2011 Ekim Anneleri

MADEM ALA ALA BİR TEK YORGAN TAKIMINI ALIYOR OZAMAN EN GÜZELİNİ ALSIN BARİ. GİT CANIM YOKSA NE ALIR GELİR BELLİ OLMAZ :)
neyse kızlar bende çıkayım artık kocişimin canı sıkıldı giidp ilgileneyimde şımarsın azcık :)
kendinize ii bakın yarın görüşürüz..

Maşallah aras ve asya ya isimleri ile yaşasınlar inşallah ve sağlıkla gelsinler annesii
İlk test gününü hatırlıyorum eslem zorla göndermiştik seni hey gidi günler heyy

Cano annenin elleri dert görmesin inşallah hepside çok güzeller iyi günlerde kullansın Özgür paşa

Filizcim çok özür dilerim tatlım görmemişim, benimki boncuk slikon ama elyafta farketmez neticede yorganlarda elyafta oluyor. Sakın söküp içini dökme, içide yıkansın... Olduğu gibi at makinaya ama tek tek yıka, rahat yıkansın... Ben 15 günde bir yıkıyorum makinada, 30 derecede yünlü programına at yumoş extra vernel koyuyorum ben bi kapakta kosla pırıl pırıl oluyor.. Şimdi kullanmadıklarımıda yıkadım, slikon yorganlarda çok şükür bitti ama bende geberiyorum, çok iş yapmadım ama ayakta dolanmak bitirdi beni.. Dahada bitmedi. Taşınsam daha kolay olurdu sanırım :)

Sırf her an yıkanamadığı için tüm yün yorgan ve yastıklarımı verdim, sadece çeyizlik işlemeli dantelli olan 3 yorganım hurçta.. Kendimize ve misafire kullandıklarım hep slikon.. Yıkanabilir.. Yaz kış yıkıyorum valla çokta rahat oluyor..

güle güle kullanın canım

maşallah canom bebişine çok tatlı paşa inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun doğumla ilgili.

koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu

maşallah bebeğine canım cicilerinizi de güle güle kullnın.

bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736

çok tatlı maşallah canım oğluna

maşallah bebişlerine canım biz bi taneyi taşırken zorlanıyoruz senin işin daha zor tabii

ah Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.çok güzel örmüş annen ellerine sağlık.sağlıkla kullanın inşallah.

ay bgn hiç giremedim kızlar ama şimdi bütün geçmişi okudum. kuaföre gittim bgn kaş bıyık operasyonu vardı.
akşam da misafir geldi eşimin iş arkadaşı ve eşi.o da hamileydi.5 buçuk aylık ama 3. onun.tecrübeli yani o yüzden gece boyunca bişeyler sorup durdumm kadına :44:bide doğum hediyesi getirmiş kendi örüp yaptığı bebek battaniyesi hediye etti bize çok memnun oldum el emeği göz nuru ve de çok güzel bi battaniye.şimdi de yatcaz artık çok yorgunum.herkese tatlı tatlı uykular diliyoruz

günaydın güzel anneler. kimse uyanmamış galiba. ben de uyanacaktım ama karnım felaket acıktı. bu hamileliğin bana kazandırdığı bi şey. eskiden saat 11-12 ye kadar hiç bir şey yiyemezdim. uykudan kalkar kalkmaz kahvaltı yapanları anlayamazdım. şimdi ben öyle oldum.hepinize sağlıklı güzel haftasonları.

günaydın arkadaşlar..daha kimse yok.akşam kaynatıldı galiba.ay geçmişte birikmiş.okumadan slm atıyım dedim.geçmişe dalınca slm atamadan çıkıyom bu sefer.bugün itibariyle 38.haftama başlıyorum.yani artık normal sınıra girdim.çok mutluyum.teyzemler kuzenler hepimiz annemdeyiz.dağılmadan tam bu şenlikli ortamda gelsin çok istiyorum ama hayırlısı Allahtan.dünden beri bir kıpırtı bi kıpırtı.bir saniye durmuyo.yer daraldı azalması lazım.bizim kız çoşuyo.dışardaki gürültüyü duyyo heralde gerilmelerim kasılmalarımda arttı ama sancı mancı yok henüz.artık merdiven inip çıkarıp ben kolaylaşsın diye.

Gunaydin mutlu haftasonları
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün

günaydın.ben de aynen.kazınıyo resmen.midem bulanıyo sonra.acık asıl kahvaltıya kadar atıştırıyorum.şimdi de yedim geldim

gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh

gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh

günaydın.ay sende mi gidiyon görmeye.imrendim bak şimdi.ben sorun çıkmazsa doğunca görürüm artık heralde.normalde benimde pazartesiydi ama geldik buralara.vuslat doguma kaldı

miryem günaydın.sen nasıl oldun herşey yolunda mı.en son 2 cm acıklık vardı galiba.daha bakamadım geçmişe de .iyisindir umarım

günaydın herkeze bende sen gibiyim resmen aç uyanıyorum bu sabah 7 de uyandım,mutfakta dolandım durdum sonunda bir meyve yedim allah sonumuzu hayır etsin

oh negüzel teyzeler kuzenler. keşke benimde olsa .bizden bir hafta öndesin hayırlı doğumlar hepimize

günaydın.ay sende mi gidiyon görmeye.imrendim bak şimdi.ben sorun çıkmazsa doğunca görürüm artık heralde.normalde benimde pazartesiydi ama geldik buralara.vuslat doguma kaldı

sağlıklı olsunlarda bıraz geç görsekte olur cnm napalım .. ama ınsan sankı doğmuş ta epeydr gormemiş gıbı özluo ya

günaydın kzlar .. nasılsınız? ben pek gıremıyorum malum 1,5 yaşında bi kızım var tüm vaktımı alıyo buraya gırıncede slm verip geçmişe bakabiliyorum ancak. doğuran fılan varmı merak ettım.benım kızım çok hareketli azıcık iş yapsam kasılmalarım başlıyo dahada çok var vaktınden önce gelmez inşllah.

Herkese merhabalar, uzun süredir yazamıyordum. Bugün ben de NTS'ye gireceğim. Heyecanla bekliyorum kısçemin kalp atışlarını duymayı ve NTS tecrübesi yaşamayı. SOn 2 gündür çok kasılmalarım oluyor. Kısçe sandalyede oturmama tamamen karşı. Hemen canımı yakmaya başlıyor içeriden, sıkışıyor sabi :) Herkese keyifli doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…