2011 Ekim Anneleri

kilosu çok güzel maşallah bebeğine demek sende eyüllülerden olcan olsun sağlıklı olun da hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz

yaaa o zaman ben de kurmayım temizlikten sonra kurayım madem zor kurulumu kaldırımı ama ben çok merak ederim kapılardan geçiyo mu sizinkiler sinirlenme sakin ol bebeğim rahattttt

cok begendım canım cok guzeller ıyı gunlerde kullanın ınsallah
bende mavi kırmızı ve koyu grı sevıyorum bu tarz seylerde onun ıcın teredutte kaldım bı bu renk kalmıs vede baya karlı oluyo ama dedıgım gıbı basıt geldı eger sızlerde basıt dersenız ıptal edıcem hemen baska bısey sıparıs verıcem artık pahalı olacak ama napıyım basıtmı sencede
e bebekte ındırım oluyo dıe netten aldım bı seferde gıdıp almıstım bıseyler yoksa ozel secmedım orda ındırım var dıye tanıdım orayı ozaman muzıklı lazımlık almıstım

sağol canım
ben çok beğenmediğim bir şeyi sırf ucuzluğa girmiş diye almazdım heralde benim fikrim böyle sen bilirsin sen kullanıcaksın tabi eşinin fikri de önemli

yok cnm aslında çok basit toplasan 4 5 dak. geçmez kurulumu ama benimkinin kilitleri takılmış 2 tarafı açıldı diğer 2 yeri kazık gibi duruyo kapıdan geçiyo benimki ama ben 60x120 almıştım tekerleğide var çok ağırda değil akşam koca gelene kadar böyle kalacak şimdi gördükçe dahada sinirim tepeme çıkacak bu arada seninkilerin rengine bayıldım cnm çok güzeller güle güle büyüt oğluşumuzu

Elif tatlım, neye sıkkın canın? Bende de keyifsizlikle durgunluk arasında bir halet-i ruhiye var bu aralar... Forumu düzenli okuyorum ama bir şeyler yazma isteği coşkusu azaldı; tembellik başladı galiba... Belki de hamileliğin son demlerinde normaldir böyle hissetmemiz...

Ben bir de liseden bir arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim cumartesi günü, trafik kazası geçirmiş bir aydır komadaymış; daha geçen yıl evlenmişti...:-(((( Hala etkisinden kurulamadım bu haberin...

sağol canım bozma sinirini eşin yapar gelince yeni ya ondan takılmıştır ama benimki kapıdan geçmiycek sanırım kapı 80 cm ben 70 cm aldım yatağı ama şimdi farkettim açık halde 83 cm diyor off geçmeyecek kapıdan

biz doktordan geldik sinirim tepemde bebek 2500 2600 arasıymış.kafam karıştı benim.eltim 36. hafta doğurdu göya 3500 doğurmuş doktor bana bebeğin iri diyo kayınvalidem küçük diyo bu hafta çocuk nasıl 3500 oluyo

başta oda yapmayacağım demiştim ama boş bi odamız vardı sonradan kızımın küçük bi odası olsun dedim ufak bişey yaptık tabi siz teyzoşlar görmeden fikriniz alınmadan olmaz akşam yaptığım süslerimizide ekledim bakalım beğenecekmisiniz

maşallah hepsi de birbirinden güzel
iyi günlerde kullanın canım

ayy zaynep senin şu eltinin kayınvalidenin derdi de öldürdü yani ya hu sen eltinin kopyası mısın ne kıyaslatıyosun kendini benim kayınvalidem sormaz bile kilosunu boyunu sadece sağlıklı mı sağlıklı ne kurcalıyolar ki seninkiler

bence çok tatlı olmuş

bilmiyorum cnm ya herşey batar oldu şu sıralar gene yok yere bi duygusallık göz dolmalar falan ne bileyim işte arkadaşınada çok üzüldüm cnm başınız sağolsun çok gençmiş allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun

yanlamasına geçirirsin cnm öyle geçer bence

geçen hafta benimde o kadardı cnm 35 te 2600 dü gayetde güzel gelişimi dendi seninkiler sana gıcıklığına yapıyorlardır kendini kötü hissetmen için yapıyorlardır üzülme sen

odasıda ,süsleride çok güzel canım. ben çok beğendim,ellerine sağlık.

Deli gibi yanan yemek borumla herkese selammmmmm... Galiba en sonunda çürüyecek yemek borum Süt içiyorum, geçiyor, sonra yine başlıyor. İnşallah doğurduktan sonra geçer bunlar. Bugün pek entrasan haber göremedim topikte, yakışmamış bize Doğuran yok mu

Mutlaka deneyeceğim canım, ellerine sağlık, yazmışsın uzun uzun. Bayılıyorum yemek tariflerine, çünkü yapmayı da yemeyi de çok seviyorummmm

Benim vücut bu adrenalini neden salgılamıyor :95: Doğurmayacakmıyım acaba Bir tembelim, bir hımbılım sorma. Oturduğum yerden kalkmak gelmiyor içimden :97:

Leynacığım bol bol dinlen yat tatlım, dursun bebişin biraz daha. Aşağıya indiğini sen hissetmiş miydin. Nasıl birşey oluyor tatlım ???

Günaydın ben henüz doğuramadım ama haftasonunu hastanede geçirdim şekerim 173'e çıktı serum takıldı 144'e düştü sancılar hafiften kendini hissettiryor ama açılma aynı 2 cm.

Geçmiş olsun Meryem'ciğim. Şeker yüksek çıkınca ne oluyor, affına sığınarak soruyorum canım. Erken doğumu mu tetikliyor.

Hanzade benimde çok sık karnım sertleşiyor. Hemde epeyden beri. Çevremdeki hamilelere soruyorum, onlarda da günde 2-3 kere oluyormuş, bende 10dan fazladır. İlaçlarımıda çok düzenli kullanıyorum hemde. Diyeceğim şu, stres yapma canım. Haftalardır benim öyle, çok şükür doğmadı.

cok guzel canım kızının odası ıyı gunlerde kullanın ınsallah cok begendım canım ben
sağol canım
ben çok beğenmediğim bir şeyi sırf ucuzluğa girmiş diye almazdım heralde benim fikrim böyle sen bilirsin sen kullanıcaksın tabi eşinin fikri de önemli

esım nobetcı olsada karısmaz hatta dun onunla nevresım aldım bugun degıstırıcem :) yanı onunla alsamda pısman olurum bunun grısını begenmıstım urun guzel ama renk kotu en ıyısı arayım sıparısı durdurayım ben baska bısey secıyım

hayatım normalı senınkı anormalı gorumcenınkı cunku bı bebek 40 haftada bıle 3500 olmuyo seker vs vardır eltınde yada genetık fılandır yanı normalde 4 hafta erken dogan bebek o kıloda olamaz senınkı normal yanı canım benım 2 hafta onden gıderdı oglum buna ragmen 40+2 de 3.310 dogdu kaynana kalırsa olıyım ben yanı

sağol tatlım beğenmene çok sevindim

Çok şirin olmuş odanız annesi, hele o minicik askıları severim ben, çok sevimliler...

Ayten'ciğim hepimize zaman zaman vuruyor sendeki halet-i ruhiye. Benimde çok canım sıkılıyor, dışarı çıkıyorum yarım saat sonra yoruluyorum eve gelmek istiyorum. Pek bi sevimsiz oldum anlayacağın. Ama arkadaşına çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Akıllı ben deli gibi ölçtüm biçtim, eve bir geldim kapıdan sığmıyor Nasıl sinir oldum anlatamam. Nedense yan yan geçmiyor. Napalım idare edeceğiz artık.

Benimkide 35 haftalıkken 2500gr.dı. Dr.um gayet normal dedi. Boşyere kendini germe arkadaşım.

senin şu eltinle kaynananı bi çuvala tıkıp hayrına bırakıwericem bi nehre ....

canım bende 35 haftalıkken gittim benimde 2675 demişti.. çok bi fark yok ki arada... ya bebeklerimiz daha 35-36. haftadalar... inşallah 38-39 a kadar 3 kiloyu rahat geçerler canım. canını sıkmana gerek yok.. haftada en az 200 gr. alırlarmış. en az 1 kilo demek bu senin için yaniii en az 3500 doğacak demek 40.haftada olursa... ve adım gibi eminim o çocuk da 34. haftada mümkün değil 3500 doğması.... sallıyodur kadın... hiç bi sitede 34. haftalık bebek için o kiloyu göremezsinkiii...

bizim için önemli olan vakti zamanında hayırlısıyla kolaycana doğması ve sağlıklı olması.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…