2011 Ekim Anneleri

ya benim eczacı enfexia yerine cefaks vermiş onu kullanıyorum 500 mg günde iki tane hamd olsun tekrarlamadı ben de çok yürümemeye çalışıyorum doktor korkkuttu beni.

senin ilacın kaç mg. bana fazla geldi 500 mg bi de günde iki tane ((

bunlarda bizim logusa tacımız sahsen pazardan aldım

Eki Görüntüle 252974 Eki Görüntüle 252975

bende pazardan alcam canom, orda daha ucuzdu fiyatını hatırlamıyorum bide istediğim şekilde vardı.. bi de kırmızı taşlı küpe aldık mı tama, kremlede inci takarım.. hafif bi şeker pembe ruj, yada parlatıcı renk verir azda rimel gözlerim zaten güzel başka bişiye gerek yok sade,saf daha hoş olur dimiii

kızlar benim kaç gündür rahmim sancıyor bazen ayaga kalkıncada sanki aşagıya kayıyo benim minnooşşşş sizede oluyormuuuu:26::26::26:

bendede oluyo çok ağrıyo bide dişlerimde kötüleşti sabah akşam fırçalarım iyide bakarım ama çok acıyo şimdi bide fırçalarken kanıyo

ve aleyküm selammmmm. evet biz foto istiyoruz hatta giysene kırmızı kırmızı :))) töbe töbe saat 12ye geliyo tozuttum ben.
canom seni devreye sokuyorum kırmızı konusunda ha bi de sansee :))))

hee benim herüfte vursun beni dimiii:82: zaten kısa kollu aldım bide söyleniyo sen bunu kırmızı kırmızı hastanede nasıl giycen yok osu yok busu moralini bozdu bende almadan çıktım önce sonra istediğim gibi bulamayıp surat sallayınca gidip aldı paşa paşa

:))) şaka canım normal halimizin fotosuna müsade yok bi de kırmızılarla koysak topuğumuza sıkarlar herhalde:))) üçlü seti mi 55e aldın eğer öyleyse çok iyiymiş fiyat. güle güle kullan canım

yaniii kaç kere kullanıcaz ki zaten belli bir yerde logusa tacı satılır denmiyor bal gibi olur hatta annem bandana gibi olanlardan da alalım didideeee almadık alayım ondanda bi taneee küpe iyi fikirrrrr
baştaki çok güzel canım

bendede oluyo çok ağrıyo bide dişlerimde kötüleşti sabah akşam fırçalarım iyide bakarım ama çok acıyo şimdi bide fırçalarken kanıyo

offf dişlerden bende muzdaribim zeynep en yumuşak fırçayı kullanıyorum ama yinede yok şakır şakır kanıyo ağlıcak oluyorum bazen zor duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…