2011 Ekim Anneleri

canım çok güzelmiş aldıklarınız. maşallah. güle güle kullanın. halınıza bayıldım bu arada... göbiş de süper....

kızlar bende acıle gıdıyorum dayanamıcam bu gogus agrısına daha fazlaaaa.......

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.Rabbim yavrunu sağlıkla sıhhatle size bağışlasın canım hiç kafanı takma inşallah en kısa zmanda çıkar bebişin ve kavuşursunuz.
Sıkma canını nejlacım ya eşinde arada kalmıştır bence sıkıştırıyorlarsa eğer kendi annesi ve babasıyla neden gidiyor diye o da öyle söylemek zorunda kalmıştır.
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah
Maşallah sübhanallah benim oğlumda iri kafamızda accık büyük :) dr um sezeryan olmak zorunda dedi dr una güven canım sonra kanala girmez sıkıntı yaşarız dedi.

duygucum uzun zamndır giremiyordum doğurdunmuuu

slm kızlarrrr ben dogurmadım merak etmeyinnn kaç gündür anacıgımla temizlik yapıyoruz daha dogrusu annem yapıyor ben yoruluyorum
dünde kıyamadım azcıkta ben yaptım bişiler akşamda sancılandım saat 10 da baktım geçmiyor hastaneyi aradım dediler gel bakalım
saat 10:45 te hastaneye gittik hastane kapısında korkudanmıdır ne iyice sancılandım aklım çıktı dogurcam diye nöbetçi kadın dogum dr na çıktık bana dimezmi soyun muayene etcem anaaammm klimalar açık tırsa tırsa çıktım çatala o kadar soguktuki heyecan korku soguk birleşince çatalda benim bacaklar yaprak gibi titremeye başladı önce vajinal muayene etti didi çatı muayenesi yapcam dedim ellerinizi göreyim baktım minnacık çatı muayenesi yaptı yeminle hiiiççççç acımadı ama dr eliyle alakalı bişi olsa gerek ufak elli olunca acımıyorrraçılmam yokmuş şükürr sonra karnımdan baktı nts ye yolladı yarım saat nts de kaldık indik dr tekrar doguma hazırlık sancılarıymış 35. haftada oldugumuz için bunların normal oldugunu söyledi ama dikkat etmemi bebişin gelebilecegini söyledi nts önümüzdeki 6 saatlik sancıyı ölçüyormuş neyse çıktık eve geldik banyo yapıp yattım bugunde annem gidecek diye gelemedim ama annem dogumada kalacak sanırım62:eşim annem tuvalet dışında yerimden kaldırmıyolar ama insan sıkılıyo yaww
bizden bu kadarcık doguran varmı bakemmmm nidaya sormayı unuttum teldeeeeee

Geçmiş olsun canım, hadi atlatmışsın alttan muayneyi. Ben ne yapacağım bakalım :18: Aklıma geldikçe stres oluyorum. Bu arada İklim doğurmuş, kızcağızı erkenden gelmiş. Ama iyiymiş, sağlıklıymış, çok şükür ..

sağol canım hadi yaaaa geçmişe bakıyorum şimdi daha oralara gelemedimmm ayyy maşallahhhh kızlar aceleci çıktı
ayolll oglumuza gelin secemicez heeee abla olcak bunlarrrrr

ıklım canım Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ıns... erkencı bı bebıs daha geldı.. huzurla mutlulukla buyur buyutursunuz ıns...:)

NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo

al kızz senin olsunnnnnnnnn
amaninnnnnnnn kıyamammmmmm maşallah sağlıkla gelsinlerrrrr
çok güzeller fikinilere bayıldımmmmmmmmmm güzel günlerde giyinsin minnakınnnnnn

maşşalllahhhh rüzgar beyimizeeeeee çatı muayenesi inşallah güzel gecer bacımmmm benim ilk deneyimim güzel geçti

maiallah bebişineee
allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canımmm sağlık versin rabbim
çok güzel aldıkların canım göbüşede bebişede maşallahh
ayyyy şimdilik bizimde 8 ekim gibi görünüyor dogum bakalım benim minnak erkende gelebilir hakkımızda hayırlısı olsunnn
çoooooook geçmiş olsun canımmmm
oyyyy maşallahhh kuzuyaaaaaaaaaaaaa

canım üşütmüş olmayasın geçmiş olsun inşallah hemencik gecerrr

meraba arkadaşlar doğum sonrası için korse aldınızmı?ben alıcamda nasıl bişe almam gerektiğini bilemedim alan varsa bilgilendirsin lütfen.

canım geçmiş olsun. çatı muayenesi yaptı demişsin normal için müsait miymiş çatın?

canom geçmiş olsun ilk çatı muaynende hayırlı olsun ben korkmuyorum canım çook utanıyorum sadece yoksa fark etmez acısın acımasın ondan ötürü korkum yok

canım geçmiş olsun. çatı muayenesi yaptı demişsin normal için müsait miymiş çatın?
sağol canımmm bizim normal dogum yapmamız azcık sakıncalı kanamam olursa tehlikeye girermiş o yüzden sezeryan olcekk plasenta azcık daha yukarı çıksa normal oluyor ama çıkmamış aklımada gelmedi normal dogum olurmu diye:26:
canom geçmiş olsun ilk çatı muaynende hayırlı olsun ben korkmuyorum canım çook utanıyorum sadece yoksa fark etmez acısın acımasın ondan ötürü korkum yok

sağol canımmm valla benim kadar utanamazsın heralde alt kısım komple açık yer yer yolunmuş tüyler yaprak gibi titreyen bacaklarrrr
ışık tutulmuş tavşan gibiydim allahımmm utanç soguk heyecan korku valla hissetmedim gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…