2011 Ekim Anneleri

canım için rahat olsun bence 3 kilo olur bebeğin hem gramın lafını yapma bebişine doğunca cuk cuk emer hemencecik tombikleşir üzülme sen yeterki sağlıcakla gelsin

aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerimmm onu bennnnnnn annem bile gördü kızınıııı teyzesinin gülüüüüüüüüü
sağol canım ben eczaneden 22 liraya aldım uygun yani
canımmm çok güzelsiniz özgürümle maşallah aldıklarınızda çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah eksiğim yok sanıyodum aldıklarının hiç biri yok bende

sağol canımm eksik hiiiiiç bitmiyor valla bişey alsan gözün başka gördümü buda eksik diyorsun bugun toplam 200 lira harcadım kocam boşarmı beni ama kendi didi eksik ne varsa al diye heheheheheh

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın zamanında gelsin minişin
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim

Duygucum maşallah sübhanallah tebarekallah rabbim sana bağışlasın inşallahh

vallahi her seferinde iki şey alcam diyorum hoppp giyo inan hamile kaldığımdan beri başıma eşarp bile almadım

oy oy oy teyzesi yesin onun yumuk yumuk ağzını yüzünü maşallah duygumm
kızın yanında senin güzellik geç fark ediliyor ama zorda olsa gördüm sana da maşallah canımmm

ohh eniştenin kesesine bereket boşamaz tatlım merak etme bide nafakamı ödesin adam
küvet ve havlu varda gerisi yok halletmem lazım onlarıda bir ara

yok cnm ben takılmıyorum kilosuna 3 olsun gününde olsun yeter bana 4.5 5 olursa nasıl çıkartırım ben onu ordan
geçmiş olsun iyi olmus dra gitmen için rahat etmiştir umarım geçer bi an önce

çok sağol cnm güzel ve kolay bi yerdeymiş bakarız yarın bulurum herhalde

Teşekkür ederiz teyzeleri
Kıpırdanmaya başladı ben kalkıp kızımın altını değiştiriyim karnını doyurup tekrar yatırıyım sonrada kalan sütümü sağarım
Günde 2 saat arayla yapıcak olduğunuz şeyler bunlar kendinizi şimdiden hazırlayın Harika bişeyyyyyyyyyyyyyy

DUYGU maşallah kuzucuğuna, çok şirin Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin arkadaşım.

Çok geçmiş olsun Hanzadem, Allah'tan dr.un yanında olmuş bunlar. Evde olsaydı kafayı yerdin eminim. Söyle biraz daha sabretsin Mina hanım içerde.

duyguuuu
elif berene 41 kere maaşallah. çokkk tatlı yaaa. sanada annelik çok yakışmışş. iyiki girmişim topiğe :))

hepsi çok güzel ve şirinler allah sağlıkla kullanmayı asip etsin bu arada çokta fit görünüyosun canım...

canım bebekler haftada 200-300 gr arası alıyorlarmış drum öyle söyledi bana rahatlıkla 3000gr ı geçer

hepsi çok güzel ve şirinler allah sağlıkla kullanmayı asip etsin bu arada çokta fit görünüyosun canım...

sağol canım o fit dediğin 71 kilo fil olmasın valla dükkanları gezerken yandan kendimi görünce irkiliyorum ama bezen hoşuma gidiyor bu göbek özellikle toplu taşıma araçlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…