2011 Ekim Anneleri

üzülme arkadaşım doğsunda alır kilosunu hem anne sütüyle hem gerekirse mamayla
benim bebişimde çok zayıf
32. haftada 1700gr dı
2.500 2.800 arası doğar muhtemelen diyor doktor.
ama sağlığı yernde çok şükür o yüzden üzülmüyorum.

bu arada fazla süt tüketmek demir emilimini azaltıyormuş diye okumuştum bilgin olsun dseninde

kızcam sana şimdi ne yapçaksın kiloyu.ben iki tane verdim toprağa şükret kilosuda maşallah iyi kuzumun.obez mi istiyosun sen doğsun o zaman görürsün kiloyu. sütün yarar inşallah yumuk yumuk olur bizde severiz resmini

tam oğlan annesi işte.bende gezmek istiyorum çok sıkıldım burada

kız bu dogumdan önce son çıkışım bir daha zor çıkarım valla otobüse bindik dualarla eminönüne indik
yolda yürürken benim sıpa döne döne bir hal oldu münüşten fırlayacak sandım anneciğimde kıyamam o önde ben arkada
bana kimse çarpmasın diye kendini siper etti çok hoşuma gitti havuzlu handan küvet biberon havlu falan aldık benim tansiyon bir düştü
gözlerim karardı oturdum dinlendim oralarda bayılıcam sandım ama annem hemen kolonya su takviyesi yaptı ayılttı beni valla insanın
kendi annesi olması çok güzelmiş kaynana beni yollarda bırakıp erik peşine koştugu zaman geldi aklıma uyuz bir tek annem olsun bana bişi olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tişikkür teyzesiiiii ekle tabiii görelimmm siziiiiiii
ben biraz çıkayım anneciğim çorba istedi ellerim ile yapayımda yesinnnnn gelirim 1 saat sonra

sen kendin yaptın yani eline sağlık o zaman çok şirin olmuş cnm tarif edebilirmisin yerini belki bizde bakarız

öncelikle maşallah cnm bebişine bence kilosu yerinde çok takılma derim 2 gün önce benim kntrlde kızım 2600 çıktı 3 haftada 600 gr almış 33 te tam 2 kiloydu gelişiminin yerinde olduğu ve 3 3.5 kilonun altında olmayacağını söyledi dr ayrıca artık bu haftalardan sonra hızlanıyormuş kilo alımları onun için sıkma sen canını

arkadaşlar yokmu bana aranızda cvp yazıcak yardımcı olucak kimse

Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek

burayı ıncele bı ıstersen o zaman karar ver bebegın kılosu az mı cokmu...rahatla..ayrıca senın yedıklerının hıcbırını yemedıgım halde benım kızımda 2210 gram suan ...o alacagı kadar alır gayrısı sana kalır abartmaya gerek yok bebek kılolu olsun dıye..bu arada 3 kıloyuda rahat gecer merak etme..

kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...

1 hafta önce başıma gelenler gözümde canlandı inşallah sonu aynı olmaz tesadüfede bakarmısın bende 33+4 düm kızım doğduğunda Keşke doktora gitsen iyi edersin gerçi ben kanama için gittiğimde gerizekalı doktor ne ciğer geliştirici iğne yaptı ne serum verdi progestan iğne ve ilaçla eve yolladı sonu malum Allaha şükür bebeğim iyi
Hayırlı olsun yeni cicileriniz pompayıda elektrikli almadığına iyi etmişsin onların yara yapma olasılığı daha yüksekmiş

ay hatırladım o erik muhabbetini ne günler geçirdik

herkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...

canım şimdi çantamı döktümmm kartını aldımmı diye ama bulamadım aldıgım magazada post makinası yoktu ve tam karşısındaki
kuruyemişçiden çektiler ben sana söyle tarif edeyim taze kahve satan önü her daim uzuuuuunnn kuyruk olan bir kahveci var mehmet efendi onun sokagına gir ilerde can süs dekorasyon var onun karşısında inşallah bulursun

canom aldıkların cok şirin cok tatlı ıyı gunlerde kullan canım...
gogus pompasını bende manuel almayı dusunuyodum kı sen aynını almıssın netten baktım bı haylı ıyı oldugunu duydum bu cesıdının ..

duyguuuuuuu bız gormedık elif berenın resmını.........:82:

İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim

seyma canım nasıl oldun merakediyorum seni .bendeded sular karıştı ama bebekle alakalı değil nöbet geçircem gibi yavaş yavaş belirtileri başladı

canımmm çok güzelsiniz özgürümle maşallah aldıklarınızda çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah eksiğim yok sanıyodum aldıklarının hiç biri yok bende

canom;
çok şekersin maşallah,aldıklarında çok güzel hayırlısıyla bebişinle güle güle kullanın ..
sağol canım teşekkürlerrr
sağol canım hatta eczacıyla aramızda aynen söyle bir konuşma geçti elektrikli pompayı sordum pilli sanıyordum ama adam prize takıyosunuz dedi bende gözlerimi berelterek ayyyy yok yokkk o hale düşmüşüm birde elektrik kaçagı olursa ne olur halim ben en iyisi en normalinden alayım insan gücü ile kullanırım
ay hatırladım o erik muhabbetini ne günler geçirdik

ay çıkamadım ayolll annem çorba bekliyyyyy hadi byeee

Felaket tellalı gibi olmak istemem ama eğer yarın sancın olursa hemen doktora git canım Benim kuzumda benden enfeksiyon kapmıştı ciğer geliştirici iğne yapmadılar diye yoğun bakımda solunum cihazına bağlandı İnşallah bekler bebeğin bu haftalarda normal doğumda yaptırmıyolar

duygucum masallahhhh.dedigin gibi ayni sen.cok heves yaptim.benimkide gelsin biran once bende sarip sarmalayayim onu.allah saglikla buyutmeyi nasip etsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…