2011 Ekim Anneleri

gelene giden illa bişey ikram ederiz cnm ya ben onun için şekerden vazgeçtim küçük cam kutu gibi bişey o cnm lavanta onun içinde duruyo
elifcim güle güle kullanın cicilerinizi
canom maşallah özgür paşama
sağol tatlım
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
güle güle kullan cnm güzel güzel banyolar yaptır oğluşuna....
oğlusunada maşallah tatlım benim yaaa
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
maşallah cnm nasılda belirgin ya sen çok şanslısın valla her gittiğinde böyle renkli ultrasona giriyordun dimi ???
Oyyy oyyy Elifcim, Canom, şeyma ve zaya bebişlerinize ve bebişlerinizin cicilerine 41 kere maşallah.
sağol teyzecim sende çok cicisin (sudenaz hanım yazdırdı tatlım )
hepside cok guzel canim gule gule kullanin,ama eksik bitmez canim bende oyle diyorum birsey gorunce buda lazim olur kesin diye aliyorumdaha perdesi yok lamba almam lazim ins bunlarda son:26:
valla öyle tatlım ya ama artık çıksada yapcak pek bi şeyim yok yani söylerim alsınlar uğraşamıyorum artık çok yoruluyorum
sağol tatlım

ayyy cnm okurken nasıl heyecanlandım ya allah hayırlara çıkarsın bende çok istiyorum kızım bana benzesin cnm arkadaşım benim ya
bu arada bizimkiler günlerinde gelirlerse ben senden önce doğurucam onun için üzülme tatlım

İyi akşamlar kızlarr.
bugün gidip doktorumdan rapor aldım :) ayın 23nde ayrılcaktım doğum iznine şimdi yirmisinde gidip 3 gün çalışıp öyle izne ayrılacağım ama tabi bugün yerime alınan arkadaşa hızlandırılmış bir kurs vermek zorunda kaldım ve çok yoruldum. ara ara bazı konularda yardımcı olmak için bir iki saatline ofise uğrarım belki ama artık bende evdeyim. iyikide rapor aldım çook mutluyum çokkkk :)) bende pijamalarımı giyip oturcam artık yuppiiiiiiii.....

gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bence isabetli bi karar vermissin allah tüm çalışan hamişlerin yardımcısı olsun

ohhhh çok sevindim evde olmana yan gelip yat dicem ama son hazırlıklarla ugraşacagın için demiyorum hayırlı olsun bacımmmmm

elif aldıkların çok güzel canım. güle güle kullanın kııznla :9 buarada kızlarımız tarağı,fırçası falan aynıymış elif teyzesi :)
burcu özgürüne maşallah canım. normal doğum olabilir demişler, senin adına çok sevindim ama yinede riski varsa sezeryan olmanı tavsiye ederim. buarada artık 3 kiloya yaklaşıyor sıpalarımız :)
şeyma 4 kırkbinkere maşallah canım fotosu çok net çıkmış. pekte tombalak, köfte dudaklı bişey olcak gibi. Allah kucağına almayıda nasip etsin...

gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bence isabetli bi karar vermissin allah tüm çalışan hamişlerin yardımcısı olsun
evet canım bu son haftalarda işler yoğunlaştıkça ben koşturmaya ve çok yorulmaya başlamıştım. annem dahil herkez çok kızıyordu, düşündümde son haftalara girdim riske atmaya gerek yok, şirketi bende kurtarmıycağıma göre rapor bari alayım dedim. sağolsun doktorum herşeyi ayarladı. şimdi nukadar zaman evde olma düşüncesi ilginç ama bi okadarda cazip geliyor, inşallah çabuk sıkılmam...
ohhhh çok sevindim evde olmana yan gelip yat dicem ama son hazırlıklarla ugraşacagın için demiyorum hayırlı olsun bacımmmmm

yok be burcu ben herşeyi bitirmiştim zaten evin genel temizliği bile yapıldı, ara ara süopürüp toz alıncak işte başka bişi yok. yarın şöle yatimm 11 e kadar diycem ama yıllardır 7 de uyanmaya alışmışım 8 bile çok zor oluyor yatakta ama bende koltukta yatar tv seyrederim :))) sizlede çen çen yaparım işte :)))))

kızlarr yaaaa bugun bana vajinal muayenede yaptılar ve rahmim kasılıyor ve sancıyor bu doguma sebep olmaz değilmi:26::26:

kızlarr yaaaa bugun bana vajinal muayenede yaptılar ve rahmim kasılıyor ve sancıyor bu doguma sebep olmaz değilmi:26::26:

olmaz heralde canım. nasıldı peki canın yandımı yaa ben çok merak ediyorum bidahaki kontrolümde banada yapılır kesin ama acayip tırsıyorum burcu ya ben çok utanırım kesin :26:

uyuyabildiğin kadar uyu canım o zaman ne güzel her bişi bitmiş maşallahhh sadece minnakların aramıza katılması kaldı

slm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım

bugün kontrolümüz vardı kan aışlarımız falan güzelmiş nst herşey yolunda asyam 2620 gr-arasım 2480 gr teyzeleri

ben çatlamak üzereyim doktorumuz bebeklerin gelişimi güzel böyle dvm ettiği sürece kendileride acele etmezse 5 ekime kadar bekleriz dedi ben düşünemiyorum bile kesin çattlarım heralde göbiş aldı başını gidiyo Allahım yardımcımız olsun

perolidyadan hberi olan varnı oda ikizdi mrk ettim........

uyuyabildiğin kadar uyu canım o zaman ne güzel her bişi bitmiş maşallahhh sadece minnakların aramıza katılması kaldı

evet dinlenicem bol bol. birde sigara böreği ve yaprak sarıcam bolca buzluğa atıcam onları :) buzlukta hazır bişeyler bulunsun. kıyamam annem gelince ben lohusayım diye yemek yapıcam diye çok yormasın kendini.. annem 3 yıl önce kalp ameliyatı olduda, yorulmasını hiç istemiyorum. o gelmeden ben bişileri hazırlayıp koycamn bide doğuma yakın 3-4 tepsi kek yapıp streş naylona sarıp dolaba atıcam ohhhh doğumdan sonra anneme tabaklara koyması kalır sadece. :)))

olmaz heralde canım. nasıldı peki canın yandımı yaa ben çok merak ediyorum bidahaki kontrolümde banada yapılır kesin ama acayip tırsıyorum burcu ya ben çok utanırım kesin :26:

çatı muayenesi yapılmadı hani varya çubuk onunla bakıldı ben çatı muayenesinden tırsıyorum aslında korkulacak birşey degil ama
okuduklarımız anlatılanlar bizi geriyor ve korkmamıza sebep oluyor muayene edilirken rahat ol derin nefes al

çok sevindim senin adına canıımm..şu talihe bak siz çalıırken ben tatildeydim ,şimdi siz tatile ayrılıyonuz ben çalışcam ,hemde 3 hafta ,hemde okula ilk gelen çocuklarlaaa

olur olurr..ne güseel olur kızzz..hadi cano haydi cano haydııııı...bırlat rüzgarı bırtlat rüzgarı haydiiiiiii gerçi daha var ama zamanı gelsin sezeryan olmaa tamammı,hem bak herpimiz dua ederiz sana bi avazda diyeee...sonra göbeğin kalmazzz...bi çok iyi yanı var tabiiii

akıllı hatun işte bizim gibi yumurtanın kapıya dayanmasını beklemedi sıkılmazsın cnm ya dediğin gibi tv var biz varız çok canın sıkılırsa eylülün kıyafetleriyle oynarsın

olmaz herhalde cnm ya şimdi seninki bayadır bişey görmediği için üstündeki şaşkınlığı atmaya çalışıyordur tepkisinide böyle veriyordur
şaka bi yanada cnm bazen vajinal muayeneden sonra kanama 2 3 gün hafif ağrı olabiliyormus bu normalmiş

asya ve aras demek tuğsandan vazgeçtin :) isimleri güzelmiş canım maşallah bebeklerine. sen ikiz bekliosun ve daha çatlamadın ha bir maşallah daha...
ben 1 ay önce çatladım göbeğimin etyrafını kedi tırmalamış gibi periodayı geçen bende sordum ama cvp yazan olmadı. epeydir topiğe girmiyor birde o hep ikizler erken doğarmış diyordu belki doğum falan yaptıysa iki yaramazla birden uğraştığı için vakit bulup giremiyordur yada doğuma az kaldığı için yatak istirahati falan vermiştir doktoru umarım oda bebekleride çok iyidirler...

maşallah cnm gelişimleri ne güzel sana sıkıntı veriyor veletler ama bak keyifleri yerinde

ayyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhh yerim onları bennnnnninşallah beklerler

ohhh ne güzelll benim anacımda geldiğinden beri camları sildi koltukları sildi temizliğimi bitirdi dolaba fasulye stokladı pazar gidecek bende börek ve dolma yapcem

az öncede kaynana aradı soktum lafı soktum lafı dogumdan 20 gün sonra izmire gitcem 1 ay kalıcam dedim sesi gitti kadının
ne umuyordu acep dedim ne arayan varrr ne soran evde dogursam kimse yok anacım bakar bana didim
perşembe gelecekmiş 1 günlüğüne uyuzzz anam buradayken gelsene hoşgeldin dünür demeye annemde sinir oldu zati
kalsammı diyor ikna etmeye çalışayım bende kaynananın yaptıklarını yüzüne çarpsın soguk hava etkisi yaratsında annem
benim kimsesiz olmadıgımı anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…