ayyy ne güzel maaşaallah bebişlerine umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
ayyy perooocum çok heyecanlı ,şimdi eşime anlatıyorum durumunu ,bana sende 2 kilonun hesabını yapıyosun ,kız 5 kilo taşıyo dedi ,bende hesap ediyorum ,plesentası amniyonu derke rahat 12-13 kg. taşıyosun ,toplşamda nekadar kilo aldınn...ayy keşke doğmadan evvel bi fotonu yollasan merak ettim şimiii....
ayyy perooocum çok heyecanlı ,şimdi eşime anlatıyorum durumunu ,bana sende 2 kilonun hesabını yapıyosun ,kız 5 kilo taşıyo dedi ,bende hesap ediyorum ,plesentası amniyonu derke rahat 12-13 kg. taşıyosun ,toplşamda nekadar kilo aldınn...ayy keşke doğmadan evvel bi fotonu yollasan merak ettim şimiii....
ayyy ne güzel maaşaallah bebişlerine umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.
NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo
Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
günaydın kızlar benim dişim hala çok fena
Ay ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin"
Kizimin cicislerini ekleyeyim ben de
Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 Eki Görüntüle 254124 Eki Görüntüle 254125 Eki Görüntüle 254126 Eki Görüntüle 254127 Eki Görüntüle 254128 Eki Görüntüle 254129 Eki Görüntüle 254130 Eki Görüntüle 254131 Eki Görüntüle 254132 Eki Görüntüle 254133 Eki Görüntüle 254134 Eki Görüntüle 254135 Eki Görüntüle 254136 Eki Görüntüle 254137 Eki Görüntüle 254138 Eki Görüntüle 254139 Eki Görüntüle 254140 Eki Görüntüle 254141 Eki Görüntüle 254142 Eki Görüntüle 254143 Eki Görüntüle 254144 Eki Görüntüle 254145
biz geldik teyzoşlarrr
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cmbende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen
maş .canım ya her şey de pembe pembe çooook şirinler . güzel günlerde sağlıkla giydir inş.
biz geldik teyzoşlarrr
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cmbende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen
herşey çook güzel iyi günlerde kullanın canım hayırlı olsunAy ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin"
Kizimin cicislerini ekleyeyim ben de
Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 Eki Görüntüle 254124 Eki Görüntüle 254125 Eki Görüntüle 254126 Eki Görüntüle 254127 Eki Görüntüle 254128 Eki Görüntüle 254129 Eki Görüntüle 254130 Eki Görüntüle 254131 Eki Görüntüle 254132 Eki Görüntüle 254133 Eki Görüntüle 254134 Eki Görüntüle 254135 Eki Görüntüle 254136 Eki Görüntüle 254137 Eki Görüntüle 254138 Eki Görüntüle 254139 Eki Görüntüle 254140 Eki Görüntüle 254141 Eki Görüntüle 254142 Eki Görüntüle 254143 Eki Görüntüle 254144 Eki Görüntüle 254145
teşekkür ederiz betül teyzesiay maşalh oğluşuna cnm
tok girdim canım çok hareketliydi bide tatlı yesem nolurdusaol canım..ben pek sevmem makarnayı ama kac gundur gece gece makarna muhabbetı edıldıkı dun dayanamayıp yaptım ve yedım..
vayyyyy canım tatlı bıseyler atıp gırseydın agzına..ben hafıf karnım acken gırdım tık yok..2. kere cekıldı karnımı doyurunca bu seferde sancı cıktı bebık durmuyokı yerınde..
sev tabi teyzesi oğlumda seni ve kankası ahmet yiğiti çok seviyo bende tabitünadın kızlar.geçmişe baktım bugün bebişler görülecekmiş ne güzel iyi haberlerle gelin inş.
ESLEM maaşaallah bebişlerine.
annenin ellerine sğlık canım.özgür iyi günlerde kullansın inş.
ayyyy sevsinler onun kalp atışlarını.
günaydın kızlaarrr....2 gündür paso uyuyorum ,dün 15:00-18:00 arasıve gece 2:00 den bu saate kadar uyuduk resmenn ..uyku manyağı oldum ..ama öğlen uykularına bayılıyorum ben ..şimdi kahvaltı yapmamız lazım ama evde kahvaltı yapmadığımız için pek herşey bozulmuşşyan tarafada gidesim yok ,bi bardak süt içip öğlen yemeğine bağlıcam sanırım ,eşimde dün grip belirtileri gösteriyodu gecede terledi baya ,onlada uğraştım ,şimdi hala uyuyo kaldıramıyorum yataktan ...bugün teyzemin kızı gelcek esenledrden ,bakiim çok geç gelmezse ,erişte kestircem onaaa...belki mantı falanda yaparız dolaplık ,gelmişken değerlendireyim dimi amaa
güzel haberlerle gel diicektim ama ,maşşallah daha sen eve gelmeden bize güzel heberleri geldi bıdığımızınn...
güzel haberlerini bekliyoruz canımm
ayyy geçmiş olsun geçende bende buna benzer bi olay yaşamıştım ,çok fena oluyo dikkat et kendinee..
yaa kızlar dün eylül annelerinin doğumlarını okuyum dedim bulamadım ,topikleride zaten 300 lü sayfa sayılarındaydıı...bize duygu gaz verdi ama 40. haftasında hala ağrısı sızısı olmayanlar var ..şaşırdııımmbelki hepimiz 40 ı doldururuz ..yani ben doldurusamö 25 ekimde gelcek zilli ,keşke günü tam belli olsa ,dün annem uçak bileti ayarlıcam nezamana doğurursun diyooo:18:dedim anne normalde 25 inde doluyo ,ama kız erken gelirmiş 15 olabaili ,ee belki benimki daha erken gelmk ister 5 i 10 u olabilir ..neyse beklemedeyiz artık 17 sinde kontrolüm var ,nts yede gircem ozaman sorarım dr a artık ,az çok tahmin eder sanırım ...
yanlız kafama takılıyo ,dr nts ye bağlarız dedi ,o ara kontrolede gircekmiyim ,acaba çatı muayenes,de yapcakmı ona göre gideyim ,siz ne dersiniz kızlar ,ozaman 35. haftada falan olcam çatı muayenesi yapılırmıı???
biz geldik teyzoşlarrr
Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?