meraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece
tam oğlan annesi işte.bende gezmek istiyorum çok sıkıldım burada
Büyüdüler gerçekten hayaldi bugünler şükürler olsun Allaha bende aksine yerimden kalkmak istemiyorum :)
Sağol elif teyzesi erkekler biraz daha iri oluyormuş boşver sağlıklı olsunlarda kilo mühim değil canımcım sağlıkla gelsinler inşallahh
Ayyy yerim ben siziii sen şişko görmemişsin dur yarın ekliyeyim resmimide gör bakalım kim şişko hehehhehe cicilerinizi güzel günlerde kullanın sağlıkla inşallahh
sen kendin yaptın yani eline sağlık o zaman çok şirin olmuş cnm tarif edebilirmisin yerini belki bizde bakarızsağol canımyok ben havuzluhandan almadım dolaşırken annem gördü dışarda bir magaza girdik baktık begendik aldık 50 adet biberon 50 adet emzik 50 adet tül 40 lira içine şekerini biz koyucaz ve süslemeyi biz yaptık
meraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece
arkadaşlar yokmu bana aranızda cvp yazıcak yardımcı olucak kimse
kızlar az once kanamam oldu suyumda sızıyo galıba az az... beklıyoruz bakalım ııns dogmaz bebiş...
1 hafta önce başıma gelenler gözümde canlandı inşallah sonu aynı olmaz tesadüfede bakarmısın bende 33+4 düm kızım doğduğunda Keşke doktora gitsen iyi edersin gerçi ben kanama için gittiğimde gerizekalı doktor ne ciğer geliştirici iğne yaptı ne serum verdi progestan iğne ve ilaçla eve yolladı sonu malum Allaha şükür bebeğim iyizeynepcım atarım sana numaramı bırazdan...
daha dusunmuyorum doktoa gıtmeyı suyum akıntısı artarsa sancım baslarsa o zaman... kanama ıcın gıtmeyı duusnmuyrum bebın hareketlerıde ıyı .. 2 saat daha kalıcam sonra gıdıcem... veya yarına kadarada bekleyebılrımm.. ama hıc agrım yok..
Hayırlı olsun yeni cicileriniz pompayıda elektrikli almadığına iyi etmişsin onların yara yapma olasılığı daha yüksekmişhuhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
kız bu dogumdan önce son çıkışım bir daha zor çıkarım valla otobüse bindik dualarla eminönüne indik
yolda yürürken benim sıpa döne döne bir hal oldu münüşten fırlayacak sandımanneciğimde kıyamam o önde ben arkada
bana kimse çarpmasın diye kendini siper etti çok hoşuma gitti havuzlu handan küvet biberon havlu falan aldık benim tansiyon bir düştü
gözlerim karardı oturdum dinlendim oralarda bayılıcam sandım ama annem hemen kolonya su takviyesi yaptı ayılttı beni valla insanın
kendi annesi olması çok güzelmiş kaynana beni yollarda bırakıp erik peşine koştugu zaman geldi aklıma uyuzbir tek annem olsun bana bişi olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sen kendin yaptın yani eline sağlık o zaman çok şirin olmuş cnm tarif edebilirmisin yerini belki bizde bakarız
öncelikle maşallah cnm bebişinebence kilosu yerinde çok takılma derim 2 gün önce benim kntrlde kızım 2600 çıktı 3 haftada 600 gr almış 33 te tam 2 kiloydu gelişiminin yerinde olduğu ve 3 3.5 kilonun altında olmayacağını söyledi dr ayrıca artık bu haftalardan sonra hızlanıyormuş kilo alımları onun için sıkma sen canını
huhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim
Eki Görüntüle 252938 Eki Görüntüle 252941
sağol canım teşekkürlerrrcanom;
çok şekersin maşallah,aldıklarında çok güzel hayırlısıyla bebişinle güle güle kullanın ..
sağol canım hatta eczacıyla aramızda aynen söyle bir konuşma geçti elektrikli pompayı sordum pilli sanıyordum ama adam prize takıyosunuz dedi bende gözlerimi berelterek ayyyy yok yokkk o hale düşmüşüm birde elektrik kaçagı olursa ne olur halim1 hafta önce başıma gelenler gözümde canlandı inşallah sonu aynı olmaz tesadüfede bakarmısın bende 33+4 düm kızım doğduğunda Keşke doktora gitsen iyi edersin gerçi ben kanama için gittiğimde gerizekalı doktor ne ciğer geliştirici iğne yaptı ne serum verdi progestan iğne ve ilaçla eve yolladı sonu malum Allaha şükür bebeğim iyi
Hayırlı olsun yeni cicileriniz pompayıda elektrikli almadığına iyi etmişsin onların yara yapma olasılığı daha yüksekmiş
ay hatırladım o erik muhabbetini ne günler geçirdik
herkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim
Eki Görüntüle 252938 Eki Görüntüle 252941
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?