ahh ahh ben bir kere hata yapıp kayınvalidemle yeni dogan ikizlere ve bir komşusunun bebegi için bişiler bakalım dedik ya senin kardeşinin torunlarına alıcaz bu ne cimrilik çok şirin iki tane cici begendim dedim bunları alalım çok güzel fiyatına baktı oooooo 20 lira biz iki tane alıcaz 40 lira çok olurgitti 6.5 liralık iki zıbın aldı bir kaç bişi daha aldı diğer komşu cocuklarına kasada indirim yapın diye söylendi adamlar kartla alınca indirim yok diyor kadın zorluyor hala çok utandım valla 2 lira indirim için yalvarması yerin dibine soktu beni perşembe gelecek yorgan tk almaya şimdi tek yollasam dandik bişi alır gelir mecbur bende gidicem ki dogru dürüst bişi alalım yoksa boşuna alır yani benim bebegim kıymetli
Maşallah aras ve asya ya isimleri ile yaşasınlar inşallah ve sağlıkla gelsinler annesiislm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım
bugün kontrolümüz vardı kan aışlarımız falan güzelmiş nst herşey yolunda asyam 2620 gr-arasım 2480 gr teyzeleri
ben çatlamak üzereyim doktorumuz bebeklerin gelişimi güzel böyle dvm ettiği sürece kendileride acele etmezse 5 ekime kadar bekleriz dedi ben düşünemiyorum bile kesin çattlarım heralde göbiş aldı başını gidiyo Allahım yardımcımız olsun
perolidyadan hberi olan varnı oda ikizdi mrk ettim........
Eki Görüntüle 253870 Eki Görüntüle 253878 Eki Görüntüle 253877 Eki Görüntüle 253876 Eki Görüntüle 253875 Eki Görüntüle 253874 Eki Görüntüle 253873 Eki Görüntüle 253872 Eki Görüntüle 253871 Eki Görüntüle 253879
bunlarda anacıgımın ördüğü cicilerrrrr sadece düğme takılacakkk
canım dr dan gelince banyoya attım kendimi zatiii yattım uyudum bebiş rahmime 2.5 cm yakınmıymış neymiş oda agrı yapıyomuş
inşallah ufaklık çıkışa yönelmez
Hanzadecim kolay gelsin. bi şey sordum da görmedin sen onu
silikon yastık dediğin elyaf silikon mu benim de kullandığım bi iki tanenin yüzü kirlenmiş. direkt mi atsam makinaya yoksa elyafını boşaltıp yüzünü mü yıkasam bilemedm
malum 1 yıllık evli olunca tecrübe sıfırrrr
güya kayınvalidem yapacaktı ama kadında tık yok. annem olaydı burda o hallederdi. iş başa düştü
işte son aldıklarımız umarım daha başka bişey çıkmaz
Eki Görüntüle 253655 Eki Görüntüle 253656 Eki Görüntüle 253657 Eki Görüntüle 253658 Eki Görüntüle 253659 Eki Görüntüle 253660 Eki Görüntüle 253661
slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm
Eki Görüntüle 253663
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
slm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım
bugün kontrolümüz vardı kan aışlarımız falan güzelmiş nst herşey yolunda asyam 2620 gr-arasım 2480 gr teyzeleri
ben çatlamak üzereyim doktorumuz bebeklerin gelişimi güzel böyle dvm ettiği sürece kendileride acele etmezse 5 ekime kadar bekleriz dedi ben düşünemiyorum bile kesin çattlarım heralde göbiş aldı başını gidiyo Allahım yardımcımız olsun
perolidyadan hberi olan varnı oda ikizdi mrk ettim........
Eki Görüntüle 253870 Eki Görüntüle 253878 Eki Görüntüle 253877 Eki Görüntüle 253876 Eki Görüntüle 253875 Eki Görüntüle 253874 Eki Görüntüle 253873 Eki Görüntüle 253872 Eki Görüntüle 253871 Eki Görüntüle 253879
bunlarda anacıgımın ördüğü cicilerrrrr sadece düğme takılacakkk
canım dr dan gelince banyoya attım kendimi zatiii yattım uyudum bebiş rahmime 2.5 cm yakınmıymış neymiş oda agrı yapıyomuş
inşallah ufaklık çıkışa yönelmez
günaydın güzel anneler. kimse uyanmamış galiba. ben de uyanacaktım ama karnım felaket acıktı. bu hamileliğin bana kazandırdığı bi şey. eskiden saat 11-12 ye kadar hiç bir şey yiyemezdim. uykudan kalkar kalkmaz kahvaltı yapanları anlayamazdım. şimdi ben öyle oldum.hepinize sağlıklı güzel haftasonları.
Gunaydin mutlu haftasonları
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün
gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh
günaydın güzel anneler. kimse uyanmamış galiba. ben de uyanacaktım ama karnım felaket acıktı. bu hamileliğin bana kazandırdığı bi şey. eskiden saat 11-12 ye kadar hiç bir şey yiyemezdim. uykudan kalkar kalkmaz kahvaltı yapanları anlayamazdım. şimdi ben öyle oldum.hepinize sağlıklı güzel haftasonları.
günaydın arkadaşlar..daha kimse yok.akşam kaynatıldı galiba.ay geçmişte birikmiş.okumadan slm atıyım dedim.geçmişe dalınca slm atamadan çıkıyom bu sefer.bugün itibariyle 38.haftama başlıyorum.yani artık normal sınıra girdim.çok mutluyum .teyzemler kuzenler hepimiz annemdeyiz.dağılmadan tam bu şenlikli ortamda gelsin çok istiyorum ama hayırlısı Allahtan.dünden beri bir kıpırtı bi kıpırtı.bir saniye durmuyo.yer daraldı azalması lazım.bizim kız çoşuyo.dışardaki gürültüyü duyyo heralde gerilmelerim kasılmalarımda arttı ama sancı mancı yok henüz.artık merdiven inip çıkarıp ben kolaylaşsın diye.
gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh
günaydın.ay sende mi gidiyon görmeye.imrendim bak şimdi.ben sorun çıkmazsa doğunca görürüm artık heralde.normalde benimde pazartesiydi ama geldik buralara.vuslat doguma kaldı
miryem günaydın.sen nasıl oldun herşey yolunda mı.en son 2 cm acıklık vardı galiba.daha bakamadım geçmişe de .iyisindir umarım
inşallah güzel haberlerle dönersin.kızçenle hasret gider.bizimde kontrolümüz haftaya cuma günü günler geçmiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?