- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
gelene giden illa bişey ikram ederiz cnm ya ben onun için şekerden vazgeçtim küçük cam kutu gibi bişey o cnm lavanta onun içinde duruyoayy canooooommm sen normal doğum yaparsan bende daha çok cesaret bulurum kızzz..normal doğur normalll lütfeeennnnnsen şimdi anlatırsın doğurduktan sonra bırtlattım bebeği falan diyeee bu arada maşşallah rüzgar paşayaa
Aldıklarını güzel günlerde kullan canımm...bu lavanta kesesinin içinde mink bi kutu var ,onun içinde dimi lavanta ,ama ben bunun yerine şeker koyarım yaa...lavanta kesesininde çok saklıcaklarını düşünmüyorum zaten...keşke bende bi eminönü yapabilsemm..
bu arada az önce duyguyla konuştum kızlarr ,biz konuşurken bebek baya bi bırtlattıııçok fazla bez tüketiyomuş ,bide minicik minicik yapıyo yaa,eski tülbentlerden minik parçalar koyuyomuş bezin içine ,onları değiştiriyomuş ,daha idareli oluyo dedi bana,tabikide esirgemiyruz bebiklerimizden bişey ama banada mantıklı geldi ,geceleri koymuyomuş ama bez...bide pişik için krem almaya gerek yok zeytin yaı çok iyi geliyo dedi ,bende zaten almıştım izmirden gelirken ,görümcem kimyasal sürmeyelim diye istememişti.
sağol tatlımelifcim güle güle kullanın cicilerinizi
canom maşallah özgür paşama
güle güle kullan cnm güzel güzel banyolar yaptır oğluşuna....koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
maşallah cnm nasılda belirgin yabizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
sağol teyzecim sende çok cicisinOyyy oyyy Elifcim, Canom, şeyma ve zaya bebişlerinize ve bebişlerinizin cicilerine41 kere maşallah.
valla öyle tatlım ya ama artık çıksada yapcak pek bi şeyim yok yani söylerim alsınlar uğraşamıyorum artık çok yoruluyorumhepside cok guzel canim gule gule kullanin,ama eksik bitmez canim bende oyle diyorum birsey gorunce buda lazim olur kesin diye aliyorumdaha perdesi yok lamba almam lazim ins bunlarda son:26:
sağol tatlımCanım hepsi çok güzelll iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallahh
Ooyyy yerim ben bu Özgür ü maşallah sübhanallahhh canoo çok şeker bu yaa
cicileriniz çok güzelll iyi günlerde kullanın oğluşuna maşallahhh
Şeymacım maşallah kirkbirkere benim oğluşum gibi kalın dudaklı ve tombiş yanaklı
şeymacım maşşallah bebeğine ,nekadar net çıkmışş?? ya bu resmi çeken makineler renkli doplermi oluyo,benim bebeğimin 1 tane bile böyle 3 boyutlu resmi yok bende bitane çektirsemmi diye düşünüyorum ,bizi hastane kazıktır kesin ,nasıl yapsam ne etseemm???
zayacığım güle günlerde kullan cicilerii...
zeynepcim diş ağrısı için tam o dişin üzerinde maydanoz yada karanfil çiyne uyuşturuyo ,bide eczanede dişinol diye bi sıvı var ,oda karanfil yağı gibi kokuyo ama accayip uyuşturuyo 1 dalması bile ,kulak pamuğuyla sürüyosun zaten ağrıyan yere..umarım yardımcı olabilmişimdir..
eliiiff az önce uyandım ,tamda senin kız gördüm rüyamda..doğum yapmışın ,saçını gelin başı gibi yaptırmışın hatta minik bi tülü bile var ,bebeğinde bembeyaz giinmiş kucağında onunda saçlası simsiyah ,kıvır kıvır ,gözleri falan aynı sen ,kirpikler uzun uzun maşşallahh...ne güzel bi rüyaydıı...ben doğurmamıştım dahaa
İyi akşamlar kızlarr.
bugün gidip doktorumdan rapor aldım :) ayın 23nde ayrılcaktım doğum iznine şimdi yirmisinde gidip 3 gün çalışıp öyle izne ayrılacağım ama tabi bugün yerime alınan arkadaşa hızlandırılmış bir kurs vermek zorunda kaldım ve çok yoruldum. ara ara bazı konularda yardımcı olmak için bir iki saatline ofise uğrarım belki ama artık bende evdeyim. iyikide rapor aldım çook mutluyum çokkkk :)) bende pijamalarımı giyip oturcam artık yuppiiiiiiii.....
İyi akşamlar kızlarr.
bugün gidip doktorumdan rapor aldım :) ayın 23nde ayrılcaktım doğum iznine şimdi yirmisinde gidip 3 gün çalışıp öyle izne ayrılacağım ama tabi bugün yerime alınan arkadaşa hızlandırılmış bir kurs vermek zorunda kaldım ve çok yoruldum. ara ara bazı konularda yardımcı olmak için bir iki saatline ofise uğrarım belki ama artık bende evdeyim. iyikide rapor aldım çook mutluyum çokkkk :)) bende pijamalarımı giyip oturcam artık yuppiiiiiiii.....
evet canım bu son haftalarda işler yoğunlaştıkça ben koşturmaya ve çok yorulmaya başlamıştım. annem dahil herkez çok kızıyordu, düşündümde son haftalara girdim riske atmaya gerek yok, şirketi bende kurtarmıycağıma göre rapor bari alayım dedim. sağolsun doktorum herşeyi ayarladı. şimdi nukadar zaman evde olma düşüncesi ilginç ama bi okadarda cazip geliyor, inşallah çabuk sıkılmam...gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bence isabetli bi karar vermissin allah tüm çalışan hamişlerin yardımcısı olsun
ohhhh çok sevindim evde olmana yan gelip yat dicem ama son hazırlıklarla ugraşacagın için demiyorumhayırlı olsun bacımmmmm
kızlarr yaaaa bugun bana vajinal muayenede yaptılar ve rahmim kasılıyor ve sancıyor bu doguma sebep olmaz değilmi:26::26:
evet canım bu son haftalarda işler yoğunlaştıkça ben koşturmaya ve çok yorulmaya başlamıştım. annem dahil herkez çok kızıyordu, düşündümde son haftalara girdim riske atmaya gerek yok, şirketi bende kurtarmıycağıma göre rapor bari alayım dedim. sağolsun doktorum herşeyi ayarladı. şimdi nukadar zaman evde olma düşüncesi ilginç ama bi okadarda cazip geliyor, inşallah çabuk sıkılmam...
yok be burcu ben herşeyi bitirmiştim zaten evin genel temizliği bile yapıldı, ara ara süopürüp toz alıncak işte başka bişi yok. yarın şöle yatimm 11 e kadar diycem ama yıllardır 7 de uyanmaya alışmışım 8 bile çok zor oluyor yatakta ama bende koltukta yatar tv seyrederim :))) sizlede çen çen yaparım işte :)))))
uyuyabildiğin kadar uyu canım o zamanne güzel her bişi bitmiş maşallahhh sadece minnakların aramıza katılması kaldı
olmaz heralde canım. nasıldı peki canın yandımı yaa ben çok merak ediyorum bidahaki kontrolümde banada yapılır kesin ama acayip tırsıyorum burcu ya ben çok utanırım kesin :26:
çok sevindim senin adına canıımm..şu talihe bak siz çalıırken ben tatildeydim ,şimdi siz tatile ayrılıyonuz ben çalışcam ,hemde 3 hafta ,hemde okula ilk gelen çocuklarlaaaİyi akşamlar kızlarr.
olur olurr..ne güseel olur kızzz..hadi cano haydi cano haydııııı...bırlat rüzgarı bırtlat rüzgarı haydiiiiiiikızlarr yaaaa bugun bana vajinal muayenede yaptılar ve rahmim kasılıyor ve sancıyor bu doguma sebep olmaz değilmi:26::26:
akıllı hatun işte bizim gibi yumurtanın kapıya dayanmasını beklemedievet canım bu son haftalarda işler yoğunlaştıkça ben koşturmaya ve çok yorulmaya başlamıştım. annem dahil herkez çok kızıyordu, düşündümde son haftalara girdim riske atmaya gerek yok, şirketi bende kurtarmıycağıma göre rapor bari alayım dedim. sağolsun doktorum herşeyi ayarladı. şimdi nukadar zaman evde olma düşüncesi ilginç ama bi okadarda cazip geliyor, inşallah çabuk sıkılmam...
yok be burcu ben herşeyi bitirmiştim zaten evin genel temizliği bile yapıldı, ara ara süopürüp toz alıncak işte başka bişi yok. yarın şöle yatimm 11 e kadar diycem ama yıllardır 7 de uyanmaya alışmışım 8 bile çok zor oluyor yatakta ama bende koltukta yatar tv seyrederim :))) sizlede çen çen yaparım işte :)))))
kızlarr yaaaa bugun bana vajinal muayenede yaptılar ve rahmim kasılıyor ve sancıyor bu doguma sebep olmaz değilmi:26::26:
slm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım
bugün kontrolümüz vardı kan aışlarımız falan güzelmiş nst herşey yolunda asyam 2620 gr-arasım 2480 gr teyzeleri
ben çatlamak üzereyim doktorumuz bebeklerin gelişimi güzel böyle dvm ettiği sürece kendileride acele etmezse 5 ekime kadar bekleriz dedi ben düşünemiyorum bile kesin çattlarım heralde göbiş aldı başını gidiyo Allahım yardımcımız olsun
perolidyadan hberi olan varnı oda ikizdi mrk ettim........
slm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım
bugün kontrolümüz vardı kan aışlarımız falan güzelmiş nst herşey yolunda asyam 2620 gr-arasım 2480 gr teyzeleri
ben çatlamak üzereyim doktorumuz bebeklerin gelişimi güzel böyle dvm ettiği sürece kendileride acele etmezse 5 ekime kadar bekleriz dedi ben düşünemiyorum bile kesin çattlarım heralde göbiş aldı başını gidiyo Allahım yardımcımız olsun
ayyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhh yerim onları bennnnnnslm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım
evet dinlenicem bol bol. birde sigara böreği ve yaprak sarıcam bolca buzluğa atıcam onları :) buzlukta hazır bişeyler bulunsun. kıyamam annem gelince ben lohusayım diye yemek yapıcam diye çok yormasın kendini.. annem 3 yıl önce kalp ameliyatı olduda, yorulmasını hiç istemiyorum. o gelmeden ben bişileri hazırlayıp koycamn bide doğuma yakın 3-4 tepsi kek yapıp streş naylona sarıp dolaba atıcam ohhhh doğumdan sonra anneme tabaklara koyması kalır sadece. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?