2011 Ekim Anneleri

bende de oluyo aylardır hem de.diş fırçamı macunumu değiştirdim ama bi faydası yok gene kanıyo.

kızlar eşim pcyi bi kaç dk ödünç almıştı, şimdide hadi yatalım diyor.. artık sabah görüşürüz inş.. tahlil vercez ya erken gideriz yatıp dinlenelim kuzcukumla

filizcim üçlü değil, sadece pijama.. yarın çekerim inş foto gösteririm...

diş için bi çare yok hamilelikten sonra düzelir inş zeynepcim..

hadi öptüm sizi tek tek

kocacım bekliyorrr

ben geldiiimm..düğüne gitmiştim yaa..sandalyede oturmaktan ayak bileklerim toynak gibi oldu ,bide babet giyindim ,eşim elmaya geldi oturur oturmaz çıkardım babetlerii...iyidir sandalett...
canım ben şöööle bi elimde yıkadım ,sabunladım hafifçe ondan sonra ütüledim ,sonra götürdüm terziye.güvenemedim ,ama dediğin gibi çekecek bi kumaş değil zaten.

maşşallah canım prensese ,sık dişini az kalmış babasının gelmesine...bekle kız zilliiiiiii

oyyy ne güzel bi şişkoo ,maşşallah canımmm..yaa bende şeker olayına girmek istiyorum ,gerçi ben 40 ında dağıtmayı düşünüyorum ,eşimin baya akrabası var burda ,hastaneyede şu üzerinde bebek olan çikolatalardan alcam...
canım benim 32.3 te 2.100 dü ee seninkide normal bu değere göre ,bende kızıyorum kiloyu takanlara ...sağlıklı ,eli ayağı düzgün olsun yeter ,bak duygunun zıpır 2.300 doğdu ,yakında tompik olur...endişe etme..
oyyy maşşallah kızınaaaa...glip görcem ben ,öyle fotoylan neyin olmazzzz

bayramdan beride cnm benim iştahım çok arttı özelliklede akşamları ve geceleri çok yemeye başladım nerdeyse her gece yemek yiyorum

ayy al bendenyde okadar ,düğün restorandaydı ,sevindim yemek vardır diye ama sadece garnitür tarzı şeyler vardıı...eee gelip spagetti yapmak farz olduuu
bugün tartıda 77 yi gördüm bennn

gızzzz nidaaaaaaaaaaa makarna sıktı galiba spagetti yapıyonnn

ayrıcaaa o toynak gibi oldu ayaklarım diyosun yaaaaaa makarna çok yiyosun sennn oda hamur işi boşa şişmiyo ayaklarrrrr

sağol canım ben şimdilik 50 adet aldım onlarıda kendi ziyaretçilerime vercem kaynana tarafını düşünmedim bileee
eşim çok istiyorsa alsın 50 tene daha dagıtsınn hıhhhhhh

Son düzenleme:

ayyy gelin millleti işte

ayyy gelin millleti işte

valla arayıpta kızım eksiğin gediğin varmı yapamadıgın yardım istermisin dimedi hiççç şimdi çıkarsam göstersem
adım gibi eminim yok bu komşuya yok şu komşuya diye torlar toplar alır benden millete dagıtır gelip hayırlı olsun diyenler için aldım
köye dagıtmak için değil ben buraya yazayım kanıt olsun yarın dogurduktan sonra demiştim diye

sefan olsun canım.canom şu sorunlarım düzelse sağ salim oğlumu alsam kucağıma balkona otursam kar yağsa elimde kahvem sigaram keyif yapsam.çok mu şey istiyorum acaba

sefan olsun canım.canom şu sorunlarım düzelse sağ salim oğlumu alsam kucağıma balkona otursam kar yağsa elimde kahvem sigaram keyif yapsam.çok mu şey istiyorum acaba

yok kızzzzz niye çok sey olsun kiiiiiiii bende hayatım artık düzene girsin istiyorum bebişim dogsun sağlıkla işlerimi kendim yapayım kola içeyim kahve içeyim salam sucuk sosiste engel olmasın mayonez yiyeyim kayısı kıvamında pişmiş yumurtaya ekmek banayım camlarımı sileyimmmm istiyorum amaaaa daha varrrrr

neyse bacılarrr biz çıkıyoruz söle bi duş alıp yatalım oglumla içimde kıpır kıpır pc sağımda duruyo oglumda sağıma geçmiş
ne yazıyorum okumaya çalışıyo garibim haydin iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrrr

canım 0 tuzla yaptımm..ama başka pratik yemek yokki ,gece gecede uğraşamam yaniii..hem spagetti yapınca eşim çok seviniyo ,hatta o na diyorumki aşkım keşke sen soslasan güzel oluyo öyle...oda yapıyo ..getiriyo bende yiyoruumm
burda zaten ben,m kendi ziyaretçim olmaz pek ,hem kaynanam sever beni ,ayrıca hediye getirceklerin hepside kaynanamın akrabası ve beni severler genel olarakk:44::44::44:amaan ne biliim bugün arkadaşlar biz geliriz hastaneye dediler.ben gelmeyin evime buyrun dedim ,yani evde ağırlamak ve evde dağıtmak daha mantıklı geliyo bana
ayyy çok uykum var kızlar,bide benim kız kasıklarıma baskı yapmaya başladı ,acıyo inceden ,inceden...yarında erken kalkcam 9 da kurul toplantısı var,inşallah ilk molada izin alabilirr ve evime koşarım ...dua ediin banaa...herkese iyi kaliteli ,kesintisiz uyku diliyorumm..ama biliyorumkii bu geceeeee uzun olacaaaaaaakkkk...

hernekadar ayaklarım geri geri gitsede yatmam lazım uyku bastırdı ahhh gece kırk kere kalkmasamda bu uyku ziyan olmsa kızım ittirip duruyo mesanemi offf wc demi uyusam acaba:44::44: herkese iyi geceler yeni güne sağlıkla sorunsuz uyanalım inşallah :80::80::80:

alem hatun birde 2 gündür bunamı kafa yordun hoşuma gidiyo sadece özel bi nedeni yok toce dememin

Tubacım çok geçmiş olsun. inş zamanından sağlıkla gelir kuzun
sağol canımmm çok teşekkürler güzel dileğine hepimiz adına katılıyorum inşallah hepimizin bebikleri vakitlice gelirler sorunsuz sıkıntısız

Hahahaha ay koptum kocana tubaa ilahi yaaa :)))) Bu arda sanada geçmiş olsun tatlım ne üuntuutm ne unuttum diyorum hep geç geliy oaklıma o anda yazamayınca daha iyisindir inşallah :)
sen koptun ben sinirden ortadan ikiye ayrılduım hanzadem ya şaşkınlığım sadece adam hrultudayken nasılda aklına getirip yapıştırdı yerinde zmanında off bu toce beni korkutuyo fena valla neyse bidaha olursa çaktırmam ona aslaaaaa sağol canım geçmişler olsun geçip gitsin yaşadığımız bu sıkıntılı günler dün bayağı korktum ama şükürler olsun iyiyim belimde ve kasıklaırmdaincecik bir ağrı var ama artık biliyrumki o lanet taş yüzündne bebeğime güveniyorumben üzmicek beni inşallahhhhhhhh

ben gidiyorum 4 gün yokum cuma kontrolüm var iyi sonuçlarla gelicem inşallah siz de kendinize kuzularınıza iyi bakın erken doğurmayın sizi seviyorum hoşçakalın
hayırlı güzel haberlerle gell ben tıpa almaya karar verdim vaktindne önce doğurmak yoookkkkkkkk

[

bende konuşmak istiyorum kızımlaa ama olmuyo ya garipmiyim neyim iki kelime etsemö üçüncğüde kahkalarla gülüyorum kendime napıyorum ben ya deyip mahcubiyet hissine kapılıyorum halbuki accayip çenebazımdır ama göbüşümü okşayarak konuşamıy9orum beeen :84:

canım inşallah sağlıkla vaktinde kucağına alırsın kilosuna nedne moralin bozulduki normal değilmi :44:allaha emanetsiniz
eylül sonumuu
canoom herşeyin çok güzel hayırlı günlerde kullanın inşalllah ayrıca sen şişkoysan ben kendime çekinmedne goril diyebilrimiyim resim ekleyemiyorum dikkat ettiysen

AŞKOLSUN CANOM YAA AMA BENİM MAZERETİM VAR BANA DÜN ÇATI MUAYENESİ YAPILDIU HEMDE RAHİM DARLIĞI OLAN BANA ÇOK CANIM YANDI BİDE SIKIŞIKTIM ZATEN SEN DUA ET DOKTORUN YÜZÜNE SALMADIM O ACIYLA oyuncağınıda bulmuşsun ilahi güldürüdn beni ya oynama memiklerle oğluşun ilk sütünü getirme aman ben geçenlerde bi kase tahin helvası yedim 2 saat sonra iki göğsümdende sıvı geldi aman aklında olsun dikkat bacım
hmmm:44: enfeksiyon belası off ya inşallah biraz daha bekleyebilir bebeğin canım bol su önerdimi dr birde enfeksiyon için bişey vermedimi bana monurol verldi dün yşen ne yazıkki bu enfeksiyon erken doğum tehlikesiymiş ne yapsam geçiremeidm ben duacınım allaha emanetsiniz bebğinle

birileri altınamı kaçırmış aaay gözlüklerim nerdeeeee

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canım.inşallah yarın güzel haberle geirisn sorunsuz herşeyin yolunda olduğunu söle bize inş...

bunlarda bizim logusa tacımız sahsen pazardan aldım

Eki Görüntüle 252974 Eki Görüntüle 252975
çok güzeller hayırlı olsun fikrimi söliyim dur kurdele olanı beğendim daha çok boncuksz olanı yani

bunları doğumdan sonramı yapcaz bizmi yapcaz ruj rimel ya ağlarsak acıdan :44:rimelmi kalır nedne böle karamsarım ben yaaçantaya eklesem yanıma gelen birini tembihlesem beni boyasa süslü olsam evet evet iyi fikir küpe fikri süpermiş ayrıca ama sezeryana almıyolar demi takılı :44:notettim hemen bütün bunları sağol canımcım

biri benim içimimi okuduu sen doğurda gel annem ben bir yıl daha erzurumdayım karın merkezi kasım dedimmi başlar yağmaya gel sana kar altında önce mangal yakarım sonra kayfe sigara özleminle buluşTurayım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…