- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ay canım benim üni hast profu bölüm başk, millet bayılıo bende 2.kez gittim ama benim istdaki drumda sık rastlanan bir durum dedi belki test sonuçlarına göre söylemilerdir bana 2 dr da yarım saat yürü dedi yanma akıntı yok, enfexia bitirdim 5 gün kullandım, yarın yine tit yaptıracağım sanırım enfeksiyon için istedi,, sende durum ne birdaha tekrarlayan birşey oldu mu?
kızlar benim kaç gündür rahmim sancıyor bazen ayaga kalkıncada sanki aşagıya kayıyo benim minnooşşşş sizede oluyormuuuu:26::26::26:
ve aleyküm selammmmm. evet biz foto istiyoruz hatta giysene kırmızı kırmızı :))) töbe töbe saat 12ye geliyo tozuttum ben.
canom seni devreye sokuyorum kırmızı konusunda ha bi de sansee :))))
baştaki çok güzel canım
bugun eminönünden geliyoruz tuvalete giremedim oralarda mikrop kaparım korkusuyla
eve geliyoruz otobüsteyiz benim yakışıklı idrar keseme yaslandı acuk su sızdırdık
sonra indik otobüsten hızlı hızlı eve geliyoruz koşeyi döndük malahhalye girdik benim şopar tepiği koyuverdi
anasına vee anası altına yaptıeve nasıl zor attım kendimi bilemedim merdivenleri çıkıyorum şır şır şır
benden giden gidiyo annem arkamda gülüyooogluma sidikli diyemicem çünkü anası daha sidikli oldu
bendede oluyo çok ağrıyo bide dişlerimde kötüleşti sabah akşam fırçalarım iyide bakarım ama çok acıyo şimdi bide fırçalarken kanıyo
bendede oluyo çok ağrıyo bide dişlerimde kötüleşti sabah akşam fırçalarım iyide bakarım ama çok acıyo şimdi bide fırçalarken kanıyo
hee benim herüfte vursun beni dimiii:82: zaten kısa kollu aldım bide söyleniyo sen bunu kırmızı kırmızı hastanede nasıl giycen yok osu yok busumoralini bozdu bende almadan çıktım önce sonra istediğim gibi bulamayıp surat sallayınca gidip aldı paşa paşa
yaniii kaç kere kullanıcaz ki zaten belli bir yerde logusa tacı satılır denmiyor bal gibi olur hatta annem bandana gibi olanlardan da alalım didideeee almadık alayım ondanda bi taneee küpe iyi fikirrrrrbende pazardan alcam canom, orda daha ucuzdu fiyatını hatırlamıyorum bide istediğim şekilde vardı.. bi de kırmızı taşlı küpe aldık mı tama, kremlede inci takarım.. hafif bi şeker pembe ruj, yada parlatıcı renk verir azda rimel gözlerim zaten güzel başka bişiye gerek yok sade,saf daha hoş olur dimiii
baştaki çok güzel canım
zeynep bende de aynısı oluyor canımmm
beyen butonu istiyorummm çok tatlı olmuş
yaniii kaç kere kullanıcaz ki zaten belli bir yerde logusa tacı satılır denmiyor bal gibi olur hatta annem bandana gibi olanlardan da alalım didideeee almadık alayım ondanda bi taneee küpe iyi fikirrrrr
göremedim ben dedim cvp vermedin canom ama şimdi gördüm çok yakışmış bence de.
zeynep bende de aynısı oluyor canımmm
yaniii kaç kere kullanıcaz ki zaten belli bir yerde logusa tacı satılır denmiyor bal gibi olur hatta annem bandana gibi olanlardan da alalım didideeee almadık alayım ondanda bi taneee küpe iyi fikirrrrr
göremedim ben dedim cvp vermedin canom ama şimdi gördüm çok yakışmış bence de.
gızzz göremedim didin yeniden akledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?