slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm
Eki Görüntüle 253663
ayyy bu arada NTS yede girdik çok zevkliydi ayolllllllll
196 tl ödeyip geldikbu arada sezeryan olacagım ya spinal ve epidural fiyatlarını sordum zorunlu oldugu için
extra ücret istemiyolarmış bi sevindim bi sevindimm
çok güzeller canım güle güle kullansın minnoşunnnnnnn
işte son aldıklarımız umarım daha başka bişey çıkmaz
Eki Görüntüle 253655 Eki Görüntüle 253656 Eki Görüntüle 253657 Eki Görüntüle 253658 Eki Görüntüle 253659 Eki Görüntüle 253660 Eki Görüntüle 253661
bi dakka bi dakka sen nts ye mi 196 tl verdin anlamadım...??????
teşekkür ederiz teyzesi
ayyy bu arada NTS yede girdik çok zevkliydi ayolllllllll
196 tl ödeyip geldikbu arada sezeryan olacagım ya spinal ve epidural fiyatlarını sordum zorunlu oldugu için
extra ücret istemiyolarmış bi sevindim bi sevindimm
çok güzeller canım güle güle kullansın minnoşunnnnnnn
Canım hepsi çok güzelll iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallahhişte son aldıklarımız umarım daha başka bişey çıkmaz
Eki Görüntüle 253655 Eki Görüntüle 253656 Eki Görüntüle 253657 Eki Görüntüle 253658 Eki Görüntüle 253659 Eki Görüntüle 253660 Eki Görüntüle 253661
Ooyyy yerim ben bu Özgür ü maşallah sübhanallahhh canoo çok şeker bu yaaslm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm
Eki Görüntüle 253663
cicileriniz çok güzelll iyi günlerde kullanın oğluşuna maşallahhhkoyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
canım benim kızım ters 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora dönmezse doğum kararını ona göre vereceğiz dedi. Bu süreyi benimmi okumam lazım ben çalışyorum birkaç kez okurum ama hergün okuyamam zaten baygın atıyorum kendimi eve. Anneme falan söylesem o okusa olurmu acaba? :26:
kadın doğum arkadaşım bana; hamileliğimin sonuna doğru bağdaş kurarak oturmamı söylemişti. Hatta ablam yemekleri yerde yemem konusunda öğüt vermişti. Gerçi daha başlamadım ama 2-3 hafta sonra başlayacağım.
Dünyada en kolay doğum yapan bayanlar mısır kadınları imiş ve bunda bağdaş kurarak oturmalarının nedeni varmış. Bu arada arkadaşımında kızı terstti. Ancak normal pozisyonuna girdi ve doğum yaptı şu an 3,5 aylık.
seninde dilerim kızın normal doğum pozisyonuna girer. Rahat ve bir avazda doğurursun.
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
işte son aldıklarımız umarım daha başka bişey çıkmaz
slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
Eki Görüntüle 253663
kızlar dualarınızı bekliyorum buay artık korunmayı bıraktık tekrar bi bebek istiyoruz artık 4 ay geçti doğumun üzerinden. rabbim bi daha yaşatmasın inş dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. bu arada duygu bebeğine erkenden kavuşmuşsun hayrlı olsun... sizlerede hayrlı doğumlar diliyorum.......
toplam kaç kılo alındı hanımlar paylaşırsanz sevınırmm
herkese günaydın biz dün dr gittik oğlum çokm şükür gayet ii 2300 gr olmuş çok kilolu bi bebek olmıcak dedi neyse sağlıklı olsunda.nst ye bağlayalım dedi sıra beklerken biri doğum yaptı bebek küçücük görseniz okadarf tatlıki hemen yıkayıp giydirip annesine götürdüler çok heyecanlandım off zaman geçmek bilmiyor biz daha 34 haftalığız
Günaydınlar, biz kalktık şimdi kanal d deki haberleir izliyoruz, bu çocuk güzel sunuyor... Gerçi iç açıcı bişi yok.. Bu arada tüm slikon yastıklarımı çıkardım hepsi sırayla yıkanıcak makinayı açtım başladık bakalım, sonra nevresimleri yıkıcam ne var ne yoksa bazamı düzenlicem... Slikon yorganlarım yıkandı dün.. Bu gün akşama nevresimleri geçirip, bazamı havlandırıp kapatırım sanırım... Yaz temizliğini yapamamıştım, şimdi kışa girerken ne varsa elden geçmeli... 2-3 gün sürücek sanırım bu işlerin bitmesi ama olsun içime sinecek, sornada alışverişi tamamlıyıp çanta hazırlıcam inşallah...
ayy canım bugun bir ara seni arayacaktım hiç gelmiyorsun diyekalp kalbe karşıymışş buluşma olacaktı ama hanzade rahatsızlandı duygu dogum yaptı iyice telaş sardı hepimizi inşallah buluşma olacak bi gün
maşallahhhh ogluşunaaakoyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
sağol canımmmmOyyy oyyy Elifcim, Canom, şeyma ve zaya bebişlerinize ve bebişlerinizin cicilerine41 kere maşallah.
amin canımmmmmcanimoglusa yerim ben onu allahim saglicakla kucagimiza almayida nasip eder ins
yok canım nerdeee beleşe su yoknst ye ekstra para mı ödeniyo.. doktorun yapmıyo mu bedavaya
sağol canım benimmCanım hepsi çok güzelll iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallahh
Ooyyy yerim ben bu Özgür ü maşallah sübhanallahhh canoo çok şeker bu yaa
cicileriniz çok güzelll iyi günlerde kullanın oğluşuna maşallahhh
Şeymacım maşallah kirkbirkere benim oğluşum gibi kalın dudaklı ve tombiş yanaklı
selam güzel anneleeeeeeeer :79:
41 kere maşallah aslan parçalarınacicileri güzel günlerde kullanın inşallah
hiç bitmiyo ki tatalım ya, tam bitti alacakalrım diyorum dışarı çıkınca yen bişey almayı başarıyoruz yine
maşallah burcucum özgür bebeğe:nazar
gülzecim allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, dualarım seninle..
bu sabah itibariyle 68'e yaklaştığımı gördüm, artık kilo konusu strese soklamaya başladı beni
maşallah canım oğluna, sağlıklı olsun da kilosu önemli değil, boşver
hanzadecim çok yorma kendini, 1 haftaya böl işi yavaş yavaş yap : )
bu gidişle hastanede, bebek ziyaretinde görüşücez valla
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorum
ayy maşallah ne güzel bi bebiş bu böyle, maşallahhhhh
bir arkadaş demiş benim bebişin hiç böyle fotosu yok diye sansee ydi galiba
ya benimkininde yok , napsak ki acaba
sırf foto olsun diye renkli ultrasona mı gitsekki ama oda çok pahalı 120 lira
Eki Görüntüle 253663
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?