ben sabah yazdığına cvp yazdım bi tanem alınma sen o adet sancılarına benzer şeyleri bende yaşıyorum şu ara hatta dün yazmıştım gelen giden bişey yok diyebana neden kimse cevap yazmıyo yaaa..hayalet yazı stilimi kullanıyorum beeennnnnn:84::84::84::84::84:
Biz de bundan aldik, yeni cikan bir ürün oldugu icin biraz tereddüt ettim aslinda ama umarim iyi olur...
Hanimlar ben bu sabah cok komik bir sey yaptim. Dün esimi namaza uandirmakta oldukca zorlanmistim. Bu sabah kalktim, wc´den cikinca esime "panik yapma hadi doguma gidiyoruz, suyum geldi" dedim, garibim bir firladi yataktanAslinda gülüp bozmasaydim da bi giyinisini falan görseydim o telasla, gülünce anladi tabi, ben de "ne yapayim kalkmiyorsun yoksa" dedim. Cok fenayim ama cok hosuma gitti öyle firlayisi
Az evvel de doktordan geldik...Herseyi sordum sizinle de paylasayim. Minik prensesim 2150 gr olmus, bi de poposunu öyle bir cikardi ki, ilk defa yapti öyle, resmen karnim dag gibi yükselti, babasi da gördü naklen, yaramaz kizim benim
Doktor bundan sonra cinsel iliskide prezervatif kullanin dedi...
Seffaf jelimsi akinti normal, ama yesilimsi olursa, kanli olursa, kokusu olursa hemen gelin dedi...
Magnezyuma, Elevite, kan hapina doguma kadar devam dedi...
Parmaklarimin takili kalmasina ortopediye gidin bandaj versinler dedi, ama ben sütü 2 bardaga cikarip bi deneyecegim, gecmezse 3 hafta sonra bir daha kontrolümüz var ona gittigimde gösteririm.
Ayrica herkes 2 haftada bir gidiyor ben niye 3 hafta sonra gidiyorum anlamadim?
Elifcim Sudenaz da cok güzel bir isim, Sude esimin kuzeninin adi biz onu o yüzden eledik, sanki isim kalmamis gibi dünyada ya ne zormus, ins babamiz ikna olur da kizimin adi Elfin olur...
Cok konustuk biliyorum ama kizimi gördüm ya bugün mutluyum ceneme vurdu....Öptük hepinizi teyzeleri
Yaa siz de yapin bu sakayi, hatta sonuclarini gelin yazin, cok eglenceliydi aklima geldikce gülüyorum
Bir de ben catlaklar icin hamileligimin basindan beri olusmamus catlaklar icin Mustela kullaniyordum, ama hicbir ise yaramadi yine de catladim, bu sefer o kadar para vermeyim dedim ve badem yagi aldim. Eczaci arkadas yaninda da Fito krem verdi, ikisini karistirip kullan, dedi ama emin olamadim, aranizda Fito kullanan var mi daha önce? Yaralar icin falan yaziyor icinde daha cok, hamilelikte kullanilabilir yaziyor ama bilemedim yine de...
Yaa siz de yapin bu sakayi, hatta sonuclarini gelin yazin, cok eglenceliydi aklima geldikce gülüyorum
Bir de ben catlaklar icin hamileligimin basindan beri olusmamus catlaklar icin Mustela kullaniyordum, ama hicbir ise yaramadi yine de catladim, bu sefer o kadar para vermeyim dedim ve badem yagi aldim. Eczaci arkadas yaninda da Fito krem verdi, ikisini karistirip kullan, dedi ama emin olamadim, aranizda Fito kullanan var mi daha önce? Yaralar icin falan yaziyor icinde daha cok, hamilelikte kullanilabilir yaziyor ama bilemedim yine de...
öğlen gelirim kendime sen alinden geleni yaptın canım arkadaşım saolasın
inşallah geldiği gibi gider zıkkımı içme isteğim, doktorada söylemedim günde 2 tane içtiğimi söylemem gerekirmi acaba bıraktım demiştim ilk muaynemde (ki öyleydide) :26: sınırın 3 olduğunu bilmiyodum bu arada :)
bende mustela kullanıorum dr um önermiştı ama aynı şekılde bı işe yaramadı çok fena çatladı heryerım ama şuanda başka bışe kullanmk için geç kaldık sanırım artk dogumdan sora sıkılaştrıcı gıbı bişilr kullancz
arkadaşlar bence tamamen derinin elastıkıyetıyle alakalı... ben 4. ayımdan beri koca bir şişe bebe yağını bitirdim öyle özellikli bişey aramadm simdiye dek bişey yok gibi ama benım ablamda bır kac ay once dogum yaptı hıc bırsey kullanmadı ondada bişey yok ama cok tanıdıgım var cok dıkkat etmelerıne ragmen hepsi catladı... tamamen ırsı ve deriyle alakalı bişey... olacagın onüne geçilmiyor galiba....
Herkese Tünaydın;
Dün doktor kontrolümüze gittik ama biraz moralim bozuldu bebeğim 2.700 grammış doktor biraz kilosu az dedi, kilo problemin yok yeme içmeye ağırlık ver dedi bir de. NST de ufak bir sancı çıktı ama gayet güzelmiş kalp atışları bebeğimin maşallah bir de bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz doğuma az kaldı demek buu
Hastalandım bir de feci şekilde boğazım ağrıyor bir de eşimin küçük kardeşi bende bugün İngilizce çalıştırıyorum ona koca yaz ödevini son haftaya bırakmış sağolsun evde de başka ilgilenecek biri yok bana kaldı biraz playstation biraz ödev motive etmeye çalışıyorum
37.haftamıza girdik artık son 3-4 haftamız doktor ekimin ilk haftasına kadar bekleriz aksi bir şey olmazsa dedi bizden haberler böyle şu kilo konusu kafama takıldı ne yesem içsem de kilo alsa bebek yaaa
perolidyaaaaaaaa kızzz dogurdunmu bacımmmmm dünden beri aklımdasın hele bi ses verrrrr
Geçen sen arkadaşım doğum yaptı. Ve oda çok çatlamış Dr bi ilaç yazdırmış 30 tl lik bişey baya iyi geldi çatlaklarıma dedi. Adını daha almadım ama deniycem mutlaka, denemeye değer valla.
sizede ismini veririm kızlar isterseniz.
çok saçma gelcek ama, ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri, göbeğimde hiç çatlağım yok, olmadı,
daah önceden bacakarımın küçük bir kısmında sanırım kilo alıp vermekten dolayı , beyaz çatlaklar oluşmuştu baya da eskiden beri var. bacaklarıma da sürüyorum bu ürünü ve hamilelikte geçti, artık kremden mi nedne anlamadım.
slm kızlar perolidyadan hala haber yokmu yaa onu merak ettiğimden geldim inşallah iyidir telefonunu alan varsa bi arasın iyilermi:26:
maşallah kuzunaahayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de minnoşun gerisi önemli değil
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...
çok güzeller canımmm
maşallah bebişine canımonlar yanlış hatırlıyorlardır yada bebek obez olmuştur ondan buyuk ve erken dogmuş olabilir sen kafana takma bunlarııııı
maşallah canım melegine
vuuuuuuuuuvvv maharetli hatunnnnnn keske benimde böyle yeteneklerim olsa
Süpermiş belkide doğumdan sonrada kullansak iyi geli. Bi ümit işte
Merhaba güzel anneler. Geçmişe göz attım merak edenler olmuş. öncelikle çok teşekkür ederim insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel birşey. Pazartesi günü hastane cantamı falan alıp gittim hastaneye. Bebekler alınacak diye. Ama alınmadı. Doktor. NTS ye bağladı. Gizli sancı denilen birşey varmış. Ona bakmak istedi ama malesef hiç sancım yokmuş. Beni tekrar eve yolladı. Perşembe günü yani 15 Eylülde saat:08.00 da gelmemi istedi. bu kez sancı olsun olmasın alacakmış cünkü miladı dolmuş bebeklerimin. 4 gun daha bekleyelim dedi. çarşamba aksam saat 22.00 dan sonra hiç bişey yeme su bile içme dedi. sabah 8 de direk ameliyata alacak çünkü. spinal sezeryan olacagım. cumartesi hastaneden cıkınca haber veriririm inşallah size:)
Merhaba güzel anneler. Geçmişe göz attım merak edenler olmuş. öncelikle çok teşekkür ederim insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel birşey. Pazartesi günü hastane cantamı falan alıp gittim hastaneye. Bebekler alınacak diye. Ama alınmadı. Doktor. NTS ye bağladı. Gizli sancı denilen birşey varmış. Ona bakmak istedi ama malesef hiç sancım yokmstayuş. Beni tekrar eve yolladı. Perşembe günü yani 15 Eylülde saat:08.00 da gelmemi istedi. bu kez sancı olsun olmasın alacakmış cünkü miladı dolmuş bebeklerimin. 4 gun daha bekleyelim dedi. çarşamba aksam saat 22.00 dan sonra hiç bişey yeme su bile içme dedi. sabah 8 de direk ameliyata alacak çünkü. spinal sezeryan olacagım. cumartesi hastaneden cıkınca haber veriririm inşallah size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?