bende ıslak kekmi yapsam acaba şöyle üstünede hindistan cevizi döksem yarın akşam yeğeme kayınvalidemler geliyo hem çayın yanına tatlı gibide ikram ederim nasıl olur kızlar :26:
harika olur
çok kolay bi tarifim var verim mi
10 numara oluo 5 dk da da hazırlanıo
canım senin görümcenle zeynebin eltisi aynı kişi diil dimi
ver cnm bide seninkini deneyim ama extra bi malzeme söyleme ne olur markete kim gider yoksa
başta oda yapmayacağım demiştim ama boş bi odamız vardı sonradan kızımın küçük bi odası olsun dedim ufak bişey yaptık tabi siz teyzoşlar görmeden fikriniz alınmadan olmaz akşam yaptığım süslerimizide ekledim bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 255087 Eki Görüntüle 255079 Eki Görüntüle 255080 Eki Görüntüle 255081 Eki Görüntüle 255086 Eki Görüntüle 255082 Eki Görüntüle 255083 Eki Görüntüle 255084 Eki Görüntüle 255085
2 adet yumurta
2 su bardağı şeker
2 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 su bardağı yağ
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
4 çorba kaşığı kakao
şeker süt ve kakaoyu önce çırp 1,5 bardak ayır bence en ii yanı o bayaa ıslak oluo
unu ele vs yok bende 2 kabartmalı garantili tembel işi :)
2 adet yumurta
2 su bardağı şeker
2 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 su bardağı yağ
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
4 çorba kaşığı kakao
şeker süt ve kakaoyu önce çırp 1,5 bardak ayır bence en ii yanı o bayaa ıslak oluo
unu ele vs yok bende 2 kabartmalı garantili tembel işi :)
ooo süpermiş sağol cnm benim tariftede aynı malzeme var ama oranları başka ama bunu yapıcam şimdi çok sağol tatlım
çok sağol cnm sende ekleyecektin resim ama eklemedin yada ben kaçırdım görmedim :26:canim cok tatli olmus gule gule yatsin guzel kizimiz
ben de not alıyorum kuzum..
şeker testinden sonra denerim (bir aksilik çıkmazsa )
çok sağol cnm sende ekleyecektin resim ama eklemedin yada ben kaçırdım görmedim :26:
yok kız bekleme şeker testini yap ye bugün yarın şekerin çıkarsa içinde kalır yiyemezsin valla
bu normalde 4 yumurta
1 paket margarin
1 kabartma tozu ve 1 bardak sütlü bi malzemeydi
ben kendimce değiştirdim :)
alacağın süte göre ununu sen ayarlarsın göz kararı
ben bazen az alıp 1-2 kaşık ekliorum
bide teflon tepsi ya da borcam da yapıorum
bide cnm son bişey normal tarife göre ben un ve kabartma tozu hariç malzemeyi çırpıp ondan ayırıyordum üstüne senin sosta yok bunlar yeterli oluyomu cnm
bende tatlı pek sevmem sütlü tatlılar hiriç ama bu keki çok severim malzemesi yapılışı kolay olmasa yazmam cnm genede canını çektirdiysem hakkını helal et nolurkız malzeme mevcut zaten :) ama keki yiyip sonra da şekeri fırlatmayalım :) tatlıyla pek aram yok aslında ama siz anlattıkça yutkunuyorum nedense..
cnm ben yumurtadan nefret ediorum ondan dışına koymam
ama sen yağı da ilave et dilersen
iyi akşamlar arkadaşlar.perolidyadan haber yok heralde.benim dünden beri karnım çok kasılıyor.dün gece bekledim belki sancıda gelir diye ama foss çıktı.2 gündür aşırı.aşağıya aşırı baskı yapıyor zor dikiliyorım.magnezyumu bırakmıştım ben.alsam rahatlatır mı diyorum ama artık doğurma zamanım almasam mı ki diyorm.olumsuz bi etkisi olmasın.benimle aynı haftada olup magnezyum kullanıp doktorun bırakabilirsin ya da devam et dediği kimse var mııı ???? eşimin de kıl dönmesi sorunu nüksetmiş.gelmesin kısçe acık iyileşiyim diyo.neyse ki ameliyatlık bi durum yokmuş şimdilik
çok sağol cnm sende ekleyecektin resim ama eklemedin yada ben kaçırdım görmedim :26:
yok kız bekleme şeker testini yap ye bugün yarın şekerin çıkarsa içinde kalır yiyemezsin valla
vahide ayni sikayetler bende de var.ama ben hic magnezyum kullanmadim.doktor vermisti de hic baslamadim.kramplarim olmadigi icin gerek gormedim.bugun yarin dogurcaz artik.cok normal gerilmeler.esinede cok cok gecmis olsun.
hayırlı akşamlar kızlar.sevgili kocam yukarda maç izliyo beni bu halde bıraktı gitti.varya eşi için işini kariyerini terkedende hiç akıl yokmuş herkez benden ders alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?