meraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerimmm onu bennnnnnn annem bile gördü kızınııııİşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim
Eki Görüntüle 252938 Eki Görüntüle 252941
sağol canımcanom aldıkların cok şirin cok tatlı ıyı gunlerde kullan canım...
gogus pompasını bende manuel almayı dusunuyodum kı sen aynını almıssın netten baktım bı haylı ıyı oldugunu duydum bu cesıdının ..
duyguuuuuuu bız gormedık elif berenın resmını.........:82:
canımmm çok güzelsiniz özgürümle maşallahaldıklarınızda çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah eksiğim yok sanıyodum aldıklarının hiç biri yok bende
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın zamanında gelsin minişinherkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerimmm onu bennnnnnn annem bile gördü kızınııııteyzesinin gülüüüüüüüüü
sağol canımben eczaneden 22 liraya aldım uygun yani
sağol canımm eksik hiiiiiç bitmiyor valla bişey alsan gözün başka gördümü buda eksik diyorsun bugun toplam 200 lira harcadım kocam boşarmı beniama kendi didi eksik ne varsa al diye heheheheheh
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerimmm onu bennnnnnn annem bile gördü kızınııııteyzesinin gülüüüüüüüüü
sağol canımben eczaneden 22 liraya aldım uygun yani
sağol canımm eksik hiiiiiç bitmiyor valla bişey alsan gözün başka gördümü buda eksik diyorsun bugun toplam 200 lira harcadım kocam boşarmı beniama kendi didi eksik ne varsa al diye heheheheheh
yok cnm ben takılmıyorum kilosuna 3 olsun gününde olsun yeter bana 4.5 5 olursa nasıl çıkartırım ben onu ordanBüyüdüler gerçekten hayaldi bugünler şükürler olsun Allaha bende aksine yerimden kalkmak istemiyorum :)
Sağol elif teyzesi erkekler biraz daha iri oluyormuş boşver sağlıklı olsunlarda kilo mühim değil canımcım sağlıkla gelsinler inşallahh
Ayyy yerim ben siziii sen şişko görmemişsin dur yarın ekliyeyim resmimide gör bakalım kim şişko hehehhehe cicilerinizi güzel günlerde kullanın sağlıkla inşallahh
geçmiş olsun iyi olmus dra gitmen için rahat etmiştir umarım geçer bi an önceherkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
canım şimdi çantamı döktümmm kartını aldımmı diye ama bulamadımaldıgım magazada post makinası yoktu ve tam karşısındaki
kuruyemişçiden çektiler ben sana söyle tarif edeyim taze kahve satan önü her daim uzuuuuunnn kuyruk olan bir kahveci var mehmet efendi onun sokagına gir ilerde can süs dekorasyon var onun karşısında inşallah bulursun
Günaydınlar herkes sağlammı bakiim :) Geçmiş okuyamıcam şimdi işime dönmem lazım hemen bu gün toparlarsam bide pazartesi gelicem tamamdır. Sonra evdeyiz Allah izin verirse...
Biz bu gün doktora gittik, kızlar başıma neler geldi neler... muayenemi oldum, 1960 gr minik kızım onca yemeye rağmen, neyse haftasıyla uyumluymuş ne ileri ne geri değil dedi. Yaklaşık 3 kilo doğarmış, ama ben 40 haftanmı beklemicem sezeryan olcağı için tahminim daha az olur.. Neyse sağlıklı olsun artık düşünmüyorum bu günden sonra hemdee hiç...
Doktorum nst ye alalım dedi. Üst kata çıktık nst ye girmeden bir wc ziyareti yapayım dedim. Aman yarabbim wc ye girdim peçetede koyu sarı bir akıntı ama sapsarı neyse sildim bu defada kan geldiii :18: hemen kapıyı açtım, dışarıdaki hemşireye ya kan geldi dedim ama rengim atmış durumda . Sakin ol dedi nst ye yatırdılar ama ben sürekli doğurmam dimi, doğum değil dimi? Doğarsa bişi olmaz dimi susmadan soruyorum, öyle çok korktum ki, bi yandanda hayırlısı Allahım diyorum.. Neyse normalde 20 dk. iken 40 dakika nst de kaldım.. Korkudan kasıklarıma inceden ağrılar girmeye başladı. Nst bitti tekrar doktorumun odasına geldim. Bu defa alttan çatı muayenesi yaptı, sonra tekrar spekulumla baktı. Korkmayın kızlar sizi ürkütmeyeyim ama canım yandı sanırım çatım dar olduğu için. Bir hayli bağırdım bide zaten çok korktuğum için kastımda kendimi, açıklık yada kanama devamı yoktu çok şükür, doktorumda neden olduğunu anlayamadı, Ağda filan yaptırdınmı diye sordu, hayır dedim. Jiletle yapmıştım, dün ama tertemizdi kukuşum pambık gibisanırım ağda sandı neyse yok dedim.. İlişki şu bu hiç bişi olmadı. tekrar mina'ya baktı iyice inceledi sorunda yok dedi, belki tahrişten olmuştur dedi. İdrar verdim, enfeksiyonda çıkmadı.. Neden olduğu belli değil, acaba makattanmı geldi diye düşündük hemoroid var ya bende.. Neyse onca incelemeden sonra bir şey olmamasına sevindim. Bana eve git yat dedi ama işe geldim bu gün toparlayıp pazartesiye kadarda gelmeyeceğim en son pazartesi gelicem bir iki saat, ve daha gelmicem...
O yüzden şimdi işlerime saldırmam lazım, işte böyle kızlar aman ev işi şu bu diye yormayın kendinizi, dr. çok rahat bilgili bi kadın kendinden çok emin bende çok güveniyorum ama o bile artık sürekli istirahat halinde ol dedi bana.. Bebek açısındanda öyleymiş, şu işleri toparlasam, evimide temziletsem varya totomu yerdne kaldırmıcam..
huhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
canım bebekler haftada 200-300 gr arası alıyorlarmış drum öyle söyledi bana rahatlıkla 3000gr ı geçermeraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece
hepsi çok güzel ve şirinler allah sağlıkla kullanmayı asip etsin bu arada çokta fit görünüyosun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?