Canım benim yastıklarda silikonlu elyaf ben makineye komple atıyorum tek tek yastıkları yıkıyorum hiç sorun olmadı ister boşlat at istersen komple mis gibi oluyor
boşaltmadan direk at canım. benim makina erçeliğin 7 kiloluk olanından 2 adet yastığı aynı anda yıkayabiliyorum ben.
işte son aldıklarımız umarım daha başka bişey çıkmaz
Eki Görüntüle 253655 Eki Görüntüle 253656 Eki Görüntüle 253657 Eki Görüntüle 253658 Eki Görüntüle 253659 Eki Görüntüle 253660 Eki Görüntüle 253661
slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm
Eki Görüntüle 253663
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
günaydın kızlarrrr accık geçmişe göz attım geldim bebişlerini görmeye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah ptesi olsada bizde buluşsak kızımnan . dün çok kötü bir olay yaşadım arkadaşımın bahçesinde oturduğumm plastik sandalyenin arka ayakları ayrılmış düşüyodum zor tutundum masaya karnım bir kasıldı bir kasıldı kızımıda hıçkırık tuttu çok korktu bebeğim sanırım bi saat kendime gelemedim:18::18::18:
Gunaydin mutlu haftasonları
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün
gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh
ayyy ne guzel bugun bebıkler gorulecek..cabuıcak gıdın gelın ve mutlu haberlerı paylasın tamam mııııGünaydın ağrılardan eser yok bende ama bu gün öğleden sonra hastaneye gideceğim
ay bgn hiç giremedim kızlar ama şimdi bütün geçmişi okudum.kuaföre gittim bgn kaş bıyık operasyonu vardı.
akşam da misafir geldi eşimin iş arkadaşı ve eşi.o da hamileydi.5 buçuk aylık ama 3. onun.tecrübeli yani o yüzden gece boyunca bişeyler sorup durdumm kadına :44:bide doğum hediyesi getirmiş kendi örüp yaptığı bebek battaniyesi hediye etti bize çok memnun oldum el emeği göz nuru ve de çok güzel bi battaniye.şimdi de yatcaz artık çok yorgunum.herkese tatlı tatlı uykular diliyoruz
günaydın kızlarrrr accık geçmişe göz attım geldim bebişlerini görmeye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah ptesi olsada bizde buluşsak kızımnan . dün çok kötü bir olay yaşadım arkadaşımın bahçesinde oturduğumm plastik sandalyenin arka ayakları ayrılmış düşüyodum zor tutundum masaya karnım bir kasıldı bir kasıldı kızımıda hıçkırık tuttu çok korktu bebeğim sanırım bi saat kendime gelemedim:18::18::18:
cok olmadı bende gecenlerde banyoda tabureden düştüm..şaka gıbı evet oturdugum yerde tabure totomun altından kaydı ..oyle bır dustum kı kuyruk sokumumun ustune felc gecırıyorum sandım ugundum acıdan o ann..ayy dusunun ce bıle o anı ıcım bı hos oluyo hala..3 gun kadar da kollarımı kıpırdatamadım..oan bır yerlere carpmısım tutunayım gobegıme bısey olmasın dıye sonrasında cıktı acısı.. Allah korusun dıkkat etmek lazım..gecmıs olasun canım
günaydın kızlar.aynen ben de sizler gibi aç uyandım ama hiç evde durasım yok anneme mi gitsem diye düşünüyorum. kontrole gitceklere özendim şimdi biz daha çarşamba gitcezhayırlı haberlerle gelin inşallah kızlar.hasret giderin bebişlerinizle.
slm kızlar herkes iyi herşeyyolunda sanırım
bugün kontrolümüz vardı kan aışlarımız falan güzelmiş nst herşey yolunda asyam 2620 gr-arasım 2480 gr teyzeleri
ben çatlamak üzereyim doktorumuz bebeklerin gelişimi güzel böyle dvm ettiği sürece kendileride acele etmezse 5 ekime kadar bekleriz dedi ben düşünemiyorum bile kesin çattlarım heralde göbiş aldı başını gidiyo Allahım yardımcımız olsun
perolidyadan hberi olan varnı oda ikizdi mrk ettim........
evet dinlenicem bol bol. birde sigara böreği ve yaprak sarıcam bolca buzluğa atıcam onları :) buzlukta hazır bişeyler bulunsun. kıyamam annem gelince ben lohusayım diye yemek yapıcam diye çok yormasın kendini.. annem 3 yıl önce kalp ameliyatı olduda, yorulmasını hiç istemiyorum. o gelmeden ben bişileri hazırlayıp koycamn bide doğuma yakın 3-4 tepsi kek yapıp streş naylona sarıp dolaba atıcam ohhhh doğumdan sonra anneme tabaklara koyması kalır sadece. :)))
Filizcim çok özür dilerim tatlım görmemişim, benimki boncuk slikon ama elyafta farketmez neticede yorganlarda elyafta oluyor. Sakın söküp içini dökme, içide yıkansın... Olduğu gibi at makinaya ama tek tek yıka, rahat yıkansın... Ben 15 günde bir yıkıyorum makinada, 30 derecede yünlü programına at yumoş extra vernel koyuyorum ben bi kapakta kosla pırıl pırıl oluyor.. Şimdi kullanmadıklarımıda yıkadım, slikon yorganlarda çok şükür bitti ama bende geberiyorum, çok iş yapmadım ama ayakta dolanmak bitirdi beni.. Dahada bitmedi. Taşınsam daha kolay olurdu sanırım :)
Sırf her an yıkanamadığı için tüm yün yorgan ve yastıklarımı verdim, sadece çeyizlik işlemeli dantelli olan 3 yorganım hurçta.. Kendimize ve misafire kullandıklarım hep slikon.. Yıkanabilir.. Yaz kış yıkıyorum valla çokta rahat oluyor..
Gunaydin mutlu haftasonları
11de oglumla bulusucaz çok özledim tombikimi sabirsizlaniyorum uyuyamadim doğru düzgün
gunaydınnn herkez için hayırlı ve guzel bı gun olsun bugun kızımı gormeye gıdıcem çok heycanlıyım guzel haberlerle gelırız inşlh
sanada çok geçmiş olsun canım seninki daha kötüymüş allahıma çok şükür bişi olmadı ama o korku yaşanacak gibi değil doğuma bu kadar yaklaşmışken bebeğime bişi olacak diye çok korktum.allah yavrularımızı bize bağışlasın..
günaydın kzlar .. nasılsınız? ben pek gıremıyorum malum 1,5 yaşında bi kızım var tüm vaktımı alıyo buraya gırıncede slm verip geçmişe bakabiliyorum ancak. doğuran fılan varmı merak ettım.benım kızım çok hareketli azıcık iş yapsam kasılmalarım başlıyo dahada çok var vaktınden önce gelmez inşllah.
makarnaaaaaaaaaaaaaaaaa senın yuzunden dun 2 tabak makarna yedımmmmmmmmmmm...cok canlar yakıyosun bakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?