Leynacığım bol bol dinlen yat tatlım, dursun bebişin biraz daha. Aşağıya indiğini sen hissetmiş miydin. Nasıl birşey oluyor tatlım ???
biz doktordan geldik sinirim tepemde bebek 2500 2600 arasıymış.kafam karıştı benim.eltim 36. hafta doğurdu göya 3500 doğurmuş doktor bana bebeğin iri diyo kayınvalidem küçük diyo bu hafta çocuk nasıl 3500 oluyo
sağol tatlım beğenmene çok sevindim
senin şu eltinle kaynananı bi çuvala tıkıp hayrına bırakıwericem bi nehre ....
Canım bende 35 haftalıkken gittim benimde 2675 demişti.. çok bi fark yok ki arada... Ya bebeklerimiz daha 35-36. Haftadalar... Inşallah 38-39 a kadar 3 kiloyu rahat geçerler canım. Canını sıkmana gerek yok.. Haftada en az 200 gr. Alırlarmış. En az 1 kilo demek bu senin için yaniii en az 3500 doğacak demek 40.haftada olursa... Ve adım gibi eminim o çocuk da 34. Haftada mümkün değil 3500 doğması.... Sallıyodur kadın... Hiç bi sitede 34. Haftalık bebek için o kiloyu göremezsinkiii...
Bizim için önemli olan vakti zamanında hayırlısıyla kolaycana doğması ve sağlıklı olması.....
biz doktordan geldik sinirim tepemde bebek 2500 2600 arasıymış.kafam karıştı benim.eltim 36. hafta doğurdu göya 3500 doğurmuş doktor bana bebeğin iri diyo kayınvalidem küçük diyo bu hafta çocuk nasıl 3500 oluyo
Çok şirin olmuş odanız annesi, hele o minicik askıları severim ben, çok sevimliler...
sağol tatlım e dolabı var içine 2 3 parça şey asmazsak olmaz dimi kokoş kızım benim
kız odası oldugu bellı sende zevklısın ben sade ve sık benım zevkıme gore
sağol tatlım nedense ben küçükken bile hep böyle sade şeyleri naturel renkleri severdim ama kız bebeklere pembe çok yakıştığındanmıdır nedir bu aralar biraz pembe sever oldum
başta oda yapmayacağım demiştim ama boş bi odamız vardı sonradan kızımın küçük bi odası olsun dedim ufak bişey yaptık tabi siz teyzoşlar görmeden fikriniz alınmadan olmaz akşam yaptığım süslerimizide ekledim bakalım beğenecekmisiniz
ben cok beğendim tatlı olmuş.bnm daha bi parkyatağım dışında hiç1şey yok..şekerim bilem :) bide erken gelirse yandımm vallaaaa
senin şu eltinle kaynananı bi çuvala tıkıp hayrına bırakıwericem bi nehre ....
canım bende 35 haftalıkken gittim benimde 2675 demişti.. çok bi fark yok ki arada... ya bebeklerimiz daha 35-36. haftadalar... inşallah 38-39 a kadar 3 kiloyu rahat geçerler canım. canını sıkmana gerek yok.. haftada en az 200 gr. alırlarmış. en az 1 kilo demek bu senin için yaniii en az 3500 doğacak demek 40.haftada olursa... ve adım gibi eminim o çocuk da 34. haftada mümkün değil 3500 doğması.... sallıyodur kadın... hiç bi sitede 34. haftalık bebek için o kiloyu göremezsinkiii...
bizim için önemli olan vakti zamanında hayırlısıyla kolaycana doğması ve sağlıklı olması.....
hııı bu arada sanırım sen 3500 doğursan bile eltin püfffff ben 34. de 3500 doğurdum 39 u bekleseydim bi 5 kilo doğururdum diyecek ve kaynananda onu tasdikleyecektir... böylelerinin seviyesine inilmez ya.... kadın ne derdinde onlar ne derdinde... bu haldeyken bile bizle ... yarıştırmaya çalışıyolar yaaaa....fıtık oluyorum.
kaynanam her geldiğinde gözümün içine soka soka tartılıyo ayyy 60 kilo gössterdi beni tartı ayyyy diiip diip duruyo. kendi evindede yapıo aynı şeyi...ben bi kere onlarda tartılıyım dedim hemen geldi başıma bakıyo pek bis evindi 78 i görünce nedense.... hayret bişi ya.... resmen benimle yarışıyo be şu an benden az kilolu olduğu için çok mutlu... halbuki 1 sene önce o gene 60-62 yken ben 57 ydim... ve onun boyu 1.50 yoktur sanırım 1.48 falandırbenim boyumsa 1.73 tü...
hatta bi akşam internetten obez sınırını belirleyen bi orantı var onu deneyelim dedik... o 5-6 kilo alırsa obez oluyodu bense 20 küsür kilo alırsam obez sınırını geçiyodum ama çabuk unuttu bu olayı nedense... neyse doğumdan sonra kilolar gidince ben bi ara koyarım lafımı... ben bi yerde tartılırım. oda gelir hemen tartılır ay bende bende 60 kiloyum der.. bende ama benim boyum 1.75 derim
bak içime oturmuş ne yazdım ama...
cnm aynı şeyleri düşünmüşüz benimde adım elif ve elfini bende bi aralar düşünmüştüm dediğin gibi çok uyumlu ve güzel ama sonra ben sudenazı daha çok sevdim sudenaz kaldı böcüğümün adı ayrıca odamız içinde teşekkür ederiz teyzesiEsmerseker odaniz cok güzel olmus, güle güle kullanin...
Benim sol ortak parmagi gece her uyandigimda takili buluyorum, bi de bu cikti basima, yarin doktora soracagim ama kesin yine her zamanki gibi "normal, dogumdan sonra gecer" diyecek, hep ayni seyi söylüyor bir sey de sormak istemiyorum artik o yüzden...
Bu arada aramizdan birisi Elvin koyacakmis ya kizinin adini- kim oldugunu unuttum kusura bakmasin- ben de Elfin koymak istiyorum, ama esim henüz onay vermedi. Kendi adim Elif, kiziminki de Elfin olsun uyumlu olsun dedim. Hem ingilizce hem arapca kökenli bir isim. Ingilizce´de yaramaz kiz cocugu demek, umarim sirayet etmez ama benim kizim simdiden yaramaz :) Arapca da ise Elif x 1000 demek, yani Elif=bir Elfin=bin...
Nasil sizce güzel bir isim mi?
başta oda yapmayacağım demiştim ama boş bi odamız vardı sonradan kızımın küçük bi odası olsun dedim ufak bişey yaptık tabi siz teyzoşlar görmeden fikriniz alınmadan olmaz akşam yaptığım süslerimizide ekledim bakalım beğenecekmisiniz
ben cok beğendim tatlı olmuş.bnm daha bi parkyatağım dışında hiç1şey yok..şekerim bilem :) bide erken gelirse yandımm vallaaaa
sağol cnm ama eksiklerini tamamlasan iyi olur sanki baksana ne zaman gelecekleri belli olmuyo bu minişlerin
hııı bu arada sanırım sen 3500 doğursan bile eltin püfffff ben 34. de 3500 doğurdum 39 u bekleseydim bi 5 kilo doğururdum diyecek ve kaynananda onu tasdikleyecektir... böylelerinin seviyesine inilmez ya.... kadın ne derdinde onlar ne derdinde... bu haldeyken bile bizle ... yarıştırmaya çalışıyolar yaaaa....fıtık oluyorum.
kaynanam her geldiğinde gözümün içine soka soka tartılıyo ayyy 60 kilo gössterdi beni tartı ayyyy diiip diip duruyo. kendi evindede yapıo aynı şeyi...ben bi kere onlarda tartılıyım dedim hemen geldi başıma bakıyo pek bis evindi 78 i görünce nedense.... hayret bişi ya.... resmen benimle yarışıyo be şu an benden az kilolu olduğu için çok mutlu... halbuki 1 sene önce o gene 60-62 yken ben 57 ydim... ve onun boyu 1.50 yoktur sanırım 1.48 falandırbenim boyumsa 1.73 tü...
hatta bi akşam internetten obez sınırını belirleyen bi orantı var onu deneyelim dedik... o 5-6 kilo alırsa obez oluyodu bense 20 küsür kilo alırsam obez sınırını geçiyodum ama çabuk unuttu bu olayı nedense... neyse doğumdan sonra kilolar gidince ben bi ara koyarım lafımı... ben bi yerde tartılırım. oda gelir hemen tartılır ay bende bende 60 kiloyum der.. bende ama benim boyum 1.75 derim
bak içime oturmuş ne yazdım ama...
ay allahım ya dert olmuş kadının içine duada edr o doğumdan sonra zayıflayamasın diye
ayy çok güldüm ya, bölesinide hiç duymamıştım:) kendini, kızı yaşında biriyle mi karşılaştırıyo amacı ne.
bi de o boyla, botoxta yaptırı o yakında. şaşkın şaşkın dolaşır:)
benimkiler kesin veremesin diyodur.ya kilo bukadar önemlimi anne tarafımda tombul sayılabilcek gelinlerimiz var ama çok tatlılar her giydikleri yakışıyo beynimi yiycem yaaaa
cnm aynı şeyleri düşünmüşüz benimde adım elif ve elfini bende bi aralar düşünmüştüm dediğin gibi çok uyumlu ve güzel ama sonra ben sudenazı daha çok sevdim sudenaz kaldı böcüğümün adı ayrıca odamız içinde teşekkür ederiz teyzesi
sağol cnm ama eksiklerini tamamlasan iyi olur sanki baksana ne zaman gelecekleri belli olmuyo bu minişlerin
bnm eşim herşeyi o kadar ağırdaan alıo ki..işin peşine dişince uyuz oluorum bu sefer kasılıyorum.oluruna bıraksam hiç bişey olmuo. o beklıo ki 40.haftada hazır fırından alcak bebeğini..töbe yaaa. sıkıldım artık o huyundan bazen hevesim kaçıo herşeyden..n eyse halimde yok artık, ne çıkarsa bahtımıza)
bi tek eşin değil ki cnm burda hepimiz öyle yaptık nerdeyse son zamanlarda yaparız dedik ama öyle olmadığını bebişlerin gelebileceğini yada ağırlaşacağımızı hesap etmedik ama sıkma canını ne eksiğin varsa bi liste çıkar 1 2 günde bitirirsin kendini yormadan havuzlu han böyle bi durumda baya işine yarar cnm her türlü eksiğini ordan tamamlayıp 1 günde bitirirsincnm aynı şeyleri düşünmüşüz benimde adım elif ve elfini bende bi aralar düşünmüştüm dediğin gibi çok uyumlu ve güzel ama sonra ben sudenazı daha çok sevdim sudenaz kaldı böcüğümün adı ayrıca odamız içinde teşekkür ederiz teyzesi
bnm eşim herşeyi o kadar ağırdaan alıo ki..işin peşine dişince uyuz oluorum bu sefer kasılıyorum.oluruna bıraksam hiç bişey olmuo. o beklıo ki 40.haftada hazır fırından alcak bebeğini..töbe yaaa. sıkıldım artık o huyundan bazen hevesim kaçıo herşeyden..n eyse halimde yok artık, ne çıkarsa bahtımıza)
bi tek eşin değil ki cnm burda hepimiz öyle yaptık nerdeyse son zamanlarda yaparız dedik ama öyle olmadığını bebişlerin gelebileceğini yada ağırlaşacağımızı hesap etmedik ama sıkma canını ne eksiğin varsa bi liste çıkar 1 2 günde bitirirsin kendini yormadan havuzlu han böyle bi durumda baya işine yarar cnm her türlü eksiğini ordan tamamlayıp 1 günde bitirirsin
sağol cnm..hangi semtdeydi orası
sağol cnm..hangi semtdeydi orası
karşıda cnm eminönünde yeni caminin oraya gelince kime sorsan tarif ediyorlar mağazalar arasında fazla bi fiyat farkı yok gibi hem bebişin eksiklerini tamamlarsın hemde gecelik pijama çamasır falan almadıysan onlarıda halledersin orda pijama çamasır beğenmezsen dışarda havuzlu hana giden yol üzerinde çamaşırcılar var uygun fiyata güzel şeyler bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?