2011 Ekim Anneleri

duygu maşallah ne güzel bir kızın olmuş, Alllah nazamrdan korusun...kaç kilo doğmuştu? kaç gün küvözde kaldı..benimde erken doğu riskim varda o açıdan merak ediyorum

çok geçmiş olsun şeyma korkuttun valla.dikkkat et kendine ve bebeğine bidaha tekrarlamaz inşallahda vaktinde gelir kuzucun

Uvvvvv ne ka kalabalık bir gece, herkes dökülmüş :)

Duygu rabbim bebeğini nazarlardan saklasın maşallah suphanallah barekallah....

Şeyma iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun...

Miranda, zeamet maşallah bebişlerinize :)

Canom özgür bey güle güle kullansın aldıklarınızı, sende çok şirinsin canım :)

duygu cnm maşallah kızına melek gibi aynı siz ana kız azcık daha toparlanın inşallah gelip canlı canlı görücem ikinizi

DUYGU maşallah kuzucuğuna, çok şirin Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin arkadaşım.

duyguuu çok tatlı bu kızzz maşallah size gözlerim doldu

ayy maşallah elif'e ya hiçte küçük durmuyo güçlü bir bıdık o.
kaç kg doğdu ?
2330gr ödem şişlik felan gidince 2150kaldı bugün tartıldı 2210 olmuş
duyguuuu
elif berene 41 kere maaşallah. çokkk tatlı yaaa. sanada annelik çok yakışmışş. iyiki girmişim topiğe :))

maşallah duygu allah anneli babalı büyütsün nazarlardan korusun:)

duygucum masallahhhh.dedigin gibi ayni sen.cok heves yaptim.benimkide gelsin biran once bende sarip sarmalayayim onu.allah saglikla buyutmeyi nasip etsin sana.

aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerimmm onu bennnnnnn annem bile gördü kızınıııı teyzesinin gülüüüüüüüüü

Duygucum maşallah sübhanallah tebarekallah rabbim sana bağışlasın inşallahh

ayyyy maşallah size
yerim ben bu minnoş kızı

çok şekersiniz canım benim
sağlıklar dilerim tekrar.
Allah bizede nasip etsin bu günleri görmeyi.

oy oy oy teyzesi yesin onun yumuk yumuk ağzını yüzünü maşallah duygumm
kızın yanında senin güzellik geç fark ediliyor ama zorda olsa gördüm sana da maşallah canımmm

duygu pijamanı tacını terliğini alalım lütfen sırada yeni doğurcaklar var.zaman ekonomi zamanı dimi ama

kuzum kurban olsunlar yaradanına ağlattın beni çok kötü oldum.yavrum benim ayyy sarılıp koklamak istiyorum içim gitti.herkez felak nas okusun hemen

canımmmmmm massallah o dudaklar nasıl ole allahım korusun kem gözden ..ayyyyy benımkıde dogsun sevekkk sole ısıra ısıraa......

Teşekkürler teyzeleri zamanında rabbim sizede yaşatsın inşallah zaman su gibi aksın kavuşun yavrularınıza
Bizimki erkenci çıktı minicik oyuncak bebek gibi babası bile kucağına bi kere alabildi korkuyo bi yerine bişey yaparım diye öpemiyo dokunamıyo bende kucağıma alınca evirip çeviriyorum Oyuncağım oldu minik kızım

kızlar merhaba herkese,
arada yazıyorum arada gecmisi takip etmeye calısıyorum. takip ettigim kdarıyla su dogum listesi teklifine kimse bisey dememis. birbirimizden haberimiz olsun diye demsitim ama sanırım cok da gerekli görülmedi...????
ben evde istirahata devam ediyorum daha dogrusu kayınvalidemlerdeyim. saolsun cok bisiy yaptırtmıyorlar bana. egilip kalkmadan ufak tefek islerde yardımcı oluyorum ama burası kalabalık bir ev ve temizlik yemek surekli is var. gorumcem ve kayınvalidem surekli kosturuyor ben de vican yapıyorum ama acıkcası is yapacak da mecalim yok. sonucta erken dogum tehdidinden dolayı burdayım. ara ara uyku bastırıyor gidip odama uyuyorum ama genelde de oturma odasında kanepede uzanarak vakit geciiryorum. o kadar can sıkıcı ki, kendimi engelli gibi hissediyorum hem yaslıların hem engellilerin halini anlamak acısından ilginc bir deneyim oldu bu pazar gununden beri yasadıgım 11-12 gün.
nidilat ve progestan ilaçlarını vermişti dr. nidilatı hastene cıkısından sonraki 3 gun kullandım zararı cok diye bıraktırdı dr. progestana devam ediyorum. bugun sol kasıgımda dustan sonra feci sancım oldu. uzandım uyuyakalmısım uyanınca epey gectigini farkettim ve sevindim ama acıkcası yeniden bir korku sardı sancı baslayınca beni.
dr haftaya p.tesi salı goruselim demsiti bakalım ne diycek?
bizim oglan niye bu kadar acele ediyor anlamıyorum ayrıca?
hastane olayından önce cok hareketliydim ramazanı oldukca gzuel gecirmistik bi suru yere gidebilmsitik esimle. o yuzden bu evde durus bana agır geldi.
alısveris eksiklerimizle hic ilgilenemiyoruz sanırım ilgilenemiycez de

Bana cvp yazma zahmetinde bulunan bütün anne adaylarına teşekkür ederim gerçekten kontrolden beri çok moralim bozulmuştu cvplarınız bana moral oldu kendimi şimdi iyi hissediyorum.Ben kiloya bıraz takıntılıyım çünkü ilk bebeğim bıraz zayıf doğdu bana çok zorluk oldu hala daha o zayıflık devam ediyo yaşıtlarından daha küçük ve zayıf zorla yemek yediyorum ayrıca kızım iki yaşında çok kısa mesafeden sonra istek dışı hamile kaldım diğeride zayıf doğarsa kızımla birlikte onada bakmakta çok daha fazlasıyla zorluk çekerim diye endişelerim var tüm sıkıntım bu bide yalnızım annem kayınvalidem var ama bana ne kadar faydaları olabilirki sonuçta herkesin kendi evi kendi işi gücü var o yüzden kimseye güvenmemek lazım kimseden fayda yok...Herkese teşekkür ederim yorumlarından ötürü.

duygucum Allahım nazarlardan korusun çoooook tatlı bebeğin okudum içimden valla bu güzelller güzeline Allah bağışlasın...

sağol canım o fit dediğin 71 kilo fil olmasın valla dükkanları gezerken yandan kendimi görünce irkiliyorum ama bezen hoşuma gidiyor bu göbek özellikle toplu taşıma araçlarında

hahaha oda bişimi ben 77 oldum canikom çok mutluyuz ama evde bir rakibimiz var babamızda bizimle beraber göbüş yaptı ya buna ne demeli bakalım hangimiz önce doğurcaz yarışıyoruz

bayramdan beride cnm benim iştahım çok arttı özelliklede akşamları ve geceleri çok yemeye başladım nerdeyse her gece yemek yiyorum

canım ben artık kahvaltı olayını artık sevmiyoruz maalesef 2 teytin minicik peynir yeter bu kadar daha fazlasını almıyor mide
ammaaaaaaaaa öglen akşam sevdiğim mamalar varsaaa kimse tutamaz beni o yüzden 13 kilo aldım ben bu gidişle 15 kiloda finis yaparım
allah sonumuzu hayır etsinn

DUYGU çok duygulandım ay maş. o ne güzellik yaaa Rabbim bağışlasın onu sana mutluluktan ağlıyorum şu an harikasınız ana kız

Duygu'cum maşallah bebeğine Allah nazarlardan saklasın kızlar bir de resme bakan herkes 1 kere maşallah desin istemesek de bazen göz değebiliyor mümkünse maşallah barekallah diyelim

Bizim Elif Beyza da çok heyecanlandı tepikledi tam 3 kere çok az kaldı kızlarr ya nereden nereye geldik hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi yeni keseyi görmüştük burada yazışmaya başladığımda ne kadar zaman geçti hepimiz için az zaman kaldı sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım artık inşallah...

Şeymacım çok geçmiş olsun sana da umarım 2 hafta daha bekler bebeğin.

Yozservet şu beğen olayı kalktı ya, her mesaja da cevap yazamıyorum unutuyorum ben. Senin fikrin süper yani aramızdan birinin topiğe aktif olarak katılan herkesin telini alması isteyene vermesi çok güzel olur. Böyle bir şeye gönüllü olan çıkarsa ben seve seve veririm telefonumu gerçi benimki en azından Elif'de var ama bir durum olduğunda haberleşebilmek açısından çok çok iyi olur. Bu arada çok çok dikkat et sen de bebeğin için yatıyorsun inşallah biraz daha büyüsün annesi hem dinleniyorsun fena mı doğunca biz de 2 saatte bir doyurma, alt değiştirme, gazını çıkarma olaylarına giricez inşallah şimdiden güç topla

hahaha oda bişimi ben 77 oldum canikom çok mutluyuz ama evde bir rakibimiz var babamızda bizimle beraber göbüş yaptı ya buna ne demeli bakalım hangimiz önce doğurcaz yarışıyoruz

kızz benim kocamla aramda 36 kilo fark vardı dal gibiyim dallllll derdim
şimdiiii aramızda olan fark 23 kilo gecenlerde annem yanyana durun bakim hanginiz daha kilolu didi
eeee tabiki bennnnnnnnnn:100::100::100::100:

kızlar benim kaç gündür rahmim sancıyor bazen ayaga kalkıncada sanki aşagıya kayıyo benim minnooşşşş sizede oluyormuuuu:26::26::26:

cnm 8 10 kişinin numarası var bende alabildiklerimi almaya çalışıyorum bencede en azından herkes 1 kişiye verse telini bi şekilde gene ulaşılır bu arada cnm benim no değişti çağrı atayım sana kaydet yeni numaramı

maşallah barekallah.. beren kuzuma bak sen yaa, duygucum güle güle,sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyütün inş yavruyu.. Rabbim size bağışlasın, hayırlı evlat olsun inş.. ayyy acayip duygu patlaması yaşıyorum şuan yaa

annesinin minyatürü gibi cimcimeye bak sen, şimdiden pozlara girmiş yerim o dudakları yanakları ben

tekrar tekrar maşallah..

duygu bebeğine ve sana 41 kere maşallah çok tatlısınız anne kız allah daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah sen kurtardın hayırlısıyla darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…