kız cano sansenin hafızasımı karıştı yoksasendemi rüzgar koycan bebişin adını
ya öylede tırsıyorum işte. zaten bakıyorumda doğumada az kaldı normal normal derken korkmaya başladım nasıl çıkıcak ordan diye ama eşim pek rahat bişi olmaz deyip duruyor. ohh baba olmak varmış yaa yaparken zevkli,doğarken acı yok ohh ne güzel..çatı muayenesi yapılmadı hani varya çubukonunla bakıldı ben çatı muayenesinden tırsıyorum aslında korkulacak birşey degil ama
okuduklarımız anlatılanlar bizi geriyor ve korkmamıza sebep oluyor muayene edilirken rahat ol derin nefes al
evet yaa tamda son haftalarında kötü oldu. bide okadar çocuk sesi falan zor gelir şimdi sana ama en olmadı bir raporda sen alırsın.....çok sevindim senin adına canıımm..şu talihe bak siz çalıırken ben tatildeydim ,şimdi siz tatile ayrılıyonuz ben çalışcam ,hemde 3 hafta ,hemde okula ilk gelen çocuklarlaaa
akıllı hatun işte bizim gibi yumurtanın kapıya dayanmasını beklemedisıkılmazsın cnm ya dediğin gibi tv var biz varız çok canın sıkılırsa eylülün kıyafetleriyle oynarsın
olmaz herhalde cnm ya şimdi seninki bayadır bişey görmediği için üstündeki şaşkınlığı atmaya çalışıyordur tepkisinide böyle veriyordur
şaka bi yanada cnm bazen vajinal muayeneden sonra kanama 2 3 gün hafif ağrı olabiliyormus bu normalmiş
saol cnm fatoş mecazi değil gerçekten çatlıycam öbür türlü çatladım define haritası gibiyim kız çatlıycak yer kalmadı
çok sevindim senin adına canıımm..şu talihe bak siz çalıırken ben tatildeydim ,şimdi siz tatile ayrılıyonuz ben çalışcam ,hemde 3 hafta ,hemde okula ilk gelen çocuklarlaaa
olur olurr..ne güseel olur kızzz..hadi cano haydi cano haydııııı...bırlat ÖZGÜRÜ bırtlat ÖZGÜRÜ haydiiiiiiigerçi daha var ama zamanı gelsin sezeryan olmaa tamammı,hem bak herpimiz dua ederiz sana bi avazda diyeee...sonra göbeğin kalmazzz...bi çok iyi yanı var tabiiii
akıllı hatun işte bizim gibi yumurtanın kapıya dayanmasını beklemedisıkılmazsın cnm ya dediğin gibi tv var biz varız çok canın sıkılırsa eylülün kıyafetleriyle oynarsın
olmaz herhalde cnm ya şimdi seninki bayadır bişey görmediği için üstündeki şaşkınlığı atmaya çalışıyordur tepkisinide böyle veriyordur
şaka bi yanada cnm bazen vajinal muayeneden sonra kanama 2 3 gün hafif ağrı olabiliyormus bu normalmiş
ayy benim kaynanamında daha hiç bir faydasını görmedim onu bırak heves edip daha bir patik bile almadı. geçenlerde ayy çok heves ediyorum bişeyler almak istiyorum bende ama şimdi zayıfmı olcak tombulmu olcak bilemeyince,görmeyince aldıklarım olmazmıki diye alamıyorum dedi. hemen ardındanda kayınpederim eliyle bir buçuk karış yapıp şukadarcık elbisseye 20 lira istiyorlar o ne öyle yetişkinlerinki o fiyat bizi enayimi sanıyorlar diye. allahım çok sinir oldum bide ilk torunları düşün paralarıda var epey ama ufacık bi bebeğe 20 lirayı çok görenden ne beklersin. dedim gerek yok biz herşeyini aldık geri kalanınıda annanesi tamamladı, zahmet etmeyin boşuna dfaha gerekli bişeye harcayın siz paranızı dedim. sinir oluyorum yani ama napıcan. sorsan kayınvalidem çok heyecanlı çok mutlu ama sözde mutluayyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhh yerim onları bennnnnninşallah beklerler
ohhh ne güzelll benim anacımda geldiğinden beri camları sildi koltukları sildi temizliğimi bitirdi dolaba fasulye stokladı pazar gidecek bende börek ve dolma yapcem
az öncede kaynana aradı soktum lafı soktum lafıdogumdan 20 gün sonra izmire gitcem 1 ay kalıcam dedim sesi gitti kadının
ne umuyordu acepdedim ne arayan varrr ne soran evde dogursam kimse yok anacım bakar bana didim
perşembe gelecekmiş 1 günlüğüne uyuzzz anam buradayken gelsene hoşgeldin dünür demeye annemde sinir oldu zati
kalsammı diyor ikna etmeye çalışayım bendekaynananın yaptıklarını yüzüne çarpsın soguk hava etkisi yaratsında annem
benim kimsesiz olmadıgımı anlasınlar
saol cnm fatoş mecazi değil gerçekten çatlıycam öbür türlü çatladım define haritası gibiyim kız çatlıycak yer kalmadı
sen söyleyince fark ettim cnm ya özgür diyeceğine rüzgar demiştir ama bu bi işaret olabilir eda canodan önce doğurabilir
aaaaaaaaaaaaaa hiç dikkat etmemiştimmmmnormal dogum yaparım diye heyecan sardı kızı kafasını karıştırdım bak görüyomusun
ayyy kıyamammmmmmm bugun nts de benden önce gelen bir kadıncagız vardı nasıl çatlamış varyaaa allahım yardımcınız olsunnnn inşallah
dogumdan sonra geçerr
ayyy evet heyecandannnnn,eslem ne uyanıksın kızzz....eliff bu karışıklığın edayı sevindireceğini hiiç sanmamm..hihiihi olurmuş bide kızz..ayy negülerim
allah sağlık sıhat versinde doğduklarında bizi üzmesinler gerisi önemli değil cnm ya.....ayyy evet heyecandannnnn,eslem ne uyanıksın kızzz....eliff bu karışıklığın edayı sevindireceğini hiiç sanmamm..hihiihi olurmuş bide kızz..ayy negülerim
valla dogarsa sezeryan olacak kızzzzzzzz normal olmıyyyyyyy
valla bacım cart diye soktu çubugu nasıl kastıysam kendimi sedyeden kalkamadım münüş aylardır rahattı birden böyle olunca şokunu atlatamadı garibim
ayy benim kaynanamında daha hiç bir faydasını görmedim onu bırak heves edip daha bir patik bile almadı. geçenlerde ayy çok heves ediyorum bişeyler almak istiyorum bende ama şimdi zayıfmı olcak tombulmu olcak bilemeyince,görmeyince aldıklarım olmazmıki diye alamıyorum dedi. hemen ardındanda kayınpederim eliyle bir buçuk karış yapıp şukadarcık elbisseye 20 lira istiyorlar o ne öyle yetişkinlerinki o fiyat bizi enayimi sanıyorlar diye. allahım çok sinir oldum bide ilk torunları düşün paralarıda var epey ama ufacık bi bebeğe 20 lirayı çok görenden ne beklersin. dedim gerek yok biz herşeyini aldık geri kalanınıda annanesi tamamladı, zahmet etmeyin boşuna dfaha gerekli bişeye harcayın siz paranızı dedim. sinir oluyorum yani ama napıcan. sorsan kayınvalidem çok heyecanlı çok mutlu ama sözde mutlu
ayy sendemi çatladın. ya benimkiler mor renkli eslem okadarda zeytin yağı masajları yaptım ama patlıcan gibi morardı göbüşüm
ayy benim kaynanamında daha hiç bir faydasını görmedim onu bırak heves edip daha bir patik bile almadı. geçenlerde ayy çok heves ediyorum bişeyler almak istiyorum bende ama şimdi zayıfmı olcak tombulmu olcak bilemeyince,görmeyince aldıklarım olmazmıki diye alamıyorum dedi. hemen ardındanda kayınpederim eliyle bir buçuk karış yapıp şukadarcık elbisseye 20 lira istiyorlar o ne öyle yetişkinlerinki o fiyat bizi enayimi sanıyorlar diye. allahım çok sinir oldum bide ilk torunları düşün paralarıda var epey ama ufacık bi bebeğe 20 lirayı çok görenden ne beklersin. dedim gerek yok biz herşeyini aldık geri kalanınıda annanesi tamamladı, zahmet etmeyin boşuna dfaha gerekli bişeye harcayın siz paranızı dedim. sinir oluyorum yani ama napıcan. sorsan kayınvalidem çok heyecanlı çok mutlu ama sözde mutlu
ayy sendemi çatladın. ya benimkiler mor renkli eslem okadarda zeytin yağı masajları yaptım ama patlıcan gibi morardı göbüşüm
aynen canım etrafa karşı prim yapmaları lazım. Ne bileyim bana garip geliyo arkadaşım bebği için bile mağazada yarım saat ne alsak diye gezip sevimli,kullanışlı bişeyler bakıyoruz ve tüm bunları mutluluk içinde yapıyoruz. İnsan küçücük bir bebeği düşününce mutlu oluyor,kıyamıyor. Birde torun yani onlar nasıl birşey hissetmiyor anlamıyorum. sanki bitek annemin torunu olacak :) benim annemde çok fazla örgü yaptı kaynanamda tutmuş adettir zaten kızın annesi yapar örgüyü falancanın annesi doğuma bir çuval örgüyle gelmişti diyor. verdim tabi ağzının payını ama yinede sinir ediyor beni. doğuncada ovvv ovvv cannım cannım. birtanemiz diye severler artık etrafa karşı.......kayınvalidem bebegin yorganını almak için geliyor zaten ama eksiği oldugu için değil gelene gidene bunuda babaannesi aldı dememiz içinmiş kendi agzıyla söyledi abartısız aynen söyle didi yorganını ben alırım yatagına koyarız babaannesi aldı deriz didivalla annem bisürü şey örmüş kaç komşu geldi daha çıkarıpta bunuda ben yaptım demedi milleti düşünerek yapıyolar ya bişeyi yapmasınlarrrr
çatlamak az kalır karnımın alt tarafını bıçakla kesmişler gibi ama bebeler sağ salim olsunda gözüm bişey görmüyooooo
Eki Görüntüle 253870 Eki Görüntüle 253878 Eki Görüntüle 253877 Eki Görüntüle 253876 Eki Görüntüle 253875 Eki Görüntüle 253874 Eki Görüntüle 253873 Eki Görüntüle 253872 Eki Görüntüle 253871 Eki Görüntüle 253879
bunlarda anacıgımın ördüğü cicilerrrrr sadece düğme takılacakkk
canım dr dan gelince banyoya attım kendimi zatiii yattım uyudum bebiş rahmime 2.5 cm yakınmıymış neymiş oda agrı yapıyomuş
inşallah ufaklık çıkışa yönelmez
Eki Görüntüle 253870 Eki Görüntüle 253878 Eki Görüntüle 253877 Eki Görüntüle 253876 Eki Görüntüle 253875 Eki Görüntüle 253874 Eki Görüntüle 253873 Eki Görüntüle 253872 Eki Görüntüle 253871 Eki Görüntüle 253879
bunlarda anacıgımın ördüğü cicilerrrrr sadece düğme takılacakkk
canım dr dan gelince banyoya attım kendimi zatiii yattım uyudum bebiş rahmime 2.5 cm yakınmıymış neymiş oda agrı yapıyomuş
inşallah ufaklık çıkışa yönelmez
aynen canım etrafa karşı prim yapmaları lazım. Ne bileyim bana garip geliyo arkadaşım bebği için bile mağazada yarım saat ne alsak diye gezip sevimli,kullanışlı bişeyler bakıyoruz ve tüm bunları mutluluk içinde yapıyoruz. İnsan küçücük bir bebeği düşününce mutlu oluyor,kıyamıyor. Birde torun yani onlar nasıl birşey hissetmiyor anlamıyorum. sanki bitek annemin torunu olacak :) benim annemde çok fazla örgü yaptı kaynanamda tutmuş adettir zaten kızın annesi yapar örgüyü falancanın annesi doğuma bir çuval örgüyle gelmişti diyor. verdim tabi ağzının payını ama yinede sinir ediyor beni. doğuncada ovvv ovvv cannım cannım. birtanemiz diye severler artık etrafa karşı.......
bende bıraktım üzülmeyi :) kızım sağlıklı doğsunda bakıcaz bi çaresine. doğumda oluşan çatlakları birkaç seansla kaytbet mümkünmüş masajla ama ne kadar doğru araştırcaz artık :)
sağol canım maharetlidir ama artık gözler çok görmüyorçok güzeller cnm güle güle giydir annende pek maharetliymiş
maşallah cicilerinize canım hepsi birbirinden güzeller. arabalı falan çok tatlı düğmeler var uygun renklerde onlardan alıp takarsın dahada güzel olurlar:))
valla dogarsa sezeryan olacak kızzzzzzzz normal olmıyyyyyyy
valla bacım cart diye soktu çubugu nasıl kastıysam kendimi sedyeden kalkamadım münüş aylardır rahattı birden böyle olunca şokunu atlatamadı garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?