rengi bir takım aldım krem rengi de bir şal sordum aslında bugün ama 90 TL dediler pijama setinden pahalı O zaman size iyi günleeerrrr diyip kaçtım dükkandan sonra 10 TL ye yavruağzı kremli bir şal aldım çok da içime sinmedi ama dedim acil bir durum olursa elimin altında bulunsun

Hanzade bahsettiğin kumaş nasıl bir şey olmazsa kremini diktiririm ben de hiç kullanmadım ama rahat şöyle kaymayacak bir şey olsun istiyorum

Canım benim de kayınpeder kaynım kuzenlerim ve iş arkadaşlarım gelebilirler o yüzden ben geceliği de pijamayı da sabahlıklı aldım şalı mı da şöyleee bir atarsam benden rahatı olmaz

Çoooook beğendim benim aldıklarım babanne işi gibi göründü birden gözüme güle güle kullan canım

Bugün baya bir işimi hallettim, pijama takımı aldım, çorap külot aldım kendime, bebek odamızın perdesinin siparişini verdim, bebeğime de ciciler aldık bir kısmını anneannesi hediye etti sağolsun geriye artık bu akşam ütüleri bitirip çantaya yerleştirmek kaldı işin çoğunu kolayladım yani Allah a şükür. Yarın da evde genel temizlik var mutfak dolapları, portmanto boşalacak, avizeler, kapılar, camlar, halılar silinecek inşallah yetişir her şey. Sıkışmak istemiyorum gün geçtikçe daha da ağırlaşmış hissediyorum kendimi çünkü.

Bizden haberler bu kadar teyzeleriiiii yavaş yavaş ütümüze başlayalım hazır hava da serinlemişken

KK son sözüm sana; şu beğen tuşunu kaldırdın ya seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım ben hem beğenmek hem de beğenilmek istiyorum bana ne yaaa

Son düzenleme:
oyyyy bebeklerimize ay yaklaştı artık arkadaşlar büyüdüler duygu açtı yolu bundan sonrası gelir artık, bizde yeni geldik dr dan çok iyi dedi 2048 g oğlumuz, tahliller verdi yarın yaptrıcam bakalım yine konuşacağız enfeksiyon olmuştum ya takma dedi indirect coombs yaptıracak tekrar,idrar, kan bakalım inş sorun çıkmaz hiçbirimizde sağsalim alalım bebekleri kucağımıza...

canım aynen bende senin gibiyim hamile gibi olamadım millet elini beline koyup yürüyo ben hala fırtına gibiyim sen bukadar enerjik olduğun için kızınada yansıyo dedi dr um gülüştük hepberaber bendemi doğurcam yoksa

teşekkür ederiz teyzesi evet böyle giderse durum vahim şimdiden korku sardı beni nasıl çıkıcak die büyüdükçe zorlaşır doğum.hernekadar dr uzun boylusun avantajın var doğumda desede ter basıyo beni aman dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…