- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
bu gece çok pis doğurasım var. :)))
durrr beee daha 43 günün var bak bize 27 gün kalmış yolumu tıkamaönce bennn önce bennnn
demin azcık ıkındım eşim kızdı kaçtım odadane doğur hadi bir iki üç başla ıkınmaya
canom sende 27 gün kaldı diyo bende 35 nasıl oluyo bende 35 haftadayım
kızz tehlikeli hareketlerde bulunmaaa valla kızlar patır patır geliyo gıskandım benim şoparımda gelsinnn artıkkkk ekime kadar dayanamıcam
bu gece çok pis doğurasım var. :)))
kızlar ya sanki benim karnım düzleşti çok enteresan sanki yana doğru genişledi
aynı hissiyat bende de var filizcim doğum hikayeleri okuyup duruyorum çok pis gaza geldim
geçen sabah kalktıgımda karnımı yokladım gerçekten hamile miyim diye dümdüz geldi bi an karnım bana bi de rahat döndüm acaba dedim rüya mı gördüm ben :)) sonra bıdık oynayınca gerçek dünyaya döndüm
:))) gün geçtikçe taşımak zorlaşıyo Edacım. galiba onun da etkisi var bi de Duygunun meleğini gördük ya aynısından istiyorum ben :)))
aynen öyle çok çelişkiliyim bazen zaman geçmiyor gibi geliyor bazende heyecan basıyor bişi kalmadı diye
hele hastane çantamızı hazırladıktan sonra bi ayağım kapıya gitmeye başladı eee hadi ben hazırım dercesineduygudan sonra hepimizin hormonları iyice zirve yaptı sanırım
dün annecimle arka camları siliyoduk yani annem siliyodu bende car car konuşuyodumannem merdivene çıkmış
camı silmeye çalışırken baktım merdiven yan yan gidiyo annemde anammmm diye bagırınca başladım gülmeye
öyle böyle degil 15 dk annem indi merdivenden tuttu kolumdan çekiyo ama ben o kadar fena oldum ki gülmekten
banyonun önüne kadar çekiştirdi ve bacaklarımdan sıcacık suyun aktıgını farkettimanneeeeeee suuuuuu diyebildim baktım
annem bıraktı beni attım kendimi banyoya hala gülüyorum dedim galiba bebiş geliyo annem eşim telaş yaptılar annem
ıkınmaaaaa diye bagırıyoo neyse ben banyo kapısını açtım ikiside böyleeşim üstünü giyinmiş annem alı al moru mor
dedim telaş etmeyin altıma işedimannem emin olmadı ama resmen altıma yaptım çok utanç vericiydi yaaaaa:95::95::95::95::95::95:
dün annecimle arka camları siliyoduk yani annem siliyodu bende car car konuşuyodumannem merdivene çıkmış
camı silmeye çalışırken baktım merdiven yan yan gidiyo annemde anammmm diye bagırınca başladım gülmeye
öyle böyle degil 15 dk annem indi merdivenden tuttu kolumdan çekiyo ama ben o kadar fena oldum ki gülmekten
banyonun önüne kadar çekiştirdi ve bacaklarımdan sıcacık suyun aktıgını farkettimanneeeeeee suuuuuu diyebildim baktım
annem bıraktı beni attım kendimi banyoya hala gülüyorum dedim galiba bebiş geliyo annem eşim telaş yaptılar annem
ıkınmaaaaa diye bagırıyoo neyse ben banyo kapısını açtım ikiside böyleeşim üstünü giyinmiş annem alı al moru mor
dedim telaş etmeyin altıma işedimannem emin olmadı ama resmen altıma yaptım çok utanç vericiydi yaaaaa:95::95::95::95::95::95:
ben bi şey itiraf edecem3 gündür burda bugün çantamı hazırlayacam diyorum ya. ben aslında korkuyorum. sanki çantamı hazırlasam ertesi gün doğurcakmışım gibi bi hissiyat uyanıyo ben de .çantam hazır her şey hazır ama korkuyorum :)))
gerçi pijama takımım kaldı biraz da onu bahane edip erteliyorum sanırım.
ben bi şey itiraf edecem3 gündür burda bugün çantamı hazırlayacam diyorum ya. ben aslında korkuyorum. sanki çantamı hazırlasam ertesi gün doğurcakmışım gibi bi hissiyat uyanıyo ben de .çantam hazır her şey hazır ama korkuyorum :)))
gerçi pijama takımım kaldı biraz da onu bahane edip erteliyorum sanırım.
bence biran önce çöz bu konuyo allah muhafaza canım
oooooooooo noldu az önce ıkınan filizeanlaşıldı sende çelişkiler yaşıyorsun :18: pijama takımın eksik diye korkuyosundur onuda al bak nası cesaret gelicek sana
dişlerim çok fena delircem ben ya yarın gidip gösterim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?