2011 Ekim Anneleri

ooo bugün çogunluk meleklerını görmeye gıdecek desene ne güzel hayırlı haberlerle gelın inşallah kızlar. bızımde haftaya kontrolumuz ondan sonrada doğumda görürüz artık:))

ben de bıraz evı toparlıyım anca hazırlanırm 1 de çıkcaz evden ama çıkana kadr arada bı yazışmalarnıza bakarımm :79::79::79::79::79:

günaydın kızlarrrr accık geçmişe göz attım geldim bebişlerini görmeye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah ptesi olsada bizde buluşsak kızımnan . dün çok kötü bir olay yaşadım arkadaşımın bahçesinde oturduğumm plastik sandalyenin arka ayakları ayrılmış düşüyodum zor tutundum masaya karnım bir kasıldı bir kasıldı kızımıda hıçkırık tuttu çok korktu bebeğim sanırım bi saat kendime gelemedim:18::18::18:

Canım benim yastıklarda silikonlu elyaf ben makineye komple atıyorum tek tek yastıkları yıkıyorum hiç sorun olmadı ister boşlat at istersen komple mis gibi oluyor

boşaltmadan direk at canım. benim makina erçeliğin 7 kiloluk olanından 2 adet yastığı aynı anda yıkayabiliyorum ben.

sağ olun kızlar öyle yapayım o zaman eriniyorum çünkü boşaltıp tekrar doldurmaya

maş. canım güzel güblerde kullanın ana kız

oy maş. Allah nazarlardan korusun. desene senin doğumda az kalmış canom. hadi hayırlısı

Bu arada günaydın arkadaşlar. iyi hafta sonları. dün sanah gidim bi ara siteye ondan sonra sıkıldık evde attık dışarı kendimizi.

eşimle bi güzel yemek yedik ordan da sinemaya gittik. daha bebek doğmadan son bi sinema yapalım dedik nasıl olsa doğuduktan sonra uzunca bir süre yalan olacak sinema falan.

iyi de oldu ya özlemişim kocişimle sinemaya gitmeyi.gerçi olayları tahmin edip söylemese daha iyi olacak ama :))) film de berbattı ya neyseee

ben bi geçimşe dalayım yine öpüyorum hepinizi

Allah korumuş canım yaa geçmiş olsun.

Kontrole gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün inşallahhh

gunaydınnnnnnn gunaydınnnn gunaydınnnn

.....
Gunaydin mutlu haftasonları
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün

gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh

Günaydın ağrılardan eser yok bende ama bu gün öğleden sonra hastaneye gideceğim
ayyy ne guzel bugun bebıkler gorulecek..cabuıcak gıdın gelın ve mutlu haberlerı paylasın tamam mıııı

dun aksam da bız mısafırlıge gıttık oda 7 aylık hamısmıs..en son 3 ay once gormustum kadını tık yoktu 7 dıyınce kalakaldım..bız soylemedık ılk zamanları dedı sıkıyosa sımdıde soyleme dedım 1 ay tatılde 10 kılo almayı basarmıs kendılerı..dedım ıstesende kımseyı hamıle olmadıgına ınandıramazsın artık sankı yarın dogurucak gıbı massallah..bızde onunla uzun uzun hamıs sohbetı etttık...su suna ıyıymıs buna dıkkat etmelısın ..ayy ne klasık olduk yaaa..

oraya gıtmeden oncede bazamın ve koltuk kanepe altlarımı duzelnlemıstım yaklasık 2 saat o yorganı oraya gotur o yastıgı duzenle derken otur kalk canım cıkmıs tabı bunu ne zaman anladım...................

gezmeden gelınce yıne gıtmeden once kabuklarını soydugum ve dogradıgım 7 kılo kadar domateslerım ve ayıkladıgım 2-3 kıloo kadar yesıl bıberlerımı kavurma ıslemıne gırıstık esımle..tabı ben bır tencere kavururken onun onune bir posta daha koydum soysun dıye onlarıda kavurduk ve posetledık mutfagımı topladımm(ılk kez denedım umarım ıyı olur)bırazda sadece domates dograyıp atıcam yemeklık.. ..ve saatt 01:30yorgunluktan ve hafıften degdıren kramptan ölmek uzereydım kı namazı kılıp yattık..sabah namaza kalktıgımda sag bacagım tutmuyordu resmen ..hemen magnezyumu ıctım ..yaaa saka gıbı ufacık ıs yapmaya azcık yorulmaya gelmıyo ne sıkıcı..

cok olmadı bende gecenlerde banyoda tabureden düştüm..şaka gıbı evet oturdugum yerde tabure totomun altından kaydı ..oyle bır dustum kı kuyruk sokumumun ustune felc gecırıyorum sandım ugundum acıdan o ann..ayy dusunun ce bıle o anı ıcım bı hos oluyo hala..3 gun kadar da kollarımı kıpırdatamadım..oan bır yerlere carpmısım tutunayım gobegıme bısey olmasın dıye sonrasında cıktı acısı.. Allah korusun dıkkat etmek lazım..gecmıs olasun canım

gunaydin
hani bebislerin goruntulerini koyuyorsunuz ya oyle tatlilar ki nazar degicek diye bakmaya bile kiyamiyor insan allah selametle kucagimiza almayi nasip etsin insallah nazar degmez

günaydın kızlar.aynen ben de sizler gibi aç uyandım ama hiç evde durasım yok anneme mi gitsem diye düşünüyorum. kontrole gitceklere özendim şimdi biz daha çarşamba gitcez hayırlı haberlerle gelin inşallah kızlar.hasret giderin bebişlerinizle.

sanada çok geçmiş olsun canım seninki daha kötüymüş allahıma çok şükür bişi olmadı ama o korku yaşanacak gibi değil doğuma bu kadar yaklaşmışken bebeğime bişi olacak diye çok korktum.allah yavrularımızı bize bağışlasın..

makarnaaaaaaaaaaaaaaaaa senın yuzunden dun 2 tabak makarna yedımmmmmmmmmmm...cok canlar yakıyosun bakkkkk

maş. canım total 5000 diyodun bulmuşsunuz maş. isimleri de çok güzelmiş

iyi düşünmüşsün valla ben de yapayım bi şeyler.
ya benim sigara böreğim güzel olmuyo sen nasıl yapıyosun Fatoş. ben böyle pofuduk dursun istiyorum ama sönüyo benimki

canım benim bütün yastıklar silikon elyaf. direkt atıyorum o zaman. benim yorganlar yün malum soğuk buralar. kayınvalidem yünden iyi anlıyo dur bakalım seneye yapacak mı görecez yün temizliğimi

bu arada dikkat et ya ayaykta durmak da çok sakıncalı artık fazla durma ayakta. kolay gelsin canım

Gunaydin mutlu haftasonları
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün

gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh

güzel haberlerle dönün inş.

saol canım..cıdden cok canım yandı gunlerce acısını cektım..ama esımın betı benzı attı konusamadı..en az ben kadar korktu..bıde ben yalnız gırmıyorum banyoya nolur nolmaz dıye esım evde olmasaydı bırde na paradım bılmıyorum..zaten o varken bıle 20 dk falan oturdum yerde oylecee kıpırdayamadım ..

canım Duygu doğum yaptı

makarnaaaaaaaaaaaaaaaaa senın yuzunden dun 2 tabak makarna yedımmmmmmmmmmm...cok canlar yakıyosun bakkkkk

ay afiyet olsun canımm bol bol süt olsun kuzunaa biliyorum bunu çok kişi dedi benim yüzümden makarnaa yiyenler çokmuşş laf aramızda ben de bayılırım makarnayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…