2011 Ekim Anneleri

bilmem sen bilirsin ama ben pijama olarakda bunu aldım uyumlu oldu yani Eki Görüntüle 252799

pijaman da çok güzel canım güzel günler de kullan aynı marka mı bu da?

bugun eminönünden geliyoruz tuvalete giremedim oralarda mikrop kaparım korkusuyla
eve geliyoruz otobüsteyiz benim yakışıklı idrar keseme yaslandı acuk su sızdırdık
sonra indik otobüsten hızlı hızlı eve geliyoruz koşeyi döndük malahhalye girdik benim şopar tepiği koyuverdi
anasına vee anası altına yaptıeve nasıl zor attım kendimi bilemedimmerdivenleri çıkıyorum şır şır şır
benden giden gidiyo annem arkamda gülüyoo ogluma sidikli diyemicem çünkü anası daha sidikli oldu

duygucum maaşaallah kızınada sanada çok şirin

akşama doğru biraz daha iyi hissettim kendimi dediğin doğru sonuçta vucüdumuz herzaman bir olamaz helede bu durumda.

canom aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.sanada maaşaallah hiçte şişko durmuyorsun bence.bende 72 kiloyum tatlım 62 ile hamile kaldım.ne yapalım yavrulamızın canı sağolsun kilolar verilir.

doktora giden annişler hepinizin bebişlerine 41 kere maaşaallah.
bebişlerin kilolarını kafaya takmayın eltim geçen hafta doğum yaptı 3000gr doğdu bebiş 1 haftada 3600 olmuş yani doğunca alır sağlıklı olsunlar yeter.

bende akşam arkadaşımın nişanı vardı oraya gittim herkes oynadı bende öyle oturdum oturdum geldim.

Kaydettiiiiimmmm

Edaaaa biz senle çok yakın oturuyoruz sakıncası yoksa sen de özelden at bana telini olur mu kuzum?

çok güzel aldıkların güle güle kullan canım. bi de çok güldüm sana :))) kız sütün mütün gelir ne istiyon memişlerden şimdiden

bu arada selamün aleyküm millettt:82:

acayip yorgun bi haldeyim yaa, artık azcık gezmek bile yaramıyor üstelik hiç bişi alamadım...

sadece pijama olayını hallettim ve sonunda kendime kıpkırmızı bi pijama aldımmm gezemedim pek, kuzuya bi battaniyeyle hırka aldım bu arada.. sonra yemek yeyip eve geldik.. yorulmuşum baya, paytak paytak yürüdüm
yarın sabah sağlık ocağına gitcem bi şekere baktırcaz bakalım ne durumda.. gerçi salladım bu ara amannn

adanaki kızlar atatürk caddesindeki fırat giyimde yüzde elli indirim başlamış.. çok güzel şeyler vardıda bizim durum müsait olmadığından sadece bitane alabildim.. en güzel pijama takımları 20 tlye düşmüştü.. baya kaliteli ürünler.. özellikjle kaprililer ve mini geccelikler çok hoştuu

benim aldığımda etiketin ilk fiyatı 300, ikincisi 120 görünüyordu yarı fiyatına geldi iyi oldu.. az pazarlık yaptım 50 olsun diye ama ortada 55 de anlaştık

Güle güle giy canım. Ben de lohusa tacı almayı düşünüyorum ama nerede satılır bu meret bilen var mıııı ????

çok güzel aldıkların güle güle kullan canım. bi de çok güldüm sana :))) kız sütün mütün gelir ne istiyon memişlerden şimdiden

sağol canımmm makinayı merak ettim önce elimde denedim sonra memişlerde eger gelmezse ilk zamanlarda sütüm zevkle sagarım çok komikkkkkkkkkk ama yanlızken yanımda kimseler yokken köydeki inegide böyle sağmışlardı şimdi beni öyle gören kociş her beni gördüğünde köydeki inekler gelir yada inekleri gördükçe bennaman allahımmm sağarken odamın kapısını kitlim ben

aleyküm selam canımm hani resimmm biz resim isterükkkkkkkkbizde bugun gezdik anam ile cılkımız çıktı annem koltukta uyuyakaldı

maşallah bebeğine canım inşallah tahlillerin temiz çıkar.

maşallah oğluşuna zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah.

canom cicileriniz pek güzel güle güle sağlıkla kullanın inşallah oğluşunla beraber maşallah sana da çok güzel görünüyosun bencee ne şişkosu güzel bir hamile gördüm ben sadece

öncelikle maşallah bebeğine canım bence hiç sıkma canını bebeğin gayet normal kiloda.ve haftada 200-300 gr falan alıyolar diye biliyorum ben.doğunca da alcaklar zaten hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da kilo çok önemli değil.

ay canım benim üni hast profu bölüm başk, millet bayılıo bende 2.kez gittim ama benim istdaki drumda sık rastlanan bir durum dedi belki test sonuçlarına göre söylemilerdir bana 2 dr da yarım saat yürü dedi yanma akıntı yok, enfexia bitirdim 5 gün kullandım, yarın yine tit yaptıracağım sanırım enfeksiyon için istedi,, sende durum ne birdaha tekrarlayan birşey oldu mu?

Güle güle giy canım. Ben de lohusa tacı almayı düşünüyorum ama nerede satılır bu meret bilen var mıııı ????

sağol tatlım ne biliyim özellikle adı öyle mi geçiyor ayyy hiç bijuteri kültürümüz yok ayol:) ben şöyle kurdele şeklinde kibar bişey düşünüyorum kırmızı.. bide krem gecelik alırsam onada papatya tacı alıcam..

sabah siz örtü olayını sormuşsunuz, hımm bu tülbentlerin yerinden şal yapmışlar millet hep ondan örtüyor yazın rahat diye kaymaz ter alır yapışma iyi olur.. ama bana şal pek yakışmıyor gibi.. zaten hast. kimsemiz yok gelecek bi şekilde hallederim, evde de tülbentle/taçla idare ederim bizde erkek görmicek nasıl olsa...

aleyküm selam canımm hani resimmm biz resim isterükkkkkkkkbizde bugun gezdik anam ile cılkımız çıktı annem koltukta uyuyakaldı

resmi yarın çekerim pilimiz bitmiş:) yani benim bitikde makineninde
sağolasın canomcum, sizin cicleride gördüm maşallh özgürümün bişeyi kalmadı eksik, anası gidemiyom edemiyom dedi ama aldı hepsini

bende tam sana yazacaktım mesajını arıyordum, siz iyi gezmişsiniz benim enerjim yoktu kocada yorgundu zaten bi iki saat yetti.. ayy zorma bende su içmedim tiş gelmesin diye ama eve dönüşte zor sabrettim öldüm yani bi atak yapcaz diyee

açılma mı varmış. inş. biraz daha durur bebeğin içerde. geçmiş olsun canım

züleyha nasıl bi pijama takımı aldın sen bi de şalın nasıl mümkünse eklesen bana da fikir olur ben hala almadım yaa:97::97::97:

ve aleyküm selammmmm. evet biz foto istiyoruz hatta giysene kırmızı kırmızı :))) töbe töbe saat 12ye geliyo tozuttum ben.
canom seni devreye sokuyorum kırmızı konusunda ha bi de sansee :))))

buarada duygucum dün de görmüştüm ama bgnkü resimde de ağlıcaktım nerdeyse ben sizin her resminize duygulanıyorum yaAllahım uzun sağlıklı bir ömür versin kızına inşallah sizinle beraber. ben de istiyorum artık kızımı dicem ama zamanında tabi demeden geçemiyorum ama çok özendim Allah bize de nasip etsin sağlıkla inş.içimden okudum resmine bakarken çok güzel maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…