CANOM taçlarının ikiside çok şirin ve güzel.ben beğendim buton olmasada manuel yaparız bizde ne yapalım.
bende de bende de hemde kaç aydır oluyor yeni değil yani alıştım artık fırçada ve lavaboda kan görmeye.
gızzz göremedim didin yeniden akledimmm
teşekkür ederizzzben de nasıl görebildim dedim tekrardan.
bende de oluyo aylardır hem de.diş fırçamı macunumu değiştirdim ama bi faydası yok gene kanıyo.
macunla fırçayla ilgisi yok canım bebişlerle ilgili ben dr dedim olabilir demişti.kansada fırçala dedi.
evet ben belki biraz azaltabilirim diye uğraştım ama yok.bide diş etlerim de şişiyo bazen kanadığı için.
bebeklerimiz bizim malzemelerimizden çalıyo kızlar ondan bu durumlarfeda olsun onlara herşeyler..
bebeklerimiz bizim malzemelerimizden çalıyo kızlar ondan bu durumlarfeda olsun onlara herşeyler..
canım ben şöööle bi elimde yıkadım ,sabunladım hafifçe ondan sonra ütüledim ,sonra götürdüm terziye.güvenemedim ,ama dediğin gibi çekecek bi kumaş değil zaten.Ay içim rahatladı valla , sanseee kız sen yıkadınmı yıkayıptamı yaptırdın paçalarını? Ben yıkamadım paça yaptırcam ama yıkayıpta yaotırayım demi gerçi çekecek bi kumaşa benzemiyo...
:)
maşşallah canım prensese ,sık dişini az kalmış babasının gelmesine...bekle kız zilliiiiiiislm kizlar.hanzadecim oncelikle cok gecmis olsun.tekrar ayni korkuyu yasamazsin umarim.Vahide seninde annene cok gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis.
gelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:
oyyy ne güzel bi şişkoo ,maşşallah canımmm..yaa bende şeker olayına girmek istiyorum ,gerçi ben 40 ında dağıtmayı düşünüyorum ,eşimin baya akrabası var burda ,hastaneyede şu üzerinde bebek olan çikolatalardan alcam...huhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
canım benim 32.3 te 2.100 dü ee seninkide normal bu değere göre ,bende kızıyorum kiloyu takanlara ...sağlıklı ,eli ayağı düzgün olsun yeter ,bak duygunun zıpır 2.300 doğdu ,yakında tompik olur...endişe etme..meraba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 33.2 haftamdayım oğlum 2200 gr 45 cm bana az geldi sezeryan olucam on gün erken alınıcak dört haftam var sadece sizce 3 kiloyu geçermi doğana kadar lütfen cvp yazın moralim bozuldu ben en azından 2500 olur diye bekliyodum bide her gün nerdeyse bi litre süt içiyodum her gün haşlama yumurta pekmez peynir ceviz falan yiyodum pek faydalı olmamış gördüğüm kadarıyla bir ayda 7oo grm aldırabilmişim sadece
oyyy maşşallah kızınaaaa...İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
Alıntı yapmazsanız sevinirim bi kaç gün dursun sonra silerim
Eki Görüntüle 252938 Eki Görüntüle 252941
bayramdan beride cnm benim iştahım çok arttı özelliklede akşamları ve geceleri çok yemeye başladım nerdeyse her gece yemek yiyorum
gızzzz nidaaaaaaaaaaa makarna sıktı galiba spagetti yapıyonnn
ayrıcaaa o toynak gibi oldu ayaklarım diyosun yaaaaaa makarna çok yiyosun sennn oda hamur işi boşa şişmiyo ayaklarrrrr
sağol canım ben şimdilik 50 adet aldım onlarıda kendi ziyaretçilerime vercem kaynana tarafını düşünmedim bileee
eşim çok istiyorsa alsın 50 tene daha dagıtsınn hıhhhhhh
ayyy gelin millleti işte
valla arayıpta kızım eksiğin gediğin varmı yapamadıgın yardım istermisin dimedi hiçççşimdi çıkarsam göstersem
adım gibi eminim yok bu komşuya yok şu komşuya diye torlar toplar alır benden millete dagıtır gelip hayırlı olsun diyenler için aldım
köye dagıtmak için değil ben buraya yazayım kanıt olsunyarın dogurduktan sonra demiştim diye
sefan olsun canım.canom şu sorunlarım düzelse sağ salim oğlumu alsam kucağıma balkona otursam kar yağsa elimde kahvem sigaram keyif yapsam.çok mu şey istiyorum acaba
gızzzz nidaaaaaaaaaaa makarna sıktı galiba spagetti yapıyonnn
ayrıcaaa o toynak gibi oldu ayaklarım diyosun yaaaaaa makarna çok yiyosun sennn oda hamur işi boşa şişmiyo ayaklarrrrr
sağol canım ben şimdilik 50 adet aldım onlarıda kendi ziyaretçilerime vercem kaynana tarafını düşünmedim bileee
eşim çok istiyorsa alsın 50 tene daha dagıtsınn hıhhhhhh
alem hatun birde 2 gündür bunamı kafa yordun hoşuma gidiyo sadece özel bi nedeni yok toce dememiniyiyiym canım saolasın...bende kocasına toce diyen kimdi diye düşünüyorun 2 gündür sendin demeek toce niye diyon hiç böyle bi tabir duymamıştım ?
iyi uyklular canım ..bende öğleni kılıp uyumak istiyorum ,tabi totoşu kaldırablirsem yerişnden ,zaten oturarak kılıyorum ama ,genede kıbleye yönelene kadar baya zor oluyoo...
sağol canımmm çok teşekkürler güzel dileğine hepimiz adına katılıyorum inşallah hepimizin bebikleri vakitlice gelirler sorunsuz sıkıntısızTubacım çok geçmiş olsun. inş zamanından sağlıkla gelir kuzun
sen koptun ben sinirden ortadan ikiye ayrılduım hanzadem ya şaşkınlığım sadece adam hrultudayken nasılda aklına getirip yapıştırdı yerinde zmanında off bu toce beni korkutuyoHahahaha ay koptum kocana tubaa ilahi yaaa :)))) Bu arda sanada geçmiş olsun tatlım ne üuntuutm ne unuttum diyorum hep geç geliy oaklıma o anda yazamayınca daha iyisindir inşallah :)
hayırlı güzel haberlerle gell ben tıpa almaya karar verdim vaktindne önce doğurmak yoookkkkkkkkben gidiyorum 4 gün yokum cuma kontrolüm var iyi sonuçlarla gelicem inşallah siz de kendinize kuzularınıza iyi bakın erken doğurmayın sizi seviyorum hoşçakalın
ha ha ha evet kızlar oynak baneim kızım. zaten ses duymasın hemen başlıyo kımıldanmaya tv de falan bağırışma olsun hemen başlıyo. kulaklarımız pek iyi çalışıyor maşallah. bazen beni anladığını düşünüyorum. dünde kocacım banyodayken bir külah dondurmayı götürdüm. eee dondurma yenirde eylül dururmu göbeğimi zıp zıp zıplatıyo zilli. dedim dur bak baba görürse anlar sonra o çıkınca tekrar dondurma yiyemeyiz anlaştıkmı dedim. vurmayı bıraktı :) sonuçta 2. külahımızıda götürdük :)))
canım inşallah sağlıkla vaktinde kucağına alırsın kilosuna nedne moralin bozulduki normal değilmi :44:allaha emanetsinizslm kizlar.hanzadecim oncelikle cok gecmis olsun.tekrar ayni korkuyu yasamazsin umarim.Vahide seninde annene cok gecmis olsun.verilmis sadakaniz varmis.
gelelim bize.bugun kontrolumuz vardi.bebegimin gelisimi normalmis.kilosuda 2800.kilosuna biraz moralim bozuldu.gecen kontrolden bu yana 100 gr almis.ve buyuk bombamizi patlatiyorum benim kizimda zamanini beklemeyenlerden.kafasi dogum kanalina girmis.bana 20 sinde aliriz demisti.ama 20 sinide beklemez bu dedi.3 gundur kasiklarim surekli agriyor.nst ye girdik sanci cikmadi.sabah aksam bekliyoruz artik.he bide anestesi uzmaniyla gorustuk.bi suru test falan istediler.yaptirdik.eger anormal bi sonuc cikarsa arayip haber veririz.bi problem yoksada bilgi vermeyiz meraklanmayin dediler.peki diyip ciktik hastaneden.bu arada enerjim tavan yapmis durumda.acayip enerji doluyum.sanirim ben doguracam.:18:
Bizimde kontrolümüz vardı bugün teyzoşlarımız oğlum 3300 gr olmuş maşallahdoğum için eğer sorun olmazsa eylül sonunu bekleyeceğiz dedi dr teyzemiz nst de minik kasılmalarımız çıktı çok normal rahim hazırlanıyor dedi
canoom herşeyin çok güzel hayırlı günlerde kullanın inşalllahhuhuuuuu biz geldikkkk sabah son dakika kararı alıp annemle saat 11 de eminönüne gittik gez gez öldükkkk saat 6 da eve geldik
eksiklerimizi aldıkk bir tek bezimiz ve eşofmanımız kaldıı onlarıda sonra alıcaz işte bunlarda cicilerimizzzzzzzzzzzz
AYRICA ŞİŞKOYA DİKKATTTT
AŞKOLSUN CANOM YAA AMA BENİM MAZERETİM VAR BANA DÜN ÇATI MUAYENESİ YAPILDIU HEMDE RAHİM DARLIĞI OLAN BANA ÇOK CANIM YANDI BİDE SIKIŞIKTIM ZATEN SEN DUA ET DOKTORUN YÜZÜNE SALMADIM O ACIYLA]tubişşşş kızz su mu kaçırıyon senakşamları suyu az iç
ya şu gögüs pompası varyaa elime oyuncak oldu bakınayım didim açtım memişi taktım bunu pompaya basmamla memiş bi ileri bi geri gidince beni aldı bi gülmee çok komikti yaaaaaaaa annemde oynama sütün gelir didi bıraktım valla ben çocugum hala bebegimle arkadaş oluruz oyuncaklarını alır oynarım ilerde
hmmm:44: enfeksiyon belası off ya inşallah biraz daha bekleyebilir bebeğin canım bol su önerdimi dr birde enfeksiyon için bişey vermedimi bana monurol verldi dün yşen ne yazıkki bu enfeksiyon erken doğum tehlikesiymiş ne yapsam geçiremeidm ben duacınım allaha emanetsiniz bebğinleherkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
bugun eminönünden geliyoruz tuvalete giremedim oralarda mikrop kaparım korkusuyla
eve geliyoruz otobüsteyiz benim yakışıklı idrar keseme yaslandı acuk su sızdırdık
sonra indik otobüsten hızlı hızlı eve geliyoruz koşeyi döndük malahhalye girdik benim şopar tepiği koyuverdi
anasına vee anası altına yaptıeve nasıl zor attım kendimi bilemedim merdivenleri çıkıyorum şır şır şır
benden giden gidiyo annem arkamda gülüyooogluma sidikli diyemicem çünkü anası daha sidikli oldu
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canım.inşallah yarın güzel haberle geirisn sorunsuz herşeyin yolunda olduğunu söle bize inş...bu arada selamün aleyküm millettt:82:
acayip yorgun bi haldeyim yaa, artık azcık gezmek bile yaramıyor üstelik hiç bişi alamadım...
sadece pijama olayını hallettim ve sonunda kendime kıpkırmızı bi pijama aldımmmgezemedim pek, kuzuya bi battaniyeyle hırka aldım bu arada.. sonra yemek yeyip eve geldik.. yorulmuşum baya, paytak paytak yürüdüm
yarın sabah sağlık ocağına gitcem bi şekere baktırcaz bakalım ne durumda.. gerçi salladım bu ara amannn
adanaki kızlar atatürk caddesindeki fırat giyimde yüzde elli indirim başlamış.. çok güzel şeyler vardıda bizim durum müsait olmadığından sadece bitane alabildim.. en güzel pijama takımları 20 tlye düşmüştü.. baya kaliteli ürünler.. özellikjle kaprililer ve mini geccelikler çok hoştuu
benim aldığımda etiketin ilk fiyatı 300, ikincisi 120 görünüyordu yarı fiyatına geldi iyi oldu.. az pazarlık yaptım 50 olsun diye ama ortada 55 de anlaştık
çok güzeller hayırlı olsun fikrimi söliyim dur kurdele olanı beğendim daha çok boncuksz olanı yani
bende pazardan alcam canom, orda daha ucuzdu fiyatını hatırlamıyorum bide istediğim şekilde vardı.. bi de kırmızı taşlı küpe aldık mı tama, kremlede inci takarım.. hafif bi şeker pembe ruj, yada parlatıcı renk verir azda rimel gözlerim zaten güzel başka bişiye gerek yok sade,saf daha hoş olur dimiii
biri benim içimimi okuduu sen doğurda gel annem ben bir yıl daha erzurumdayım karın merkezi kasım dedimmi başlar yağmaya gel sana kar altında önce mangal yakarım sonra kayfe sigara özleminle buluşTurayım senisefan olsun canım.canom şu sorunlarım düzelse sağ salim oğlumu alsam kucağıma balkona otursam kar yağsa elimde kahvem sigaram keyif yapsam.çok mu şey istiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?