- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
Kızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;
Eki Görüntüle 254497 Eki Görüntüle 254498 Eki Görüntüle 254499 Eki Görüntüle 254500 Eki Görüntüle 254501
İlk iki resim ziyarete gelenler için aldığımız hediyemiz
Üçüncü resim çikolata sepetimiz
Dördüncü resim kapı süsümüz
Beşinci resim bugün teslim aldığımız halımız
Son resim ise artık taşıyamaz hale geldiğim göbişim ve Beyzoşum
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.Rabbim yavrunu sağlıkla sıhhatle size bağışlasın canım hiç kafanı takma inşallah en kısa zmanda çıkar bebişin ve kavuşursunuz.meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
Sıkma canını nejlacım ya eşinde arada kalmıştır bence sıkıştırıyorlarsa eğer kendi annesi ve babasıyla neden gidiyor diye o da öyle söylemek zorunda kalmıştır.kızlar yaa çok sinirim bozuk.dr um eğer doğum olmazsa bir hafta sonra gel demişti bende pazartesi tekrar gidicem akşam eşimede dedim pzrtesi dr gitmem lazım diye oda hemen babama söylüyüm götürsün dedi bende ben istemiyorum annemle giderim dedim biraz kızdım sonra konuşmadım sonrada kayınvalidemlere misafir geldi o oraya gitti bende peşinden çıktım.misafirler gidince bu dmezmi babasina pazartesi işin varmı gelinini dr götür diye tabi ben dahada sinir oldum.sinirden ağlamak üzereyim kendimi zor tutuyorum.
babasına götür demesinin sebebide geçen hafta annem ve babamla gittim diye onlar laf ettiler kesin bizimkide bu sefer babasına dedi.
çok sinirliyim
bıktım bunların herşeyi laf etmesinden sanki torun diyip sahiplendikleri var.bu zamana kadar umreden getirdikleri iki üç parça oyuncaktan başka aldıkları bişeymi var.kaynımın ilk çocuğuna beşiğini bile almışlar bizimkine dahahiç bişey almadılar oyuncAKTAN BAŞKA.
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın inşallahKızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;
Eki Görüntüle 254497 Eki Görüntüle 254498 Eki Görüntüle 254499 Eki Görüntüle 254500 Eki Görüntüle 254501
Maşallah sübhanallahkızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
Çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın arada emzirme-sağma-alt değiştirme-gaz çıkarma merasimimiz oluyo
Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durdu
canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerken
slm kızlarrrr ben dogurmadım merak etmeyinnnkaç gündür anacıgımla temizlik yapıyoruz daha dogrusu annem yapıyor ben yoruluyorum
dünde kıyamadım azcıkta ben yaptım bişiler akşamda sancılandım saat 10 da baktım geçmiyor hastaneyi aradım dediler gel bakalım
saat 10:45 te hastaneye gittik hastane kapısında korkudanmıdır ne iyice sancılandım aklım çıktı dogurcam diyenöbetçi kadın dogum dr na çıktık bana dimezmi soyun muayene etcem anaaammm klimalar açık tırsa tırsa çıktım çatala o kadar soguktuki heyecan korku soguk birleşince çatalda benim bacaklar yaprak gibi titremeye başladı önce vajinal muayene etti didi çatı muayenesi yapcam dedim ellerinizi göreyim baktım minnacık çatı muayenesi yaptı yeminle hiiiççççç acımadı ama dr eliyle alakalı bişi olsa gerek ufak elli olunca acımıyorrr açılmam yokmuş şükürr sonra karnımdan baktı nts ye yolladı yarım saat nts de kaldık indik dr tekrar doguma hazırlık sancılarıymış 35. haftada oldugumuz için bunların normal oldugunu söyledi ama dikkat etmemi bebişin gelebilecegini söyledi nts önümüzdeki 6 saatlik sancıyı ölçüyormuş neyse çıktık eve geldik banyo yapıp yattım bugunde annem gidecek diye gelemedim ama annem dogumada kalacak sanırım 62:eşim annem tuvalet dışında yerimden kaldırmıyolar ama insan sıkılıyo yaww
bizden bu kadarcık doguran varmı bakemmmm nidaya sormayı unuttum teldeeeeee
Geçmiş olsun canım, hadi atlatmışsın alttan muayneyi. Ben ne yapacağım bakalım :18: Aklıma geldikçe stres oluyorum. Bu arada İklim doğurmuş, kızcağızı erkenden gelmiş. Ama iyiymiş, sağlıklıymış, çok şükür ..
sağol canım hadi yaaaa geçmişe bakıyorum şimdi daha oralara gelemedimmm ayyy maşallahhhh kızlar aceleci çıktı
ayolll oglumuza gelin secemicez heeee abla olcak bunlarrrrr
NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo
al kızz senin olsunnnnnnnnncanomcuum annenin elleri dert görmesin ,ne güzel örmüş kızz...benim annemde örerdi belkim ama ,artık sıkılıyo kalp te var ...ablam örcek artık..ama bak şimdiii o en baştaki yeşil ve altta bi sarı hırka vardıı onlar senin oğlana gitmez bak söööliiiyim yaniiiiiii.....hani diyorum ben adresi verseeemmmmm
amaninnnnnnnn kıyamammmmmm maşallah sağlıkla gelsinlerrrrrGünaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
Ay ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin"
Kizimin cicislerini ekleyeyim ben de
Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 Eki Görüntüle 254124 Eki Görüntüle 254125 Eki Görüntüle 254126 Eki Görüntüle 254127 Eki Görüntüle 254128 Eki Görüntüle 254129 Eki Görüntüle 254130 Eki Görüntüle 254131 Eki Görüntüle 254132 Eki Görüntüle 254133 Eki Görüntüle 254134 Eki Görüntüle 254135 Eki Görüntüle 254136 Eki Görüntüle 254137 Eki Görüntüle 254138 Eki Görüntüle 254139 Eki Görüntüle 254140 Eki Görüntüle 254141 Eki Görüntüle 254142 Eki Görüntüle 254143 Eki Görüntüle 254144 Eki Görüntüle 254145
biz geldik teyzoşlarrr
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cmbende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen
selam kızlar,
ben de bugün ütü yapıp bebişimin kıyafetlerini bitirelerdenim, akşama da çantasını hazırlarım inşallah...
üstüne bir de banyoyu ve tuvaletleri de iyicene yıkadım, pırıl pırıl oldu...kızımı da doyurdum(bilenler bilir 3 yaşında bir kızım daha var benim:)
şimdi erin'le(karnımdaki kızımın ismi bu olacak inşallah) bilgisayar başındayız:)
perolidya için çok sevindim, maşallah bebişlerin kilosu iyiymiş...artı olarak ben sizin bebiklerinizin kilosunu öğrenince endişelenmeye başladım...
Erin 34+2 iken dr randevumuz vardı ve ancak 2200 gr çıktı...acaba çok mu küçük doğacak yahu? ne dersiniz? biraz kilo aldırayım diye ne yapmalıyım? pazartesi bir daha kontrolüm var, bakalım o zaman ne çıkacak, sizleri haberdar ederim...
hepinizi öptüm
allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canımmm sağlık versin rabbimmeraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
çok güzel aldıkların canım göbüşede bebişede maşallahhKızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;
ayyyy şimdilik bizimde 8 ekim gibi görünüyor dogum bakalım benim minnak erkende gelebilir hakkımızda hayırlısı olsunnniyi geceler herkese........
iki bebek gelmıs dunyaya erkenden .benım doktorumda 8 ekim e gun verdı sezeryan olacak benımkı.vaktı zamanında gelsın tum bebekler ınsaallah.allah hepımıze kolaylıklar versın dogumda.bebeklerımız saglıkla gelsın dunyayaa....
çoooooook geçmiş olsun canımmmmherkese selam mavıs gecmıs olsun uzun zamandır gıremedımm kızlarrr
duyguyu ısyerınden mısafır olarak gırdıgımde okdum doğum oldugunu ıklım le benım dr aynıydı ne zaman doğurdu o herseyy yolundamı ınanmıyorum allah ımm yaaa artık başladııı herseyy
ısyerınden gırıs yasaklandı kızlar akşamlarıda yetısemıyorum eve gel kostur yemektı falan oturamadım pc basına
en son çok fena akasıntılarım olyo demıstım ağlatıcak kadsaryoluyordum kendımı nerdeyse kaşıdıgım yerler yaraya dönusup kanadı hep ama artıkı yavaş yavaş gecıo eskısı gıbı değil ama
İNSULİNE BAŞLADIM BEN ŞEKERIM YÜKSEK ÇIKTI DÜN AKŞAM BAŞLADIK YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM KIZIM GAYET IYI MAŞALLAH HAREKETLERIDE ÇOK IYI
DUYGU BEBEĞİNI GÖRDÜMM MAŞALLAHH SÜPHANALLAHH BIBLO GIBI KIZIN VARRR ALLAHHH SENIDE ONUDA KORUSUN
İKLİM VE BEBEĞİ IYIMI KIZLARRR KAÇ HAFTALIKKEN DOĞUM OLDU
oyyyy maşallahhh kuzuyaaaaaaaaaaaaakızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
ya kızlarr dayanamıyorum artık..2 gundur sag gogus altımda sırtıma dogru olan bolgede tam gogus altım degıl yanı gecmek bılmeyen bır agrı var..resmen bıcak saplı ve ben oyle gezıyorum..usuttum dedım ama bu usutmeye benzemıyor oyle olsaydı nefes alırken gogsum batar sancırdı ozellıkle..ama nefesle falan alakalı degıl,sureklı agrıyor gece gunduz hıc gecmeden ..elımı degdıgımde kaburga kemıklerıme acıyor..ya nedır anlamadım ben..
oturup kalkamıyorum egılemıyorum o tarafıma yatamıyorum.fıkrı olan ?:26:
Kasım anneleri ile arkadaş olmak şart oldu
slm kızlarrrr ben dogurmadım merak etmeyinnnkaç gündür anacıgımla temizlik yapıyoruz daha dogrusu annem yapıyor ben yoruluyorum
dünde kıyamadım azcıkta ben yaptım bişiler akşamda sancılandım saat 10 da baktım geçmiyor hastaneyi aradım dediler gel bakalım
saat 10:45 te hastaneye gittik hastane kapısında korkudanmıdır ne iyice sancılandım aklım çıktı dogurcam diyenöbetçi kadın dogum dr na çıktık bana dimezmi soyun muayene etcem anaaammm klimalar açık tırsa tırsa çıktım çatala o kadar soguktuki heyecan korku soguk birleşince çatalda benim bacaklar yaprak gibi titremeye başladı önce vajinal muayene etti didi çatı muayenesi yapcam dedim ellerinizi göreyim baktım minnacık çatı muayenesi yaptı yeminle hiiiççççç acımadı ama dr eliyle alakalı bişi olsa gerek ufak elli olunca acımıyorrr açılmam yokmuş şükürr sonra karnımdan baktı nts ye yolladı yarım saat nts de kaldık indik dr tekrar doguma hazırlık sancılarıymış 35. haftada oldugumuz için bunların normal oldugunu söyledi ama dikkat etmemi bebişin gelebilecegini söyledi nts önümüzdeki 6 saatlik sancıyı ölçüyormuş neyse çıktık eve geldik banyo yapıp yattım bugunde annem gidecek diye gelemedim ama annem dogumada kalacak sanırım 62:eşim annem tuvalet dışında yerimden kaldırmıyolar ama insan sıkılıyo yaww
bizden bu kadarcık doguran varmı bakemmmm nidaya sormayı unuttum teldeeeeee
duygucum uzun zamndır giremiyordum doğurdunmuuu
dimi yaaaaa bu kızlar bizi beklemiyolar
kızlar bende acıle gıdıyorum dayanamıcam bu gogus agrısına daha fazlaaaa.......
sağol canımmmcanım geçmiş olsun. çatı muayenesi yaptı demişsin normal için müsait miymiş çatın?
canom geçmiş olsun ilk çatı muaynende hayırlı olsunben korkmuyorum canım çook utanıyorum sadece yoksa fark etmez acısın acımasın ondan ötürü korkum yok
geçmiş olsun canom.dikkat et kendine dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?