Teşekkür ederiz teyzeleri
Kıpırdanmaya başladı ben kalkıp kızımın altını değiştiriyim karnını doyurup tekrar yatırıyım sonrada kalan sütümü sağarım
Günde 2 saat arayla yapıcak olduğunuz şeyler bunlar kendinizi şimdiden hazırlayın Harika bişeyyyyyyyyyyyyyy
herkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
1 saatte yemek yaptım hatta yedim wuuuuuuwwwwww 71 kiloyum ammma çok hızlıyım:'3:
duygu cnm maşallah kızına melek gibi aynısiz ana kız azcık daha toparlanın inşallah gelip canlı canlı görücem ikinizi
DUYGU maşallah kuzucuğuna, çok şirinAllah analı babalı büyütmenizi nasip etsin arkadaşım.
duyguuuçok tatlı bu kızzz maşallah size gözlerim doldu
2330gr ödem şişlik felan gidince 2150kaldı bugün tartıldı 2210 olmuşayy maşallah elif'e ya hiçte küçük durmuyo güçlü bir bıdık o.
kaç kg doğdu ?
duyguuuu
elif berene 41 kere maaşallah. çokkk tatlı yaaa. sanada annelik çok yakışmışş. iyiki girmişim topiğe :))
maşallah duygu allah anneli babalı büyütsün nazarlardan korusun:)
duygucum masallahhhh.dedigin gibi ayni sen.cok heves yaptim.benimkide gelsin biran once bende sarip sarmalayayim onu.allah saglikla buyutmeyi nasip etsin sana.
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerimmm onu bennnnnnn annem bile gördü kızınııııteyzesinin gülüüüüüüüüü
Duygucum maşallah sübhanallah tebarekallah rabbim sana bağışlasın inşallahh
ayyyy maşallah size
yerim ben bu minnoş kızı
çok şekersiniz canım benim
sağlıklar dilerim tekrar.
Allah bizede nasip etsin bu günleri görmeyi.
oy oy oy teyzesi yesin onun yumuk yumuk ağzını yüzünü maşallah duygumm
kızın yanında senin güzellik geç fark ediliyor ama zorda olsa gördümsana da maşallah canımmm
duygu pijamanı tacını terliğini alalım lütfen sırada yeni doğurcaklar var.zaman ekonomi zamanı dimi ama
kuzum kurban olsunlar yaradanına ağlattın beni çok kötü oldum.yavrum benim ayyy sarılıp koklamak istiyorum içim gitti.herkez felak nas okusun hemen
canımmmmmm massallah o dudaklar nasıl ole allahım korusun kem gözden ..ayyyyy benımkıde dogsun sevekkk sole ısıra ısıraa......
sağol canım o fit dediğin 71 kilo fil olmasınvalla dükkanları gezerken yandan kendimi görünce irkiliyorum ama bezen hoşuma gidiyor bu göbek özellikle toplu taşıma araçlarında
bayramdan beride cnm benim iştahım çok arttı özelliklede akşamları ve geceleri çok yemeye başladım nerdeyse her gece yemek yiyorum
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim
Eki Görüntüle 252938 Eki Görüntüle 252941
hahaha oda bişimi ben 77 oldum canikom çok mutluyuz ama evde bir rakibimiz var babamızda bizimle beraber göbüş yaptı ya buna ne demeli bakalım hangimiz önce doğurcaz yarışıyoruz
Duygu'cum maşallah bebeğine Allah nazarlardan saklasın kızlar bir de resme bakan herkes 1 kere maşallah desin istemesek de bazen göz değebiliyor mümkünse maşallah barekallah diyelim
Bizim Elif Beyza da çok heyecanlandı tepikledi tam 3 kere çok az kaldı kızlarr ya nereden nereye geldik hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi yeni keseyi görmüştük burada yazışmaya başladığımda ne kadar zaman geçti hepimiz için az zaman kaldı sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım artık inşallah...
Şeymacım çok geçmiş olsun sana da umarım 2 hafta daha bekler bebeğin.
Yozservet şu beğen olayı kalktı ya, her mesaja da cevap yazamıyorum unutuyorum ben. Senin fikrin süper yani aramızdan birinin topiğe aktif olarak katılan herkesin telini alması isteyene vermesi çok güzel olur. Böyle bir şeye gönüllü olan çıkarsa ben seve seve veririm telefonumu gerçi benimki en azından Elif'de var ama bir durum olduğunda haberleşebilmek açısından çok çok iyi olur. Bu arada çok çok dikkat et sen de bebeğin için yatıyorsun inşallah biraz daha büyüsün annesi hem dinleniyorsun fena mı doğunca biz de 2 saatte bir doyurma, alt değiştirme, gazını çıkarma olaylarına giricez inşallah şimdiden güç topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?