bilmem sen bilirsin ama ben pijama olarakda bunu aldım uyumlu oldu yani Eki Görüntüle 252799
Canım krem diiL :) krep kaymaz kumaşlar var çok şık yani ne abartı ne basit o krep kumaştan yapçak şalı ve yazmayı.. :)
nası bi şey ki o hiç anlamam ben kumaştan :))
en güzel akşamlar sizin olsun kknın güzel annelerive onların şirin yavrucuklarıkızımla bizden size gelsin.umarım bi yaramazlık yoktur geçmişi okuyamadım doğuran varmı bu hafta.keyfimede diyecek yok kızımı gördüm bugün .annesinin kuzusu büyümüş 3200 gr olmuş topik topikti dr da söyledi nekadar hareketli die bi resim yakalayamadık zaten ne gecesi ne gündüüzü belli hiç durmuyo sizinkide öylemi acaba.hiperaktifmi olacak kızışım yoksa babası gibi bu arada haftaya kardeşimin sözü var ve bana ateş düştü şu halimle ne giyicem bilemedim mağaza mağaza gezdim kafama göre bişi bulamadım 3 hafta sonrada görümcemin kızının sözü var ona yetişemeyiz herhallde
oy maş. topikte ilk 3000i gören siz oldunuz. Hayırlarla al kucağına canım kızını inş.
slm kizlar.hanzadecim oncelikle cok gecmis olsun.tekrar ayni korkuyu yasamazsin umarim.Vahide seninde annene cok gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis.
gelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:
anam herkes doğuruyo valla ben de size baka baka erken doğuracam bu gidişle hele Duygunun ufaklıktan sonra inanılmaz doğurasım var
Yalugcum her şey yolundadır inş. kilo konusunda doktor bi şey dememiş galiba inş. bi sıkıntı yoktur.
oyyyybebeklerimize ay yaklaştı artık arkadaşlar büyüdüler duygu açtı yolu bundan sonrası gelir artık, bizde yeni geldik dr dan çok iyi dedi 2048 g oğlumuz, tahliller verdi yarın yaptrıcam bakalım yine konuşacağız enfeksiyon olmuştum ya takma dedi indirect coombs yaptıracak tekrar,idrar, kan bakalım inş sorun çıkmaz hiçbirimizde sağsalim alalım bebekleri kucağımıza...
enfeksiyona takılma mı dedi benim ki enfeksiyon yüzünden yürümemi yasakladı yaaaa:97::97: inş. tüm testlerin normal çıkar canım. bu arada maş. bebşine de
akşama doğru biraz daha iyi hissettim kendimi dediğin doğru sonuçta vucüdumuz herzaman bir olamaz helede bu durumda.mrb kızlarr biz geldik kzımla :)) topiği biraz okim diye girdim ama işler işler okuyamadım. bugünlük işlerimi bitirdim sayılır :)
nejla bu sabah bende öyle halsizdim. işe gelirken yolda yürüyemedim bile düşüvericekmişim gibi bi ağırlık bi halsizlik vardı neyseki sonra biraz toparladım. Bazı günler vücut daha halsiz ve hantal oluyor galiba.. bide sen 38. haftandasın canım senin daha yorgun hissetmen çok normal. ama doğum başlıycanda hamişe acayip bi enerji gelirmiş :))
a-şeyma
canım kanaman olmuş azda suyum sızıyor yazmışsın. ama hastaneye sancı başlamadan gitmiycem yazmışsın. yanlış hatırlamıyosam sabahta gece kasıklarında çok sancın olduğunu ve göbeğinin aşağı indiğini yazmıştın 2. hamileliğin bizden daha tecrübelisin canım ama henüz 34 haftalık hamilesin yani bebeğin çok küçük bence sancının başlamasını bekleyip bebeğinide kendinide riske atma. en yakın hastaneye gidip bir muayene ol. neolur olmaz sen önlemini al bence...
canom aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.sanadahuhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
cnm 8 10 kişinin numarası var bende alabildiklerimi almaya çalışıyorum bencede en azından herkes 1 kişiye verse telini bi şekilde gene ulaşılır bu arada cnm benim no değişti çağrı atayım sana kaydet yeni numaramı
huhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
ya şu gögüs pompası varyaa elime oyuncak oldu bakınayım didim açtım memişi taktım bunu pompaya basmamla memiş bi ileri bi geri gidince beni aldı bi gülmee çok komikti yaaaaaaaa annemde oynama sütün gelir didi bıraktım valla ben çocugum hala bebegimle arkadaş oluruz oyuncaklarını alır oynarım ilerde
bu arada selamün aleyküm millettt:82:
acayip yorgun bi haldeyim yaa, artık azcık gezmek bile yaramıyor üstelik hiç bişi alamadım...
sadece pijama olayını hallettim ve sonunda kendime kıpkırmızı bi pijama aldımmmgezemedim pek, kuzuya bi battaniyeyle hırka aldım bu arada.. sonra yemek yeyip eve geldik.. yorulmuşum baya, paytak paytak yürüdüm
yarın sabah sağlık ocağına gitcem bi şekere baktırcaz bakalım ne durumda.. gerçi salladım bu ara amannn
adanaki kızlar atatürk caddesindeki fırat giyimde yüzde elli indirim başlamış.. çok güzel şeyler vardıda bizim durum müsait olmadığından sadece bitane alabildim.. en güzel pijama takımları 20 tlye düşmüştü.. baya kaliteli ürünler.. özellikjle kaprililer ve mini geccelikler çok hoştuu
benim aldığımda etiketin ilk fiyatı 300, ikincisi 120 görünüyordu yarı fiyatına geldi iyi oldu.. az pazarlık yaptım 50 olsun diye ama ortada 55 de anlaştık
çok güzel aldıkların güle güle kullan canım. bi de çok güldüm sana :))) kız sütün mütün gelir ne istiyon memişlerden şimdiden
acayip yorgun bi haldeyim yaa, artık azcık gezmek bile yaramıyor üstelik hiç bişi alamadım...
sadece pijama olayını hallettim ve sonunda kendime kıpkırmızı bi pijama aldımmmgezemedim pek, kuzuya bi battaniyeyle hırka aldım bu arada.. sonra yemek yeyip eve geldik.. yorulmuşum baya, paytak paytak yürüdüm
yarın sabah sağlık ocağına gitcem bi şekere baktırcaz bakalım ne durumda.. gerçi salladım bu ara amannn
adanaki kızlar atatürk caddesindeki fırat giyimde yüzde elli indirim başlamış.. çok güzel şeyler vardıda bizim durum müsait olmadığından sadece bitane alabildim.. en güzel pijama takımları 20 tlye düşmüştü.. baya kaliteli ürünler.. özellikjle kaprililer ve mini geccelikler çok hoştuu
benim aldığımda etiketin ilk fiyatı 300, ikincisi 120 görünüyordu yarı fiyatına geldi iyi oldu.. az pazarlık yaptım 50 olsun diye ama ortada 55 de anlaştık
oyyyybebeklerimize ay yaklaştı artık arkadaşlar büyüdüler duygu açtı yolu bundan sonrası gelir artık, bizde yeni geldik dr dan çok iyi dedi 2048 g oğlumuz, tahliller verdi yarın yaptrıcam bakalım yine konuşacağız enfeksiyon olmuştum ya takma dedi indirect coombs yaptıracak tekrar,idrar, kan bakalım inş sorun çıkmaz hiçbirimizde sağsalim alalım bebekleri kucağımıza...
Bizimde kontrolümüz vardı bugün teyzoşlarımız oğlum 3300 gr olmuş maşallahdoğum için eğer sorun olmazsa eylül sonunu bekleyeceğiz dedi dr teyzemiz nst de minik kasılmalarımız çıktı çok normal rahim hazırlanıyor dedi
kontrole giden arkadaşların bebiklerine kocamannnnmaşallah diyorum rabbim sağlıkla bağışlasın evlatlarımızı inşallah
huhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
meraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece
pijaman da çok güzel canım güzel günler de kullan aynı marka mı bu da?
enfeksiyona takılma mı dedi benim ki enfeksiyon yüzünden yürümemi yasakladı yaaaa:97::97: inş. tüm testlerin normal çıkar canım. bu arada maş. bebşine de
bugun eminönünden geliyoruz tuvalete giremedim oralarda mikrop kaparım korkusuyla
eve geliyoruz otobüsteyiz benim yakışıklı idrar keseme yaslandı acuk su sızdırdık
sonra indik otobüsten hızlı hızlı eve geliyoruz koşeyi döndük malahhalye girdik benim şopar tepiği koyuverdi
anasına vee anası altına yaptıeve nasıl zor attım kendimi bilemedim merdivenleri çıkıyorum şır şır şır
benden giden gidiyo annem arkamda gülüyooogluma sidikli diyemicem çünkü anası daha sidikli oldu
Güle güle giy canım. Ben de lohusa tacı almayı düşünüyorum ama nerede satılır bu meret bilen var mıııı ????
aleyküm selam canımm hani resimmm biz resim isterükkkkkkkkbizde bugun gezdik anam ile cılkımız çıktı annem koltukta uyuyakaldı
açılma mı varmış. inş. biraz daha durur bebeğin içerde. geçmiş olsun canımherkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
Duygu'cum maşallah bebeğine Allah nazarlardan saklasın kızlar bir de resme bakan herkes 1 kere maşallah desin istemesek de bazen göz değebiliyor mümkünse maşallah barekallah diyelim
Bizim Elif Beyza da çok heyecanlandı tepikledi tam 3 kere çok az kaldı kızlarr ya nereden nereye geldik hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi yeni keseyi görmüştük burada yazışmaya başladığımda ne kadar zaman geçti hepimiz için az zaman kaldı sağ salim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım artık inşallah...
Şeymacım çok geçmiş olsun sana da umarım 2 hafta daha bekler bebeğin.
Yozservet şu beğen olayı kalktı ya, her mesaja da cevap yazamıyorum unutuyorum ben. Senin fikrin süper yani aramızdan birinin topiğe aktif olarak katılan herkesin telini alması isteyene vermesi çok güzel olur. Böyle bir şeye gönüllü olan çıkarsa ben seve seve veririm telefonumu gerçi benimki en azından Elif'de var ama bir durum olduğunda haberleşebilmek açısından çok çok iyi olur. Bu arada çok çok dikkat et sen de bebeğin için yatıyorsun inşallah biraz daha büyüsün annesi hem dinleniyorsun fena mı doğunca biz de 2 saatte bir doyurma, alt değiştirme, gazını çıkarma olaylarına giricez inşallah şimdiden güç topla
Güle güle giy canım. Ben de lohusa tacı almayı düşünüyorum ama nerede satılır bu meret bilen var mıııı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?