Sezeryanda kilolar gtmiyomuş gerçekten de. Gerçi ben kilo bakımından biraz şanslıyım. 45le hamile kaldım 9 kilo aldım 54düm en son ve gide gide sadece 3 kilo gitmiş benden şuan 51im 2330gr kızımdı onun haricinde pek bişey gitmedi yani Çok kilo alıpda sezeryan olucaklar kilolar gidicek diye fazla bişey beklemesin
kızlar geçmişi okumadım ama canomdan haber varmıı??
Ay Canom'a ne oldu ki??? Geçmişte birşey göremedim onunla ilgili :26:
hayirdir bende girdimde canom gorunmuyor diye yazicaktim dogum filan yapmis olmasin
gobek icin dogumdan sonra ozel korseler var onlar ise yariyor
bende ondan aldım ama yıkamadım henüz ,sen nasıl yıkadın canım ,muhtemelen kaynatmak gerekir tabikide ama çekiyomukiii??:26::26:kızlar bıberonumuzu yıkadım ama kapagı tam sıkışmıyo acaba cam oldugu ıcınmı oglumda cam bıberon kollanmamıstım bu ılk cam bıberonumuz yıkadım kapagını sıkıyorum tam sıkılmıyo Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml. - 60041 - Bebek & Çocuk bıberonumuz bu cıhıcco cam bıberon kaucuk agızlı varmı baskasında bundan
bendede var o canım 1-2 aydır sağ serçe parmağımdan tıkır tıkır sesler geliyo ,mekanik hareketler sergiliyo böyle yumuşak açılıp kapanmıyo ,tık diye açılıyo ,hatta bu sabah takılı kaldıııHanimlar bir de benim 2 gün önce sabah sag orta parmagim takili kaldi (tetik parmak deniyor tipta-halk arasinda tIk tIk parmak diye de gecer), bu gece de sol orta parmagim takildi bir kac kere, yumruk yapinca tüm parmaklarim aciliyor o kaliyor, sonra birden kendiliginden aciliyor. Acaba stres mi yaptim, tendonlarim mi sisti hicbir fikrim yok. Aranizda bu durumla karsilasan baska biri var mi?
ben geçen haftaya kadar doğuruyodum emziriyodumama son zamanlar pek görmüyorum kendimi nedense.
ben de görüyorum cnm, her defasında da farklı bi bebek görüyom
konuştum canomla ,hala doğurmamış kızlar ,ama heran doğurabilr,,dün biraz yorulmuş gece acile gitmişler ,şimdi evdeymiş bi sorun yokmuş ,bugünde giremeyebilirim dedi ,hepinize selam ettiii
bende ondan aldım ama yıkamadım henüz ,sen nasıl yıkadın canım ,muhtemelen kaynatmak gerekir tabikide ama çekiyomukiii??:26::26:
bendede var o canım 1-2 aydır sağ serçe parmağımdan tıkır tıkır sesler geliyo ,mekanik hareketler sergiliyo böyle yumuşak açılıp kapanmıyo ,tık diye açılıyo ,hatta bu sabah takılı kaldıııdoğumdan sonra geçer dediler ,dr. um 2 bardağa çıkar sütü dedi ,1-2 gün içtim ,ama devam edemedim ,o ara iyiydi bak..
Önleri ayarlanabilen korseler var, onlardan mı bahsediyorsun. Bende baktım da karar veremedim birtürlü.
konuştum canomla ,hala doğurmamış kızlar ,ama heran doğurabilr,,dün biraz yorulmuş gece acile gitmişler ,şimdi evdeymiş bi sorun yokmuş ,bugünde giremeyebilirim dedi ,hepinize selam ettiii
Aynen benimde sol elimin orta parmağı 2-3 kademede açılıyorAy daha neler göreceğiz acaba. Doğurduktan sonra da geçecek gibime gelmiyor ama geçer inşallah. Kilodan mı ki acaba, sordunuzmu hiç dr.unuza.
Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durduZaten çok zayıfmışsın, eminim böyle çok güzel olmuşsundur.
canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerkengogsunden neden emmıyor duygu.. hafıf sekerlı su falan sürsennn ucuna denedınmı..tutamıyormu acaba..
Çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın arada emzirme-sağma-alt değiştirme-gaz çıkarma merasimimiz oluyo
Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durdu
canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?