2011 Ekim Anneleri

Bizimde kontrolümüz vardı bugün teyzoşlarımız oğlum 3300 gr olmuş maşallah doğum için eğer sorun olmazsa eylül sonunu bekleyeceğiz dedi dr teyzemiz nst de minik kasılmalarımız çıktı çok normal rahim hazırlanıyor dedi

kontrole giden arkadaşların bebiklerine kocamannnn maşallah diyorum rabbim sağlıkla bağışlasın evlatlarımızı inşallah

Son düzenleme:
kızlar duygu resim yüklemiş silmiş ben göremedim yaa neden sildikimeraktan çatliiciizz oğlumlaann burdaaaaaa

canım ben hastaneye gelenler için badem şekeri yapıcam mavi tül aldım üzerinde hoşgeldin bebek yazan kudele ile bağlayacağım onları. hastane ve eve gelenler için mevlütte çerçeve yaptırdım lavantalı.

kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
canım iyisin umarım haber ver bizlere..

Ben sürmeye başladım , daha 2 kez sürdüm zaten
doktora sormamıştım, satın aldığım kız 8, aydan sonra sürmeye başla demişti ama gidince doktoroda sorucam.
ya bana kullanma deyince tırstım bugun dr banyoda göğüs uçlarını yıkama uyarılmasın dedi, bak zeytinyağını soracaktım unuttum....

çok güzelmiş güle güle kullan canım

canım maşallah prensese..merak gelişimi normalse gerisini hiç takma kafana..benimde oğluşumun gelişimi iyi ama zayıf haftasına göre..cts bakalım kaç kilo olmuşuz..doğunca çabucanak kilo alırlar inş..bu arada benim enerjim tavan falan yapmadı ama her zamanki benim hiç hamilelik yok yani..acep benimde mi doğum yakın..

maşallah canımm... anaa bide aramızda 2 güncük var..benimki çiroz seninkinin yanındaama maşşallah tekrardan..inş zamanında sağlıcakla doğururuz da yavrucukları..

bebeğine maşallah tatlım büyüyolar valla.benimde nst de kasılmalar çıktı dr içerde kalmasını istiyosan bol bol dinlen ve sıvı tüket dedi. ben yerimde duramıyorum ama nie böle napsamki

özlemcim maşallah oğluşuna seninle 1 gün var aramızda takipteyim seni ama senin oğlan benim kıza yarım kilodan fazla fark artmış yerim ben onu
olsun cnm sürekli yazmasanda iyi olduğunu bilmek güzel habersiz bırakma bizi yeter umarım eşin yetişebilir kızına

maşallah cnm üşeniyorum falan diyodun ama baya bi iş halletmissin bugün

Merhaba kızlar. Bugün hareketli birgün olmuş. Hanzadeyi merak ettim. Ne olmuş ki. Geçmişi bitiremedim de:44:

Yalug maşallah bebişine, ayyy okuyunca strese girdim. Minik kızın beklemeyecekmiş hee. Bizimki ne alemde acaba. Haftamız aynı ya ondan bi acayip oldum

Maşallah bebişine İnşallah tahlillerinde tertemiz çıkar.

bilmem sen bilirsin ama ben pijama olarakda bunu aldım uyumlu oldu yani Eki Görüntüle 252799

Seymacım o sütyeni nerden buldun acaba. Netten mi? Bendeki tam nene sütyeni, onu kullanmak istemiyorum

Son düzenleme:
huhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz

AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT

Eklentiler

• $070911-2027.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $070911-2028.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $070911-2028(001).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $070911-2029.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $070911-2029(001).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $070911-2029(002).webp
    5 KB · Görüntüleme: 38
  • $070911-2032.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $070911-2032(001).webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $070911-2033.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $şişko 2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $şişkoooo.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Şu annelerimizde olmasa, Allah razı olsun onlardan. Güle güle kullansın bal böceğin annesi cicilerini. Sende gayet güzel görünüyorsun, maşallah ikinize

cnm güle güle kullan çok güzel hepside ayrıca kendine şişko deyip deyip durma sen çok şirin ve güzelsin bizde yarın annemle gidicez eminönüne ufak tefek son eksiklerimiz için gerçi ne kadar alsakda bitmiyo ama cnm ben o şekerin pembesini nette görmüştüm çok hoşuma gitmişti yarın havuzlu handan ona bakayım diyordum sen havuzlu handanmı aldın bide kaça aldın cnm :26:

evet canım netten aldım google i&d yaz site çıkıyor sitede emzirme sutyeni diye çıkıyor fiyatıda 19 tl..bende bunu çok beğendim valla yoksa hepsi nene sutyeni oluyor

duygu bebeğini bir kere daha koy biz göremedik neolur bakalım çok merak ediyoruz topikce bide senle günlerimiz aynı bebeğim benim ne kadar olmuş görmek isitiyorum

sağol canım yok ben havuzluhandan almadım dolaşırken annem gördü dışarda bir magaza girdik baktık begendik aldık 50 adet biberon 50 adet emzik 50 adet tül 40 lira içine şekerini biz koyucaz ve süslemeyi biz yaptık

meraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece

tam oğlan annesi işte.bende gezmek istiyorum çok sıkıldım burada

niye kilosu gayet iyiymiş çok bile benim 34 hafta 2 günlükken kilosu 2400 dü ve doktor normal dedi sen ne kadar çok süt içiyomuşun ben günde 1 bardak süt zor içiyorum bide ne ceviz yiyorum ne pekmez içiyom valla ama yinede alıyolar kilo yani..

bu arada kontrole giden arkadaşlar maşallah bebişlerinizeeee
hanzadee geçmiş olsun canım valla senin ara ara kanamaların oluyor çok dikkat etmelisin kendineee
birdee o cicik kabını begendimmmmmmmm
tubişşşş kızz su mu kaçırıyon sen akşamları suyu az iç

Şu annelerimizde olmasa, Allah razı olsun onlardan. Güle güle kullansın bal böceğin annesi cicilerini. Sende gayet güzel görünüyorsun, maşallah ikinize

sağol canım valla eşimle çıkınca mıy mıy mıy içimden almak gelmiyodu ama annemle bolll bolll gezdik rahat rahat aldık

ya şu gögüs pompası varyaa elime oyuncak oldu bakınayım didim açtım memişi taktım bunu pompaya basmamla memiş bi ileri bi geri gidince beni aldı bi gülmee çok komikti yaaaaaaaa annemde oynama sütün gelir didi bıraktım valla ben çocugum hala bebegimle arkadaş oluruz oyuncaklarını alır oynarım ilerde

bebeğine maşallah tatlım büyüyolar valla.benimde nst de kasılmalar çıktı dr içerde kalmasını istiyosan bol bol dinlen ve sıvı tüket dedi. ben yerimde duramıyorum ama nie böle napsamki
Büyüdüler gerçekten hayaldi bugünler şükürler olsun Allaha bende aksine yerimden kalkmak istemiyorum :)
özlemcim maşallah oğluşuna seninle 1 gün var aramızda takipteyim seni ama senin oğlan benim kıza yarım kilodan fazla fark artmış yerim ben onu
Sağol elif teyzesi erkekler biraz daha iri oluyormuş boşver sağlıklı olsunlarda kilo mühim değil canımcım sağlıkla gelsinler inşallahh

Ayyy yerim ben siziii sen şişko görmemişsin dur yarın ekliyeyim resmimide gör bakalım kim şişko hehehhehe cicilerinizi güzel günlerde kullanın sağlıkla inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…