2011 Ekim Anneleri

bana neden kimse cevap yazmıyo yaaa..hayalet yazı stilimi kullanıyorum beeennnnnn:84::84::84::84::84:
ben sabah yazdığına cvp yazdım bi tanem alınma sen o adet sancılarına benzer şeyleri bende yaşıyorum şu ara hatta dün yazmıştım gelen giden bişey yok diye

yazık kız adama ya neye uğradığını şaşırmıştır aklı çıkmıştır adamın yapma ama bi daha gerçek olur inanmaz falan ortada kalırsın valla
elfinimizede maşallah yerim ben onun o pembe minik popuşunu

ben ntsy girmeye başladığımdan beri, göbekleri görmeye başladım, konuştuğumuzda onlarda lierac kullanmışlar benim gibi ama bi işe yaramamış, ben 4. aydan beri kullanıyorum, onun sayesinde çatlamadığını düşünmüştüm, sanırm tamamen derinin elastikiyeti ile alakalı.

bende mustela kullanıorum dr um önermiştı ama aynı şekılde bı işe yaramadı çok fena çatladı heryerım ama şuanda başka bışe kullanmk için geç kaldık sanırım artk dogumdan sora sıkılaştrıcı gıbı bişilr kullancz

benim doktorum biliyordu ve yalnızca 3 tane içebilirsin dedi onun haricinde benim içme isteğim olmadı zaten eğer başlarda kendimi içmemek için zorlasaydım belki hiç bırakamayacaktım böylece yavaş yavaş bıraktım sende bırakırsın zaten bunca ay içmedin yalnız bıraktıktan sonra ben feci kilo almaya başladım şu an toplamda 14 kilo aldım 77 yim doğuma kadar 80 i geçmmeliyim inşallah ta öyle olur

merhaba kızlar, hafta sonu doğum günümdü. eşimle kardeşim çok güzel bi sürpriz hazırlamışlar. bütün arkadaşlarımı organize etmişler, ben eşimle baş başa yemeğe gidiorum derken bi gittik, bütün arkadaşlarım orada. zaten çok duygusalım başladım ağlamaya : ) gecenin sonundaki pastayı görünce bi posta daha ağladım. resmini sonra eklemeye çalışıcam. göbişinde bebek olan bi pasta yaptırmışlar, üstünde de "iyi doğdun ege'nin annesi" yazıyordu : )

cumartesi günü doktor amcamıza gidicez, çatı kontrolü yapacak biraz tırsıyorum.. allah hepimize yardım etsin..

arkadaşlar bence tamamen derinin elastıkıyetıyle alakalı... ben 4. ayımdan beri koca bir şişe bebe yağını bitirdim öyle özellikli bişey aramadm simdiye dek bişey yok gibi ama benım ablamda bır kac ay once dogum yaptı hıc bırsey kullanmadı ondada bişey yok ama cok tanıdıgım var cok dıkkat etmelerıne ragmen hepsi catladı... tamamen ırsı ve deriyle alakalı bişey... olacagın onüne geçilmiyor galiba....

haklısın galıba yaa işte kendımızı kandırıorz bı ümit çatlamayız belkı dıe ama dedıgın gıbı kişidn kişiye deıişyo napalım bebişlerımız için kendı gorsellıgmızden bıraz fedakrlık etcz

Merhaba hanımlar,

Bencede çatlaklar tamamen deriyle alakalı. Bir arkadaşım her gün zeytinyağı sürüp üzerinede poşet geiriyordu. İç çamaşırım emer ve faydasını göremem die oda çatladı.

Her gün krem+ zeytinyağ sürmeme rağmen çatır çatır çatladım neyse onuda geçtim iki gündür hatır hatır karnımda bir kaşıntı vardı. Ölücektim nerdeyse. Artık ağlamaya başlıycaktım o derece. Zombiler gibi çıplak ve çatlak toca bi göbişle evin içinde geziniyorum. Üzerine bişey aldımı çıldırıyorum. Dr aradım izinde olduğundan başka Dr yönlendirdi ama git hemen tahlil yapılsın dedi. Tahlil sonucumda bişey yüksek çıkmış akşamları başka bir ilaç içicem. Valla ben önemsemedim ama eşim Dr ara ara die tutturdu, hamilelikte her şeyi önemsemek gerekiyor demekki.

Geçen sen arkadaşım doğum yaptı. Ve oda çok çatlamış Dr bi ilaç yazdırmış 30 tl lik bişey baya iyi geldi çatlaklarıma dedi. Adını daha almadım ama deniycem mutlaka, denemeye değer valla.

sizede ismini veririm kızlar isterseniz.

Merhaba,

Ben ilk defa yazıyorum.. 35+3 günlük hamileyim... Bebeğe nasıl kilo aldırabilirim diye sormuşsunuz dikkatimi çekti... Geçen ay ben çok fazla tahin pekmez yedim (canım çok istemişti) ve o ay oğluşum çok hızlı kilo aldı.. Belki etkisi vardır.. Deneyebilirsiniz belki...

selam kızlar,
uamrım hepiniz iyisiniz ve perolidyanın anneleri ile birlikte bebişleri sağlıklı olarak dünyaya gelmişlerdir:)
biz dün kontrole gittik, Erin 2800gr olmuş, 3-3.5 kg arası doğar dedi(eğer gününü beklerse),herşey yolundaymış, kıpır kıpır bir bebek ama...:)
bugün son ağdamı da oldum, artık beklemekteyiz...lidyamın da odası perşembe günü geliyor...o da bir gelse ve kendi elimle yerleştirsem diyorum...inşalla Erin anlayışlı olur ve bekler biraz daha...bizden haberler bu kadar şimdilik.
hepinizi öptüm...

çok saçma gelcek ama, ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri, göbeğimde hiç çatlağım yok, olmadı,
daah önceden bacakarımın küçük bir kısmında sanırım kilo alıp vermekten dolayı , beyaz çatlaklar oluşmuştu baya da eskiden beri var. bacaklarıma da sürüyorum bu ürünü ve hamilelikte geçti, artık kremden mi nedne anlamadım.

Süpermiş belkide doğumdan sonrada kullansak iyi geli. Bi ümit işte

Merhaba güzel anneler. Geçmişe göz attım merak edenler olmuş. öncelikle çok teşekkür ederim insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel birşey. Pazartesi günü hastane cantamı falan alıp gittim hastaneye. Bebekler alınacak diye. Ama alınmadı. Doktor. NTS ye bağladı. Gizli sancı denilen birşey varmış. Ona bakmak istedi ama malesef hiç sancım yokmuş. Beni tekrar eve yolladı. Perşembe günü yani 15 Eylülde saat:08.00 da gelmemi istedi. bu kez sancı olsun olmasın alacakmış cünkü miladı dolmuş bebeklerimin. 4 gun daha bekleyelim dedi. çarşamba aksam saat 22.00 dan sonra hiç bişey yeme su bile içme dedi. sabah 8 de direk ameliyata alacak çünkü. spinal sezeryan olacagım. cumartesi hastaneden cıkınca haber veriririm inşallah size:)

ayy selamsız sabahsız girdim slm kızlar nasılsınız bakemmmm biz dün gece çoooooooooooooook korktuk gece yattım yataga 10 dk sonra sancılanmaya başladım her an adet olacakmışım gibi 2 saat kısa aralıklarla devam etti hamile oldugumu bilmesem dicemki adet oluyorum o derece sonra uyuyakalmışım minnoşumda içerde pek keyifli ben kolay kolay dogurmam bilesiniz geçmişi okucam ama perolidyanın msj nı bekliyorum

valla dogurdun sandımmmm hayırlısı olsun canım sağlıklı olunda 2 gün geç olsun minnoşlarda heyecan yapmıştır içerde
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

canım çok merakettik dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…